Fenomen tulburator in insula greceasca Samos: ICOANA SFINTEI IRINA PARE CA PLANGE CU LACRIMI DE SANGE

24-07-2015 35 secunde Sublinieri

icoana-sf-irina

Starea de spirit a grecilor din insula Samos este in fierbere dupa ce o icoana a Sfintei Irina pare ca plange cu lacrimi de sange. Evenimentul se petrece in Biserica Sfanta Irina.

Mitropolia locala a cerut abtinerea de la interpretari si speculatii, pana cand va reusi sa formuleze un punct de vedere asupra fenomenului. Mitropolitul Eusebiu a vizitat deja biserica si a participat la sfanta liturghie.

Desi fenomenul a fost facut cunoscut recent publicului larg, prin siteurile grecesti, debutul sau a avut loc in urma cu cateva luni. Inca din noiembrie 2014 a fost observata o picatura de lacrima de sange curgand in ochiul drept al Sfintei Irina, conform relatarilor agentiei de stiri Romfea.gr. 

 


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Minuni, Transcrieri-Redactari

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Fenomen tulburator in insula greceasca Samos: ICOANA SFINTEI IRINA PARE CA PLANGE CU LACRIMI DE SANGE

  1. Pingback: AJUTOR SUPRAFIRESC, INDULCIRE HARICA SI “SATURARE CEREASCA” IN TIMPUL FOAMETEI SI IN VREMEA OCUPATIEI. Icoana Rastignirii varsand sange – semn al inceputului razboiului. MAICA MACRINA: “Dumnezeu mi-a dat sa inteleg ce anume da El i
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare