PATRIARHUL ILIA ar fi scapat unei tentative de otravire

14-02-2017 24 secunde Sublinieri

ilia-catholicos-of-georgia1

Conform portalului pravoslavie.ru, Patriarhul Georgiei, Ilia, ar fi scapat dintr-o posibila tentativa de otravire. Informatia nu a fost confirmata oficial, insa Arhiepiscopul Iacov, ce se afla in Germania cu Patriarhul Ilia, a promis ca va clarifica totul la intoarcerea in tara.

Patriarhul Ilia se afla in Germania, unde a fost supus unei interventii chirurgicale cauzata de complicatii provocate de pietre la rinichi. In acest context s-ar fi produs si tentativa de otravire.

Unul din responsabilii apropiati ai Patriarhului Ilia, Pr. George Mamaladze, directorul centrului medical Sfintii Ioachim si Ana si seful managementului proprietatilor a fost retinut la aeroportul Tibilisi. Arestul sau a fost confirmat de un tribunal din Tibilisi. De asemenea, seful securitatii patriarhului, Ioseb Okhanashbili, a fost rechemat in capitala Georgiei si anchetat timp de mai multe ore. Ulterior, s-a reintors in Germania.


Categorii

1. DIVERSE, Patriarhul Ilia al Georgiei, Transcrieri-Redactari

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PATRIARHUL ILIA ar fi scapat unei tentative de otravire

  1. Bine ca n-au reusit.

  2. Pingback: TENTATIVA DE ASASINARE A PATRIARHULUI ILIA AL GEORGIEI, CONFIRMATA OFICIAL | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare