Robert Cazanciuc, ministrul justitiei, socheaza opinia publica: NE PUNEM PROBLEMA SA DEZBATEM O LEGE CARE SA PERMITA CASATORIILE PERSOANELOR DE ACELASI SEX!

5-06-2015 1 minut Sublinieri

gaymarriagej

Robert Cazanciuc a declarat ca in Romania a fost “o evolutie spectaculoasa” a mentalitatii privind relatiile dintre persoane de acelasi sex, precizand ca se pune problema dezbaterii unei legi care sa permita casatoria, in timp ce Frans Timmermans a spus ca homosexualii pot fi parinti extraordinari, scrie Mediafax.

In cadrul dialogului cu cetateni romani si bulgari organizat, joi, la Ruse, o participanta din Romania a sustinut ca membrii LGBT sunt considerati “cetateni de mana a doua” in unele state, opinand ca in Romania cel mai probabil se va respinge o propunere ce reglementeaza familiile homosexuale.

Prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, a precizat ca sustine drepturile LGBT, amintind ca in calitate de parlamentar olandez a solicitat adoptarea legii ce permitea casatoriile intre persoane de acelasi sex.

“Noi am fost prima tara din lume ce a acceptat acest lucru, intr-un moment in care celelalte tari spuneau ca e o nebunie. Daca priviti ce s-a intamplat de atunci e remarcabil (…) Fiecare stat membru trebuie sa hotarasca pentru sine si eu sper ca exemplul unor state poate sa influenteze si restul statelor unde nu exista progrese in acest sens.

Inteleg ca uneori dureaza mai mult, nu poti forta lucrurile, dar poti sa vorbim despre asta”, a spus oficialul european. Timmermans a reamintit ca CE nu are atributii in acest sens, dar poate sustine cauza.

“Nu s-a întâmplat nimic rău în lume de când sunt permise căsătoriile între persoane de acelaşi sex (…) Pot fi părinţi extraordinari pentru copii, nu există dovezi împotrivă, iar un copil are nevoie de părinţi iubitori”, a mai spus prim-vicepreşedintele Comisiei Europene.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a precizat că în urmă cu ceva ani de zile în România relaţiile dintre persoane de acelaşi sex erau considerate infracţiune. “Acum ne punem problema să dezbatem o lege care să permită căsătoria. Deci e o evoluţie de mentalitate aş spune incredibilă în ultimii ani şi în România”, a afirmat Cazanciuc.

El a mai spus că există o autoritate care sancţionează de fiecare dată orice formă de discriminare în această materie. “Avem o evoluţie spectaculoasă în ultimii ani, sunt în continuare chestiuni de mentalitate care trebuie dezbătute în spaţiul public”, a subliniat Cazanciuc.


Categorii

1. DIVERSE, Alerte, Homosexualitate, Razboiul impotriva Romaniei, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “Robert Cazanciuc, ministrul justitiei, socheaza opinia publica: NE PUNEM PROBLEMA SA DEZBATEM O LEGE CARE SA PERMITA CASATORIILE PERSOANELOR DE ACELASI SEX!

  1. In timp ce Biserica Ortodoxa se opune clar parteneriatelor civile intre pers de acelasi sex, in timp ce majoritatea populatiei este crestin Ortodoxa si in timp ce peste 90% dintre copii au facut cereri de inscriere la orele de religie (de toate confesiunile), sa vina D-nul MINISTRU sa afirme ca “in Romania a fost “o evolutie spectaculoasa” a mentalitatii privind relatiile dintre persoane de acelasi sex” e total anormal. Omul ori e complet pe alta lume, sau e complet sluga, sau ambele la un loc – in toate cazurile, se recomanda tratament, oricat as incerca sa-i gasesc “portite”. Cat curaj/tupeu (mai degraba) sa ai, sa indraznesti sa vii cu una de-asta, in contextul actual, cand si Cernea insusi e ridiculizat de toata lumea si (pare ca) nu mai conteaza decat ca trompeta??

    “Nu poti forta lucrurile, dar poti sa vorbim despre asta”, a spus Timmermans, iar Cazanciuc “al nostru”, ca sa se laude si el, “a dat din casa” si cu ocazia asta aflaram si noi ce ni se pregateste, de fapt, pe sest si total contrar intereselor populatiei, contrar votului si parerii marii majoritati a romanilor.
    “Nu s-a întâmplat nimic rău în lume de când sunt permise căsătoriile între persoane de acelaşi sex (…) Pot fi părinţi extraordinari pentru copii, nu există dovezi împotrivă, iar un copil are nevoie de părinţi iubitori”, a mai spus prim-vicepreşedintele Comisiei Europene. Pai daca putem sa vorbim despre asta, atunci hai sa vorbim, dar CINSTIT si PE FATA, sa vezi ca n-ai argumente, decat lozinci!!!

  2. Păi ce-i de mirare?? Doar este în asentimentul șefului său, care prevede că în viitor românii vor fi (mai) deschiși în această problemă și vor accepta sodomia pe ușa din față…. Deocamdată mai suntem închiși spre ”progres” și retrograzi, dar au ei grijă ca să acționeze când va fi copt timpul!!!

  3. +++

    Slugile lui U.E sau mai direct, “ale mamonei” care in mod vadit le lipseste cu desavarsire ratiunea…, ar trebui sa vorbeasca doar in numele lor si nu a unui neam intreg!
    Dar desigur, cum ai putea sa le ceri lor asa atitudine cu totul rationala?!?!

    Si cand te gandesti…, ca fiecare cuvintel rostit este scris cu punct si virgula in “Cartea Vietii” fiecaruia, urmand sa atarne atat de greu la JUDECATA LUI HRISTOS+!!!……….

  4. E clar ca sunt total impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex si mai ales infierii de copii pt astfel de cupluri. Mi se pare insa strigator la cer ca intr-o tara in care ei politicienii au tradat interesele nationale ne-au adus in genunchi , au vandut tot , au distrus tot sa vii acum si sa faci pe modernistul. Ma intreb ce mertita acest specimen pentru ca e clar ca nu are decat niste interese si pt ca i s-a dictat sa vorbeasca asa crede ca isi si poate permite. Un asfel de individ nu si-ar fi permis sa vorbeasca asa intr-o tara cu atitudine. Ar trebui sa fim radicali si sa taiem din fasa pofta unora de a ne distruge neamul si valorile noastre crestine.

  5. @Sorin
    Corect, insa trebuia sa fim “radicali” de la inceput, din 90, acum este tarziu. Dupa 90 romanii au ingenunchiat singuri pentru ca asa li s-a parut mai comod.N-au fost fortati de nimeni.

  6. @Nicolae (neaprobat):

    Iarta-ne, dar suna cam sinistru ce ai scris. In primul rand, nu e niciun fel de nevoie sa luati orice fel de hotarare. Daca suntem crestini, atunci suntem pana la capat, adica pana la riscul de a marturisi cu pretul vietii. Singurul lucru pe care trebuie sa-l hotaram, asadar, e sa fim crestini. Insa asa cum au facut-o sfintii – neprovocator si sub inspiratia Duhului Sfant. In al doilea rand, “cu orice pret” poate insemna multe. Insa noi nu suntem asa, ci orice facem, facem sub porunca Evangheliei. Calea noastra este evanghelica sau nu este deloc.

    @Kristian (neaprobat):

    Te rugam sa nu mai dai atentie unor astfel de materiale rasiste. Nu impartasim astfel de viziuni si nici nu le consideram explicatii valabile pentru dezastrul in care ne aflam.

  7. deeeeeee…diavolul e f.obraznic,dupa asta il recunoastem f.usor,iar slugile lui sunt la fel ,obraznice si insistente…iar acest fel de diavol iese doar cu rugaciune su cu post….deci care suntem crestini sa ne rugem si pt romaia,neamul nostru ,zilnic.

  8. Exista multe feluri de lucrari ale Diavolului ´. cu finete si zambet ,cu obraznicie si in forta . La noi vor lucra slugile lui ,in forta ,datorita culturii si religiei noastre , pt. ca sant constienti ca ,nu va tine … Totul depinde de fiecare zona in parte´,sa zicem ´. daca se trezesc moldovenii ,trebuie sa-i urmeze si oltenii si ardelenii ,s-au invers , sa ne trezim unii pe altii . Sa nu stam in nepasare ,lasa ca nu ma afecteaza cu nimic ,lasa ca stau comod in fotoliu ,la tv. – si pierd novelele s-au meciul – ,etc .argumente , toate spre castigul lor si lui aghiuta . Altfel toti vom platii cu varf si indesat daca nu actionam uniti in aceste vremuri ,,APOCALIPTICE,, ATENTIE !!! ,Cipul a fost introdus in USA. in urma cu 5 ani si a trecut ATLANTICUL ,catre SWEDIA ,din feb. la unele mari firme birocratice , ce vom face ,daca nu intram in randuri -initiative ,ziduri puternice de oameni . Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa ne intareasca .

  9. @Dumitru
    Nu trebuie sa lucreze in forta, pana acum lucreaza soft,in mare castig, cu promisiuni si cadouri:un carnacior cu fasolica,un post bine platit la guvern, o bursa in afara, o crestere de pensii,scaderea costului la alimente, pricepere manageriala, eficienta manageriala, mai destepti decat altii,etc,etc

  10. Noi trebuie sa fim sinceri cu noi…sa nu ne mai lasam dupa duhul lumii, u.e. si alte bazaconii si sa DUCEM STAFETA MAI DEPARTE…adica sa —–nu ne blocam—— fii,nepoatele,verii, fratii etc DE la cruce…CASATORIA(sa nu mai concubineze, sa faca mii de mastere si para-mastere) ca ajung la 30-35 de ani stand in casa cu mamica si taticu in caz ca —nu-s pe dincolo—SAU calugaria…DAR DACA NE ASCUNDEM DUPA CLISEE DA CHIX…si apa la moara asur-ista aiurista…CONCLUZIE————-sa fim sincer ce vrem….daca noi formam anual FAMILII ADEVARATE CRESTINE nu au nicio sansa. nici doua, niciuna!

  11. Admin zice:
    “Calea noastra este evanghelica sau nu este deloc.”
    Eu zic:
    Calea mea este crestin ortodoxa(in Biserica Ortodoxa Una Soborniceasca si Apostoleasca: dupa Evanghelie, dar si dupa ce 7 Sinoade Ecumenice si dupaTraditia Sfintilor Parinti). De aceea nu sunt pe calea evanghelica(sola scriptura), desi “am fost in vizita pe aceasta cale”.

  12. Observ ca serverul http afiseaza timpul cu o ora in urma: ma intreb daca este o problema de configurare sau locul serverului este in Vest pe fusul orar diferit cu o ora fata de Romania.
    Va rog sa spuneti de unde vine diferenta de fus orar. Multumesc.
    Doamne ajuta pe crestinii ortodocsi sa fie uniti.
    Amin.

  13. @ Nicolaie:

    Credeam ca e evident ca ne referim la acelasi lucru. Asa cum daca vorbim despre pocainta, nu inseamna ca suntem totuna cu “pocaitii”, tot la fel, ceea ce Sfintii Parinti numesc “calea evanghelica” se refera la implinirea poruncilor Evangheliei, in duhul Bisericii (Una, Sfanta, Apostoleasca si Soborniceasca, deci Ortodoxa).

  14. @nicolaie
    Eroarea provenea din setarile platformei wordpress. Speram ca am remediat.

  15. Cer iertare daca am gresit(si nu vad) sau daca am tulburat pe cineva.
    Doamne ajuta.

  16. Nu mai apar diferente de timp.
    Doamne ajuta.

  17. Poftim exemplu de dregator roman cu mentalitate de pagan:

    ““Acum ne punem problema să dezbatem o lege care să permită căsătoria. Deci e o evoluţie de mentalitate aş spune incredibilă în ultimii ani şi în România”, a afirmat Cazanciuc.”

    Cum de nu se “nimereste” si cate unul mai imbisericit pe acolo pe sus? Auzi: “EVOLUTIE de mentalitate”… Cum am ajuns, vai, vai, tara crestina (de atatea veacuri!) in care oameni ai puterii sa aprecieze drept evolutie, progres, tocmai coborarea la nivelul spurcaciunii neaose!

  18. Cred ca se fac presiuni foarte mari de la UE sa se voteze si la noi acesta lege imorala din toate punctele de vedere.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare