HILLARY CLINTON, candidata la presedintia SUA, vrea SCHIMBAREA DOCTRINELOR RELIGIOASE pentru a cautiona AVORTUL si HOMOSEXUALITATEA

28-04-2015 1 minut Sublinieri

Vorbind, joia trecută, la o reuniune din New York City, Hillary Clinton a declarat că „credințele religioase” care condamnă „drepturile reproductive”, „trebuie să fie schimbate”.

Dacă vi se pare greu de imaginat un președinte al SUA mai anti-american decât Obama, așteptați puțin: Hillary Clinton, soția fostului președinte William Jefferson (Bill) și-a anunțat candidatura pentru alegerile de anul viitor.

În ce privește valorile familiei, subiectul care ne interesează pe noi cu precădere, HC are șansa să-l depășească în „progresism” până și pe Obama, ceea ce este, nu-i așa, o performanță.

Obama este cel mai pro-avort președinte din istorie; a pompat sute de milioane de dolari în clinicile de avorturi, în activitatea de promovare a avortului în afara SUA; a demolat legea federală care apăra căsătoria și a contribuit nemijlocit ca în doar 6 ani numărul statelor care recunosc „căsătoria” între persoane de același sex să crească de la doar unul la aproape 30. Iar acum se pregătește actul final al distrugerii Americii creștine: în iunie, Curtea Supremă va decide dacă legile și referendumurile care limitează căsătoria la ceea ce este de fapt, „uniunea bărbat-femeie” sunt Constituționale. Cu alte cuvinte, ca și în cazul avortului, există o mare șansă ca națiunii americane să-i fie impusă, definitiv, și „familia gay”.

Un lucru i-a „scăpat” însă lui Obama: n-a avut curajul să ceară modificarea învățăturilor de credință ale religiilor pentru a se potrivi cu pretențiile ucigașilor de copii. H. Clinton o reușește și pe aceasta.

Vorbind, joia trecută, la o reuniune din New York City, Hillary Clinton a declarat că „credințele religioase” care condamnă „drepturile reproductive”, „trebuie să fie schimbate”.

Termenul „drepturi reproductive” este utilizat de politicienii și lobby-iștii „liberali” ca incluzând avortul.

„Da, am redus mortalitatea maternă la jumătate, dar sutn mult prea multe femei cărora le este refuzat accesul la sănătatea reproductivă în cheestiuni critice”, a spus d-na Clinton la evenimentul „Women in the World Summit”.

Candidatul cel mai proeminent al Partidului Democrat a adăugat că speră ca guvernul să își folosească atribuțiile în efortul de a redefini dogmele religioase tradiționale.

„Drepturile trebuie să existe în practică, nu doar pe hârtie. Legile trebuie să fie suplinite de resurse și voință politică”, a spus ea, în aplauzele asistenței. Codurile culturale și credințele religioase adânc înrădăcinate trebuie să fie schimbate.”

Ea a menționat și obiecțiile religioase la programul public de sănătate a reproducerii, la finanțarea publică a rețelei de clinici de avorturi „Planned Parenthood”, precum și la agenda homosexualistă ca obstacole pe care guvernul trebuie să le depășească.

În timp ce opiniile asupra homosexualității „încă evoluează” în timp, „am ajuns să înțelegem că nicio practică religioasă sau tradiție nu poate fi deasupra drepturilor omului, care ne aparțin tuturor.”

Recent, două influente persoane din SUA, un ziarist și un om de afaceri, au afirmat că Bisericile creștine trebuie OBLIGATE să-și schimbe învățătura despre (homo)sexualitate.

Acum un an, Comitetul ONU pentru Drepturile Copiilor i-a cerut Vaticanului să-și amendeze legea canonică „referitor la avort în vederea identificării circumstanțelor în care accesul la avort poate fi permis.”


Categorii

1. DIVERSE, America, Avort, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “HILLARY CLINTON, candidata la presedintia SUA, vrea SCHIMBAREA DOCTRINELOR RELIGIOASE pentru a cautiona AVORTUL si HOMOSEXUALITATEA

  1. Nu vad de ca sunteti surprinsi.
    La o emisiune Biserica azi de pe Trinitas TV a fost invitat un fost reprezentatul PSD pt culte – sociolog si absolvent de teologie (numele imi scapa), dar apare periodic des la acea televiziune.

    A vorbit despre perioada de la inceputul anilor 90, cand poporul ‘roman ortodox manifesta intoleranta religioasa pt crestinii de alte confesiuni’ – a se intelege neoprotestanti. S-a dat vina pe national-comunismul lui Ceausescu, si a afiermat ca azi romanii au ‘renuntat la aceasta forma de intoleranta’. Am remacat cu durere faptul ca omul se autocenzura la extrem (dincolo de limitele permise de Biserica), pt a nu fi ‘incorect politic’.

    Dupa obraznicia de ieri a homosexualilor cu revista distribuita la Brasov acum vreo 10 ani, si ‘acuzatiile grave’, e clar ca vin vremuri grele… Oamenii politici vor avea tot mai putin spatiu de manefra, daca vor dori sa ramana ‘intr-un minim dialog’ cu globalistii.

  2. Ferească-ne Dumnezeu ca să ajungă băbătia aceasta bisexuală președinte al Americii! Nu ne-a înghițit (nu numai România, ci și sau mai ales BOR) nici când a fost secretar de stat, darmite ca președintă!
    Pe de altă parte, cred că SUA vor pica jos de tot, dacă o vor primi pe aceasta ca președinte, Să-i ferească Dumnezeu și pe ei!

  3. Asa ceva nu mi-am inchipuit ca s-ar putea intampla, cel putin atat de repede, in zilele noastre, asa o pretentie nesabuita, nebuneasca de-a dreptul. Sa vina duduie cu totul smintita si decazuta spiritual, si sa intentioneze impunerea modificarii canoanelor religioase. Este inimaginabil, e horror. Asta ar calca in picioare drepturile omului, dreptul la constiinta, dreptul la religie, la libertate spirituala. Nu stiu sa se mai fi auzit vreodata de la Constantin cel Mare incoace, ca un conducator de tara sa impuna schimbarea invataturilor religioase. E dictatura pura. De fapt nici dictatorii cei mai mari nu au facut asa ceva, chiar daca au prigonit Biserica.

    Tin minte ca atunci cand a venit pe la noi, cand cu vizita presedintelui Clinton, ai nostri au vrut sa o duca in vizita si pe la biserica Cretulescu, si ea a refuzat pe motivl ca BOR se opune miscarii homosexuale. N-am stiut ca are tendinte din acestea nefiresti si se identifica cu aceasta grupare.
    http://www.huffingtonpost.com/news/hillary-clinton-lesbian/
    Nu doar ca ar executa o agenda, dar ea insasi ar avea interes sa elimine orice piedica in calea raspandirii curentului si ideologiei LGBT. Americanii vor da un mare test, iar daca o vor alege isi vor in mod sigur bate cuie in propriul sicriu, iar pedeapsa lui Dumnezeu va veni peste ei mai curand decat se asteapta. Am impresia ca intreaga America va fi cetatea Babilonului cea profetita.

  4. astia ca ea sunt oamenii satanei ..si din pacate avem destui si la noi in tara!!

  5. Au găsit „familia potrivită ” pentru a încerca să distrugă CREȘTINISMUL.Dar Dumnezeu va scoate luptători vrednici pentru apărarea Bisericii Sale.Mirela, sora noastră întru dreapta – credință care a comentat mai sus,ne aduce în prim plan, să zicem, apariția la orizont a Antihristului.Cercurile oculte și-au pregătit de mult planul, și pe „familia” care să-l pună în aplicare.Țara noastră este printre cele mai renumite redute , de cucerit .S-ar putea totuși să le rămânem în gât. „Unde este stârvul, vor fi și vulturii!” Care însă sunt unii, și care ceilalți ? Vom vedea.Vai de cei ce ne conduc, căci misiunea lor este una extraordinară:„Ori cu Dumnezeu(adică cu poporul tău), ori cu mamona.” Nu știu de ce, dar parcă-l văd pe bunul voievod, Vlad Țepeș !

  6. Acum un an, Comitetul ONU pentru Drepturile Copiilor i-a cerut Vaticanului să-și amendeze legea canonică „referitor la avort în vederea identificării circumstanțelor în care accesul la avort poate fi permis.”

    Asta este de-a dreapul schizofrenic! Comitetul ONU pentru Drepturile Copiilor i-a cerut Vaticanului să interzica dreptul copiilor de a se naste!

    Yoko Ono spunea ca alegerea lui H. Clinton ar constitui un mare progres pentru lesbiene si homosexuali si o mare lovitura pentru societatea patriarhala, “dominata de barbati”. S-ar putea sa ne ceara ca urmatorul patriarh sa fie o femeie!

    The celebrity admitted laughingly to having “a fling” with her at the time and acknowledged her election “would be a great advancement for LGBT and Women rights in America” she added.

    “We met many times during the New York Vietnam War protests in the 1970s, and became very intimate. We shared many of the same values about sexual equality, fighting against the authoritarian, patriarchal, male-dominated society we were raised in” she explained.
    http://worldnewsdailyreport.com/yoko-ono-i-had-an-affair-with-hillary-clinton-in-the-70s/

  7. Pingback: Alegerile din SUA. TRUMP vs. HILLARY – sau schizofrenia zilelor noastre | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: Actualizare. DE CE A FACUT REFERIRE CLINTON LA ROMÂNIA IN PROBLEMATICA AVORTULUI? HORRORY CLINTON. Candidata Partidului Democrat la prezidentialele SUA sustine AVORTUL in STADII AVASANTE ALE SARCINII | Cuvântul Ortodox
  9. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”. KILLARY CLINTO
  10. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGHEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”/ KILLARY CLINT
  11. in caz ca se cauta minutul la care spune chestiile subliniate, e cam pe la 8:30
    (pentru cine n-are timp+dorinta sa admire mestesugul cu care-si construieste pledoaria)

  12. Marionetele oligarhilor: John Kerry, Hillary Clinton si Beyonce au fost platiti de cel mai bogat indian ca sa se produca pe scana la nunta fiicei sale.

    Indian billionaire rents John Kerry and Hillary Clinton along with Beyonce to dance on stage at his daughter’s wedding. Is no one in America not for sale?
    https://mobile.twitter.com/TarekFatah/status/1072740115594784768

    Hillary Clinton arrives in Udaipur for Isha Ambani-Anand Piramal wedding
    https://www.youtube.com/watch?v=DIVZPhxKsX8

    Nita and Mukesh Ambani welcome Hillary Clinton at Udaipur for pre-wedding function of Isha Ambani
    https://www.youtube.com/watch?v=WS2kRf6kvoQ

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare