SAPTAMANA AGRESIUNII HOMOSEXUALE. Lobby-ul LGBT cauta sa homosexualizeze capitala: “BUCHAREST PRIDE” – festivalul GAYFEST ce va culmina cu “traditionala” PARADA GAY

3-06-2014 1 minut Sublinieri

7007369-bucharest--may-22--participants-parade-at-gay-fest-parade-may-22-2010-in-bucharest-romania

Festivalul Bucharest Pride, numele pe care îl ia de anul acesta Gay Pride, se desfăşoară de luni până duminică, incluzând un concert, proiecţii de film, teatru şi dezbateri, iar tradiţionalul Marş al Diversităţii va fi organizat sâmbătă, de la Arcul de Triumf până în Piaţa Victoriei.

Evenimentul este organizat, ca în fiecare an, de Asociaţia Accept, care promovează drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender) şi militează pentru protejarea drepturilor omului.

La cea de-a 11-a ediţie, GayFest se transformă în Bucharest Pride – “un festival al comunităţii LGBT, dar şi al locuitorilor Capitalei”, pentru că “Bucureştiul este, în esenţă, un oraş divers” şi “fiecare bucureştean are dreptul de a îşi exprima liber identitatea”, se arată în comunicatul organizatorilor.

“În ţara noastră 60% dintre români nu îşi doresc să aibă în familie persoane homosexuale sau bisexuale, şi 51% nu ar accepta să lucreze în acelaşi loc cu ele. Pentru a contracara aceste atitudini sociale discriminatorii, vă invităm la proiecţii de film şi discuţii despre familie şi LGBT. Românii trebuie să înţeleagă că orientarea sexuală şi identitatea de gen sunt caracteristici importante ale fiinţei umane, nu impedimente în viaţa de familie şi cea profesională”, a declarat Daniela Prisacariu, coordonatoarea Bucharest Pride.

Marşul Diversităţii din cadrul Bucharest Pride va avea loc sambătă 7, de la ora 16.00, pe traseul Arcul de Triumf – Bulevardul Kiseleff – Piaţa Victoriei.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “SAPTAMANA AGRESIUNII HOMOSEXUALE. Lobby-ul LGBT cauta sa homosexualizeze capitala: “BUCHAREST PRIDE” – festivalul GAYFEST ce va culmina cu “traditionala” PARADA GAY

  1. Uite de genul acesta de miscari trebuie sa avem mai multa frica decat de miscarile Rusiei, Ucrainei sau NATO, pentru ca acest gen de miscari atrag pedeapsa lui Dumnezeu(razboi, cutremur…)Nu cred ca va fi razboi la noi in tara pana nu se legifereaza casatoriile intre gay.Dupa aia urmeaza pieirea caci e o insulta ca o tara ortodoxa sa legifereze asa ceva.Sunt de acord sa nu fie discriminati(batuti, insultati sau alte cate si mai cate) dar de aici pana la a transforma Bucurestiul in gay pride….vai de capul nostru.

  2. @traista:

    Nu ar fi primul razboi care ar veni peste noi, iar toate celelalte nu au fost precedate de vreo parada gay.

  3. Ce cumplitã robie este pãcatul si cât de mult îl schimbã pe om. Aroganta, obrãznicia, nerusinarea, violenta, decadenta nu sunt proprii firii umane, sunt deviatii, cãderi si boli ale societãtii umane. Omul este o fiintã socialã. La rândul ei socitatea este un organism de a cãrei sãnatate depinde existenta si viata fiecãrui om. Cum este posibil ca lumea civilizatã, care se trufeste cu stiinta, cultura si nivelul la care a ajus, sã aprobe, sã sustinã si sa impunã aceste deviatii, boli si cãderi, care sunt împotriva firii umane. Mà gândesc (pentru mine însumi), ce simtãminte interioare as trãi, participând la un asemenea mars. Ar trebui sã mã lupt cu firescul din mine, cu rusinea, cu mustrarea de constiintã, cu privirile si atitudinile semenilor ce nu acceptã asa ceva. Din lãntru mi se spune cã ies din normal… . De ce toate astea ? Ce motivatie au ? Ce mà face sã-mi nimicesc reactia firescului rusinii, mustrãrii de constiintã, alarmei firii lãuntrice în mijlocul semenilor? Cine si ce mã târãste la acestea ? Pãcatul. Plãcerea, Robia asupra cãrnii si apoi a duhului. Care sunt foloasele ? (insului, cuplului, societãtii)???.
    Aici nu mai poate fi vorba de Dumnezeu (în acestea). Dar nici de om. Aici putem vorbi de Demon si de robii (sclvii), simturilor. De oameni codusi de demoni prin zãbalã si capãstru (asa cum a vàzut sfântul Pavel ce “prost”, ucenicul sf. Antonie, cã-l aduceau pe un crestin, demonii, care-i mai si turnau cenusa în cap). Cine va curãta omul (si pãmântul) de aceste spurcãciuni? FOCUL. Acum focul pocãintei si al sfintelor taine, pe unde mai poate fi primit, iar când paharul va fi plin (pânã la deversare) FOCUL DIN CER.
    Doamne ai milã de noi si de copiii nostii.

  4. @traistacumerinde

    Si parintele Argatu a spus acest lucru: cand vom legaliza homosexualitatea, ne vor ataca: Rusia, Ungaria si Bulgaria.
    Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa nu ajungem la asa ceva.

  5. Pai DA oameni buni asa este ,cum spuneti fiecare mai sus .Deoarece stiim cu totii ce pacat MARE este in fata lui Dumnezeu . Pacatele mici dupa cum stiim multi nemarturisite ,atrag f. fin ,pacatele mari si urmand marea URGIE a lui Dumnezeu . Promovari in favoarea DIAVOLULUI in toata lumea, din pacate ?. Si in BISERICA ,lipsesc f. mult tineri in unele judete /zone. Daca nu ne trezim si NU ne opunem in MASA acestor promovari ,catre primaria Bucurestiului ,caci ei sant responsabili de toate promovarile pacatoase . Sa/i oblige de exemplu ,sa faca parada pe STADION ,retrasi ei intre ei sa se vada . Dar sa platesca chiria de 100.ooo de EURO ,cei care ai sponsorizeaza pt. a disparea cu tehnica RAUL . Trebuie implicare a poporului simplu , a tuturor mirenilor .Doamne ajuta !

  6. @Dumitru,

    Da, implicare si a poporului simplu, dar, dupa mintea mea, pentru ca s-a ajuns atat de departe si in Romania, vad deosebit de necesara implicarea puternica, macar de acum inainte, a BOR ca institutie si a clerului in particular prin predicile sustinute.

    Fara o dezavuare PUBLICA PUTERNICA venita din partea Bisericii, aceasta spurcata URACIUNE se va insinua tot mai mult in capetele decidentilor politici/ administrativi si ai poporului necredincios, ajungandu-se la deznodamantul: trece timpul, tre’ sa fim si noi in acord cu UE si SUA.
    Da, nu-i nimic nou in ce spun, stiu. Totusi, poate mai citeste si cine trebuie pt a actiona.

    Doamne, ajuta!

  7. Cu spurcati astea de homo gom atrage mânia Lui Dumnezeu. Vai noua.Sf preot Arsenie Boca nea avertizat ca va fi stearsa Bucurestiul de pe harta.Cred si eu ca va fi asa.Nu vedeti ca cea ce a creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu,necurati cauta sa distruga, sa-l raneasca pe Dumnezeu. Ai mila de noi Doamne.Amin

  8. “fiecare bucureştean are dreptul de a îşi exprima liber identitatea”, mai putin crestinii

  9. Florian P!
    In ce carti, in ce circumstante, in ce loc, si catre cine a spus Parintele Argatu aceste cuvinte ??

  10. “La cea de-a 11-a ediţie, GayFest se transformă în Bucharest Pride – “un festival al comunităţii LGBT, dar şi al locuitorilor Capitalei”, pentru că “Bucureştiul este, în esenţă, un oraş divers” şi “fiecare bucureştean are dreptul de a îşi exprima liber identitatea”, se arată în comunicatul organizatorilor.”

    Transformarea de denumire si magulirea “deschiderii mintii locuitorilor Capitalei” indica pasul inainte facut spre “normalizarea” nefirescului, spre acceptarea (chiar si numai tacita) de catre o cat mai mare parte a populatiei. In plus, putem avea, spre ex., si Brasov Pride sau Cluj Pride; de ce sa fiti voi, cei de acolo, mai prejos?

    Lucratura este inteligenta, sa recunoastem, “Căci fiii veacului acestuia sunt mai înţelepţi în neamul lor decât fiii luminii.” – Sf Evanghelie dupa Luca, cap 16,8

  11. Pentru mine este destul de clar ce vor .Nu ii controleaza nimeni ce fac individual in mod privat..Taina casatoriei nu au de ce sa o ceara,ea apartine ortodoxiei si se realizeaza intre un barbat si o femeie.Au totul pentru a realiza acest pacat nestingheriti.Ei de fapt vor sa sfideze Cuvantul Domnului si extinderea pacatului sodomiei la intreaga societate.Ma simt agresat….ce sa ii spun fiului meu cand ii vede?!…

  12. @Ioan R
    De acord.La noi Patriarhia se limiteaza la comunicate de “condamnare” a marsurilor.In Rusia ele sunt INTERZISE…

  13. Sigur ca bucuresteanul are dreptul de a-si exprima liber identitatea, dar oare trebuie sa faca vre-o parada pentru asta? Iese pe strada si ala este. Se cunoaste. Numai ca travestiti astia de homosexuali, daca te uiti la ei, te intrebi ce-or fi?! Ba inca isi mai pun si pene pe ei, ca sa duca in eroare si cu privire la specie. Dupa ce isi masluiesc idenitatea in fel si chip, ne mai chinuie pe noi sa-i acceptam asa “cum sunt”. Problema lor este de fapt ca ei nu stiu cine sunt. Daca sunt atat de normali pe cat zic, atunci de ce mai este nevoie sa isi faca atata publicitate in lume? Si de-ar fi doar asta problema! Afirmarea anormalitatii este de fapt impunerea ei. A ramas de aur vorba lui Sorin Dumitrescu, care spunea ca pe vremea comunistilor daramau satele cu buldozerele, acuma se darama Bucurestiul cu gay…

  14. @ C.O. super tare vorba si ingrijorator de adevarata: “A ramas de aur vorba lui Sorin Dumitrescu, care spunea ca pe vremea comunistilor daramau satele cu buldozerele, acuma se darama Bucurestiul cu gay…”

  15. Constantinopolul, a CAZUT datorita EREZIEI PAPISTE!

    La noi, uraciunea pustiirii (prin saptamana de impreuna-rugaciune cu ALTII, de alte confesiuni), exista!

    Daca se tace si in privinta homalailor, atunci, ce-au patit bizantinii atunci, dar ce-o sa patim, noi!

  16. Doamnei Daniela Prisacariu

    stiti cumva de ce oare Sodoma si Gomora au ars cu pucioasa?
    si a doua intrebare – de ce oare pana astazi au ramas acele locuri pustii?

    sa nu credem ca Dumnezeu face vreodata pact cu ceea ce NU ESTE El
    adica SFINTENIA CU NECURATIA

    daca oamenii pot fi constransi sa cada din Hristos si unii chiar cad, pe Dumnezeu nu-L va constrange nici o creatura de-a Lui, cu nimic, niciodata

    orice pacat isi va lua la timpul hotarat de Dumnezeu plata lui, cu siguranta, sa nu ne indoim – oare sida din ce mediu provine ?

    fac mare pacat cei care spun binelui rau si raului bine, la fel cei care incurajeaza pe altii la pacat

    Bunul Dumnezeu sa va lumineze ca sa alegeti binele !

  17. Pingback: Fostul ambasador american Michael Guest militeaza pentru CASATORIILE HOMOSEXUALE, IMPOTRIVA INFLUENTEI BISERICII SI A DEFINIRII FAMILIEI TRADITIONALE IN CONSTITUTIE/ ONG-urile crestine protesteaza fata de asocierea numelui BUCURESTIULUI in campania de pro
  18. Wikipedia, site propagandistic si manipulator, posteaza articole mincinoase cu scopul de a denigra Ortodoxia si Muntele Athos:

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Muntele_Athos#Controversele_legate_de_homosexualitate_la_Muntele_Athos

  19. @ sluga…:

    CINE o fi fost “binevoitorul” care a adaugat articolele despre homosexualitate, discriminare sexuala si proprietati?!

    Pe Wikipedia in engleza, aceste 3 articole lipsesc cu desavirsire:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Athos

  20. @ em…

    Are vre-o importanta cine este “binevoitorul” sau ca lipseste articolul in limba engleza?
    Probabil ca tinta manipularii sunt altii decat vorbitorii de limba engleza.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare