ROMANIA NEREPREZENTATA, ROMANIA CARE NU E PE AGENDA MEDIATICA. Sute de credinciosi au participat la RUGACIUNEA PENTRU PACE de pe DEALUL PATRIARHIEI intr-o atmosfera de INVIERE (Video)

5-11-2015 52 secunde Sublinieri

Este o atmosferă de Paști, pentru că noi credem în Înviere.

Ne rugăm pentru cei plecați dintre noi în teribilul incendiu de la clubul Colectiv, precum și pentru cei aflați încă în paturile de suferință. Și pentru pacea dintre noi, atât de lovită de cei care nu ne vor binele.

Hristos în mijlocul nostru!

ACTUALIZARE ora 19:00 Mii de oamenii au răspuns la apelul Bisericii Ortodoxe Române de a veni joi seară la Patriarhia Română pentru a se ruga pentru pace și unitate.

Astfel, Catedrala Patriarhala s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei ce au venit sa se roage pentru victimele tragicului incendiu de la clubul Colectiv dar și pentru a-l susține pe Patriarhul Daniel.

Știrea inițială:

România traversează o criză majoră în aceste zile, iar Biserica Ortodoxă Română face un apel către credincioși să vină într-un număr cât mai mare ca să se roage pentru pace și unitate, anunță basilica.ro.

rugaciune-dealul-patriarhiei rugaciune-dealul-patriarhiei2 rugaciune-dealul-patriarhiei3


Categorii

1. DIVERSE, Clubul Colectiv, Iulian Capsali, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “ROMANIA NEREPREZENTATA, ROMANIA CARE NU E PE AGENDA MEDIATICA. Sute de credinciosi au participat la RUGACIUNEA PENTRU PACE de pe DEALUL PATRIARHIEI intr-o atmosfera de INVIERE (Video)

  1. Pingback: 1 AN DE LA COLECTIV | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare