JAFUL PADURILOR CONTINUA NESTINGHERIT. “Adevar la metru cub”, investigatie In Premiera (Video). PRESEDINTELE IOHANNIS NU A PROMULGAT CODUL SILVIC PENTRU CA “DISCRIMINA” CORPORATIILE STRAINE!

28-04-2015 57 secunde Sublinieri

Am tras de nenumărate ori semnalul de alarmă în privinţa jafului din pădurile României. Am făcut anchete, am demonstrat ilegalităţile comise de companii mari, am cerut investigaţii. Degeaba.

Tăierile continuă în ritm susţinut, lăsându-ne şi fără păduri, şi fără zeci de locuri de muncă.

Recent, a venit o veste bună: Noul Cod Silvic, în care au fost incluse prevederi antimonopol şi măsuri pentru protejarea micilor afaceri locale, era trimis la promulgare.

Dar, surpriză. Preşedintele ţării l-a înapoiat Parlamentului, pe motiv că discriminează corporaţiile străine.

Vezi o anchetă jurnalistică marca “În premieră”, care îţi arată cum înţeleg străinii să facă afaceri în România şi cu ce consecinţe.


Categorii

1. DIVERSE, Corporatism, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “JAFUL PADURILOR CONTINUA NESTINGHERIT. “Adevar la metru cub”, investigatie In Premiera (Video). PRESEDINTELE IOHANNIS NU A PROMULGAT CODUL SILVIC PENTRU CA “DISCRIMINA” CORPORATIILE STRAINE!

 1. “Recent, a venit o veste bună: Noul Cod Silvic, în care au fost incluse prevederi antimonopol şi măsuri pentru protejarea micilor afaceri locale, era trimis la promulgare.
  Dar, surpriză. Preşedintele ţării l-a înapoiat Parlamentului, pe motiv că discriminează corporaţiile străine.”
  Daca este adevarat ca Iohanis apara corporatiile straine impotriva intereselor romanilor, atunci mai avem un argument care arata ca avem un presedinte tradator al romanilor.
  Doamne ajuta-ne sa scapam de tradatori.
  Amin.

 2. Waw, asta da tupeu…. Pe fata, fara jena, in dispretul poporului.
  “Si-au luat tara inapoi”… 🙁

 3. HRISTOS A INVIAT!+++
  FOARTE DUREROS….., cu adevarat.., cam asa se prezinta “jaful padurilor si la propriu dar si la figurat”, din “Gradina Maicutei Domnului”+….
  Dar cum nimic nu este intamplator pe lumea asta…..

  ADEVARAT AI INVIAT DOAMNE!+++

 4. Pingback: PROTESTE IN TOATA TARA IMPOTRIVA CATACLISMULUI TAIERILOR PADURILOR. “UNITI, SALVAM” revine pe scena. Inca o miscare sociala deturnata? Der Spiegel denunta lobbyul concernului Schweighofer-Gruppe si rolul presedintelui Iohannis | Cuvântul Orto
 5. Pingback: SISTEMUL MAFIOT COORDONAT DE AUSTRIECI CONTINUA MAREA DEFRISARE. Emisiunea In Premiera despre “O PADURE DE SMECHERI” (Video) | Cuvântul Ortodox
 6. “La vremea cea din urma, pamanturile nu-si vor mai da roada lor, padurile vor fi taiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde mosiile fara de rusine, uitand ca stramosii lor le-au pastrat cu sabia.
  Domnii pamantului vor fi oameni vanduti satanei, care nu vor mai purta grija poporului drept-credincios. Mosiile stramosesti vor fi calcate cu japca si luate de straini dupa bunul lor plac, lucru nemaiintalnit in curgerea timpului in Moldova.”

  Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/08/28/despre-vremurile-din-urma-si-caderea-crestineasca-a-moldovei/

 7. Pingback: CINE SI DE CE NE CUMPARA SAU DISTRUGE PADURILE SI RAURILE DE MUNTE ALE ROMÂNIEI? Parcul Național Retezat – aproape distrus prin exploatarile agresive cu destinatar extern. PARCUL NATIONAL PIATRA CRAIULUI – VANDUT UNEI FUNDATII APROPIATE PRIN
 8. Pingback: In plin jaf dezlantuit al padurilor, IOAHNNIS a promulgat legea care micsoreaza AMENZILE pentru TAIERI ILEGALE de padure
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare