Biserica Bulgariei CONDAMNA PARADA GAY din Sofia

22-06-2013 57 secunde Sublinieri

biserica culgariei

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare a dat publicităţii o declaraţie în ceea ce priveşte parada gay programată în capitala Sofia în 22 iunie. 

Parada homosexuală este susţinută de 14 ambasadori printre care al Germaniei, Americii, Austriei, Belgiei, Danemarcei, Franţei, Marii Britanii, Irlandei, Norvegiei şi Olandei.

În declaraţia ierarhilor ortodocşi bulgari se menţionează:

„Orice violare a poruncilor lui Dumnezeu constituie un atentat grav la pacea sufletului şi la dezvoltarea armonioasă în lumina poruncilor lui Dumnezeu. De aici provin toate dezordinile şi conflictele în relaţiile dintre persoane, în familie şi în societate. Orientarea sexuală non-tradiţională este în contradicţie cu referatul biblic al originii şi vocaţiei omului: Apoi Dumnezeu a zis: Nu este bine să fie omul singur. Să-i facem ajutor asemănător lui. Şi din coasta sa a zidit femeia şi a adus-o la Adam. Iar Adam a zis: Iată acum os din oasele mele şi carne din carnea mea. Ea se va numi femeie, căci a fost luată din carnea bărbatului ei” (Facere 2, 18, 22, 23). Orice relaţie împotriva firii între două sexe sau între membrii aceluiaşi sex este o devalorizare a persoanei umane, care o privează de posibilitatea de asemănare cu Dumnezeu şi de mântuire”.

Biserica Ortodoxă Bulgară a chemat autorităţile politice să renunţe la a susține această manifestare contra firii.


Categorii

1. DIVERSE, Biserica Ortodoxa Bulgara, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Biserica Bulgariei CONDAMNA PARADA GAY din Sofia

  1. Pingback: Parada gay enorma la BERLIN. Obiectiv: CASATORIILE HOMOSEXUALE - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare