Legea minelor dedicata RMGC a ajuns la VOTUL FINAL din Camera Deputatilor

11-02-2014 36 secunde Sublinieri

cianura

De pe Facebook :

Dragi sustinatori ai Rosiei Montane, mai avem un anunț important:  Legea care ne-a scos in strada in zeci de orase din toata lumea astepta VOTUL FINAL al Camerei Deputatilor MAINE! 
www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.OrdineZi

Dupa respingerea Legii Speciale la Senat, o noua lege, de data asta un proiect de modificare a legii minelor, a fost si el impins spre avizare fara succes, fiind respins pe 10 Decembrie (in Martea Neagra) la presiunea voastra a tuturor! In momentul de fata alte doua legi – proiecte de modificare ale aceleiasi legi a minelor 85/2003 sunt inregistrate la Senat si Cameră.

Legea speciala a stat cuminte la Senat in timp ce se incerca modificarea legii minelor. Abia acum ea ajunge la camera decizionala! Desi Senatul a respins legea, iar raportul Comisie Speciale este unul negativ, ne putem astepta la orice din partea politicienilor – asa ca va rugam, din nou, contactati-va deputatii!
http://legea.rosiamontana.org/category/parlamentar/deputat/


Categorii

1. DIVERSE, ROSIA MONTANA

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare