O alta eleva silitoare de 16 ani, din Tulcea, e DISPARUTA de o saptamana. DAR, PENTRU CA NU S-A POMENIT NIMIC DE PREOTI SI DE MANASTIRI, despre ea presa nu face caz si, probabil, nimeni nu o cauta la modul serios…

18-02-2014 2 minute Sublinieri

adolescenta-disparuta-din-tulcea-18474332

O elevă de 16 ani din judeţul Tulcea este căutată de poliţişti, după ce nu a mai ajuns la întâlnirea cu fratele ei şi de o săptămână nimeni nu ştie nimic despre ea.

O fată în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul “Ion Creangă” din Tulcea, este căutată de poliţişti după ce, la data de 12 februarie, a plecat de la internatul şcolii după care şi-a închis telefonul şi nu a mai dat niciun semn de viaţă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei tulcene.

Andreea Mădălina Popa, în vârstă de 16 ani, a dispărut în după-amiaza zilei de miercuri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Daniela Condrea.

Fata a plecat în jurul orei 15.30, pentru a se întâlni cu fratele ei, lucru pe care, spun anchetatorii, îl făcea în mod curent. Pentru că nu a mai ajuns la întâlnire, iar telefonul ei mobil era închis, fratele acesteia a mers la sediul IPJ Tulcea unde a anunţat dispariţia surorii sale.

Daniela Condrea, a mai declarat pentru MEDIAFAX că, la nivelul IPJ Tulcea, s-a creat un punct de comandă pentru găsirea dispărutei, iar din primele informaţii s-ar părea că este vorba despre “o plecare voluntară”.

Andreea Mădălina Popa este brunetă şi are ochii căprui, iar în ziua dispariţiei purta o haină de stofă neagră, pantaloni albaştri şi un pulover crem şi avea un rucsac de culoare neagră.

Popa Andreea Mădălina are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Ion Creangă” din Tulcea. A dispărut în împrejurări încă neelucidate în după-amiaza zilei de miercuri, 12 februarie 2014.

Fata e din comuna Casimcea (Tulcea) şi locuia la internatul liceului. În ziua dispariţei, la prânz, ea a ieşit în oraş cu trei colege, apoi s-au întors împreună la internat. În jurul orelor 15:30, Mădălina a primit un nou bilet de voie de la pedagoga internatului, pentru că vroia să meargă să plătească abonamentul de telefonie mobilă al mamei ei. În aceeaşi după-amiază urma să-şi contacteze şi fratele, pentru a se întâlni cu el în oraş. 

Văzând că nu se întoarce în internat la ora stabilită şi ştiind că Mădălina e o fată ascultătoare, pedagoga a sunat-o pe telenul mobil. Era închis. Femeia a luat imediat legătura cu mama fetei, iar în jurul orelor 18:00, nereuşind să dea de Mădălina, familia a sesizat dispariţia la Poliţia Municipului Tulcea.

Mădălina nu a mai dispărut niciodată de acasă. Avusese un prieten, de care se despărţise în luna noiembrie a anului trecut. Era o elevă silitoare, avea note mari la înăţătură şi, susţin rudele fetei, nu ar fi avut niciun motiv să plece de bunăvoie.

Fata este brunetă şi are ochii căprui. În ziua în care a dispărut era îmbrăcată cu o haină de stofă neagră, blugi albaştri şi un pulover crem. Avea la ea un rucsăcel negru.

Cei care au văzut-o pe Mădălina sau pot oferi informaţii care să ajute la găsirea ei sunt rugaţi să sune imediat la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Categorii

1. DIVERSE, Alerte, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “O alta eleva silitoare de 16 ani, din Tulcea, e DISPARUTA de o saptamana. DAR, PENTRU CA NU S-A POMENIT NIMIC DE PREOTI SI DE MANASTIRI, despre ea presa nu face caz si, probabil, nimeni nu o cauta la modul serios…

  1. Pai nu e interesanta pentru presa, nu isi pot mari televiziunile audientele cu fata asta. Nu este socant ca are duhovnic la aceasta varsta sau ca ar fi interesata de viata monahala. Nu poate fi terfelita Biserica de catre tot felul de oameni lipsiti de sira spinarii, ce au functia de comentatori profesionisti si atotstiutori.

    Saraca, Dumnezeu si Maica Sa sa o aiba in paza, si sa mijloceasca la gasirea ei (si a celorlalti copii care s-au pierdut sau au fost rapiti) !…

  2. Dar desigur ca nu puteau să nu mai găsească ceva similar, pe tema „fugii la mănăstire”… Cum spuneați și frățiile voastre, într-un comentariu, e perfect normal dacă o fată stă numai prin cluburi, cu toți cei lipsiți de un scop în viață, dornici numai de distracție; și ceva perversiuni, fumat și droguri, pe lângă, sunt normale.

    Dar NU, nu e deloc normală chemarea către mănăstire… e ceva în neregulă dacă se întâmplă așa. Iar părinții biologici (mai ales cei necredincioși) știu desigur mai bine decât propriul copil, ce își dorește acesta și spre ce este chemat. Iar mass-media știe chiar mai bine și decât ei ce e corect. Doamne ferește!

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mesajele-prin-care-un-profesor-de-religie-ar-fi-determinat-o-tanara-sa-se-calugareasca-parintii-sunt-disperati.html

  3. http://www.ziare.com/deva/politisti/fata-de-16-ani-fugita-de-acasa-pentru-a-se-integra-in-misa-2050482

    Se intampla in 2011. O fata, tot de 16 ani, a fugit la MISA. Stirea nu a depasit nivelul unui fapt divers. MISA exista in continuare, racoland, distrugand, pervertind. “Statul de drept” cu Monica-n frunte l-a facut scapat pe gurul Bivolaru. Jurnalistii, psihologii, opinarzii aveau alta treaba decat sa despice firul in patru si sa infiereze MISA – la o adica, pornificarea “yoghina” nu e la fel de periculoasa ca monahismul ortodox…

  4. @admin:

    stirea completa aici:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/fata-de-16-ani-fugita-de-acasa-pentru-a-se-integra-in-misa-923561.html

    si un pasaj extrem de revelator, mai jos:

    Surse din cadrul Poliţiei Hunedoara spun că anchetatorii ar şti locul în care se află Maria Harhătă, dar că nu dispun de metode legale pentru a o determina să se întoarcă acasă. În plus, spun ei, câtă vreme în spaţiul unde locuieşte Maria nu sunt suspiciuni că s-ar comite vreo faptă penală, nu se poate cere mandat de percheziţie.

    orice alte comentarii sunt inutile.

  5. Frate adimin
    Ne puteti informa in cazul in care fata va fi gasita?

  6. Din surse neconfirmate(elevi si profesori) trupul ei neinsufletit si fara organe!!!! ar fi fost gasit azi 20-Martie 2014 in padurea Babadag.

  7. @ Alex:

    Nu apare nicaieri stirea. Speram ca e falsa.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare