MIOARA GRIGORE, autoarea cartii-marturie “CANCERUL, DRAGOSTEA MEA”, a adormit intru Domnul

2-03-2015 1 minut Sublinieri

Mioara Grigore

Mioara Grigore, autoarea celei mai extraordinare cărți despre împăcarea cu boala și moartea – ‪#‎Cancerul‬, dragostea mea – a fost luata de Dumnezeu acum câteva ore.

A plecat împăcată, spunând ca ne iubește pe toți.

Rar mi-a fost dat sa cunosc un om mai puternic, cu o credință atât de mare. A fost mereu un exemplu pentru noi toți cei ce am iubit-o, pe care l-am avut viu, în fata ochilor, palpabil.

Energia și umorul ei nu au reușit mereu sa-i ascundă disperările omenești. Însa dragostea ei pentru Hristos se revărsa apoi în familie și prieteni, într-o continuă osmoză.

Dumnezeu sa-l întărească pe Viorel, tatăl care a rămas cu cei cinci copii. Însă în fiecare dintre ei este și o părticică din aceasta femeie ieșită din comun. Am stat cu toții lângă o mamă cu atributele sfințeniei, care a semănat numai Frumosul în jurul ei și a dăruit Binele. Domnul a hotărât însă că misiunea ei s-a terminat aici, pe Pământ. O sa ne lipsești mult, Miorița noastră draga… chiar dacă știm ca ești în Lumina celui care a pătimit și a biruit moartea. Vă rog sa o pomeniți în rugăciunile voastre.

Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletul adormitei roabei Tale Mioara, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci Viaţă fără de sfârşit!

Mioara Grigore cu familia si Iulian Capsali la Fundatia Anisia


Categorii

1. DIVERSE, anunturi, Iulian Capsali

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “MIOARA GRIGORE, autoarea cartii-marturie “CANCERUL, DRAGOSTEA MEA”, a adormit intru Domnul

  1. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca! Si sigur asa este!
    Am citit si eu acum celelalte informatii apropo de cartea si viata ei. Combinatia asta de suferinta cu rabdare, umilinta si credinta…..este ceva atit de greu de realizat in mod sincer, nu doar din gura! Si uite ca sint unii care reusesc……Extraordinar exemplu. Si neintelese sint caile Domnului pe de alta parte….a facut 5 copii si a murit de cancer la sin. Sigur, Dumnezeu stie intotdeauna ce face, numai ca pentru noi astia de aici e cam greu citeodata sa acceptam fara explicatii niste fapte care par oarecum paradoxale.

    As vrea sa am si eu macar 5% din rabdarea si credinta celor doi soti.

  2. Dumnezeu s-o odihneasca!

  3. Dumnezeu să o odihnească și pe copii și soț să îi întărească! Cred că a cutremurat pe multă lume cartea ei, viața ei…

  4. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
    Unii daruiesc atat de mult intr-un timp atat de scurt….

  5. Suntem calatori pe acest pamant,si totusi e atat de sfasietoare despartirea de lume,de cei dragi.Ca o pacatoasa,am deznadajduit si m-am mahnit cumplit de plecarea ei.Chiar daca nu am cunoscut-o personal,am iubit-o ca pe cineva drag mie.Domnul sa o ierte si sa o aseze cu sfintii ca tare mult a suferit!Domnul sa aibe in paza sotul si copiii!

  6. Dumnezeu sa o odihneasca in Imparatia Sa!
    Dumnezeu sa-i ocroteasca familia!

  7. Un pom plin de roade! Vesnica sa- i fie pomenirea! Amin

  8. …dar ce o fi in sufletelele acelor copii orfani de mama si care au luptat din rasputeri pana acum pentru ea? Cata nevoie de ajutor vor avea ei de acum incolo…

  9. Cum putem să îi ajutăm??? Unde a fost înmormântarea? 🙁

    Dumnezeu să o ierte, să o odihnească, iar pe micuți și pe soț să îi întărească…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare