DNA isi face SERVICIU SECRET pe banii dati cu generozitate de premierul PONTA/ Miscare de suport popular pentru postul TV Antena 3: patru mii de persoane s-au “plimbat” langa PALATUL COTROCENI. Un consilier prezidential recidiveaza: “SE SCURGE PUROI PE STRAZI”

11-08-2014 3 minute Sublinieri

936654_866623380042925_5866918646942499124_n

Laura Codruţa Kovesi îşi face serviciu secret la DNA, potrivit sursazilei.ro. Guvernul a aprobat angajarea a 50 de agenţi sub acoperire şi de filaj.

Pentru noul serviciu secret, Direcţia Naţională Anticorupţie cumpără echipamente de interceptare şi filaj, 20 de autoturisme şi tehnică de înregistrare audio-video. Investiţia va costa statul apropximativ 3 milioane de euro pe an.

Laura Codruţa Kovesi a întocmit, cu avizul Ministerului Justiţiei, un proiect de hotărâre de guvern, care prevede înfiinţarea a 50 de posturi de ofiţeri sub acoperire şi de filaj şi de ofiţeri specializaţi în recuperarea creanţelor, scrie sursa zilei.ro, citat de Antena 3.

Înfiinţarea unui asemena serviciu presupune şi noi dotări şi achiziţii. Investiţia în serviciul secret al DNA va costa statul român 3 milioane de euro anual.

Şefa DNA nu mai vrea să lucreze în anchete cu ofiţerii MAI. Motivul invocat este acela că dubla subordonare a acestora poate afecta stabilirea priorităţilor în activitatea de investigaţie.

Executivul a aprobat noile posturi de agenţi şi ofiţeri, cu toate că, la sfârşitul anului trecut, Victor Ponta spunea că Guvernul are alte priorităţi în ceea ce priveşte angajările.

  • Hotnews:

FOTO “Plimbare contra statului”, in jurul Palatului Cotroceni: 4.000 de persoane au luat parte la protestul initiat de Antena 3. Reporterii B1 Tv si Realitatea Tv au fost agresati, fara ca jandarmii sa intervina. Circulatia in zona a fost blocata timp de doua ore si jumatate

Duminica, incepand cu ora 17:00, jurnalistii postului Antena 3 “s-au plimbat” in jurul Palatului Cotroceni, ca reactie la sentinta de 10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu si confiscarea sediului Antena 3 dispusa de judecatori in dosarul ICA. Actiunea de protest care a fost anuntata pe tot parcursul weekendului printr-un promo difuzat de postul TV in care oamenii erau chemati sa iasa in strada sa picheteze Palatul Cotroceni a adunat in jur de 4.000 de participanti, conform estimarilor Jandarmeriei Bucuresti.Noi ne plimbam duminica de la ora 5:00 in jurul Palatului Cotroceni. Voi ce faceti?”. Astfel a prezentat Antena 3 mitingul de duminica, pe care l-a numit “plimbarea libertatii”. Protestul a durat mai bine de doua ore si jumatate, timp in care circulatia rutiera in zona Palatului Cotroceni a fost blocata. Participantii au scandat lozinci anti-prezidentiale: “La puscarie, Basescu la puscarie!”, “Jos Basescu!”, “Iesi afara, javra ordinara!”si i-au adresat insulte sefului statului. Mitingul, care a fost neautorizat, nu a fost lipsit de incidente: reporterii B1 Tv si Realitatea Tv au fost agresati de participantii la protest, fara ca jandarmii trimisi sa asigure ordinea la manifestatie sa intervina in vreun fel. […]/ integral pe hotnews.ro

Politia si Jandarmeria nu au raportat nicio sanctiune, dupa ce 4.000 de oameni, insotiti de Mihai Gadea si Mircea Badea, au blocat circulatia in Bucuresti intr-o manifestatie neautorizata

[…] Jandarmeria Bucuresti a precizat, intr-un comuncat de presa,  ca “in mod izolat” o persoana s-a comportat violent, agresand echipa B1TV, dar “marea majoritate la actiunea publica s-a manifestat pasnic”:

“Astăzi, în zona Palatului Cotroceni, a avut loc o manifestație publică spontană.
În intervalul 16.30-19.30, în această zonă, numărul persoanelor prezente la manifestație a oscilat de la câteva zeci la aproximativ 4.000, context în care și dispozitivul de jandarmerie prezent la fața locului a fost adaptat permanent, conform procedurilor legale în vigoare.

Precizăm că manifestații similare au avut loc în Brașov — 100 de participanți, Bihor — 15 participanți, Arad — 30 participanți, Prahova — 100 de participanți, Suceava — 30 de participanți, Galați — 30 de participanți, Constanța — 17 participanți, Neamț — 40 participanți, Dolj — 40 participanți, Sibiu — 70 participanți, Cluj — 30 participanți, Gorj — 70 participanți, Bacău — 25 participanți, Timiș — 100 participanți, Iași — 15 participanți, Argeș — 30 participanți, Vâlcea — 15 participanți, Mure? — 30 de participanți.

Marea majoritate a participanților la acțiunea publică din București s-a manifestat pașnic.

În mod izolat, a existat o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnaliști aflată în mijlocul manifestanților, context în care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la această persoană, Jandarmeria a luat deja toate măsurile pentru identificarea și sancționarea acesteia, conform legii.

Jandarmeria Română garantează dreptul tuturor cetățenilor la liberă exprimare, însă niciun act de violență nu poate fi tolerat, iar orice faptă care a reprezentat o încălcare a legii urmează să fie sancționată.

La această oră manifestația din zona Palatului Cotroceni s-a încheiat, fără alte incidente”. […]/ integral pe hotnews.ro

  • DCNEWS:

MRU cere socoteală CNN: De Ce colaborează cu Antena 3

Politicianul PDL Mihai Răzvan Ungureanu este revoltat și atacă Antena 3, printr-o solicitare incredibilă.

MRU vrea să discrediteze postul de televiziune Antena 3, prin a cere explicații CNN și a cere să se delimiteze de Antena 3, singurul post afiliat în România a puternicei instituții de presă.

“O să trimit o adresă CNN în care o să solicit care este temeiul pentru care colaborează cu Antena 3 în continuare. E de negândit să ai afiliat un post propagator de ură, dezordine socială și cu un comportament violent și extremist! O să propun în forurile de conducere ale PNL și PDL să trimitem această scrisoare!”, a spus MRU, la B1 TV.

Ludovic Orban. Ce le dorește lui Mihai Gâdea și Mircea Badea

Vice-președintele PNL Ludovic Orban consideră că Jandarmeria și CNA trebuie să ia măsuri împotriva celor care au organizat plimbarea de la Cotroceni.

“Eu aștept ca Jandarmeria Română să îi amendeze pe Mircea Badea și Mihai Gâdea, organizatorii mitingului de la Cotroceni. Aștept ca CNA să intervină și să amendeze Antena 3. Nu e posibil ceea ce s-a întâmplat! A fost instigare la violență! Manifestarea a avut aprobarea complice a lui Victor Ponta”, a spus  Ludovic Orban, la B1 TV. […] integral pe dcnews.ro

Sebastian Lăzăroiu atacă oamenii care se plimbă alături de Antena 3

“Jos Băsescu!” sau “Ieși afară, javră ordinară” strigă aproape o mie de oameni la porțile Palatului Cotroceni. Președintele Traian Băsescu tace. Tabăra lui nu. Un fost consilier prezidențial de-ai săi a lansat un atac revoltător cu privire la cei care se plimbă pentru libertate alături de jurnaliștii Antena 3, dar și de mai mulți politicieni.

“Mare buboi s-a spart odată cu condamnarea lui Voiculescu de se scurge atâta puroi pe străzi”, a scris Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al lui Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Lăzăroiu a acuzat și complicitatea Jandarmeriei: “Eu deja văd un miting neautorizat acolo. Într-o țară civilizata ar interveni forțele de ordine”, revenind cu “Am auzit o pe purtătoare de cuvânt a jandarmeriei că e doar o plimbare. Cred că aici se vede clar complicitatea între guvern și instigatori”. 

Mii de români, la PLIMBAREA LIBERTĂŢII. "Ce se întâmplă aici e un fenomen. Cei care nu înţeleg despre ce e vorba sunt într-o mare eroare" 74

Categorii

1. DIVERSE, Justitie, Presa, Servicii secrete

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “DNA isi face SERVICIU SECRET pe banii dati cu generozitate de premierul PONTA/ Miscare de suport popular pentru postul TV Antena 3: patru mii de persoane s-au “plimbat” langa PALATUL COTROCENI. Un consilier prezidential recidiveaza: “SE SCURGE PUROI PE STRAZI”

  1. @A.I.D.:

    Nu stim cum te mai lasa rusinea sa vii sa comentezi aici dupa mizeria incalificabila scrisa depre noi. Daca nu ai inteles textul, puteai intreba (desi ne e greu cum am putea explica faptul ca albul e alb, nu negru, cuiva care rastalmaceste evidenta), nu e nicio problema. De-acum, insa, ne-am lamurit. Si sa stii ca suntem cititi la fel de mult si acum, insa ne-am dezabonat de la trafic.ro

    Cat il priveste pe George Damian, cu textul sau de aici (http://www.george-damian.ro/mircea-badea-si-tehnica-loviturii-de-stat-5913.html), el scrie intotdeauna lucruri interesante, insa aici credem ca rateaza un pic ideea. In primul rand, fenomenul este ceva nou in sine, dpdv social. Nu stiu daca mai exista curente sociale generate de o televiziune, de acest gen, care se pot materializa si in marsuri stradale, si inca intr-un numar consistent, asta in august, luna concediilor. Cineva (care nu era deloc antenist, dimpotriva), remarca faptul ca, spre deosebire de politicieni, televiziunea a stiut sa “vorbeasca cu oamenii”. Caci nu stim daca vreun politician din Romania ar reusi sa scoata asa, de pe o zi pe alta, neorganizat, atatia oameni in strada. Apoi, se mai remarca prapastia care exista intre cei care se uita la postul TV si ceilalti. E o prapastie, deseori, generationala (foarte multi sunt pensionari), alteori sociala. Practic, exista niste Romanii care nu stiu una de alta, care nu-si vorbesc si care se urasc. “Poporul antenist” este dispretuit feroce si considerat un fel de paria social (deja s-a inceput, din partea comentatorilor basisti, cu remarce de speta celor ale lui Baconschi si ale “mahalalei inepte”). Si destui de “poporul antenist” au pareri la fel de “ferme” despre “basisti”.

    In ceea ce priveste scopurile Antena 3, am zice ca ele nu sunt legate (doar) de Ponta. Sigur, la modul general, vrea sa isi intareasca pozitia de negociere sau de statut, insa fata de toti cei cu care se confrunta, de la presedinte/DNA pana la premier, care ar trebui, dupa ei, sa ia aminte la forta sociala a postului. In orice caz, e un caz interesant si, totodata, serios spre grav. Nu intelegem ce rost are expedierea lui la categoria “balci”, “comedie”, “mascarici”. Sunt mascarici care cu un blog au dat peste cap viata politica a unei tari (vezi cazul Bepe Grillo). Acum e o televiziune de stiri care nu mai e doar televiziune de stiri, nu e nici miscare sociala propriu-zis, ci un fel de si-si, cu statut incert si obiective, am zice, de 1) pastrare a locului dominant pe piata de profil si 2) pastrare+capacitare a influentei sociale pe care o are.

  2. Nu trebuie omis nici faptul ca majoritatea politistilor sunt ”antenisti”, de fapt pro-PSD, deoarece, asa cum i-am auzit pe multi dintre ei ”intotdeauna cand vine PSD-ul la putere ne mareste salariile”.
    In alta ordine de idei, vad ca acum jandarmii nu au fost deloc prezenti la aceasta adunare populara, asa cum au fost la Pungesti!

  3. Odiosi, ticalosi fara scrupule, acesti semeni (dupa fizic..) ai nostri, care indraznesc sa acuze si sa jigneasca in asemenea hal niste oameni care au participat la “plimbarea” de la Palatul Cotroceni, din dorinta de a arata ceva in mod vizibil, ca palida reactie la abuzurile acestei clici care controleaza Romania. Amaratii si cei care mai pot inca spune ceva sunt jigniti si scuipati din toate partile, doar pentru ca vor sa cante pe alta voce, astfel ca behaitul in cor nu mai suna bine pentru stapani… S-au inventat chiar procese verbale prin care, cu prilejul “plimbarii”, Mihai Gadea ar fi adunat semnaturi pt a candida la presedintie! Sau ca “mitingul neautorizat” (!) a fost organizat ca protest la condamnarea lui Voiculescu.
    Calomnia, nesimtirea si grosolania ating cote paroxistice, lectie predata pe larg pana acum de cine altcineva, daca nu tocmai de guru-ul / paiatza ascunsa in Palat, impostorul, mincinosul, scamatorul sef. Si tocmai ei vorbesc de manipulare si de spalare pe creier – ei, carora acest pacalici le comanda chiar la ce televiziuni sa (nu) priveasca, le comanda ce sa voteze, le comanda cand sa stea acasa si cand sa iasa la vot?! Iata modelul si iata copiile, efectul de pacalici!
    Iar oamenii de rand s-au obisnuit sa loveasca toti ca ghiolbanii in ei, incasand lovitura dupa lovitura, fara reactie…
    Acei vajnici aparatori ai “justitiei independente” si ai “democratiei” ar fi dat ordin jandarmilor sa raspandeasca fortat (violent) oamenii de la acea “manifestație publică spontană” (dupa cum e denumita chiar in comunicatul Jandarmeriei), poate chiar cu tancurile, doar-doar sa le inchida gura, sa nu le mai deranjeze somnul ratiunii! Ei, marii aparatori ai democratiei, liberalismului, sunt la fel de comunisti ca aia de care ni s-a spus ca am scapat in urma cu 25 de ani!

  4. @admin
    Am vazut dupa ce am postat comentariul meu reactia voastra, de mai sus, si vreau sa fac o precizare, intrucat n-as vrea sa-mi fie interpretat comentariul (nu neaparat de voi, ci de altii care-l citesc) cu vreun soi de (incitare la) “ura” pentru “basisti”: am scris pe tonul acela dupa ce am urmarit la mai multe televiziuni si pe internet, reactii despre “plimbarea” de la Cotroceni.
    A fost un chin vizionarea respectivelor “stiri”, pentru ca-i vedeam cum se chinuie sa amplifice orice lucru, sa inventeze fapte, declaratii, numarul participantilor era micsorat (in general se vorbea de max 1000 de oameni care au iesit in apararea lui Voiculescu), a facut un sofer beat un accident si tot “plimbaretii” erau de vina, ca se aflau acolo (de-aia n-a vazut acela, stalpul in care a intrat). Ma gandeam in momentele alea ca tot in genul asta sunt prezentate stirile despre cozile la Sfintele Moaste, sau despre Biserica, in general: multimea teleghidata, incapabila sa gandeasca, violenta, necivilizata, dezorganizata, cautandu-se cu tot dinadinsul orice lucru iesit din comun (negativ, evident), ca sa aiba ce sa amplifice/transforme in senzational, iar in lipsa acestora, oricum se inventeaza ceva. Mi s-a parut atat de limpede ca lupta lor e, de fapt, cu adevarul si cu cei care mai au curajul sa spune lucrurilor pe nume… Si de aici reactia de mai sus.
    Astfel, din pctul meu de vedere, nu basistii (de rand) sunt problema, ci aceia care stramba adevarul, indiferent de culoarea politica, pentru ca aceasta nu o observam doar in “tabara” lor, ci este peste tot… Fiecare tabara incearca sa-si traga spuza pe turta sa, cum se zice. Cred ca trebuie mare-mare atentie, sa ne situam “deasupra” evenimentelor, sa citim faptele de actualitate prin lumina Adevarului vesnic. Doamne, ajuta!

  5. Pingback: “Plimbarea libertăţii” şi cateva gânduri adiacente | N-am cuvinte...
  6. @menumorut:

    Politistii… sunt politisti, si oricum nu ei conteaza la demonstratii, ci Jandarmeria, care a fost, totusi, prezenta (comunicatele oficiale lor le apartin). E drept, insa, ca in masura mai mica decat in cazul protestelor legate de Rosia Montana sau Pungesti si cu ceva mai multe manusi.

    Totusi, cei care ar fi vrut pulane si bastoane in capul participantilor la mitingul “neautorizat” – adica cei care cereau o atitudine mai ferma din partea Jandarmeriei – nu stiu ce cer. Oare care ar fi fost urmarea daca Jandarmeria intra brutal in protestatari, langa Palatul Cotroceni?

  7. Modul in care Gandul.info a prelucrat “plimbarea” este simptomatic pentru transformarile prin care a trecut Romania postcomunista. In anii ’90, cotidianul Adevarul, organ de presa dominant ce reprezenta agenda puterii de atunci, legitima si aplauda venirea minerilor in Bucuresti. Printre angajatii de atunci: CTP.

    Peste doua decenii, principalul organ de presa/trust/ziar online, corespondentul Adevarului de atunci, cu oamenii sai cheie, acum cu actionariat american, a intors armele. Acum, iesirea unor pensionari si a unor oameni, in larga lor majoritate, normali, dar cu “pacatul” ca se uita la Antena 3, este descrisa in culori degradante, in care se scot in evidenta numai bizari. Normalitatea acelor oameni e interzisa la Gandul, care prin cel putin trei guri de foc (editorialisti), ii incondeiaza pe participani alaturi de articole de fond care manipuleaza ca la carte prin imagini si selectia celor redati. Jenant.

  8. @menumorut,

    Cred ca politistii sunt mai degraba anti-basisti, nu pro-PSD-isti, pt ca Basescu a fost cel care (prin Boc) a taiat drastic salariile lor dupa meetingul acestora la Cotroceni.

    De fapt in toata povestea asta societatea este impartita in doua, basisti si anti-basisti, nu atat ca ar fi vorba de Basescu, ci de intregul sau sistem (oameni cheie in functii cu putere de decizie care joaca precum se canta la Cotroceni). Plimbarea este o reactie la tentativa de atacare (prin confiscarea sediului, nu inchiriere cum zic multi) a singurului post TV care a avut o atitudine constanta impotriva acestui sistem basist, adica a singurei voci care se opune puterii basiste (care includ institutiile de forta) si care in ultimul timp fac abuz de putere arestand dupa bunul plac pe oricine indrazneste sa arate cu degetul catre Cotroceni. Cei care sunt de partea Antenelor nu sunt nici pro-PSD, nici pro-Voiculescu, ci, dupa parerea mea, sunt cei care sustin o presa libera, dreptul la libertatea de cuvant, sunt cei care se opun oricarui sistem abuziv si totalitarist. Nicio persoana de buna credinta, care are un minim de bun simt si de discernamant nu mai poate fi de acord cu acest sistem basist impreuna cu cel care se afla in fruntea luji, dupa toate abuzurile si minciunile acestora (dovedite).

  9. Pingback: Cum manipuleaza propaganda “justitiei independente” plimbarea de la Cotroceni | N-am cuvinte...
  10. Pingback: RASISMUL SOCIAL PROLIFEREAZA MALIGN. Pensionarii/ batranii tarii – inamicii publici? PENTRU CE ARE BANI CONSILIUL LOCAL IASI? - Recomandari
  11. […]
    “Doar proştii sau ticăloşii nativi ai acestor meleaguri nu vor recunoaşte oribilele manevre de subminare a interesului naţional al românilor, orchestrate în ultimii ani, la Bucureşti, de trepăduşi americani cu functii de rangul doi în administratia de peste ocean (Philip Gordon, Duane Butcher).

    Aceştia, împinşi în faţă la momente cheie pentru a ne minţi că referendumul de demitere a lui Traian Băsescu ar fi fost fraudat de milioane de români sau că justiţia română este pe drumul cel bun (şi pentru asta merită decorată stalinista Kovesi şi este invitată în avans la Ambasada SUA, pentru a i se arăta preţuire, judecătoarea Camelia Bogdan ce avea să regizeze cel mai oribil proces politic postcomunist într-o ţară ce se autointitulează democratică), pot fi sacrificaţi ca funcţionari – unealtă de unică folosinţă. Dar un ambasador e altceva. El reprezintă prelungirea directă a preşedintelui SUA şi a Secretarului de Stat. Onoarea lui trebuie protejată.

    Căci adevărurile urât mirositoare ies la iveală. Aşa cum Philip Gordon a fost dovedit de chiar procurorii băsişti ca fiind un jalnic mincinos în misiune, tot astfel se va dovedi în curând că Duane Butcher nu a fost altceva decât un girant fraudulos al instrumentului de teroare şi mistificare politică numit DNA.

    De-asta SUA nu-şi numesc încă un ambasador oficial la Bucureşti. Mai au de rezolvat niscaiva treburi murdare pe-aici, cu mâna tot mai tremurătoare a lui Traian Băsescu: să-i întărâte pe ruşi, să alimenteze clandestin zone de conflict aparent neinfiltrate de ei, să folosească serviciile secrete româneşti în tot felul de operaţiuni speciale.

    Sunt convins că după prezidenţialele din decembrie, când frenezia “acţiunilor speciale” executate cu mână şi zel româneşti se va fi domolit prin părăsirea scenei de către însuşi freneticul şef, parteneriatul strategic americano – român va intra şi el într-o fază de recalibrare pe principii de rezonabilitate a relaţiei bilaterale. SUA va numi un ambasador permanent la Bucureşti iar păstorirea DNA de la Washington se va face cu mai multă grijă pentru legalitate şi justiţie adevărată.

    Noul ambasador al SUA la Bucureşti va trebui să fie instalat pe premise mai sănătoase din punct de vedere democratic, acelea decurgând din rezultatele alegerilor din decembrie. Un ambasador care ar funcţiona acum, sub regimul abuziv al lui Traian Băsescu, sustinând făţiş acest regim, ar avea serioase dificultaţi în a convinge de buna sa credinţă pe noul preşedinte al românilor, oricare va fi acesta.”
    […]

    Sursa: http://www.conteledesaintgermain.ro/de-ce-nu-numeste-sua-un-ambasador-in-romania/18-08-2014

  12. Pingback: DARWINISM SOCIAL LA “GANDUL.INFO”? “Teste” si “diversiuni” ale ziarului lui Adrian Sarbu menite REEDUCARII ROMANILOR si limitarii influentei “PRIMITIVILOR” sensibili la teme nationale si ortodoxe - Recomanda
  13. Pingback: In chestiunea “ACOPERITILOR”. Auto-deconspirarea lui TURCESCU si o dezbatere ratata - Recomandari
  14. Pingback: CU CAPUL ROMANIEI PE MASA. SRI versus SIE: “cheia” alegerilor prezidentiale? - Recomandari
  15. Pingback: Ce se vede din ROMÂNIA dupa ce MASCARADA PSEUDO-MISTICA a “colonelului” TURCESCU a tras putin capacul haznalei neo-securiste: INECAREA DEMOCRATIEI SI A PRESEI LIBERE IN SMARCURILE PUTUROASE ALE MLASTINII “ACOPERITILOR”: “Int
  16. Pingback: REEDUCAREA POPORULUI E IN GRAFIC: Biserica scade in sondaje, DNA, SRI SI UE cresc “spectaculos”. OPERATIUNEA “BUGET PENTRU DNA” – pentru ca astea sunt prioritatile… - Recomandari
  17. Pingback: EVACUAREA TRUSTULUI “ANTENELOR”. Opinii si comentarii. Care sunt mizele unei actiuni ostentativ abuziva a ANAF? “Cine nu înțelege și nu realizează abuzul și excesul, își merită soarta | Cuvântul Ortodox
  18. Pingback: EVACUAREA TRUSTULUI “ANTENELOR”. Opinii si comentarii. Care sunt mizele unei actiuni ostentativ abuziva a ANAF? “Cine nu înțelege și nu realizează abuzul și excesul, își merită soarta” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare