AL QAEDA SARE IN AJUTORUL ADMINISTRATIEI OBAMA: confirma, printr-un comunicat, moartea ”istorica” a lui Osama bin Laden si jura razbunare

6-05-2011 1 minut Sublinieri

  • Hotnews:

Al-Qaeda confirma moartea lui Osama bin Laden si promite razbunare

Reteaua terorista Al-Qaeda a confirmat moartea liderului sau Osama bin Laden, intr-un comunicat postat vineri pe forumurile jihadiste, si promite razbunare impotriva Statelor Unite si aliatilor lor, inclusiv Pakistan, transmite Reuters. Al-Qaeda spune in comunicat ca va difuza, in curand, o inregistrare audio cu Osama bin Laden, realizata cu o saptamana inaintea mortii sale.

La cinci zile dupa ce presedintele american Barack Obama a anuntat uciderea lui Osama bin Laden, in urma unui raid al fortelor speciale americane in Pakistan, reteaua terorista Al-Qaeda confirma moartea liderului sau – despre care spune ca este “un moment istoric” – si jura sa nu se abata de la calea luptei armate.

“Intr-o zi istorica pentru marea natiune islamica… mujahidul (“razboinicul sfant”) seicul Abu Abdullah, Osama bin Mohammed bin Laden, Dumnezeu sa aiba mila de el, a fost ucis, pe calea (luptei – n.r.) dusa de cei dinaintea lui si pe care vor merge si altii dupa el (…) Felicitari comunitatii islamice pentru martiriul fiului sau Osama”, se arata in comunicatul Al-Qaeda postat pe site-urile extremiste.

Gruparea islamista, care spune ca va face public in curand un mesaj audio pe care liderul terorist l-a inregistrat cu o saptamana inainte sa fie ucis, sustine ca “sangele lui bin Laden este mult prea de pret pentru Al-Qaeda si pentru fiecare musulman pentru a fi irosit in van” si promite ca va continua sa atace Statele Unite si pe aliatii acestora. Al-Qaeda mai spune in comunicat ca moartea lui bin Laden va fi un “blestem” pentru SUA si face apel la o revolta in Pakistan.

“(Sangele lui Osama bin Laden) va ramane, cu voia lui Allah cel Atotputernic, un blestem care-i va urmari pe americani si pe colaboratorii lor, si va fi pe urmele lor inauntrul si in afara tarilor lor (…) Fericirea lor se va transforma in tristete, iar sangele lor va fi amestecat cu lacrimile lor”, avertizeaza Al-Qaeda.

“Facem apel catre fratii nostri musulmani din Pakistan, pe al caror pamant a fost ucis seicul Osama, sa se ridice si sa se revolte, sa spele aceasta rusine ce le-a fost atasata de o clica de tradatori si hoti… si, in general, sa-si curete tara de gunoiul americanilor, care au raspandit coruptie in ea”, se mai arata in mesajul Al-Qaeda.

Potrivit AFP, aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat vineri, dupa rugaciune, in centrul orasului Abbottabad, localitatea in care a fost ucis liderul Al-Qaeda Osama bin Laden, in noaptea de duminica spre luni, in urma unei operatiuni a fortelor speciale americane in Pakistan.

Manifestatie islamista in Cairo pentru a denunta uciderea fondatorului al-Qaeda: “Obama, sangele lui Osama nu a curs in zadar”

Aproximativ 300 de islamisti demonstreaza vineri la Cairo pentru a denunta moartea liderului al-Qaeda Osama bin Laden, ucis in noaptea de duminica spre luni in cadrul unei operatiuni a fortelor speciale americane in Pakistan, relateaza un corespondent AFP aflat in capitala egipteana.

Protestatarii afiseaza un banner cu portretul lui bin Laden si pe care scrie: “Osama bin Laden este simbolul jihadului”. Ei striga slogane precum “Obama, teroristul nu este Osama” sau “Obama, sangele lui Osama nu a curs in zadar”, facand referire la presedintele american Barack Obama. Manifestantii sunt adunati in fata unei moschei frecventate de salafisti, o miscare fundamentalista. O suta de soldati si politisti sunt prezenti in zona.


Categorii

1. DIVERSE, America, Osama bin Laden, Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “AL QAEDA SARE IN AJUTORUL ADMINISTRATIEI OBAMA: confirma, printr-un comunicat, moartea ”istorica” a lui Osama bin Laden si jura razbunare

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Printre primele efecte ale filmului ”They killed Osama”: isteria atentatelor in SUA si popularitate de 60% pentru presedintele Obama. OBSESIA RAZBOIULUI LA AMERICANI
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FAPT MAI MULT DECAT SCANDALOS din seria isteriilor “securitare”: in SUA, un bebelus este cautat si in pampersi la aeroport!
  3. Pingback: Al Qaeda si POLITICILE FRICII in noua ordine mondiala. Complexul militaro-industrial si PAX AMERICANA: razboiul e pace si tortura binefacere [documentare VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: DEMITIZAREA ASASINARII LUI OSAMA BIN LADEN? Seful Al Qaeda ar fi fost prizonier inca din 2006. “TEATRU POLITIC PUS IN SCENA DE CIA” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare