MOLDOVA NOUA, inecata in PRAF CANCERIGEN

16-11-2011 34 secunde Sublinieri


Problema poluării cu praf de la Moldova Nouă iese la iveală. Limitele admise au fost depăşite de aproape 80 de ori, arată măsurătorile făcute de Agenţia pentru Protecţia Mediului. Specialiştii spun că simpla inhalare a prafului poate fi periculoasă.

Localnicii din Moldova Nouă suferă de luni bune din cauza poluării cu praf tehnologic de la Moldomin SA. Măsurătorile făcute de Agenţia pentru Protecţia Mediului i-au speriat deja pe specialişti.

Nori de poluare peste oraşul Moldova Nouă. Oamenii, prizonieri în propriile case.

Oamenii din zonă spun că sunt terorizaţi de acest praf care intră peste tot şi îi obligă să iasă cu măşti pe stradă.

Speranţa Statului Român vine de la o companie Elveţiană care intenţionează să cumpere societatea minieră.

Oficialii spun că s-a semnat deja un precontract cu firma elveţiană, care ar avea pregătite peste 40 de milioane de euro doar pentru rezolvarea problemelor de mediu.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “MOLDOVA NOUA, inecata in PRAF CANCERIGEN

  1. Dar de ce nu are statul roman 40 de milioane de euro sa rezolve problema? Singura speranta a romanilor e la straini? Pai rau am mai ajuns…

  2. Da, este clar. Solutia basesciana hegeliana clasica: este poluare, hai sa vindem mina pe 1 leu… ma rog, concesionare, etc.

  3. Pingback: ROMANIA OTRAVITA – Reportaj cutremurator “In premiera” despre DEZASTRELE ECOLOGICE de la Geamana (Rosia Poieni) si Baia-Mare (video+transcript) - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare