NOUA PROPAGANDA IEZUITA (Video). Enciclica ecologica a PAPEI FRANCISC, anuntata de un TRAILER “profetic” ce insumeaza cliseele CULTURII ANTIHRISTICE de tip Hollywood

15-06-2015 35 secunde Sublinieri

Nota noastra:

In videoclip, gandit ca un trailer pentru Enciclica pe probleme ecologice a Papei Francisc, apare si “Iisus” pe post de antrenor al sefului Vaticanului. Un “Iisus” hipster, foarte Russell Brand gen. Dupa antrenament, Papa, pregatit de lupta ca un Neo, ca un Batman, da buzna peste globalisti punandu-i la punct. Mesajul final este cheia: pentru o schimbare avem nevoie de toti.

Un mesaj succint, dar lamuritor. Obiectivul Papei este o schimbare sociala (enciclica are legatura cu “climate change”), la nivel de sistem, si, de dragul acestui obiectiv, toti trebuie inclusi in demers (inclusiv, de pilda, gruparile homosexuale care si ele au inscrise in agenda schimbarea climatica…).

Intr-adevar, astfel de mijloace sunt potrivite pentru un fals profet ca Papa Francisc.


Categorii

1. DIVERSE, Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Papa (Papism), Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

21 Commentarii la “NOUA PROPAGANDA IEZUITA (Video). Enciclica ecologica a PAPEI FRANCISC, anuntata de un TRAILER “profetic” ce insumeaza cliseele CULTURII ANTIHRISTICE de tip Hollywood

  1. Voi vă legați de mesaj? Mie mi se pare insultător pentru creștini videoclipul. Nu îmi vine să cred că respectivul videoclip e făcut de niște membri ai Bisericii Catolice. Cum să faci pe un episcop să se bată cu pumnii și cu acel toiag? Nu mai există vreun respect față de sacralitate. Măcar de ar fi fost făcut trailer-ul de niște oameni din afara BC…

  2. Foarte interesant logo-ul de la sfârșit: Pope for planet!!! Deci nici nu mai este vorba doar de biserica catolică, ci de globalism. Sincretism, și mai exact. Sau am pierdut eu vreun sens aici?
    Pe când un papă pt întreg sistemul solar??

  3. Brrr…. te ia cu fiori reci pe sira spinarii cind vezi asa ceva…

    Doamne , fereste!

  4. O blasfemie penibila , de care s-ar amuza si copii! Cu toata decaderea ei, mi-e greu sa cred ca Biserica Catolica s-a implicat in realizarea acestui videoclip, ce pare facut in stilul arhicunoscut al regizorilor de Hollywood, un fel de Rocky, dar adresat copiilor de 4-5 ani.
    Cam atat inteleg cei din Vest , despre Viata si Cuvantul Mantuitorului: un Obi-Wan Kenobi , maestru luptatator si mentor pt ucenicul sau, Luke(Papa=Biserica). Cam acelasi lucru il credeau si vechii evrei , acum 2000 de ani , despre Mesia, pe care il asteptau ca pe un mare razbinic si dezrobitor. Si atunci, unde este evolutia spirituala la acesti vestici? Raspuns: nu exista, la fel cum nu exista nici Duh Sfant in Bisericile lor.

  5. In trailerul asta se vede cum Papa sare coarda sau, mai pe romaneste, calul… Papa judocan, transforma crosa papala in bata, si nu are nevoie de vre-o asceza pentru a invinge fortele raului, ci doar de un antrenament ca orice alt sportiv de mare performanta. Si ceea ce pune capac peste toate este ca antrenorul sau, direct, bineinteles, este chiar Iisus – Doamne, fereste! Asa ceva numai o minte diabolica putea sa iscodeasca, pentru a sugera ca Domnul, va veni a doua oara pe pamant sa-l antreneze pe suveranul pontif. Printre altele e si o deturnare a mesajului Evanghelic si o blasfemie in toata regula.

  6. Dupa filmul 2012 urmarea fireasca era….un film cu Papa.Toata situatia asta este de-a rasul-plansul.Este drept ca si Bartolomeu al Constantinopolului are o campanie legata de ecologie dar Papa l-a batut la scor.Ma intreb,care va fi reactia ierarhilor nostrii(in special cei ecumenisti) cand vor vedea acest trailer?

  7. “He is a gentle man, a holy man, a man with connections, but what will he do when God’s lovingly created planet comes under attack?” Bum. Bum. Bum…

  8. Fratilor, nu cred ca m-am distrat atat de bine vreodata pe blogul vostru ca astazi. De regula articolele invita la gandire si analiza cat mai profunda.
    Trailerul asta ma face curios sa vad tot filmul :-).
    Si al doilea motiv de distractie a fost comentariul unei cititoare la articolul cu data Pastelui in care o mustra pe o alta cititoare ca ar fi indraznit sa zica “mingea este la ortodocsi”.
    Va multumesc pentru aceste momente de…pur bonheur.

  9. Oricat ar parea de deplasat, trebuie sa spun ca mesajul papei pare a avea o oarecare legatura cu mesajul lui Iohanis. Presedintele feisbuc a incercat sa ne imbrobodeasca prin “ne-am luat tara inapoi”, iar papa ne spune ca ne vom lua lumea inapoi.
    Oare armatele de psihologi platiti de elitele lumii au stabilit ca acesta este mesajul acestor vremuri: sa ne luam ceva inapoi? Tara, resursele, clima, lumea … sa ne mobilizam pentru a dobandi ceva ce ar trebui sa ne apartina?

  10. Pope Francis is demanding swift action to save the planet from environmental ruin, plunging the Catholic Church into political controversy over climate change. Eastern Orthodox Metropolitan John Zizioulas presented the document at a Vatican news conference.

    https://www.youtube.com/watch?v=Hd9IMKyhWfo

    “The Church must now introduce in its teaching about sin the sin against the environment, the ecological sin.”

  11. Acum ca am citit si filmul (lege: enciclica) as dori sa spun ca mi s-a parut bine intocmit, serios, pertinent si cu mesaj chiar evanghelic. Desigur, intr-o forma neobisnuita pentru noi ortodocsii dar nu a fost rau si cred ca este bine ca o autoritate religioasa pune problema si in acesti termeni.
    E de rau ce zic?

  12. @Ioan:

    Sunt multe lucruri in acea enciclica ce sunt foarte interesante si bine zise. Doua lucruri avem a reprosa:

    – punerea problemei in asemenea mod incat chestiunea sociala umbreste pe cea duhovniceasca. Daca era sincer pana la capat si daca voia sa aiba o perspectiva holistica, Papa trebuia sa spuna, conform viziunii crestine, ca stricarea creatiei nu este doar efectul unei culturi antropocentrice, tehnologico-economico capitaliste, ci si al pacatelor de zi cu zi, al unei vieti stricate. In opinia mea, o voce profetica, in acest context al stricarii creatiei, nu are cum sa ocoleasca si subiectele grele ale homosexualitatii. Aici mi se pare ca se gaseste un oportunism piaristic al Papei, care face jonctiunea cu critica (deseori fundamentata) alternativa a lumii occidentale. In cele din urma, se intelege ca e nevoie de o revolutie culturala, nu de o revolutie launtrica.

    evocarea unei autoritati mondiale coercitive. Lucru care deja este un element de continuitate la ultimii papi. Specificarea acestei “necesitati” e perfect contradictorie, de vreme ce o astfel de autoritaye globala nu va putea exista fara de acele puteri si practici ale puterii care vor face tot posibilul sa transforme o astfel de structura intr-o chestiune de dominatie si exploatare.

    Niste lecturi interesante despre enciclica pot fi gasite aici:

    http://www.firstthings.com/web-exclusives/2015/06/the-return-of-catholic-anti-modernism

    http://www.firstthings.com/web-exclusives/2015/06/lets-listen-to-the-pope-on-climate

  13. Pingback: “ANUNTUL ISTORIC” al Papei Francisc: AVORTUL SE POATE IERTA! Despre ignoranta presei si de ce este atat de necesara acea ora de religie… | Cuvântul Ortodox
  14. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema SCHIMBARILOR CLIMATICE. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR si isi propune un MODELUL ECONOMIC DE DEZVOLTARE | Cuvântul Ortodox
  15. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema SCHIMBARILOR CLIMATICE. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR si isi propune un MODEL ECONOMIC DE DEZVOLTARE | Cuvântul Ortodox
  16. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema ”SCHIMBARILOR CLIMATICE”. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR. Scurt ISTORIC al DIVERSIUNII ECOLOGISMULUI MONDIAL “APOCALIPTIC”- afacere si instrument de control supranational | Cuvântul
  17. Marile speranţe ale creştinilor, musulmanilor şi evreilor de la Papa Francisc I
    Alegerea noului papă a creat premisele unei apropieri dorite şi aşteptate de toate cele trei religii monoteiste ale lumii. Un demers ecumenic care se înscrie, cu siguranţă, între semnele timpului.
    http://semneletimpului.ro/religie/marile-sperante-ale-crestinilor-musulmanilor-si-evreilor-de-la-papa-francisc-i.html

    Ieri în multe biserici musulmanii au fost prezenţi la Liturghie pentru a manifesta solidaritatea lor faţă de creştini. Ce semnificaţie are acest gest?
    http://www.iezuiti.ro/2016/08/03/islam-raspunsul-papei-este-unul-puternic-nu-este-toleranta/

    Prietenia iezuito-islamica are vechi traditii:

    Timisoara: Cei care vor trece prin Piaţa Sfântul Gheorghe vor putea admira urmele Bisericii Iezuite, demolată la începutul secolului XX, precum şi fragmente ale Moscheii Sultanului Biruitor sau Giamia Ilustră. Soluţia a fost deja aprobată de autorităţi şi specialişti.
    Ruinele bisericii şi a moscheii vor fi conservate şi reabilitate, iar informații despre aceste obiective vor putea fi citite de vizitatori pe o tăbliţă din bronz.
    http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Timisoara+vestigii+la+vedere+in+Piata+Sf+Gheorghe+Vor+fi+expuse+

  18. Iezuitii din Germania sustin imigrantii ilegali si promoveaza homosexualitatea.

    The Jesuit Refugee Service (JRS) has sharply criticized the asylum regulations of recent months in Germany. They obstruct the commitment of hundreds of thousands of helpers who fought for the integration of refugees, said Fr. Frido Pflüger SJ, the JRS Director for Germany, at a press-conference in Berlin. He pointed out that this was particularly fatal for many of the Syrian refugees. “This is a tragedy for the affected families, pushing people into the arms of smugglers and harming integration,” emphasized Pflüger Br. Dieter Müller SJ, JRS refugee expert from Munich, informed, that the Jesuits now also provide social counseling for refugees. It will be offered in a local accommodation of 180 asylum seekers in the outskirts of Munich.
    https://jesuits.eu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=9&Itemid=145&prov=German-Province

    German Jesuit Says Catholic Church Should Fight for Homosexuality as a Human Right
    http://www.onepeterfive.com/german-jesuit-says-catholic-church-fight-homosexuality-human-right/

  19. Cateva lucruri interesante despre secretele iezuitilor din Turcia, tara prin care au intrat majoritatea imigrantilor ilegali in Europa.

    August 14, 2015
    Pope names Italian Jesuit to succeed bishop killed in Turkey in 2010
    The Pope’s nomination of Father Paolo Bizzeti, 67, to be a bishop and apostolic vicar of the church jurisdiction on Turkey’s eastern Mediterranean coast was announced by the Vatican Aug. 14.
    Bishop Padovese was stabbed and practically decapitated June 3, 2010, in Iskenderun, the city where the apostolic vicariate is based. His driver, a young man who reportedly had mental problems, was convicted of his murder in 2013.
    http://www.catholicregister.org/home/international/item/20724-pope-names-italian-jesuit-to-succeed-bishop-killed-in-turkey-in-2010

    Din scrisoarea unui expert on istoria si secretele iezuitilor, Eric Jon Phelps.

    Letter About Turkey
    From Eric Jon Phelps

    The last Sultan (who was also a freemason) and Knight of Malta King George V worked together to bring about the Ottoman Empire’s loss of WWI. Both worked together during the Armenian and Assyrian massacres of Orthodox Christians—Rome using Islam to kill “heretics and liberals.” Remember at about the same time (1917), the Turks fired not one shot when General Allenby entered Jerusalem. Leaflets were dropped and the Turks, well—they just faded away because someone gave that order! Thus, the Jesuits used their apostate White Protestant British Empire to end their Sunni-Islamic Ottoman Empire.
    http://continuingcounterreformation.blogspot.ro/2010/07/letter-about-turkey.html?showComment=1279566432772

  20. Legământul de sânge al Iezuiților
    “Ați fost învățați să plantați insidios semințele geloziei și urii între comunități, provincii, state care erau în pace, și să le incitați la fapte cu sânge, prin implicarea lor în război unele cu altele, și să creați revoluții și războaie civile în țările care au fost independente și prospere, cultivând artele și științele și se bucurau de binecuvântările păcii. Să fii de partea combatanților și să acționezi în secret cu fratele tău iezuit, care ar putea fi angajat de cealaltă parte, dar, în mod deschis, în opoziție cu cei cu care ai putea fi conectat, numai că Biserica ar putea fi câștigătoare în final, în condițiile stabilite în tratatele de pace, iar scopul scuză mijloacele.”
    https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/cine-sunt-iezuitii.html

  21. Pingback: I WANT YOU TO PANIC! Despre cultul politic extrem al APOCALIPSEI CLIMATICE si idolul util GRETA THUNBERG. Ce fel de noua ordine ne profetesc apostolii noii religii climatice?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare