IPS Laurentiu Streza: AVERTISMENT CATRE CANDIDATII LA PREZIDENTIALE REFERITOR LA LEGILE ANTICRESTINE (video)

26-09-2014 50 secunde Sublinieri

Mitropolitul Ardealului Laurenţiu Streza i-a avertizat pe candidaţii la alegerile prezidenţiale să nu susţină cumva vreo lege care ar contraveni fundamentelor moralităţii creştine, caz în care riscă să primească un vot de blam din partea românilor ortodocşi.

Le spunem tuturor celor care vor veni pe la noi şi doresc să ajungă preşedinţi că, dacă vor avea curajul să promoveze vreo lege împotriva spiritualităţii creştine sfinte, împotriva moralităţii, împotriva sfinţeniei vieţii, atunci se vor întâlni cu cei 86% ortodocşi plus ceilalţi creştini ce vor veni alături de noi şi vor cunoaşte ce însemnează a primi un vot de blam din partea majorităţii covârşitoare a românilor, a declarat mitropolitul Laurenţiu Streza.

Deşi Streza nu a menţionat explicit care ar fi legile ce ar putea stârni mânia ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române, este de notorietate opoziţia virulentă a acesteia faţă de căsătoria între cuplurile homosexuale, legalizarea prostituţiei şi a consumului drogurilor uşoare. […]/ integral pe romaniatv.ro


Categorii

1. DIVERSE, Alegeri in Romania, Homosexualitate, IPS Laurentiu Streza, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “IPS Laurentiu Streza: AVERTISMENT CATRE CANDIDATII LA PREZIDENTIALE REFERITOR LA LEGILE ANTICRESTINE (video)

  1. Bun, tare, fara ocolisuri!

  2. ACESTIA sunt ierarhii care ne plac noua! Omnu stie ce zice caci intruchipeaza si vechii episcopi care aveau FAMILIE si copii.Dumnezeu sa-l tina pe Mitropolitul NOSTRU!

  3. Ne bucuram pentru astfel de marturisiri avertisment.

  4. Să-l ţină Dumnezeu băţos încă ceva ani de-acu încolo, căci tare mi-e teamă, că în curând se va da o bătălie pt Constituţie! Şi atunci vom vedea, cum îşi dau arama pe faţă candidaţii la preşedenţie…

  5. @Mihai:

    Bine punctat, vom prelua si noi.

  6. Desigur, a spus ce trebuia. Evident, am asteptat cam mult pana sa auzim asa ceva. Totusi, e putin cam optimist Inalt Prea Sfantul… 86% romani crestini sunt doar in sondaje. La o adica, se va vedea ca sunt(em) mult mai putini.

  7. sa speram ca va fi la fel ca inintasul sau BARTOLOMEU ANANIA

  8. Dar ce facem atunci când un candidat la o funcție politica ajunge ca după alegeri sa se întoarcă la 180°? Avem cel putin un exemplu prin persoana domnului Ponta. Daca înainte de a fi PM domnia sa se declara a fi impotriva exploatarii gazelor de sist iată ca in aceste zile domnul Ponta a ajuns sa faca lobby printre marii petroliști nord-americani in favoarea exploatarii gazelor de șist din Romania.

  9. @ Ioan:

    Corect. Cel mai sigur este… “sa nu crezi nimic [din ce spun ei]”, dar cu atat mai mult sa te sperii atunci cand nici macar nu se mai ascund!

  10. Bravo lui! Sa-l ajute Hristos!Totusi e o exagerare ca mai suntem 86% crestini care sa inteleaga crestinismul si sa vrea sa faca voia lui Hristos. Acest fapt e datorat si comportamentului ierarhilor nostri care de multa vreme, cam de pe timpul Sfantului Ierarh Calinic, nu s-au mai ocupat decat de zidirea de cladiri, nu si de suflete.

  11. BRAVO PARINTE !!!
    SLAVA TIE DOAMNE !

  12. Pingback: Candidatii la presedintia României între STERGEREA IDENTITATII NATIONALE SI RELIGIOASE, circul diversionist de mahala si SFIDAREA NESIMTITA A ADEVARATELOR TEME SI PROBLEME ALE POPORULUI - Recomandari
  13. Pingback: “RAZBOIUL LUMILOR BOLNAVE”. Alegerile prezidentiale: intre CEARTA POLITRUCILOR, TRADAREA INTERESULUI NATIONAL si POGROMUL IMPOTRIVA SARACILOR - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare