AGENTI PROVOCATORI infiltrati printre studentii care au protestat la Londra (VIDEO)

16-11-2011 1 minut Sublinieri

O înregistrare video postată pe YouTube arată un grup de bărbaţi îmbrăcaţi în civil care provoacă studenţii britanici să reacţioneze violent în timpul demonstraţiilor de la Londra, din 9 noiembrie. Aceiaşi bărbaţi au fost filmaţi când reţin manifestanţi, în spatele cordoanelor poliţiei britanice. Poliţişti sub acoperire? Echipe speciale de provocatori?

Mii de studenţi au manifestat pe 9 noiemebrie la Londra împotriva creşterii taxelor de înscriere la universitate şi a reducerilor bugetare, sub o atentă supraveghere a poliţiei. Un film postat pe YouTube de un utilizator care-şi spune ,,noshockdoc” arată cum mai mulţi civili care pleacă din rândul foreţelor de ordine se amestecă printre protestatari şi se iau la ceartă cu aceşti.

Aceleaşi persoane sunt filmate mai târziu, în spatele cordonului de poliţişti, interogând tineri manifestanţi. 4.000 de poliţişti au fost mobilizaţi în ziua manifestaţiilor studenţeşti de la Londra.

Agenţii de poliţie erau autorizaţi să folosească gloanţe de cauciuc dacă mulţimea devenea violentă. Nu a fost nevoie, însă totuşi au fost făcute 24 de arestări.

Plângeri din partea studenţilor

Mai mulţi studenţi s-au plâns de incidente violente în care era implicată poliţia britanică. ,,Poliţia a încercat să provoace protestatarii să reacţioneze violent. Unii dintre oameni au fost nevoiţi să se apere de atacurile violente ale forţelor de orddine”, a povestit un demonstrant pe nume Dan, pentru ziarul studenţesc ,,Cherwell“. Un alt demonstrant a relatat că trupe sub acoperire ale poliţiei au atacat manifestanţi şi i-au reţinut pentru că aveau asupra lor pixuri ascuţite, ce puteau deveni obiecte contondente.

Legaturi:

(VIDEO) ANARHIA DEMENTA DIN MAREA BRITANIE – EXPERIMENT SOCIAL? S-a ajuns, pe langa vandalisme, la JEFUIREA, BATAIA SI DEZBRACAREA OAMENILOR PE STRADA… Politia a fost complice prin pasivitate. PRIN HAOS SPRE ORDINE?

HAOS IN LONDRA, CU CAUZE BIZARE SI DEJA EXTINS SI IN ALTE MARI ORASE (VIDEO). A treia noapte de violenta, jafuri, incendii. Si la anul aici ar trebui sa se organizeze JOCURILE OLIMPICE…

Grupari criminale NEONAZISTE sustinute de SERVICIILE SECRETE germane


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Revolte populare, revolutii

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare