(VIDEO) Articolele saptamanii: Isarescu, “profet biblic”, sau CUM AFLAM CA GUVERNATORUL BNR STIA DE CRIZA CU OPT ANI INAINTE DE A SE PRODUCE!

31-05-2011 2 minute Sublinieri

Tocmai cand incepusem sa imi fac o parere buna despre Isarescu pentru ca a reusit in utimele luni sa se abtina de la a critica poporul roman pentru ca este lenes si neproductiv, colac peste pupaza aflu ca Isarescu stia de criza si nu ne-a spus. Pai e frumos, domnule Isarescu? Daca ne spuneati, ne feream si noi de credite aiurea si nu ne aruncam la imobiliare la preturile astea si nu ne luam nici suv-uri ultimul racnet, nici ultimele plasme, ba chiar poate ii trageam de maneca pe politicienii care toceau banii pe proiecte imbecile care au dus statul in faliment. E frumos sa nu ne spuneti si noua, huh?

Exista cateva intrebari pe care merita sa ni le punem in legatura cu aceasta marturisire a domnului Vasilescu, caruia ii multimim pentru ea si pentru viitoarele marturisiri pe care le va face.

Mai intai, l-as intreba pe domnul Vasilescu cum de ne spune acum lucrul asta, simte asa o melancolie de batranel care apropiindu-se de moarte, il mustra constiinta si mai lasa sa curga printre randuri oarece intamplari hazlii cu talc? In acest caz, ar fi bine ca domnul Vasilescu sa scrie o carte sau sa faca un canal pe youtube unde sa ne mai faca marturisiri mai multe si mai de folos. Si daca se poate mai devreme …

Oricare ar fi motivul domnului Vasilescu, intamplarea este in primul rand socanta daca este adevarata. Intamplarea ne arata, ca de fapt conducatorii cei mai de sus ai tarilor, cum ar fi un guvernator al unei banci nationale, este de fapt un mare mistic si hotararile si argumentele lui sunt bazate pe deductii a la horoscop, in nici un caz pe vreo stiinta – chiar daca nu e ea prea precisa – cum ar trebui sa fie de exemplu economia.

Chiar daca a fost sau nu intr-un context amuzant, intamplarea ne mai uimeste si prin curajul cu care Isarescu insista ca noi sa intram in UE. Care va sa zica domnul Isarescu avea tupeul si conjunctura prin care sa insiste la Barosso (Prodi, de fapt – n.n.)? Adica toata soarta noastra europeana era in mainile vointei domnului Isarescu? Se intelege ca daca a putut insista sa intram, Isarescu putea sa insiste si sa nu intram, adica acum puteam sa nu fim in UE din cauza lui Isarescu? Interesanta situatie, nu credeti?

In Postul Mare din Ortodoxie care dureaza 7 saptamani, la mijlocul postului, pentru a incuraja credinciosii si a le aduce intarire, li se arata crucea, in Duminica Crucii. Vazand crucea si privind inspre Inviere, crestinii continua astfel lupta cu trupul si patimile si pot sa duca postul mai departe cu spor. Se pare ca la mijlocul celor 7 ani apocaliptici, domnul Vasilescu a vrut sa ne incurajeze, aratandu-ne luminita de la capatul tunelului, bazata pe profetiile profetului Isarescu care a vazut si cei 7 ani in care a fost raiul pe pamant si cei 7 ani apocaliptici care urmau sa vina, inca din anul 2000. Asadar, sa rabdam si sa speram, criza va trece, mai avem doar 3 ani jumatate. Doar daca dupa aceasti sapte ani nu va veni antihrist, lucru despre care domnul Isarescu se pare ca nu i-a spus nimic domnului Barosso.


Categorii

Acordul cu FMI, Articolele saptamanii, Bancherii, bancile, BNR, abuzurile bancilor, Criza datoriilor suverane, Criza mondiala, Masonerie, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “(VIDEO) Articolele saptamanii: Isarescu, “profet biblic”, sau CUM AFLAM CA GUVERNATORUL BNR STIA DE CRIZA CU OPT ANI INAINTE DE A SE PRODUCE!

  1. Pingback: INCEPE FURTUNA PERFECTA: bursele scad peste tot/ EUROPA PROMITE INTERVENTII MASIVE SI SEMNIFICATIVE/ Italia si-a pierdut suveranitatea/ AVEM IN ROMANIA TOATE INGREDIENTELE UNEI CRIZE MAJORE: interviu de exceptie despre halul in care BNR si FMI au adus Rom
  2. Pingback: SUPRAGUVERNUL ROMÂNIEI sau instituirea “TEOCRATIEI” BANCARE: ce este Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala? Mugur Isarescu emite primul ”avertisment”: LEGEA DARII IN PLATA ar reprezenta un ”RISC SISTEMIC SEVER”! | Cuv
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare