Google despre planurile de viitor: MICROCIP IMPLANTAT IN CREIER

12-12-2013 1 minut Sublinieri

Memory and brain upgrade

Google se pregateste sa ajunga la propriu in capetele utilizatorilor, prin intermediul unor microcipuri montate in interiorul cutiei craniene, care vor colecta informatiile direct de la sursa.

Astfel, oamenii vor avea posibilitatea de a cauta pe Google si de a obtine informatiile dorite folosind doar propriile unde cerebrale, sustine directorul tehnologic al companiei, Scott Huffman, citat deDaily Mail.

Anticipand dezvoltarile viitoare ale Google, Huffman are in vedere, de asemenea, microfoane montate in tavanul locuintei, care se comporta ca asistenti personali, conectate la telefoane, tablete si alte dispozitive inteligente, raspunzand chiar la intrebari adresate de utilizator.

El a spus ca, de exemplu, ar putea intreba Google unde sa mearga pentru a servi masa de pranz, sa caute un anumit fel de mancare si sa se incadreze intr-un anumit buget, iar Google va identifica si va comunica informatia ceruta.

De asemenea, a adaugat ca in momentul cand se va duce la masina, sistemul de navigatie prin satelit este deja programat sa-l conduca spre restaurantul ales.

Ideile sunt o continuare a ceea ce Google ofera in momentul de fata. Aplicatia existenta in prezent pe care se va baza intregul proiect se numeste “analiza predictiva”. Aceasta este in masura de a prezice ceea ce un utilizator doreste sa faca in continuare si de a oferi ajutor si informatii relevante la fiecare pas fara sa fie intrebat.

Recenta actualizare – Google Hummingbird – face motorul de cautare mai uman si este in masura sa raspunda la intrebari mai lungi, mai complexe si de a “intelege” contextul.

Cum se pregateste Google pentru viitor

De asemenea, Google a cumparat recent de la Motorola un brevet pentru o tehnologie inedita: tatuaje de gat electronice. In conformitate cu brevetul care a fost inventat de producatorul de telefoane, tatuajul va fi plasat pe gatul unei persoane si poate inregistra si stoca sunetele create de vocea acesteia.

In cazul in care utilizatorul este apelat telefonic, tatuajul va trimite wireless mesajul catresmartphone si implicit catre apelant.

“Desi folosim o structura lingvistica destul de complexa in conversatie cu Google astazi, el nu intelege in totalitate. Dar, in cinci ani tehnologia va atinge un asemenea standard incat o conversatie cu Google va fi ceva natural. Google va va raspunde in acelasi fel in care v-ar raspunde orice persoana”, sustine Huffman. 

dir-google


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Google, Transumanism

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “Google despre planurile de viitor: MICROCIP IMPLANTAT IN CREIER

  1. Nici nu va imaginati cati de multi doritori de asa ceva sunt pe lume!
    Viseaza la faptul ca ai lor copii vor trai asfel vremuri si-i fericesc!

  2. Daca se va mai putea vorbi de creier…

  3. Stiinta intotdea-una a distrus si va distruge omenirea . Poate 20% este buna si normala pt. om ,restul otrava .

  4. O astfel de tehnologie tampeste, nimeni nu va mai memora nimic, toti vor intreba pe Google….. Nu li se va atrofia oare creierul ? Cat de dependenti de tehnologie vor deveni oamenii ?

  5. Cum zice si C2, nu cred ca mai e vorba de creier cand cineva va accepta asa ceva!

  6. si cand vezi ca mai peste tot i se face propaganda acestor idiotenii

  7. Tehnologia in sine nu este rea. Ci felul in care este intrebuintata (cum e cazul de fata cu Google). Parerea mea este ca tehnologia din ziua de azi ofera omului o posibilitate mai mare de a-si manifesta si implini dorintele (de cele mai multe ori patimase).

    Televizorul daca ar fi folosit doar o ora sau doua intr-o zi, sau poate doar la cateva zile, pentru a urmari un documentar interesant, sau a asculta colinizi in aceasta perioada sau a asculta cateva stiri cu adevarat importante si relevante.

    Internetul de asemenea poate fi folosit fie pentru a vizita acest site sau stie-uri asemenea. Oricum ne putem da seama dupa roade daca ceea ce facem pe internet e de folos sau nu in viata noastra.

    Sau si un mp3 player poate fi folositor. In drum spre servici sau scoala poti asculta un psalm, o rugaciune, un acatist. Chiar pe acest site am gasit niste psalmi foarte frumos cantati de calugarii de la manastirea Putna. Asta nu ar putea inlocui rugaciunea zilinica, dar totusi … e ceva.

    Desi, personal, uneori as tanji dupa o viata simpla la tara. Linistea si pacea de acolo poate valora mai mult decat orice poate oferi lumea moderna.

  8. Pingback: ”GARDIANUL DIGITAL” – viitorul apropiat prezis de IBM/ Ochelarii Google capabili de RECUNOASTERE FACIALA, LOCALIZARE si fotografii ascunse - Recomandari
  9. Pingback: O NOUA SINISTRA FARSA VIRALA: ciparea tuturor nou-nascutilor europeni incepand cu 2014. Cine si de ce se joaca cu noi, ARUNCAND PE PIATA INTENTIONAT ZVONURI FALSE, PORNIND DE LA TEMERI REALE? - Recomandari
  10. Pingback: TRANSUMANISMUL – STRATEGIE DE DEPOPULARE? “Revolutia bionica” si noul mit al supraomului – acum “dezbatuta” si in Romania - Recomandari
  11. Mi se zbarleste pielea pe mine.Microcipuri implantate in creier- nu ma gandeam ca s-a juns asa departe.Defapt cred ca stim prea putine din asa zisele noi descoperiri stiintifice si totul pentru controlul individului.Carne clonata, rinichi scosi la imprimanta .Doamne fereste de asa ceva.

  12. Pingback: Alex Jones despre planul GOOGLE de instaurare a unui BIG BROTHER mondial [VIDEO] - Recomandari
  13. Pingback: O COMPANIE DIN SUA ISI MICROCIPEAZA ANGAJATII. Reprezentantii firmei considera ca va fi o procedura generalizata global
  14. Pingback: TRANSUMANISMUL: RELIGIA MASONICA A GLOBALIZARII. Interviu cu parintele Jean Boboc/ Eseu despre UTOPIA ANTIHRISTICA A UMANITATII "AUGMENTATE" prin nanotehnologie, Internetul Lucrurilor, manipulare genetica... - Cuvântul Ortodox
  15. Pingback: CUM SI DE CE SE VOR INGHESUI OAMENII SA FIE MICROCIPATI - Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare