BILET UNIC (card RFID) in Bucuresti pentru RATB SI METROU

4-01-2012 35 secunde Sublinieri

Autoritatea Metropolitana Bucuresti va introduce, pana in luna iunie a acestui an, un bilet unic de transport public, atat pentru transportul de suprafata cat si pentru metrou, dupa modelul biletelor deja existente in majoritatea capitalelor europene, anunta Agerpres.

Potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, in subordinea caruia se afla nou infiintata Autoritate, sistemul va fi dezvoltat si testat in prima parte a acestui an, urmand ca pana la jumatatea anului sa poate deveni functional.

Autoritatea Metropolitana este institutia publica desemnata sa asigure politica privind planificarea strategica, monitorizarea si avizarea activitatilor privind autorizarea, organizarea si controlul functionarii serviciilor de transport public de calatori in zona metropolitana Bucuresti, pentru transportul cu metroul, autobuze, microbuze, tramvaie, troleibuze, trenuri regionale si transport naval.

Conform legii, AMTB este ordonator tertiar de credite si se finanteaza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

 


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “BILET UNIC (card RFID) in Bucuresti pentru RATB SI METROU

  1. Pingback: Viitorul metrou modifica actualele trasee RATB din Drumul Taberei — Muzica Romaneasca si Internationala
  2. Pingback: RATB vrea sa impuna OBLIGATIITATEA VALIDARII cardului de calatorie inclusiv pentru ABONATI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare