Seful APPLE blasfemiaza cinic: MANDRU CA E GAY, CONSIDERA HOMOSEXUALITATEA SA ”DAR DE PRET DE LA DUMNEZEU”/ ACCEPT si trustul Media PRO urecheaza romanii pentru ca nu tolereaza homosexualitatea

31-10-2014 2 minute Sublinieri

timcook

foto: instinctmagazine.com

Şeful Apple, Tim Cook, a admis într-un editorial din “Bloomberg Businessweek” că este gay. Cook, o persoană foarte privată, nu a spus nimic despre acest lucru până acum. Interesant este faptul că mulţi dintre colegii lui Cook de la Apple ştiau orientarea sexuală a acestuia, dar CEO-ul companiei nu a spus-o public până acum.

“Am fost deschis cu oamenii legat de orientarea mea sexuală. Mulţi colegi de la Apple ştiau că sunt gay şi asta nu a contat. Am avut norocul de a lucra la o companie care apreciază creativitatea şi inovaţia şi care a înţeles că pentru a conta trebuie să îmbrăţişezi diferenţele dintre oameni. Nu toată lumea este atât de norocoasă”, scrie Tim Cook în editorialul său, în care promovează drepturi egale pentru persoanele gay.

El spune că nu şi-a negat niciodată sexualitatea, dar nici nu a recunoscut-o public. “Lăsaţi-mă să fiu foarte clar. Sunt mândru că sunt gay şi cred că faptul acesta e unul dintre darurile cele mai mari pe care mi le-a dat Dumnezeu”, scrie Cook. El continuă şi spune că acest lucru l-a făcut să-şi dea seama ce înseamnă să creşti într-o minoritate şi l-a făcut să empatizeze mai mult. De asemenea, spune că a fost greu şi deloc confortabil uneori, dar acest lucru i-a dat încredere să îşi urmeze propriul drum. “Nu mă consider un activist, dar înţeleg cât de mult am beneficiat de pe urma sacrificiului unora. Aşa că dacă va conta că CEO-ul Apple este gay şi acest lucru va ajuta pe cineva pentru a face pace în viaţa şi sufletul său, sau dacă alină un suflet singur, atunci e convenabil să-mi dau la o parte intimitatea mea”, a spus Tim Cook. […]

Nota noastra:

Nu ar fi exclus ca acest CEO al Apple sa fi purces la “confesiunea” lacrimogena de mai sus din interese carieriste. Sa fi urmasul lui Steve Jobs nu e usor, e posibil ca CEO-ul sa fie contestat, si ce si-o fi zis: ia sa zic acum ca sunt gay, ca sunt mandru si ca e de la Dumnezeu, si sa vad care va mai avea indrazneala sa ma conteste. Caci, ati ghicit, oricine il va mai contesta pe Cook de-acum inainte va fi un “homofob”Cook a vrut sa iasa in evidenta si prin transformarea homosexualitatii in “dar al lui Dumnezeu”. Totala rasturnare, de la pacat strigator la cer la dar! 

Altfel, daca realmente vrea sa vada cum e sa fii in minoritate, seful Apple ar trebui sa adopte pozitii crestine. Un alt CEO, dintr-o bransa inrudita cu Apple, anume ​Brendan Eich, a fost nevoit sa demisioneze doar pentru ca finantase o organizatie ce cerea scoaterea in afara legii a casatoriilor homosexuale. 

Ipocrizia lui Cook e dezgustatoare. Homosexualitatea, departe de a fi prilej de stigmat, discriminare si marginalizare, devine tot mai mult prilej de gratificare. 

Românii sunt cei mai intoleranţi cetăţeni ai Uniunii Europene când vine vorba despre comunitatea LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender), conform unui studiu privind drepturile minorităţilor din România, dezbătut miercuri de ONG-uri şi citat de Ştirile ProTV.

Dacă pui o oglindă a toleranţei în faţa poporului român, imaginea nu este deloc onorantă. Unii reprezentanţi ai minorităţilor sexuale spun că nu se simt în siguranţă pe stradă şi se tem să-şi arate afecţiunea faţă de partenerii lor. Nu de puţine ori, au fost agresaţi verbal sau fizic.

„Mi-aş dori să mă pot manifesta, să arăt aşa cum îmi doresc şi în acelaşi timp să pot să-mi manifest afecţiunea pe stradă, dacă vreau, faţă de partenera mea, fără să-mi fie frică de violenţa şi de repercursiuni negative”, spune Daniela Prisăcăriu, citată de Ştirile ProTV.

Daniela are o relaţie cu o fată de care s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani: „Simţi că lucrurile devin ciudate în momentul în care spui că eşti altfel”. Minorităţile sexuale se consideră cele mai neîndreptăţite din România, după persoanele cu HIV, potrivit datelor Consiliului pentru Combaterea Discriminării. „Sunt, de exemplu, concediate, pentru că orientarea lor sexuală sau identitatea de gen devin publice şi-i deranjează pe şefi, sunt discriminate în ceea ce priveşte accesul la servicii”, spune Carolina Marin, coordonator programe Asociaţia ACCEPT.

Totodată, foarte puţini homosexuali au curajul să se adreseze autorităţilor. „Avem în jur de 10-12 petiţii pe an. La 40-50% din cazuri constatăm fapte de discriminare”, declară Csaba Asztalos, preşedintele CNCD. Persoanele care discriminează minorităţile sexuale riscă o amendă de până la 30.000 de lei, informează stirileprotv.ro.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “Seful APPLE blasfemiaza cinic: MANDRU CA E GAY, CONSIDERA HOMOSEXUALITATEA SA ”DAR DE PRET DE LA DUMNEZEU”/ ACCEPT si trustul Media PRO urecheaza romanii pentru ca nu tolereaza homosexualitatea

  1. Doar nu vom accepta Sodoma si Gomora.

  2. @mada
    Trebuie sa iubim păcătoșii dar sa urâm păcatul/spurcaciunea.

  3. De fapt Accept vrea sa spuna ca romanii sunt cei mai toleranti din Uniunea Europeana.
    Daca romanii n-ar fi fost toleranti aceasta facatura de asociatie ar fi avut cu nemiluita cazuri concrete de care sa se ocupe, dar asa, pentru ca romanii sunt extrem de toleranti, Buhuceanu trebuie sa inventeze studii ca sa poata manca si el o paine.

  4. Ce e rau e faptul ca acest om spune ca e dar de la Dumnezeu.E adevarat trebuie sa condamnam pacatul, dar nu putem accepta casatoriile gay.Au fost homosexuali pana acum, treaba lor, dar sa vrea sa fie legali e absurd.

  5. Sa vedem cum se comporta un C(r)ook ajuns sa aibe o pozitie de conducere:

    Cook closed factories and warehouses, replacing them with contract manufacturers, causing a reduction in the company’s inventory, from months to days.
    Cook’s actions were credited with keeping costs under control and, combined with the company’s design and marketing savvy, generated huge profits.
    On October 29, 2012, Cook made major changes to the company’s executive team. Scott Forstall resigned as senior vice president of iOS, and became an advisor to Cook until he eventually departed from the company in 2013. John Browett, who was SVP of retail, was dismissed six months after he commenced at Apple.
    One commentator said that Forstall was forced to step down, as Cook “decided to lance the boil as internal politics and dissent reached a key pitch”. Since becoming CEO, Cook focused upon building a harmonious culture that meant “weeding out people with disagreeable personalities—people Jobs tolerated and even held close, like Forstall”.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Cook

    Extraordinar, a injunghiat pe la spate si a calcat pe cadavrele celor care au avut vederi diferite, numite “personalitati dezagreabile”!
    Dupa asemenea “realizari” aproape ca nu ma mai mira sa declare ca este mandru ca este gay!

  6. @ Eu

    Cind vor deveni majoritari,vor deveni si violenti,nu ca nu ar fi si astazi,mare mirare sa nu apara si dreptul omului la viol,ca aici:

    http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=19#4

    Spuneau sfintii ca in vremurile din urma,datorita necredintei,homosexualitatea va lua avint,cind va aparea cite unul prin presa cu declaratii ca este gay,mare vilva si propaganda se va face,poate vor trece si pe focuri de artificii…mai stii.

  7. @sherlock_holmes

    Homosexualitatea a fost asociata cu violenta si in Grecia antica, dar violenta era etichetata ca bravura si eroism:

    Homosexuality in the militaries of ancient Greece
    http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_the_militaries_of_ancient_Greece

    Spalarea creierelor si manipularea firii umane are radacini vechi.

  8. Ce scarboasa atitudine!
    In zilele noastre deja devine o “mandrie” sa te declari gay. Si “mare dar”, asta e o noutate potrivita cu “spiritul/spiritele Halloween-ului” mai degraba, de sfidare la adresa lui Dumnezeu si a umanitatii. Am ramas perplex de la exprimarea asta, asa de corect-politica si de scarbavnica! S-ar putea numi, pe drept, si “heterofoba”…

  9. Pai nu degeaba au ales ca simbol marul muscat. Pana in vara asta nici nu m-am prins ca sunt de fapt niste satanisti ab initio. De fapt nici nu m-am prins singura. Ideea ca ar putea fi acceptati de Dumnezeu nici nu exista in capul lor, ca sunt constienti ca e imposibil, ci vor doar sa o bage pe gat la ignoranti ca sa-i indeparteze de adevaratul Dumnezeu. Vor doar sa spurce bisericile si sa satanizeze si noile generatii. Ar trebui boicotati masiv astia de la marul muscat.

  10. Mizeria constă în faptul că interpretarea aceasta este demonică. Nu omul este respins (homosexualul), ci scârboşenia pe care o practică, anormalitatea, nefirescul. Ei înşisi sunt intoleranți cu ceilalți. Ei resping firescul. Dacă eşti bolnav contagios şi mai şi puți şi poți să-ți protejezi semenii să nu-ți răspândeşti hidoşenia şi putoarea, ține-ți mizeria pentru tine, nu o expune în public, nu cere să fii privit ca ce nu eşti (adică după fire, şi normal), fiincă nu accepți să te îndrepți prin orice cale. E nebunie (ca să folosecs cel mai blând cuvânt) să condamni firescul, sănătosul şi să pretinzi ce pretinzi. Este un atac demonic asupra firescului tocmai de la cei ce se poat întoarcee la firesc prin lupta cu sine, prin voință şi virtuți. Revolta (şi aşa zisa intoleranță) vine chiar prin firescul ei. Mârlănia este respinsă pentru că oricine poate sacăpa de ea, prin luta cu ea şi înobilare, hoția,
    …, viciile toate… de aceia s-au făcut sisteme corecitive, legi care pedepsesc, (urmărind îndreptarea şi stoparea unor comportamente dăunătoare ce pot lua proporții de masă).
    Nimeni nu condamnă infirmitatea ce nu se poate îndrepta cu nici in chip. Dar nu este cazul acestora.
    Prin aceste atacuri, lumea este împinsă şi intră deplin în stăpânirea demonică.

  11. Dumnezeu nu condamnă decât ce este cădere ŞI POATE FI ÎNDREPTATĂ. Asemeni şi omul firesc face.
    Dacă şi-ar recunoşte căderea, dacă ar accepta că este împotriva firii şi ar manifesta dorința şi ar dovedi că luptă pentru îndreptare, ar fi sprijiniți şi ajutați (de Dumnezeu şi de semeni), ar fi primiți cu dragoste şi înțelegere. Dar nu. Ei vor exact opusul.

  12. Individul sustine ca facand parte din minoritatea gay a ajuns sa aibe mai multa empatie! Fireste, nu si fata de cei cu “personalitati dezagreabile” sau fata de angajatii concediati din fabrici si depozite!

    “Being gay has given me a deeper understanding of what it means to be in the minority and provided a window into the challenges that people in other minority groups deal with every day. It’s made me more empathetic, which has led to a richer life.”
    http://www.advocate.com/business/2014/10/30/tim-cook-being-gay-has-helped-me-lead-apple

    Totusi, nu putem contesta ca faptul de a fi gay i-a adus o viata mai bogata!

  13. Inainte sa moara ,Dumnezeu i-a spus lui Moise ca poporul lui se va abate de la voia LUI de a-L asculta si se invor intoarce la idoli, dar il va mari pentru ca i s-a jurat lui Avraam , lui Isaac si lui Iacov.

  14. @mada
    De multe ori a vrut Dumnezeu sa-i prapadeasca dupa ce i-a scos din sclavia Egiptului pe cei care se trufesc acum ca sunt neam ales….
    Numai medierea lui Moise, care s-a oferit pe sine ca “paratrasnet” al maniei lui
    Dumnezeu impotriva lor, i-a scapat de la distrugere.
    Iar acum nu sunt altii mai uratori de oameni decat ei…poate doar parintele urii, de la care se inspira !

  15. Pingback: MANIPULARE ACCEPT POPULARIZATA DE PROTV. O asa-zisa “cercetare” despre cum sunt oprimati elevii homosexuali in România ”homofoba”. In realitate, proiectul se baza pe un CHESTIONAR ONLINE SELECTIV si a fost finantat din FONDURI NORVEGIENE/
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare