BILANTUL LUI IOHANNIS la 1 an de mandat, intre mesajul sau din Parlament sub semnul SLOGANULUI DIVERSIONIST “CORUPTIA UCIDE”, dar cu ocultarea propriei FRAUDE dovedite in dobandirea uneia dintre case, si VOCILE DURE ALE CRITICILOR sai, printre care LIVIU ANTONESEI (video). Votarea Bugetului si revenirea la era PARTIDULUI UNIC: “Mi se pare inacceptabil cum s-a profitat de tragedia Colectiv”

17-12-2015 11 minute Sublinieri

LIVIU ANTONESEI critica dur mandatul lui IOHANNIS. Cum comenteaza Ilie Serbanescu si Ovidiu Zara

Unul dintre intelectualii publici susţinători au lui Klaus Iohannis la alegerile din 2014 a refuzat o invitaţia la o recepţie oferită de preşedinte la Cotroceni. Scriitorul şi publicistul Liviu Antonesei a prezentat, marţi, pe pagina sa de Facebook, o discuţie cu consilierul prezidențial Andrei Muraru, pe tema participării la recepție.

***

[…] Stimate Domnule Andrei Muraru

Consilier Prezidential

De vineri incoace, de cind am vorbit la telefon, m-am tot gindit daca nu m-am pripit acceptind invitatia pentru intilnirea de miine de la Cotroceni, pentru care, desigur, ii multumesc Domnului Presedinte si Dumneavoastra de asemenea.

Amabilul Dumneavoastra mesaj de astazi m-a obligat cumva sa opresc meditatia si sa iau o decizie. Iar aceasta este negativa, in ciuda unei anumite simpatii pe care inca o am fata de Domnul Klaus Iohannis. Mai ales pentru candidatul pe care l-am sustinut toamna trecuta si, din pacate, mai putina pentru presedintele in exercitiu. Recunosc, desigur, ca noul presedinte marcheaza o schimbare de stil fata de mandatele Domnului Basescu, un stil care apropie Romania de o anumita normalitate. Faptul ca nu mai traim intr-o isterie continua, provocata de la cel mai nivel al puterii de stat, este fara indoiala un cistiga pentru tara pe care il apreciez. In context, ma simt mai bine reprezentat de Presedintele de acum decit de toti cei anteriori.

liviu-antonesei-1Din pacate, dupa primele doua-trei luni de mandat, presedintele pe care l-am sustinut mi-a inselat increderea – este desigur si vina mea, uneori uit ca traim in Romania -, comitind unele erori de pozitionare, pe care le-am criticat de cite ori a trebuit. Din pacate, nu mai am acces pe pagina de Face Book a Presendintelui, asa ca doar la primele erori am putut sa-i comunic opinia. Cind am confirmat telefonic acceptul meu, m-am gindit ca-i voi putea comunica prin viu grai observatiile si criticile mele. Apoi, mi-am dat seama ca vom fi citeva zeci, poate sute de persoane, invitati sa participe la o intilnire agreabila, inainte de sarbatori, pe care nu avea sens s-o tulbur eu. Da, sint un om relativ incomod, dar nu si un trouble fete!

In speranta ca Dumneavoastra ii veti putea comunica Domnului Presedinte unele din observatiile si criticile mele, le reiau aici pe scurt:

O politica de personal care a condus la recuperarea si punerea in posturi a celei mai daunatoare parti a intelectualitatii din tara, mai refer desigur la ceea cea presa a numit „intelectualii lui Basescu”, care au ocupat din noi institutii ale statului, de la servicii de informatii la ambasade. Nu fac o lista nominala pentru ca am facut-o la timp, in articole, postari pe blog si Face Book.

– Promovarea pe sub mina a legislatiei Big Brother, intr-o forma abia edulcorata fata de versiunile anterioare, respinse toate de Curtea Constitutionala a Romaniei. Or, aceste legi sint de limpede extractie securista si nu au fost supuse niciodata cu adevarat unei dezbateri publice.

– DNA, in ciuda faptului ca e mai „pluralist” din octombrie 2013 – tras de mineca de Departamentul de Justitie al SUA, a aflat ca hotii sint in toate partidele nu doar in cele antipatizate de Domnul Basescu -, continua sa faca un fel de Justitie spectacol – scapa „pe surse” informatii din dosarele in lucru, stenograme etc, catre presa acolita, ceea ce nu se intimpla in statele civilizate, unde Justitia se face la tribunal, nu in ziare si la televizor. Ceea ce este si mai grav, SRI ia parte la anchetele DNA, desi nu are nici o atributie legala in aceasta privinta. Poate inca si mai grav este ca TOATE interceptarile din Romania, oricine le-ar face, sint ilegale, dat fiind ca o Hotarire CSAT, de pe vremea anteriorului presedinte, nu poate tine locul unei legi. CSAT nu este organ legislativ in Romania, cel putin asa ceva nu este prevazut in Constitutie.

– Mi se pare inacceptabil cum s-a profitat de o tragedie, incendiul cu deja 61 de morti de la „Colectiv”, pentru a fi promovat guvernul Ciolos. Opinia mea privind acest guvern, care a schimbat de trei ori titularul de la Justitie, a propus Parlamentului trei versiune de program de guvernare intr-o zi si cuprinde, pe linga ceva eurobirocrati – ca tehnocrati ar fi o exagerare –, si un demn reprezentant al extremei drepte, nu are cum sa fie una favorabila.

Acestea ar fi observatiile mele majore. Mai sint si altele, de mai mica importanta, dar care cumulate, trag totusi greu. Ma gindesc, de pilda ca, chiar acum, mai multe mii de ciobani protesteaza la Bucuresti impotriva noii forme a legii vinatorii, devenita nu stiu de ce un fel de lege anti-oi si anti-ciini! Se intelege ca si antioierit!

Inca o data, multumesc Domnului Presedinte pentru amabila invitatie, cum va multumesc si Dumneavoastra. Imi pare rau daca refuzul meu va dezamageste, dar viata m-a invatat ceva, sa tin mai mult la opiniile mele si la independenta mea decit la orice fel de onoruri...Ultimul lucru pe care mi l-as dori ar fi sa aveti neplaceri din pricina acestui refuz. Stiti ca va apreciz foarte mult, inclusiv pentru unele gesturi de independenta.

Cu prietenie si cela mai bune urari,

Liviu Antonesei

15. 12. 2015, in Iasi

Iohannis, noul preşedinte al României

***

Motivele de recurs de care s-au prevalat sotii Klaus si Carmen Iohannis in tentativa de a-si pastra casa din strada Nicolae Balcescu nr. 29 din Sibiu dobandita, in opinia instantei de apel, prin frauda la lege – principiul bunei-credinte a subdobanditorului si validitatea aparentei de drept – au fost demontate, pas cu pas, de judecatorii Anca Pirvulescu, Daniela Niculeasa si Codruta Voda, de la Curtea de Apel Brasov.

Instanta a facut publice considerentele deciziei civile irevocabile nr. 655/R/12.11.2015 de respingere a recursului formulat de Klaus si Carmen Iohannis impotriva deciziei nr. 235/16.05.2014 pronuntate in apel de judecatoarele Anamaria Ionescu si Manuela Bonciu, de la Tribunalul Brasov (minuta deciziei Tribunalului Brasov, in articolul Fals cu Fals). Este vorba despre hotararea de anulare a contractului de vanzare-cumparare nr. 924/01.06.1999, incheiat la notarul Radu Gabriel Bucsa, prin care Carmen Georgeta Johannis si Klaus Werner Johannis au cumparat de la Ioan Bastea (decedat) jumatate din imobilul din strada Nicolae Balcescu nr. 29, la parterul caruia se afla astazi spatiul comercial inchiriat, potrivit presei, pe zeci de mii de dolari anual, bancii Raiffeisen. Asa cum ne amintim, instanta a constatat ca proprietatea a fost dobandita cu rea-credinta, in baza unui certificat de mostenitor emis – de acelasi notar si in aceeasi zi de 1 iunie 1999 – pe baza unor acte de stare civila despre care se stia ca sunt false si care au determinat instantele, in iunie 2005, sa anuleze si contractul de vanzare-cumparare prin care Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au achizitionat imobilul din strada Gh. Magheru nr. 35.

Altfel, ne intrebam daca nu cumva, in conditiile in care instanta a stabilit ca imobilul din Nicolae Balcescu nr. 29 a fost luat prin frauda, sotii Klaus si Carmen Iohannis ar trebui sa returneze si contravaloarea chiriei pentru cladirea detinuta si exploatata vreme de 15 ani, chirie care ar fi fost – conform informatiilor din presa – de peste 20.000 de dolari pe an.

Iata pasaje relevante din motivarea deciziei CA Brasov (hotararea poate fi citita integral la finalul articolului):

[…]

2015 a însemnat pentru Klaus Iohannis primul an în calitate de preşedinte al României. Şeful statului a plecat la drum cu multe promisiuni, unele îndeplinite pe parcursul celor 12 luni, altele nu. Prima mare promisiune a fost votul prin corespondenţă. La un an distanţă, avem o lege, dar incompletă, pentru că se referă doar la alegerile parlamentare, nu şi la cele prezidenţiale. Şeful statului şi-a mai propus să-i determine pe aleşi să nu se mai opună cererilor procurorilor de arestare a politicienilor. A reuşit doar în mică măsură, pentru că cel puţin jumătate dintre solicitări au primit aviz negativ. În schimb, Klaus Iohannis şi-a îndeplinit un mare vis, să-l vadă pe Victor Ponta plecat de la Palatul Victoria şi să propună un nou premier.

[…]

A trecut aproape neobservată știrea privind experimentul judiciar făcut miercuri, 16 decembrie 2015 de Experţii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani pentru a stabili modul în care s-a produs şi extins incendiul care a avut loc în Clubul Colectiv din Bucureşti, în seara zilei de 30 octombrie. Partener în efectuarea simulării a fost și reprezentantul la vîrf al Institutului Național de Criminalistică.

Citez din Evenimentul zilei:

„În cadrul expertizei am efectuat un experiment tehnic pe o anumită porțiune relevantă din Clubul Colectiv, respectiv zona cu stâlpul pe care au urcat flăcările spre tavan. A fost o simulare la scară 1 pe 1, adică la scara reală. Am creat exact condițiile din club și am studiat mecanismele de inițiere și de propagare a incendiului pe porțiunea relevantă. Focul s-a propagat foarte repede și a produs foarte mult fum și gaze. Am recoltat și probe de gaz din mai multe puncte, temperaturi. Experimentul a fost și înregistrat video. Mai multe nu vă pot spune, cert este că nu am mai întâlnit niciodată în toată activitatea mea un asemenea caz. Simularea am efectuat-o la solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Expertiza urmează să o finalizăm în aproximativ o lună de zile și o vom înainta procurorilor”, a declarat directorul INSEMEX, George Găman. pentru Evenimentul zilei. Conform unor surse judiciare, în experimentul efectuat, focul declanșat de la artificii s-a propagat în aproximativ 50 de secunde.”

Așadar, George Găman susține:

„Mai multe nu vă pot spune, cert este că nu am mai întâlnit niciodată în toată activitatea mea un asemenea caz.”

Dacă adăugăm aceste vorbe dezvăluirilor din presă și mai ales ascunderii de către Autorități a multor secrete, sub pretextul că se desfășoară o anchetă DNA, ipoteza unei mîini criminale capătă tot mai mult contur.

De ce n-a fost și nu e luată ea în calcul de ancheta penală?
Răspunsul e simplu.
El trimite la Mesajul lui Klaus Iohannis din Parlament.

Printre altele, în cele 20 de minute, cît a durat prezența mea la emisiunea lui Adrian Bucur de la TVR, Vorbește liber, m-am fălit că sunt singurul om din Republicuța noastră care a citit cu creionul în mînă Mesajul prezentat Parlamentului de Klaus Iohannis la un an de la instalarea la Cotroceni.

Judecînd după măcăneala care a fost citirea Textului, am mari bănuieli că Klaus Iohannis nu l-a citit înainte de a i-l fi dat Dan Mihalache, președintele din umbră al României.

klaus-iohannis-se-adreseaza-miercuri-parlamentului-349318Așa cum mă așteptam, Klaus Iohannis s-a referit și la Tragedia de la Colectiv, pe zi ce trece tot mai umflată de președinte pînă la proporțiile unei ore astrale a României – vorba lui Ștefan Zweig- pe cale de a întrece în importanță Războaiele daco- romane, Unirea din 1859, Bătălia de la Mărășești, Trecerea Prutului și Revoluția din decembrie 1989.

Sub semnul sforțării de a ne prezenta un Incendiu cu morți și răniți drept un moment crucial din Istoria patriei, de la producerea Tragediei, Klaus Iohannis nu contenește a scoate din nenorocirea de la Colectiv învățături pe care ține neapărat să ni le vîre în cap, așa cum comuniștii storceau an de an 23 august 1944, pentru a ne învăța cum să trăim.

Din acest punct de vedere, Klaus Iohannis a repetat, cum îi stă bine unei Rațe mecanice, învățătura zisă de el a doua zi după Tragedie.

Și anume că tot ce s-a întîmplat la club a fost din cauza corupției:

„Cea mai dură concluzie este aceea că pur şi simplu, corupţia ucide, că se pot pierde vieţi nevinovate dacă nu respectăm legi şi reguli şi dacă noi, cu toţii, ca societate, închidem ochii la încălcarea lor.”

Spusă public înainte ca ancheta penală să înceapă, concluzia a fost manevra prin care Klaus Iohannis a orientat ancheta, în chip anticonstituțional, spre corupție drept cauză a Tragediei. De regulă, cînd au loc astfel de nenorociri, organele de anchetă sunt obligate să ia în calcul toate ipotezele. În cazul Colectiv, nu putea fi exclusă din start ipoteza unei mîini criminale, fie ea întruchipată de un concurent al patronilor sau chiar de un dezechilibrat. Această ipoteză n-a fost luată în calcul, deși ulterior investigații de presă au dezvăluit multe amănunte în stare să ducă și la concluzia mîini criminale.

Repet, în dimineața zilei de sîmbătă, cînd ancheta nici nu începuse, Klaus Iohannis anunță deja concluzia anchetei. Prin asta nu numai c-a obstrucționat aflarea adevărului, dar mai mult a impus forțarea anchetei ulterioare pentru a scoate drept concluzie că e de vină corupția.

Toate datele de pînă acum arată că Tragedia de la Colectiv n-are nici o legătură cu corupția. Nici o dată nu justifică mult invocat concluzie Corupția ucide. Nu s-a dovedit pînă acum nici o mită, nici o trecerea cu vederea a neglijențelor de la Colectiv de dragul unor parale sau a unor bunuri obținute de Autorități. Artificiile n-au intrat în țară în chip ilegal. Folosirea lor în spațiu închis n-a fost rezultatul unei afaceri de corupție.

Și cu toate acestea Klaus Iohannis o ține ca gaia mațu cu corupția care ucide.
Că el bate cîmpii n-ar fi cine știe ce problemă, marele avantaj al celui ajuns la Cotroceni e cel de a spune prostii cu ghiotura și a ți se zice iar și iar că strălucești de deștept.

Marea problemă, și chiar marea problemă cu iz penal o dă faptul că pentru a-i face pe plac anchetatorii forțează nota pentru a ieși un caz de corupție.

Nu întîmplător, în timp ce Klaus Iohannis măcănea în Parlament că principala cauză a Tragediei e corupția, slujbașii Codruței Kovesi, pe numele ei de alint, Lulutza, l-au convocat din nou la DNA pe fostul primar piedone pentru a-l pune sub acuzare într-un nou dosar, menit a dovedi că e un corupt. Din Comunicatul DNA rezultă că Piedone și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu și atît. De cînd și pînă cînd îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu e corupție. Ar fi corupție dacă omul și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu dacă ar fi luat de la partea interesată ca mită un covrig măcar.

Din cîte se vede, DNA continuă să deturneze atenția de la ipoteza mîinii criminale prin forțarea anchetei ca să iasă concluzia Corupția ucide.

Cine pe cine influențează?
Klaus Iohannis influențează DNA sau DNA îl influențează pe Klaus Iohannis?

Am ras de m-am cracanat. Iata ce scriu slugile de la Realitatea:
“Ce făcea Cristiana Anghel în plen, în timpul discursului lui Klaus Iohannis
Aceasta s-a așezat lângă Daniel Barbu, senator ALDE. Fiecare dintre aceștia citea o carte. Mai mult, Anghel nu a fost atentă la discursul lui Iohannis, fiind preocupată să scoată divrese lucruri dintr-o geantă voluminoasă. La final nu a aplaudat, cum au făcut aproape toți parlamentarii.”

Komunikat Realitatea [de aici incepe un pamflet – n.n.]:

Cartile lecturate, pe parcursul discursului citit de Fuhrer cu intonatie autentica ariana, vor fi arse si cititorii lor trimisi la inchisoare!
Cine nu este atent la discursul anului, citit de unicul si inegalabilul Fuhrer, o sa fie deportat in lagarele de concentrare.

Gestapovistul Rares Bogdan o sa-i impuste personal pe cei care nu-l vor aplauda pe Fuhrer, de aici inainte! Clar, verstehen? Jawohl, heil Klaus!

Prostul dacă nu e şi fudul, parcă nu e prost destul.
O cugetare românească care completează discursul de bilanţ al primului an de prezidenţiat al domnului Iohannis.

iohannis-parlament_16346700Bilanţul real al acestui an?
Renovarea vilelor reşedinţă prezidenţială.
Renovarea palatului Cotroceni.
Creşterea bugetului administraţiei prezidenţiale.
Includerea soţiei în călătoriile oficiale- cu costurile publice aferente.
Restrângerea protocolului de ziua naţională, pentru că nu e şi ziua naţională a domnului Iohannis.
Negarea suveranităţii parlamentare în cazul banal al proclamării unui erou naţional- cazul Avram Iancu. Tot un valah care sfidase hegemonia maghiară şi săsească din Transilvania wink emoticon.

Vreţi ceva mai serios? Avem şi din alea.

Numirea a doi directori de servicii secrete care au multe în comun cu….domnul George Soros.
Desemnarea unui premier care fusese deja anunţat de presa din Bruxelles cu vreo săptămână înainte.
Cedarea suveranităţii naţionale prin acceptarea cotelor obligatorii de migranţi.
Creşterea cantităţii de “carne de tun” pe care o livrăm pe câmpurile de luptă ale altora.
Încetarea ajutoarelor financiare acordate republicii Moldova.
Critica constantă adusă parlamentului.

Suficient pentru primul an.
Mai are (pe puţin) încă 4 ani în care să distrugă totul în această ţară- în colaborare cu serviciile secrete şi DNA. Pas cu pas….

P.S. Parlamentarii noştri chiar sunt oi. Eu aş fi plecat de mult din sală- mă rog, eu nu suportam orele de dirigenţie nici când eram elev….

Astazi, domnul presedinte Klaus Iohannis, pe care l-am votat, acordandu-i un vot negativ lui Victor Ponta, se va adresa Parlamentului Romaniei.

Daca domnul presedinte va dori sa faca un bilant al unui an de presedintie, cred ca va vorbi intre cinci si zece minute.

Daca va vorbi despre “resetarea basismului”, va dura ceva mai mult pentru ca ar trebui sa faca o “resetare” onesta, abordand subiecte “in oglinda”:

– in loc de dosarul “Casa din Mihaileanu”, asociata cu “abuz in serviciu”, va trebui sa vorbeasca despre dosarul “Casele din Sibiu”, asociate cu “fals si uz de fals in inscrisuri, sub semnatura privata” si “instigare la uz de fals”;

presedintele-klaus-iohannis-in-parlament-am-tinut-sa-vin-in-fata-dvs-nu-pentru-un-bilant-sec-ci-ca-gest-de-normalitate-democratica-18523600– in loc de “imunitatea lui”, in spatele careia se ascundea Basescu, va trebui sa vorbeasca despre “voi renunta din prima clipa la imunitate” ;

– in locul “loviturii de stat” parlamentare, careia chiar domnia sa i-a cazut victima, in 2009, cand Basescu i-a refuzat nominalizarea ca premier, va trebui sa vorbeasca despre “lovitura de stat” a Carosabilului, pigmentat cu trese si stelute, care i-a permis sa privatizeze Guvernul Romaniei.

E clar, daca va aborda subiectul “resetarii basismului”, intr-o tara adormita de o mass-media inepta si mincinoasa, dotata cu multi “acoperiti”, domnul presedinte va trebui sa vorbeasca ore bune si se va duce naibii votul final la buget.

ACTUALIZARE:

Am apreciat corect, discursul domnului presedinte. Daca scoatem frazele repetate de mai multe ori si calculam viteza exprimarii, la cadenta normala de … un cuvant la 1-1,5 secunde, discursul a durat 12 minute.

Remarc utilitatea facebook care reprezinta o sursa importanta de inspiratie pentru discursurile domnului presedinte. Daca ar indica si autorul, conform procedurii standard, ar fi chiar laudabil.

***

Constitutia Romaniei trebuie adusa la zi. Cum spun romglezii, trebuie “updatata”.
Ma refer la Puterile statului.
Romania este singura tara … din jurul nostru in care Puterile statului se si inmultesc, nu sunt doar separate. A mai aparut una, in loc de trei, acum sunt patru:
– Puterea legislativa;
– Puterea exutiva;
– Puterea judecatoreasca si
– Carosabilul

Cea mai tare pare sa fie Carosabilul.

Carosabilul s-a disjuns din Puterea strazii – Strada, mai simplu spus. Oamenii si-au dat seama ca Strada se compune si Trotuar si Carosabil.

Cei care se bazeaza pe Trotuar obtin satisfactii marunte, maruntis.

Carosabilul, in schimb, face legea. Uneori cu temei, stabilind cand si pe unde te poti deplasa, intre ce ore. Si, alteori, cu satisfactii … la toata Strada. Academic, se numesteresetarea paradigmei”.
E pe masura asteptarilor inaintasilor nostri.

S-a votat

13 oameni normali au votat împotriva unui buget al guvernului Dacian Soros: enorm în investiţiile pentru servicii secrete, înscris însă în “dinamica” sărăcirii populaţiei prin măsuri de “austeritate”, cu un dispreţ nemascat faţă de toate cultele existente în România, mai ales faţă de Biserica Ortodoxă.

Băgaţi în şcoli şi educaţia sexuală şi puteţi considera că într-un an v-aţi făcut toată treaba de slugi triste ale Proiectului Globalist.

Un buget care arată o carenţă de democrație fără echivoc a Preşedintelui Johannis şi a “guvernului meu”, precum şi o majoritate parlamentară lipsită de substanţă, ţinută în frâu de binomul SRI-DNA.

Voi realizați în regim politic am ajuns să trăim? Am revenit la regimul partidului unic, de vreme toți sunt la putere, toți sunt în opoziție ( opoziție la ce? grin emoticon ), de fapt, toți la putere, iar Parlamentul este din nou Marea Adunare Națională, care votează tot ce-i trimite Guvernul. Un guvern pe care nu și-l asumă politic nimeni, dar pe care toți îl sprijină. Măcar guvernul comunist era al Partidului Comunist Român și, ce să vezi, dădea socoteală pomenitului partid, și Marii Adunări Naționale! Ăștia cică dau socoteală unei entități comic-absurde, de fapt o non-entitate, numită ”strada”, pentru că nici măcar mizeria numită ”societate civilă” nu și-l asumă.

Serios, noi mai îndeplinim condițiile politice ale apartenenței la Uniunea Europeană, sau nu mai contează? Suntem în epoca ipocriziei generalizate, în care valorile sunt înlocuite cu etichete, și politicile publice cu lozinci? Dacă da, suntem deschizători de drumuri. Suntem entitatea statală total ne-suverană! Visul de aur al capitalismului aici se întrupează. Că trebuia să fim primii nu doar la boli sociale, gen TBC sau HIV/SIDA, ci și la totalitarism cu aromă de democrație. Artificială, ea, aroma, dar aromă. Ce ne putem dori mai mult?

***

[…] România s-a întors la regimul partidului unic. Dacă așa ne place, dacă la atât ne duce mintea, cine sunt eu să stric plăcerea ”poporului” de stânga? Să fie sănătos! Oricum țara asta n-are nimic în comun cu valorile de stânga. Dacă ar avea, primul lucru care ne-ar interesa ar trebui să fie democrația și libertatea. Nu ne interesează. Noi vrem mai mulți securiști, mai mulți procurori, mai multe închisori. Și ce vrem, asta primim…

iohannis

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Clubul Colectiv, ILIE SERBANESCU, Iulian Capsali, Justitie, Razboiul impotriva Romaniei, Servicii secrete, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “BILANTUL LUI IOHANNIS la 1 an de mandat, intre mesajul sau din Parlament sub semnul SLOGANULUI DIVERSIONIST “CORUPTIA UCIDE”, dar cu ocultarea propriei FRAUDE dovedite in dobandirea uneia dintre case, si VOCILE DURE ALE CRITICILOR sai, printre care LIVIU ANTONESEI (video). Votarea Bugetului si revenirea la era PARTIDULUI UNIC: “Mi se pare inacceptabil cum s-a profitat de tragedia Colectiv”

  1. http://www.cotidianul.ro/fostul-capitan-de-securitate-marcel-vidreanu-era-deghizat-in-cioban-la-negocierea-de-la-senat-273191/

    http://www.cotidianul.ro/secretul-murdar-al-acordului-de-mediu-de-la-paris-273201/

    http://www.cotidianul.ro/putin-cineva-in-turcia-a-incercat-sa-i-linga-pe-americani-intr-un-loc-anume-273190/

    “tracia
    +25
    Mare jucator de SAH rusul. Vedeti daca se impaca cu SUA, RUSUL sa nu sacrifice NEBUNUL, sau sa faca ROCADA: DAU SIRIA, VREAU ROMANIA. Nu puneti toate ouale intr-un singur COS. Occidentul a cedat deja in cazul UCRAINEI, pe care i-a destabilizat, le-a pus un GEORGIAN NEBUN PRESEDINTE. MAC CAIN, KERRY, pana la urma bat palma cu rusii, iar noi ramanem ca prostii . SIE, pt. cine lucrezi, DE NU INFORMEZI RAPID cum sta treaba? Noi avem politica externa? YOHANNIS, presedintele e responsabil de POLITICA EXTERNA, NU? Lasa campania interna, acum ai GUVERNUL TAU, roag-o pe PRALONG sa-ti organizeze niste intalniri EXTERNE IMPORTANTE cu OBAMA, PUTIN, cu CHINA, etc. “

  2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1203592919653440&set=a.687426307936773.1073741827.100000082317835&type=3&permPage=1

    “Libertatea cuvantului” in statul politienesc Romania!

    Au fost suspendate conturile publicatiilor conduse de mine, “Justitiarul” si “Justitiarul sibian”. Asta-i democratia si libertatea de exprimare in tara noastra!
    Am vorbit cu serverul de gazduire (hostul) si mi-au spus ca un atac asa puternic cu virusi nu au avut niciodata! Atacul a fost declansat de specialisti IT, nu de amatori.

  3. http://www.dcnews.ro/intrebare-cheie-de-ce-victor-ponta-era-urmarit-i-iohannis-nu_492995.html

    “Va mai aduceti aminte cu cita furie justitiara il fotografiau “persoanele fizice” din “diaspora” pe Ponta cind pleca in strainatate? Va mai aduceti aminte de cita besteleala avea parte ca e in Florida? Cum il filmau baetzii la fast food impreuna cu copilul? Iohannis e in America acum. Nimeni nu zice nimic. Va mai aduceti aminte cita furie justitiara si patriotica s-a investit in faptul ca Ponta vinde tzara la rushi si la chinezi? Rompetrol a fost vinduta la chinezi. Nimeni nu zice nimic. Va meritatzi soarta, pufosilor”, scrie Mirel Palada pe Facebook. – See more at: http://www.dcnews.ro/intrebare-cheie-de-ce-victor-ponta-era-urmarit-i-iohannis-nu_492995.html#sthash.hvqagN42.dpuf

  4. Pingback: MASACRUL DE LA COLECTIV sau... De ce "a fost nevoie sa moara oameni"? DEMONSTRATIA facuta de Lumea Justitiei DEMONTEAZA TEZA OFICIALA A DECLANSARII INCENDIULUI PRIN ARTIFICII. Cine a avut interesul DETURNARII si MUSAMALIZARII anchetei, EXCLUZAND
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare