“Ridica fusta”: CAMPANIE OFICIALA PRIN CARE BAIETII DIN SCOLILE DIN NANTES AU FOST INVITATI SA POARTE FUSTE… in numele egalitatii intre sexe/ REMUS CERNEA il cheama pe “Conchita Wurst” la PARADA GAY din Bucuresti/ Virgiliu Gheorghe: “SFARSITUL FAMILIEI TRADITIONALE, INCEPUTUL CELEI CRESTINE?” (VIDEO)

17-05-2014 12 minute Sublinieri

EUROVISION  vs. VOCEA EURASIEI?

PATRIARHUL DANIEL, DISCURS MOALE PE TEMA PROVOCARILOR FAMILIEI CONTEMPORANE

nantes03_5

Autoritățile franceze în materie de educație din Nantes au lansat Campania „Ridică Fusta” (Lift the Skirt), pentru a susține egalitatea între sexe. Profesorii și elevii a 27 de școli publice sunt invitați să poarte fuste pe 16 mai, stârnind, astfel, controverse în orașul francez.

Ideea de a scăpa de pantaloni, în favoarea fustelor, în încercarea de a milita împotriva sexismului aparține chiar elevilor și a fost sancționată de către autoritățile școlare orășenești și, în consecință, de către Ministerul Educației, după cum a relatat ziarul Local. Pentru cei care preferă să nu-și arate picioarele goale, există opțiunea purtării unui sticker pe care scrie „Lupt împotriva sexismului, lupți și tu?”

Totuși, Campania a stârnit o revoltă în unele grupuri din Nantes, care se pare că pregătesc un protest. Activista pe plan politic Frigide Barjot, cunoscută pentru lupta împotriva căsătoriei între persoanele de același sex și adopțiilor LGBT (lesbian, gay, bisexual, and transgender) l-a întrebat, în mod oficial, pe rețeaua de microblogging Twitter pe Benoit Hamon, ministrul educației francez, dacă „în cazul acesta, fetele ar trebui să poarte barbă, în contextul în care doar cu câteva zile înainte, Thomas Neuwirth, alias Conchita Wurst a câștigat competiția Eurovision, în rolul de travestit cu barbă. Organizațiile care apără drepturile familiei tradiționale (bărbat/femeie) consideră această inițiativă un alt pas prin care se încearcă forțarea introduceri, în școlile primare, a noțiunii conform căreia genul ar fi doar un construct social, adică Teoria Genului.

Tot anul acesta, Franța a fost implicată într-un scandal educațional, pe tema predării teoriei genului, în școli. În ianuarie, aproape jumătate din elevii școlilor primare au lipsit de la școală, în urma unui val de mesaje false prin care părinții au fost avertizați că există planul de a-i învăța pe copii să se masturbeze. Pretinzând a fi trimise de către Asociația pentru Egalitate și Reconciliere, mesajele făceau referire la inițiativa „ABCD-ul Egalității în școală”.

Campania “Ce que souleve la jupe” (Ce ridică fusta?) încurajează băieţii din şcolile franceze să vină la orele de curs îmbrăcaţi în ţinuta tradiţională feminină, ceea a stârnit un protest aprig din partea grupurilor conservatoare.

Peste 200 de membri din organizaţia “Manif pour Tous” (Protest pentru toţi) s-au strâns joi seară, la porţile Liceului Clémenceau din Nantes, nantes1pentru a-şi exprima dezacordul faţă de această iniţiativă.

Protestatarii purtau mesaje şi strigau sloganuri împotriva acestei idei, “teoria genului sexual nu este alegerea mea” sau “NU teoriei genului sexual”, transmite France 24.

Tensiunile au izbucnit după ce aproape 100 de elevi şi susţinători de stânga şi-au făcut apariţia. Aceştia din urmă strigau împotriva “fasciştilor din şcoli” şi solicitau “egalitate”, informează şi AFP.

Primii sosiţi, cei din “Manif pour Tous”, au aruncat cu ouă în rivalii lor şi astfel a început o bătaie generală între cele două grupuri. Poliţiştii au intervenit la timp şi au reuşit să restabilească ordinea publică.

Ideea ca băieţii să renunţe la pantaloni în favoarea fustelor a fost generată de elevi şi reprezintă un semnal de alarmă faţă de discriminarea sexuală. Ulterior, iniţiativa s-a bucurat de acordul autorităţilor şcolare şi a fost sprijinită de Ministerul Educaţiei de la Paris.

În replică, Frigide Barjot, fost lider al “Manif pour Tous” (organizaţie care, printre altele, se opune vehement căsătoriilor gay) a transmis o scrisoare deschisă, prin care îl întreabă pe ministrul Educaţiei, Benoit Hamon, dacă fetele din şcoli ar trebui să poarte barbă, asemenea Conchitei Wurst, câştigătoarea Eurovisionului din acest an.

Cotidianul francez de dreapta, Le Figaro, a postat pe siteul său oficial un titlu prin care se pretindea că autorităţile educaţionale din Nantes le-au “cerut” băieţilor să poarte fuste în şcoli. Ulterior, ziarul a corectat textul şi a spus că băieţii sunt “invitaţi” să poarte fuste.

“Manif pour Tous” spune că această iniţiativă este scandaloasă şi cere ministrului de resort să intervină imediat şi să pună capăt acestui eveniment jenant.

“Este o chestiune trivială. Este o formă de negare a identităţii sexuale a elevilor, care jigneşte masculinitatea şi feminitatea din societate”, spune Ludovine de La Rochère, preşedintele acestui grup.

Mulţi dintre copiii din şcoli sunt indignaţi de interferenţa adulţilor în programa lor şcolară. “Nu au niciun drept să vină în liceul nostru şi să ne deturneze ideile”, spune Laurine, un elev prezent şi el la proteste. Potrivit teoriei genului sexual, predată în şcolile franceze, identitatea sexuală a unui copil se poate modifica pe timpul vieţii, ea nefiind fixată automat prin naştere.

Urmând îndemnul, aproape 30 de băieţi au venit joi îmbrăcaţi în fuste. Se aşteaptă ca numărul lor să fie mult mai mare azi, mai ales după protestele de ieri. “Este ciudat, e puţin cam frig, dar este foarte important să port acest simbol”, spune Maho, un alt elev cu fustă.

Deputatul Remus Cernea spune că îl va invita pe câştigătorul de anul acesta de la Eurovision, Conchita Wurst, la Gay Pride, marşul anual al homosexualilor. Cernea a spus că bătălia pentru schimbarea mentalităţii românilor “este în curs”.

Anul trecut, la Gay Pride, am avut onoarea şi bucuria să particip şi alături de Ulrike Lunacek care este membră a Parlamentului European din partea Partidului Verde austriac, care a răspuns invitaţiei mele de a veni la Bucureşti. Îi voi adresa şi Conchitei Wurst invitaţia de a veni la Gay Pride pe 7 iunie. Daca agenda nu îi va permite să ajungă atunci, sper totuşi să ne viziteze cât de curând, cu un alt prilej. Dupa cum se ştie, în ţara noastră bătălia pentru schimbarea mentalităţilor este de asemenea, în curs. Prezenţa ei aici sunt convins că va reprezenta un sprijin pentru grăbirea lucrurilor în sensul respectului pentru diferenţă şi libertate, a spus deputatul care a cerut recunoaşterea delfinilor ca “persoane non-umane”.

Mai mult, Cernea va cere Parlamentului şi Guvernului României să arboreze steagul în culorile curcubeului, simbolul homosexualilor şi lesbienelor.

In Europa, este deja o practică a mai multor ţări, printre care Austria şi Germania. Ar fi un gest simbolic care ar demonstra că autorităţile din ţara noastră înteleg şi îşi asumă pe deplin cauza apărării drepturilor omului”, a  declarat Remus Cernea.

Conform deputatului, cine se opune căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, suferă de “homofobie de tip Putin”.

“Legea a fost respinsă de Senat cu 105 voturi împotrivă, 5 abţineri şi 2 voturi pentru. Sper ca în Camera Deputaţilor să fie o majoritate largă în favoarea acestei legi. Raţiuni pentru ca ea să fie respinsă nu există în afara homofobiei de tip Putin, ori a laşităţii politice“.

LA VIE EN MOV

Inteligenta deputată Remus Cernea mai adună, în buchetul de idei creţe cu care vrea să populeze Parlamentul, încă una: vrea s-o invite pe Conchita, câştigătoarea Eurovision, să stea în faţă la Gay Parade-ul de pe nu-ştiu-cât iunie. Bine că nu vrea să stea senviş. Ea (Remus, adică) a mai adăugat că ar fi foarte încântată să-i strângă mâna marii artiste, care a uimit o lume întreagă prin prestaţia ei artistică virgulă care ne-a buşit şi plânsu’. Mai mult, doamna Remus vrea să-l convingă pe Zgonea s-o lase să arboreze steagul poponarilor homosexualilor, adică un cur-cu-beu, pe clădirea Parlamentului, ca un semn că noi, ca români, adică, n-avem nici o treabă cu respectivii, adică-i iubim de nu mai putem după ei şi muah-muah, fată!

Noi, ca nişte tâmpiţi ce suntem, nu putem să înţelegem de ce se luptă madam Remus atâta pentru egalitatea în drepturi a homosexualilor. De parcă aceştia n-ar avea drepturi. În România, din câte ştim, comunitatea gay are aceleaşi drepturi ca ale fiecăruia dintre noi. Ba ni se pare c-ar beneficia de drepturi încă mai mari decât noi, prostimea, fie doar şi pentru faptul că solicită (şi li se oferă) mai multă atenţie decât “comunităţii de normali”. N-am auzit ca vreun politician să refuze votul unuia pentru c-a auzit el că ăsta e gay, cum n-am auzit ca la un hotel, de pildă, să i se refuze cazarea pentru acelaşi motiv. Cu ce încalcă România drepturile cetăţenilor ei gay?  Ni se pare că, dimpotrivă, cetăţenii ei gay îmi încalcă mie dreptul de a merge pe stradă pe nu-ştiu-cât iunie, din cauză că luptă ei pentru drepturi. Mi se pare că ei îmi violează mie liniştea şi demnitatea de românache care are, iată, alte valori decât ale lor şi care nu mai simte nevoia să iasă în stradă să strige asta, în modul ăla slinos şi disperat-şocant al lor.

Minoritatea gay atâta s-a obişnuit să-şi clameze drepturile, încât nu şi-a dat seama că de fapt le-a obţinut. Ce ar vrea mai mult decât orice alt cetăţean al ţării? Că tot veni vorba, avem şi noi o nedumerire: ni se pare că dorinţa unor cupluri de gay de a avea copii depăşeşte graniţele stării de gay şi e în contrapunct chiar cu ideea însăşi de homosexualitate. O contradicţie în termeni. Dacă sunt gay, îmi asum toate consecinţele care vin cu asta, inclusiv faptul că, natural, nu pot avea copii. Dacă vreau copii şi sunt gay, îmi pare că am nevoie de consiliere psihologică, deoarece preferinţele mele sexuale, deciziile pe care le iau cu mine însumi în fiecare moment, îmi impun un alt traseu în viaţă. Dar poate, cine ştie, o să se inventeze homosexualul cu uter, iar asta o să-i facă fericiţi pe toţi nefericiţii ăştia, în egoismul lor feroce. 

Partidul extremist Jobbik din Ungaria nu a ratat ocazia sa il foloseasca in campania electorala, cu mesaje anti-gay, pe cantaretul austriac Conchita Wurst, castigatorul Eurovisionului din acest an. Si euroscepticii din Austria au criticat aparitia lui Thomas Neuwirth, dupa numele adevarat al artistului travestit. La nivelul intregii Uniuni Europene, partidele eurosceptice capata proportii ingrijoratoare, insa diferentele de vederi ar putea sa le submineze coeziunea. 

“Alegeti!”, scrie pe un colaj foto in care apare “femeia cu barba” alaturi de o blonda atragatoare imbracata in costum traditional unguresc, pe o pagina de Facebook a Jobbik.

Partidul ungar vine astfel cu un tip de mesaj eurosceptic care se pliaza pe retroica oficiala a Rusiei, critica fata de drepturile homosexualilor in Europa. De altfel, liderul Jobbik, Gabor Vona, militeaza pentru inlocuirea politicii euroatlantice a Ungariei cu o politica eurasiatica, promovata de Rusia. In plus, Vona intretine relatii stranse si cu ideologul semi-oficial al Kremlinului, Aleksandr Dughin.

mesaj-electoral-jobbikDesi a repurtat o victorie importanta la alegerile legislative din aprilie, cu perspective de crestere si la europarlamentare, Jobbik nu se bucura de incredere din partea celorlalte partide eurosceptice din Uniunea Europeana. Coalitia deja anuntata a Frontului National din Franta, Partidului pentru Libertate din Olanda si a Partidului Libertatii din Austria respinge cooptarea Jobbik, pe care il critica pentru antisemitism.

De altfel, in randul euroscepticilor europeni se remarca o scindare intre vestici si nordici, pe de-o parte, si estici si sudici pe de alta parte, in conditiile in care primii promoveaza o politica impotriva imigrantilor provenind din UE.

Potrivit unui sondaj Pollwatch din 7 mai, intre grupurile consacrate, popularii (216 mandate) continua sa aiba un usor avans fata de socialisti (205), urmati de liberali (63). Ingrijorator este numarul neafiliatilor (99) care se prefigureaza in sondaje, cea mai mare parte a acestora fiind euroscepticii care ar putea astfel sa-si faca un grup europarlamentar care sa depaseasca liberalii ca influenta, in postura de grup-balama.

Europa risca astfel ca euroscepticii sa fie primiti in negocieri pentru viitoarea Comisie Europeana si apoi in targuri punctuale pe directive si regulamente propuse de Comisie. Imediat dupa alegerile europene din 22-25 mai, pe 26 incepe constituirea primelor grupuri parlamentare, dupa care, in 27 incepe procesul de negociere informal in cadrul Consiliului European.

In iunie 2014, grupurile europarlamentare nou constituite demareza discutiile cu Consiliul Uniunii Europene pentru desemnarea viitorului presedinte al Comisiei Europene. In 26-27 iunie, sefii de state si de guverne reuniti in Consiliul European, de aceasta data, fac nominalizarea oficiala a viitorului presedinte al Comisiei. Tratatul de la Lisabona prevede ca sefii de state si de guverne trebuie sa tina cont de rezultatul alegerilor europene in nominalizarea viitorului sef al Executivului comunitar.

Apoi, din iulie si peste vara noul Parlament European da votul asupra nominalizarii facute de Consiliul European, dupa  negocieri informale cu Consiliul UE si cu sefii de state si de guverne. Tot in vara, noul “premier” al UE isi nominalizeaza comisarii europeni, iar Parlamentul ii audiaza in septembrie. In octombrie, noua Comisie este asteptata sa fie confirmata de Parlamentul European. […]

Cuvântul Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la deschiderea întrunirii CROCEU (Comitetul Reprezentanţilor Bisericilor Ortodoxe pe lângă Uniunea Europeană), Bucureşti, 16 mai 2014:

Salutăm cu bucurie pe toţi participanţii la acest eveniment şi mulţumim pentru interesul acordat dialogului dintre Instituţiile europene şi Bisericile din Europa care, prin Tratatul de la Lisabona, a primit un important fundament juridic.

Seminarul de astăzi deschide, de fapt, întrunirea Reprezentanţilor Bisericilor Ortodoxe pe lângă Uniunea Europeană. Prin aceasta se arată dorinţa şi deschiderea Bisericilor Ortodoxe în vederea promovării unui dialog deschis, transparent, constant şi responsabil, pentru întărirea solidarităţii şi unităţii europene. 

Tema întâlnirii reprezintă o alegere fericită, deoarece anul acesta, 2014, marchează cea de-a 20-a aniversare a Anului internaţional al Familiei, iar ieri, în data de 15 mai, s-a sărbătorit pe plan mondial Ziua Familiei (Ambele au fost proclamate de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite). Aceste aniversări constituie un bun prilej pentru promovarea valorilor familiei şi înţelegerea justă a dificultăţilor cu care se confruntă ea astăzi în societăţile în care trăim.

Totuşi, alegerea temei arată înainte de toate grija, responsabilitatea, preţuirea şi mai ales sprijinul pe care Biserica le acordă familiei, care trebuie să facă faţă astăzi multiplelor provocări, dar şi multiplelor crize din societatea europeană actuală. Pentru că, atât în România, cât şi în întreaga Europă, familia creştină se confruntă cu criza economică (sărăcie, şomaj, nesiguranţa zilei de mâine, emigraţia ş.a.), cu criza morală (libertinajul, avortul, divorţul, abandonarea copiilor, violenţa domestică, delicvenţa juvenilă, traficul de fiinţe umane ş.a.), şi cu criza spirituală (sectarismul, fanatismul, prozelitismul religios ş.a.).

De asemenea, familia se găseşte într-o situaţie fragilă şi dificilă, deoarece modelul însuşi al familiei tradiţionale este considerat de unii ca fiind învechit sau perimat. Trăim într-un context dominat de o mentalitate individualistă şi secularizantă, care nu căută sfinţirea vieţii prin rugăciune, naşterea de copii şi creşterea lor în credinţa creştină. 

Astăzi creşte numărul celor care tratează căsătoria ca fiind un simplu contract sau parteneriat între două persoane de gen diferit sau de acelaşi gen. Însă parteneriatele sociale sau de conviețuire între persoane nu pot fi asimilate familiei tradiţionale și orice atentat la identitatea tradițională a acesteia constituie o inovație artificială care nu poate purta numele realității naturale de care se îndepărtează. Prin urmare, diluarea valorilor familiale tradiţionale sau înlăturarea diferenţelor între această familie şi alte tipuri de uniuni, în numele drepturilor omului şi al egalităţii, subminează familia naturală ca temelie a societăţii umane. De aceea, familia tradiţională are dreptul şi datoria de a-și proteja propria identitate, demnitate şi continuitate.

Reflectând la situaţia actuală de criză a familiei, trebuie să nu uităm că familia este mai întâi de toate un dar al lui Dumnezeu-Creatorul pentru umanitate. Deşi a trecut prin multe încercări şi pericole abătute asupra societăţii umane, totuşi familia a fost instituţia cea mai stabilă a umanităţii, asigurând continuitatea acesteia în istorie.

În al doilea rând, trebuie să susţinem efortul Bisericilor de a apăra familia naturală, tradiţională, universală şi de a rezista în faţa unor „modele” noi de familie, care consideră că uniunea firească bărbat-femeie ar fi doar un model printre altele. În al treilea rând, este necesară intensificarea cooperării dintre Biserică şi Stat în toate domeniile care privesc importanţa socială, educaţională şi culturală a familiei, deoarece matricea creştină a Europei este parte constitutivă a identităţii ei, chiar dacă aceasta este uneori ignorată azi

În al patrulea rând, Uniunea Europeană trebuie să sprijine mai mult familia, deoarece diminuarea natalităţii, îmbătrânirea populaţiei, instabilitatea familiei, abandonul copiilor şi şomajul tinerilor au un impact negativ spiritual, social şi economic asupra Europei în ansamblul ei. Ajutorarea familiilor în depăşirea crizelor de azi şi sprijinirea cuplurilor tinere căsătorite trebuie să constituie o prioritate permanentă a politicii sociale europene.

Familia însăşi este o valoare capitală pe care Europa trebuie să o apere şi să o promoveze, ea fiind temelia existenţei şi continuităţii societăţii europene, sufletul ei şi speranţa ei. Ideea genială, de altfel [sic!, n.n.], a părinţilor fondatori ai Europei unite, ca fiind o «mare familie europeană» ne îndeamnă să afirmăm că fără familia naturală sau tradiţională europeană nu poate fi promovată existenţa însăşi a Uniunii Europene ca fiind o familie mare de cetăţeni europeni din popoare diferite, bazată peresponsabilitate, respect reciproc, fidelitate şi solidaritate, unitate şi speranţă.

Este semnificativ faptul că, pentru noi creştinii, termenii esenţiali ai vieţii spirituale a Bisericii ca: părintefiu şi fiicăfrate şi soră sunt preluaţi din familia conjugală naturală, mai ales în terminologia paulină şi ioaneică a Noului Testament.

Fundament al existenţei, stabilităţii şi continuităţii societăţii europene, al maturizării iubirii părinţilor şi al bunei educaţii a copiilor, al sănătăţii spirituale şi al prosperităţii materiale, familia umană naturală nu poate fi înlocuită cu niciun substitut sau model artificial. Totodată, familia nu poate fi redusă doar la aspectele ei biologic, juridic, psihologic, sociologic sau economic, deoarece ea este mai mult decât toate acestea laolaltă şi le transcende. Pentru tradiţia creştină şi pentru toate religiile monoteiste, familia este o realitate sacră, o împlinire a fiinţei umane în starea de comuniune de iubire generoasă, având vocaţia sfântă de a fi conlucrare vie a omului cu Dumnezeu-Creatorul vieţii naturale terestre, pentru a dobândi viaţa eternă, cerească, în iubirea eternă a lui Dumnezeu.

Nota noastra:

Un discurs foarte, prea “soft”, in care se declama cu grija si accentuat “genialitatea” parintilor fondatori ai UE si “unitatea” europeana, remarcandu-se, “totusi”, problemele cu care se confrunta familia contemporana (oare din partea cui?), printre care parteneriatele civile intre femei si barbati SAU intre persoane de acelasi sex (un “sau” care arata o enumerare intre elemente egale ca importanta, semnificatie, accentul cazand pe ideea de “parteneriat” – inovarea artificiala) promovate de “unii” (intamplator, doar niste institutii europene ca Parlamentul Europei sau un numar considerabil de state membre…).

  • Adevarul: 

Rusia vrea să-şi facă un Eurovision cuminte, fără femei cu barbă

Deputaţii ruşi sunt decişi să înfiinţeze un concurs de tip Eurovision care să respecte valorile familiei tradiţionale, ca răspuns la succesul înregistrat de Conchita Wurst la populara competiţie muzicală europeană. Legiuitorii din Parlamentul rus sunt încă sufocaţi de indignare după ce Conchita Wurst a fost încoronată regina Eurovisionului la ediţia din acest an. „Rezultatele ultimului concurs Eurovision ne-a făcut să ne pierdem răbdarea. Trebuie să părăsim această competiţie. Nu mai putem tolera această nebunie fără sfârşit“, a declarat Valery Rashkin, liderul Partidului Comunist din Rusia.  Rashkin a dat asigurări că va face presiuni pentru crearea unui festival muzical numit “Voice of Eurasia” (Vocea Eurasiei), unde să se poată înscrie, în primul rând, concurenţi din fosta Uniune Sovietică. Sugestia lui Rashkin a fost preluată rapid de consilierii preşedintelui Belarusului, Aleksander Lukashenko. “Victoria Conchitei Wurst la Eurovision simbolizează colapsul valorilor morale în sânul Uniunii Europene, se precizează într-un comunicat emis de Comitetul Slav, din care fac parte consilierii lui Aleksander Lukashenko, conform Yahoo! News.

Conchita Wurst a primit cele mai multe puncte de la ţări precum Suedia şi Olanda. „De ce nu sunt surprins de acest lucru?“, a declarat comentatorul oficial al Rusiei la Eurovision, Dmitry Guberniev, referitor la faptul că olandezii, faimoşi pentru toleranţa de care dau dovadă, au răsplătit travestitul din Austria cu punctajul maxim. Cântecul de dragoste cu care a participat Rusia în concursul Eurovision, interpretat de două surori gemene în vârstă de 17 ani, a reuşit să se claseze pe locul şapte cu ajutorul unor aliaţi precum Belarus şi Azerbaidjan. Rusia a fost huiduită de câteva ori în timpul finalei Eurovision, iar cântăreţele gemene nu au scăpat de valul de antipatie nici în semifinala concursului.  Unul dintre deputaţii care susţine propunerea înfiinţării festivalului „Vocea Eurasiei“ a precizat că ar trebui ca învingătoarei Conchitei Wurst să-i fie interzis accesul în Rusia.

Apocalipsa sexului: cum se vor iubi oamenii în viitorul apropiat

Apocalipsa vieţii sexuale este anunţată de un scriitor american licenţiat în psihologie, Christopher Ryan, în cartea „Apusul sexului“. În volumul amintit, psihologul descrie felul în care va arăta sexualitatea viitorului, predicţii bazate pe schimbări recente care, deşi par simple curiozităţi, reprezintă tot atâtea indicii referitoare la modul în care oamenii se vor raporta la relaţia intimă în viitorul nu foarte îndepărtat.

La fel ca aproape toate celelalte aspecte ale vieţii omului modern, sexualitatea va fi din ce în ce mai influenţată şi mai dependentă de tehnologie, este de părere Christopher Ryan.

Pornografia, la rândul ei, va deveni tot mai sofisticată din punct de vedere tehnologic, chiar dacă funcţia de bază a acesteia va fi satisfacerea unei nevoi primare, la fel ca întodeauna. Astfel, oamenii vor putea să urmărească în curând cum fac sex hologramele tridimensionale ale unor actori de filme pentru adulţi, fix în mijlocul camerei, la un pas de privitor.

Jucăriile sexuale vor fi din ce în ce mai conectate la Internet, lucru care va face ca videochatul să pară o glumă erotică pentru adolescenţi, în opinia lui Ryan. „Îndrăgostiţi aflaţi la mii de kilometri distanţă îşi vor oferi plăcere unul altuia cu ajutorul unui joystick sau cu un simplu click de mouse.

Păpuşile gonflabile din ziua de azi sunt din ce în ce mai avansate tehnologic şi se vor transforma cu timpul în amanţi robotozaţi, programaţi să spună şi să facă exact ceea ce trebuie pentru a-i produce plăcere persoanei care se foloseşte de ei“, în viziunea psihologului american.

Acesta îşi bazează „profeţiile“ pe faptul că bărbaţii şi femeile îşi rezolvă deja problemele emoţionale care se răsfrâng negativ asupra vieţii intime, cu ajutorul vaginelor artificiale sau a vibratoarelor din ce în ce mai performante.

Virgine lăsate gravide în laborator 

Din punct de vedere emoţional, oamenii se vor înstrăina de semenii lor şi vor ajunge să prefere surogatele erotice, care uşurează viaţa, în locul partenerilor în carne şi oase. Acest comportament se observă pe măsură ce progresul tehnologic ne izolează de restul lumii în cel mai parşiv mod cu putinţă, de vreme ce trăim cu  impresia că, din contră, tehnologia ajută interacţiunea dintre oameni, avertizează Ryan.

De asemenea, identitatea sexuală va fi din ce în ce mai puţin importantă, iar una dintre dovezile în acest sens a fost recunoaşterea celui de-al treilea gen, Germania fiind prima ţară care a decis ca bebeluşii născuţi fără o identitate sexuală clară, băiat sau fată, să fie înregistraţi de autorităţi fără o specificare a genului.

Nu în ultimul rând, Ryan observă că actul sexul se îndepărtează tot mai mult de ideea de reproducere, din moment ce ştiinţa face posibil ca generaţiile următoare să se nască în laboratoare, fără necesitatea unui contact fizic.

Oamenii au probleme de fertilitate tot mai mari, aşa că din ce în ce mai puţini copii vor fi concepuţi în uter şi se vor naşte pe cale naturală. Dacă până acum ceva timp ţinea de miraculous, virginele însărcinate vor fi tot mai prezente, din moment ce graviditatea nu mai presupune în mod esenţial actul sexual cu un bărbat, conchide psihologul Cristopher Ryan.

 

 


Categorii

Articolele saptamanii, Homosexualitate, Patriarhul Daniel, Pornografie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei, Ungaria, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video, Virgiliu Gheorghe

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la ““Ridica fusta”: CAMPANIE OFICIALA PRIN CARE BAIETII DIN SCOLILE DIN NANTES AU FOST INVITATI SA POARTE FUSTE… in numele egalitatii intre sexe/ REMUS CERNEA il cheama pe “Conchita Wurst” la PARADA GAY din Bucuresti/ Virgiliu Gheorghe: “SFARSITUL FAMILIEI TRADITIONALE, INCEPUTUL CELEI CRESTINE?” (VIDEO)

  1. Sa vedem de ce acest “eveniment” a fost organizat in Nantes: orasul este un puternic centru al comunitatii gay, care isi are epicentrul in cartierul evreiesc!

    Nantes, une ville de près de 300.000 habitants qui est très riche nieau gay… de nombreux établissements LGBT et une richesse associative pour tous les goûts et toutes les couleurs.
    http://www.gayviking.com/la-vie-gay-a-nantes/

    There is no gay neighborhood typically in the city but the streets of Jewry, instead of passing Pommeray Bouffay and places are very animated. Finally, Nantes offers various events such as Gay “Gay Film Festival” or the annual Gay Pride late May.
    http://www.mygaytrip.com/en/guide-gay/france/nantes

    La rue de la Juiverie est une voie du centre-ville de Nantes, en France.
    Elle porte le nom de « rue de la Juifferie », puis « rue de la Juiverie » ; au Moyen Âge, une juiverie désignait le quartier où résidaient les membres de communauté juive d’une ville.
    La rue de la Juiverie est fermée chaque soir par deux chaînes. La communauté paie au comte de Nantes un droit garantissant sa protection.
    http://fr.wikipedia.org/wiki/Rue_de_la_Juiverie_(Nantes)

    Beit Haverim: Groupe Juif Gay et Lesbien de France
    http://www.beit-haverim.com/
    Group for gay and lesbian Jews. Based in Paris with some groups in other major French cities. The group’s website has a good list of events and meetings.

    Cam asta este contextul…

  2. Pentru noi crestinii curcubeul are mai multe semnificatii :
    1.- semnul pacii, legamantul incheiat de Dumnezeu cu omul ca nu va mai distruge lumea prin potop
    2.- Chipul pacii, legământul cel nou prin Întruparea şi Moartea Domnului nostru Iisus Hristos
    3.- simbolul Preasfintei Fecioare Maria, Maica împăcării lumii cu Dumnezeu sau a Sfânt Acoperământului său.
    4.- Curcubeul simbolizează şi Sfânta Euharistie, prin care ni se dă chezăşia vieţii veşnice şi a graţiei dumnezeieşti
    5.- cele şapte culori ale curcubeului sunt privite ca cele şapte Taine ale Bisericii

    Astia vor sa pangareasca tot ce este frumos si pur dar in final se vor ineca in propria lor mizerie.

  3. Oare cum vor arata noile generatii, crescute in aceste idei bolnave ? ma uit la pozele cu elevii din nantes, imbracati cu fuste, amuzandu-se. Cum va fi peste 20 – 30 de ani ? iadul pe pamant.

  4. Dar mai au un viitor -normal-acesti bieti copii care se joaca cu asa lucruri grave?!Vor fi neimpliniti,nefericiti si nici macar nu vor sti de ce.Va fi o mare foame de Adevar,de Intelegere reala,de Dragoste adevarata ,de Izbavire.Doamne,fie-Ti mila de toti copii si tinerii lumii de azi si de miine!Nu lasa sa se piarda sufletele lor ,caci nu au experienta de viata,nu are cine sa-i mai invete si sa-i indrume.Astia care i-au nascut si profesorii lor cauta sa-i strice si-i trimit in iad.Mi se rupe inima pentru ei.Ei cred ca asta este normalitatea…Cum isi mai rid dracii de chipul lui Dumnezeu din om…Sa ne rugam pentru toti copiii lumii.

  5. In opinia mea, jurisprudenta CEJ prin care se legalizeaza casatoriile intre persoane de acelasi sex in tot spatiul UE reprezinta o lovitura de forta fara precedent a plutocratilor care conduc UE-ul, un act arbitrar, discretionar si total imoral care vizeaza scoaterea in afara legii, ca sa spun asa, a valorilor si a normelor culturale traditionale, fie ele crestine sau necrestine. Fara nicio exagerare, decizia a CEJ de a atribui aceleasi drepturi cuplurilor gay ca si in cazul familiilor traditionale intr-un spatiu locuit de peste 500 000 000 de oameni, oameni care in imensa lor majoritate nu au fost intrebati daca sunt sau nu sunt de acord cu aceasta decizie, reprezinta un abuz incalificabil care vizeaza in ultima instanta nu doar profanarea, ci distrugerea definitiva a culturii crestine europene. Oare ce fel de copilarie va avea un copil european infiat de un cuplu gay? Un asemenea copil nu va avea nici Mama si nici Tata si nu va beneficia nici de iubire materna si nici de iubire paterna. Si ce fel de societate este aceea in care copiii nu sunt doriti si iubiti ? Si ce fel de libertate este aceea in care procesiunile crestine si love parade sunt egale in fata legii?
    La fel ca si rusii care si-au aparat cu eroism credinta lor crestin-pravoslavnica in vremuri de cumplita teroare iluminista si si-o apara si acum luptand cu curaj impotriva celor care vor sa globalizeze necredinta, nici grecii nu vor accepta legalizarea casatoriilor gay si blasfemierea credintei lor crestin-ortodoxe. Sunt la fel de sigura ca nici ungurii si nici croatii nu vor accepta legalizarea casatoriilor gay, oricat de mult i-ar ameninta sau santaja Bruxelles-ul. Si cum ar putea accepta Vaticanul ca UE-ul catolic sa devina un paradis gay?
    Dupa parerea mea, apartenenta sau neapartenenta Romaniei la Europa crestina sau la cea necrestina implica o tripla decizie: decizia poporului roman, decizia conducatorilor Romaniei si decizia clericilor din Biserica Ortodoxa Romana (BOR). In primul caz, sunt convinsa ca marea majoritate a romanilor nu isi vor abandona niciodata cultura lor traditionala intemeiata pe crestinismul ortodox. In cel de al doilea caz, sunt convinsa ca actualii lideri politici vor accepta fara nici o impotrivire sentinta CEJ, mimand de ochii lumii atitudini si conduite anti-gay. In caz contrar, sefii lor de la Washington si de la Bruxelles ii vor inlocui, la fel ca in perioada fanariota a istoriei Romaniei, cu altii si mai lipsiti de scrupule.
    Atitudinea clericilor din BOR referitoare la interzicerea legiferarii casatoriilor gay in Romania nu a fost si nu este suficient de curajoasa pentru a determina conducatorii tarii sa nu accepte decizia CEJ.
    Ce sper ca vor face romanii? Ca sa-l citez pe Ion Marin Almajan, un binecunoscut scriitor banatean, „romanii traiesc cu pistolul la tampla din momentul intrării in UE”. Cine are in mana acest pistol? Unii spun ca degetul pe tragaci îl au companiile transnationale, altii vorbesc de complotul unor forte oculte care conduc si hotarasc destinele lumii. Am credinta ca romanii nu se vor teme de aceste somatii sau de altele asemanatoare si nu vor renunta pentru nimic in lume la valorile perene ale crestinismului ortodox.
    Nu, Romania nu va deveni niciodata paradis gay, oricat s-ar screme toate “comitetele si comitiile” UE! Stiu, carcotasii ar putea spune ca romanii accepta orice. Insa aceasta anomalie mizerabila, homosexualitatea, nu are nici o sansa de a castiga aici adepti in masa. Oricati granguri ar vrea sa impuna asa ceva, se vor izbi de o rezistenta muta, dar foarte eficienta, ce porneste din fibra interioara a romanului. Cel mult, romanii vor sprijini “comunitatea gay” furnizandu-le pentru desfasurarea activitatii urmatoarele unelte autohtone: facalet, coada de tarnacop, radacina de sfecla furajera sau, cel mai bine, stramoseasca bata ciobaneasca! Aceasta din urma le poate “masa” energic spinarile acestor “europeni”, pana le va piere cheful prozelitismului!

  6. Iata ca lumea s-a stricat in asa hal, ca nu mai stie cum sa pretuiasca darul Lui Dumnezeu si chipul ce I l-a daruit. Ce mai lipseste? Pantofii de dama si machiaj?

    Si de ce se numeste campania “ridica-ti fusta”? Nu este de ajuns sa o poarte, tre sa o si ridice? Cu ce scop?

    Daca lumea nu ar fi fost atit de pervertita, cele 15 minutes of fame ale femeii cu barba ar fi trecut demult. Dar iata ca umanitatea continua sa Il huleasca pe Hristos in stricaciunea ei! Cum sa nu se ridice si putinul Har al Duhului Sfint ce a mai ramas in lume? Nici ingerii pazitori nu mai stau pe pamint din cauza smintelii fara de margini!

    Doamne, ramai cu noi!

  7. @Melina:

    Cel mult, romanii vor sprijini “comunitatea gay” furnizandu-le pentru desfasurarea activitatii urmatoarele unelte autohtone: facalet, coada de tarnacop, radacina de sfecla furajera sau, cel mai bine, stramoseasca bata ciobaneasca! Aceasta din urma le poate “masa” energic spinarile acestor “europeni”, pana le va piere cheful prozelitismului!

    Nu suntem de acord cu astfel de “metode”. Daca romanii nu vor sa primeasca asa ceva, sa apeleze la instrumentele civice si politice pe care le au la indemana, nu la bata.

  8. Rusine si pentru profesorii acestor adolescenti din Nantes care ar fi abut misiunea de a ii educa pe o cale morala nu imorala ! Indiferent cine organizeaza, ce zice ministerul, legea, etc, tu ca profesor, daca ai un strop de bun simt si constiinta profesionala si umana, nu poti participa la asa ceva. Dar cde sa ne mai miram, daca si in bucuresti se gasesc profesori care sa gireze chestii de acest gen, cum am auzit…..

    De secole, scoala, biserica si familia seduca tinerii nsi ii formeaza. Acum toate acestea sunt atacate si distruse. De ce credeti ca se tot introduc clase pregartitoare, obligativitatea de amerge la gradinita si altele / Ca sa stea cat mai putin in familie, sa fie luat de stat si pervertit de la cea mai frageda varsta.

  9. Profesor de literatura americana, concediat in 1980, din colegiul catolic St. Mary, pentru opozitia fata de avort, scrie o carte uluitoare despre adevaratul substrat al revolutiei sexuale!
    http://culturewars.com/Reviews/LibidoDominandiReviews.html

    Libido Dominandi – Sex Power & Control. In this interview, Dr. E. Michael Jones explains how people, in many cases, can be Manipulated & Controlled into being Slaves to their Senses, to illicit sex & pornography. From Ancient Greece to Bill Clinton, to the Murderous Zionist State of Israel, “Sexual Liberation” is in fact a Very Powerful Tool & Weapon used by many Governments today to Subvert, Enslave & Control their people.
    http://www.youtube.com/watch?v=FwhFLdSqqv0

    Este unul din cele mai importante interviuri de pe youtube!

  10. O prietena de-a mea din NYC tocmai m-a informat ca a vazut un afis cu femeia cu barba linga statia de metrou. Cit de repede se raspindeste pacatul! De s-ar raspindi si dragostea si credinta cu aceeasi viteza, nu ar mai fi necredincios pe pamint! O sa ajungem sa ne fie sila sa mai mergem pe strada!

  11. @ admin: Aveti dreptate! Exprimarea mea a fost lipsita de tact si va rog sa ma scuzati. Este greu sa accepti homosexualitatea ca facand parte dintr-o societate crestina, ba mai mult sa fie si legalizata. Dupa ce am imprumutat aproape toate sarbatorile vesticilor, toate produsele lor, colindele americane care rasuna in luna decembrie incepand de la marile lanturi de magazine pana la statiile de metrou, dupa ce se romanul a ajuns sa vorbeasca intr-un dialect englezo-roman, dupa ce mass-media promoveaza “valorile” americane pe toate canalele batandu-si joc de romanii care se inghesuie la moaste si nu ies in strada (puteau sa gaseasca o alta formulare doar se joaca cu instrumentul lingvistic), cand autoritatile din Romania pun pe tava avutia tarii cu o ravna demna de Cartea Recordurilor, e cam dificil sa ma gandesc, pe moment, atunci cand scriu, la instrumente civice si politice. Intr-o societate civilizata se recurge la instante judecatoresti superioare ca sa se ceara anularea unor mizerii. Inca o data va rog sa ma iertati.

  12. Mi-a placut acest rezumat “obligativitatea de amerge la gradinita / Ca sa stea cat mai putin in familie, sa fie luat de stat si pervertit de la cea mai frageda varsta” asa cum e prin tarile nordice. Mai rau e ca se vrea si la noi, ca cei mici sa fie dati intr-o institutie de la 5 ani, oficial.
    Lipsa noastra de atitudine ne costa, se pare ca nu am fost invatati sa protestam, sa incercam concret sa ne opunem celor care ne vor raul.
    Mai e o saptamana pana la alegerile care vor fi poate cele mai grave din istoria europei pentru ca de acum o victorie a socialistilor, sustinuti si de cei de la noi din psd si de o mass medie guraliva ce habar nu are pe cine promoveaza si mai ales de ce vor fi in stare sa faca impotriva noastra acesti asa zisi alesi. Va fi inceputul tragediei numita punerea in aplicare a raportului Lunacek si al altor aberatii. Acesti indivizi nu se complica sa discute ceva ci impun prin lege. Legea e obligatorie, chiar daca e rea. Ajunsa in stadiul de lege, o idee proasta si rauvoitoare devine obligatorie. Omul de rand nu se poate opune, iar institutiile sunt impregnate de oameni care nu inteleg.
    Repet, ne costa aceasta tacere. In alte tari se pare ca nu e asa, se aude ca ies la manifestari mii de oameni ceea ce e foarte mult comparativ ce e pe aici si cred ca se mai schimba ceva. Am ajuns sa ne complacem in ce ni se da, suntem buni sa suportam mai mult ca altii, dar nu facem ceva in a sustine si apara valorile familiei.
    Este o saptamana fatidica, dupa care urmeaza o tragedie pentru noi si pentru cei tineri care nu au discernamant , care ar putea fi victima acelor impuneri malefice de la ue. E ca si cum in ziua de azi s-ar promova oficial faptele din Sodoma. Va fi ca o cutie a Pandorei deschisa dupa aceste alegeri, prin aceasta suntem obligati sa votam pe cineva care sa ne distruga mai apoi.

  13. Hristos a Inviat!
    Fratilor, poate ar fi bine printre atatea stiri sa inserati si cu Iulian Capsali 2,3 informatii, poate mai afla lumea despre el!

  14. A te opune raului cere sacrificii pe care nimeni nu vrea sa le faca. De exemplu, in conditiile in care femeile nu vor sa renunte la o cariera ca sa stea alaturi de copii si nici bunicii nu sunt amatori sa se ocupe de nepoti, ei vor imbratisa cu bucurie faptul ca statul “ii elibereaza” de povara educatiei copiilor. Oricum, mare educatie nu aveau cum sa le faca copiilor de vreme ce nesimtirea domneste peste tot si oamenii nici macar nu se sinchisesc sa-si arunce gunoaiele la cos, ca oricum vin gunoierii, ca doar de asta sunt platiti, ca sa-i scape pe ei de povara bunului simt.
    Omul de rand sta in rand cu ceilalti, ca nu este bine sa faci nota discordanta si sa devii din om de rand un ciudat, cu idei nemaiauzite la televizor.
    Cum sa sustinem valori de care am auzit din carti care nu mai sunt best sellerurui la moda si care ne-ar obliga sa renuntam la timpul disponibil pentru distrtractii si conversatii despre ce frumosi, destepti si “realizati” suntem noi si ce urati, prosti si decazuti sunt cei mai bogati si mai vestici decat noi?
    Sodoma de la TV si din mass media este rea, dar lumea din jurul nostru este ok, adica sunt foarte de bun simt junele in mini si colanti, asezate pe socluri cu tocuri, care stiu sa foloseasca un smartphone si sa zambeasca seducator in fata strainilor pe care ii incanta si cu abilitatile lor lingvistice! Ca sa nu mai vorbim de consumul de pornografie care incepe de la varsta de 11-12 ani! Dar asta nu conteaza ca promiscuitatea prea este un fenomen de masa in randul tinerilor, problema este sodomia, care nu are nici o popularitate pe aici!

  15. @Sapiens:

    Dar asta nu conteaza ca promiscuitatea prea este un fenomen de masa in randul tinerilor, problema este sodomia, care nu are nici o popularitate pe aici!

    Ambele sunt probleme grave. Nu poti minimaliza sodomia doar pentru ca nu e practicata… in masa!

  16. Nu știu ce spuneși voi,dar mie mi se pare orbil tipul ăla… cum să te maimuțărești așa?

  17. @ Robert:

    Adevarat a inviat! Pai ar fi bine, daca si domnia sa ar mai produce ceva notabil sau ar fi subiect de stiri. Altfel se stie: candideaza si alegerile sunt duminica.

  18. Singurul politician care a avut curajul sa evoce legea Lunacek, declarandu-se public, ostil teoriei “genului” si miscarii homosexuale, este Sebastian Bodu.
    Acesta, in calitate de europarlamentar, a votat impotriva legii.
    Pe postul DIGI 24, in direct, l-a pus la punct pe reprezentantul UDMR, adept al libertatii de moravuri. Sebastian Bodu este si dansul o optiune pentru romanii crestini.
    Din pacate, diaspora este usor deceptionata de domnul Capsali. Este nevoie de un om puternic si dansul da impresia ca este o persoana excesiv de “prudenta”.
    Consilierii de campanie sau sunt lipsiti de experienta sau, dimpotriva,au prea multa experienta…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare