28 DECEMBRIE 1989 – Ancheta “In premiera” despre avionul Tarom prabusit misterios: O TRAGEDIE AVIATICA CARE ASCUNDE O CRIMA MUSAMALIZATA: “Cazuti in cursa” (video). UN SFERT DE SECOL SUB SEMNUL CRIMEI SI AL MINCIUNII

27-12-2013 1 minut Sublinieri

Puţini sunt cei care ştiu că o tragedie aviatică s-a produs în timpul Revoluţiei din România. Rudele supravieţuitorilor au fost ameninţate cu atâta violenţă în anii de după accident, încât şi astăzi se tem să vorbească. Rezultatul anchetei a fost plin de neadevăruri, iar dosarul, evident, a fost făcut pierdut.

Pe 28 decembrie 1989, un avion Tarom a decolat de pe Aeroportul Otopeni, deşi era interdicţie aeriană. Iar la bord erau, nu se ştie de ce, şase membri ai echipajului, deşi nu duceau decât un singur pasager.

Pasagerul a fost ales, potrivit martorilor, dintr-o mulţime de călători care doreau să părăsească România. Pasagerul era un jurnalist britanic, care ducea cu el imagini din locuri cheie din Bucureşti.

Aflaţi în materialele video de mai jos de ce accidentul, în care au pierit şapte oameni, a fost ţinut secret şi, mai ales, de ce s-a minţit atât de mult în anchetă.

Avionul a fost doborât, dosarul ascuns, iar rudele celor șapte victime au trăit în durere și furie știind că vinovații sunt protejaţi şi că au continuat să aibă funcţii importante, în România. Și au trăit așa de 23 de ani.

Era 28 decembrie 1989. Un avion Tarom a plecat de pe Aeroportul Otopeni chiar dacă era interdicție de zbor. A plecat cu un singur pasager. La bord erau șase membri ai echipajului. Pasagerul, un jurnalist britanic, care ducea cu el imagini preluate de toţi colegii lui, în locuri cheie din Bucureştiul sub asediu, a fost ales dintr-o mulțime de oameni care voiau să părăsească România. Așa spun martorii.

Tragedia aviatică s-a produs. Șapte victime. Ancheta are un rezultat mincinos, care nu mai este trecut nicăieri pentru că dosarul… s-a pierdut.

“A fost crimă”

Carmen Moise și Cristian Tamaș au încercat să dezlege misterul catastrofei aviatice. O singură frază a unui personaj implicat în investigarea cazului a dezvăluit de ce șapte oameni au murit, de ce a fost ținut secret și, mai ales, de ce ancheta a fost o minciună- “Acolo a fost crimă, avionul a fost doborât”.

14672_453649014693530_1266800356_n

Vezi si:


Categorii

1. DIVERSE, Dezastre, calamitati, Documentare/ Reportaje, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “28 DECEMBRIE 1989 – Ancheta “In premiera” despre avionul Tarom prabusit misterios: O TRAGEDIE AVIATICA CARE ASCUNDE O CRIMA MUSAMALIZATA: “Cazuti in cursa” (video). UN SFERT DE SECOL SUB SEMNUL CRIMEI SI AL MINCIUNII

  1. Lovitura de stat ! Dar aceasta lovitura de stat a fost un talmes-balmes de grupari oculte si interese straine de romani. Locali in amestec cu KGB , cu masoni, cu servicii din NATO, etc….Adica nu puteau fi doar locali ? Si de ce n-au fost doar locali ?

  2. In spatele tuturor bramburelilor de la revolutie se ascund sforile care s-au tras in timp ce noi consumam avizi praf in ochi. Sunt orase intregi in Romania conduse de mafii locale, cu un mare procent din mebri de partid, de secu, sau odrasle de-ale celor care erau in functii odinioara. Dar asta e lesne de explicat. Era o clica. Asta la nivel microcosmic. La nivel macrocosmic, ciolanul e mult mai mai mare, dar cred ca nici nu mai pot da inapoi cei care s-au abonat la el. Vorba cuviosului Paisie Aghioritul. Nu se pune problema care sunt masonii din guvern(ul grec). Toti sunt. Se pune problema care se va pocai si se va intoarce iarasi la Dumnezeu. Am citat aproximativ. Si se ruga sa se mantuiasca, dar pe cei mai rai sa-i ia Dumnezeu (din functii) inainte de a face mai mult rau. Se mai roaga lumea si astazi. Exemplu directorul FMI concediat, sau papa retras la vatra.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare