BISERICA veche de 150 de ani, PROFANATA si INCENDIATA de SATANISTI in judetul Mures (Video)

19-07-2016 1 minut Sublinieri

Incident grav in judetul Mures, in localitatea Lunca Bradului! Biserica ortodoxa din sat, veche de 150 de ani, a fost incendiata de persoane ramase, deocamdata, neidentificate.

Indivizii au distrus peretii, mobilierul si icoanele si au dat foc pana si cartilor sfinte. Mai mult, pe ziduri au ramas scrijelite mesaje tipice gruparilor sataniste. Politistii incerca sa dea de urma lor faptasilor.

Totul a fost descoperit de cativa turisti care au incercat sa intre in biserica, dar au observat fumul inecacios care iesea din lacasul de cult, vechi de 150 de ani. Imediat au dat alarma si au anuntat localnicii.

Fiica preotului a anuntat de urgenta pompierii si politia. Primarul comunei a venit si el intr-un suflet si a reusit sa scoata o parte dintre obiectele care ardeau. Apoi, a stins focul impreuna cu localnicii.

Fiica preotuluiAm vazut ca era fum negru in interiorul bisericii, nu se vedea nimica. Am sunat la 112. Auzeam ca ceva arde in interior dar nu se vedea ce. Primarul a incercat sa stinga focul. A stins inainte ca pompierii sa ajunga, dar cand a iesit din cauza fumului a lesinat nu mai respira.

Indivizii, care au distrus si icoanele de pe pereti, au lasat cateva mesaje si simboluri sataniste care i-au socat pe localnici. Au consumat alcool si tutun in lacasul de cult si au stins tigarile pe icoane. In Altar, au construit o papusa, fara cap, pe care au spanzurat-o.

LocalnicaChiar in altar, focul a fost mocnit, pus, nu pot sa imi dau seama cum. S-o ars scaunul imparatesc, fata de masa, cartile de rugaciune, evanghelia. Peretii sunt stricati, era scris acolo. Sunt multi oameni aici, de toate natiile, si rai si bun. Nu poti sa stii cine a fost si cine nu. Dumnezeu nu a lasat sa duca la bun sfarsit gestul. Biserica abia a fost sfintita de doua luni.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Exista un cerc de suspecti, iar pana acum au fost audiate mai multe persoane.

Carmen Frandeş, purtator de cuvant IPJ MuresPolitistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de profanare de lacase de cult sau a altor obiecte de cult si distrugere.

Oamenii spun ca in zona vin multi turisti asa ca e greu sa dea detalii despre cine ar fi putut sa faca asa ceva. Cu toate ca pagubele se ridica la cateva mii de lei, localnicii spun ca au avut noroc ca, in urma actelor de vandalism si profanare, nu a ars toata biserica. Daca vor fi prinsi, raufacatorii risca de la 6 luni la 2 ani de inchisoare.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “BISERICA veche de 150 de ani, PROFANATA si INCENDIATA de SATANISTI in judetul Mures (Video)

  1. Ar trebui pedepsiți exemplar atunci când îi vor prinde autoritățile, ca să piară și altora cheful de a mai incendia biserici. Alcoolul și proasta creștere ies înfrunte precum păduchele. Să fie condamnați exemplar, dar și să plătească toate daunele, iar de nu au cu ce, să li se confiște bunurile personale, ale lor sau ale părinților lor care n-au fost în stare să-i educe cum trebuie. Vor să fie sataniști, să-și asume aceste pierderi. Ce bine ne-ar fi fost nouă, celor cuminți dacă la conducerea țării era un Vlădică! Dar poate că nu-i timpul trecut ca acesta să apară, totul este să dea Domnul ! Îi sătura Vlădică de a mai fi cum nu trebuie pe toți nevolnicii aceștia. Doamne ajută-ne cu un astfel de conducător. Amin !

  2. @Baltag Lica

    In situatia de astazi nici Vlad Tzepes nu ar face mai face fatza (la cat de putin lemn a mai ramas in tzara).

  3. @Baltag Lica
    Unii dintre ei, slava Domnului, sunt si ei cuminti in devenire. Sfantul Paisie Aghioritul se ruga sistematic pentru tinerii rataciti. Cu nadejde la Dumnezeu, si cu speranta ca cele mai nocive televiziuni pentru suflet vor da faliment sau se vor reorienta catre probleme si materiale mai aproape de Dumnezeu, merg inainte.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare