BRATARA WIRELESS: sau cum poti sa platesti cu mana…

22-06-2014 1 minut Sublinieri

brata wireless

Dacă combini tehnologia ușor de purtat și plata wireless rezultă un înlocuitor pentru cardurile de credit: brățara Barclays Bank. Brățara bPay este un dispozitiv portabil de plată pe care îl poți purta pe încheietura mânii și care îți permite să plătești rapid fără să folosești nici numerar, nici cecuri și nici cardul de credit.

Divizia Barclaycard a lansat un card wireless de plată în 2007, iar această brățară de plată este doar evoluția firească a lucrurilor. Până la inventarea acestei brățări, oamenii ar fi putut plăti pentru un produs de până la 20 de lire sterline prin atingerea sau scanarea Barclaycard-ului lor la bornele corespunzătoare. Dar de acum ei vor fi în măsură să facă acest lucru și cu ajutorul unei brățări în locurile în care comercianții afișează simbolul de astfel de plată. Brățara bPay va fi pusă la dispoziția majorității deținătorilor de carduri din Marea Britanie, nu doar a clienților firmei de servicii financiare.

Un exemplu de cum funcționează și cum te ajută această brățară: La Wireless Festival cu brățara bPay ai integrate plata biletelor, accesul și orice fel de alte plăți, dacă vrei să îți cumperi ceva de băut sau de mâncat.

Barclaycard își imaginează omul din viitor ca fiind total dependent de această brățară. Ieși din casă, te urci în metrou, te duci la muncă, te duci la sală, te duci la o cafea și ai toți banii și toate informațiile personale de care ai nevoie la încheietură. Dacă te duci să alergi nu trebuie să te mai gândești unde ai putea să îți pui portofelul ca să nu îl pierzi sau să nu te incomodeze pentru că ai tot ce îți trebuie la mână, atât de ușor de folosit și atât de ușor de transportat.

Sursă foto: www.barclaycard.com

Nota noastra: Si iata cum avansam spre astfel de solutii “comode” si “sigure”, prin care oamenii poarta, la inceput pe ei, apoi implantat in ei (pentru si mai multa comoditate si siguranta caci, nu-i asa, pana la urma bratara se poate pierde, se poate fura, e detasabila) un dispozitiv electronic de care sa fie “total dependenti” si fara de care sa nu poata cumpara sau vinde nimic…

*


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “BRATARA WIRELESS: sau cum poti sa platesti cu mana…

  1. dar ce incantate de acesta sunt persoanele din imaginea de mai sus !

  2. E clar spre ce se merge si e clar ca atunci cand va veni Antichristul si va pecetlui oamenii, marea, poate imensa majoritate vor accepta, chiar bucurosi….. Deja e totul clar.

  3. Am citit intr-un ziar de prin occident cum niste specialisti recomandau tatuajul. Un argument adus a fost ca Otzi, omul zapezilor era tatuat. Deci va dati seama ca inca de acum 5000 de ani omul cauta asa ceva. Era pusa si poza lui, cu grupuri de liniute trasate pe corp. Aminteau parca de cele de pe marfurile din magasin. In plus se spunea ca tatuajul releva identitatea, este un semn distinctiv, estetic etc, etc. Aproape ziceai ca nu se poate fara el, mai ales daca erau specialistii care il recomandau. Asa ca lumea deja este pregatita sa isi implanteze in piele nu numai dracoveniile astea de tautaje ci si alte dispozitive care le-ar facilita plata, caci, bineinteles, vor sa plateasca acum si-n vecii vecilor…

  4. Parca bratara nu poti sa o pierzi. Inseamna sa si dormi cu ea, sa faci baie, sa n-o mai dai jos deloc.

  5. Pingback: DEZECHILIBRUL HORMONAL: noua amenintare globala/ EROIZAREA TICALOSILOR IN PRODUCTIILE DE FILM SI TV/ Epidemie de DIVORTURI provocate de emigratie in Romania profunda/ DATELE BIOMETRICE – “cele mai sigure” pentru plăți financiare/ NSA a
  6. Pingback: Experiment “profetic”? CIP IMPLANTAT IN MANA STANGA PE POST DE “PORTOFEL VIRTUAL”/ Programul “CUNOASTERII INFORMATIEI TOTALE” - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare