Medicii de familie REFUZA distribuirea CARDURILOR DE SANATATE care nu au ajuns la asigurati (VIDEO)

5-01-2015 1 minut Sublinieri

Medicii de familie refuză să distribuie cele un milion de carduri de sănătate care nu au ajuns la asiguraţi.Așa anunța Casa de Asigurări, că aceste carduri încă nedistribuite ajung la pacienți prin medicii de familie. Asociaţiile care îi reprezintă spun că împărţirea cardurilor este o activitate birocratică, pe care doctorii nu vor să o facă. Preşedintele CNAS susţine însă că este vorba de un număr extrem de mic de documente electronice rămase nedistribuite.

Concret, fiecare medic de familie ar avea de împărţit aproximativ 100 de carduri, iar, astfel, pacienţii ar fi scutiţi de un drum inutil la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

„Suntem de acord să folosim cardurile, suntem de acord să activăm cardurile, dar nu suntem de acord să înlocuim eşecurile Poştei Române cu timpul necesar consultaţiilor cu aceste activităţi administrative”, a declarat pentru Digi24 Rodica Tănăsescu, președintele Societății Naționale de Medicină a Familiei.

 


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Guvernarea electronica (E-GUVERNARE), Sistemul romanesc de sanatate, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Medicii de familie REFUZA distribuirea CARDURILOR DE SANATATE care nu au ajuns la asigurati (VIDEO)

  1. Sper sa se aleaga praful de cardurile astea , ca nu aduc nici un beneficiu.

  2. Doar un milion de carduri sunt nedistribuite? … la cata valva s-a facut pe marginea acestora sa inteleg ca pana la urma au facut si acest compromis? sau e doar o manevra prin care ceilalti (care in realitate sunt mai multi) vor fi determinati sa le accepte?

  3. Ca de obicei,cei de sus nu stiu decat sa aplice legi care sa ne complice vietile,cei care refuza cardul sunt obligati sa suporte alte sanctiuni,nu au libertate de alegere??

  4. @ Loredana,
    Lasa ca e bine sa fii/fim mai nevinovat(i) ! 🙂

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare