Canada si FERTILIZAREA IN VITRO

25-04-2012 38 secunde Sublinieri

Un studiu academic a arătat recent că fetiţele nenăscute sunt deseori ţinta avorturilor în grupurile de imigranţi din Canada, iar fertilizarea in vitro selectivă este o practică firească în reclamele ziarelor canadiene.

O clinică de fertilizare din Washington a incitat indo-canadienii din British Columbia să selecteze copiii creându-şi ce familie vor, ceea ce a dus la o creştere alarmantă a avorturilor fetiţelor nenăscute.

Sabrina Atwal, director de proiecte al Asociaţiei Femeilor Indo-Canadiene din Edmonton a spus că această desconsiderare a femeilor în comunităţile indo-canadiene este îngrozitoare în perspectiva consecinţelor pe care le presupune.

Fetele se luptă pentru viaţa lor înainte de a se naşte” a spus ea.

Conform explicaţiilor procesului de selecţie sexual, după unirea artificial a mai multor spermatozoizi şi ovule, clinica realizează o biopsie al nou-createlor fiinţe umane şi identifică cromozomii XX (femeie) sau XY (bărbat). Astfel, embrionii feminimi sunt distruşi sau îngheţaţi pentru scopuri viitoare.

De aici până la o barbarie mai mare nu mai este decât un pas. Canada nu are o lege a avorturilor, aşa că abuzurile pot fi prezente oricând. Astfel, cineva poate cere gemeni băieţi, distrugând ceilalţi embrioni.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: http://www.lifesite.net


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Canada si FERTILIZAREA IN VITRO

  1. desi este o tara deosebit de frumoasa,canada e condusa de evrei,canada este aliat de baza in atacuriile americaniilor asupra altor state,canada este legala casatoria intre homosexuali,gay si lesbiene,transexuali,bisexuali,in canada se pune flor in apa ,flor =substanta cancerigena,deosebit de toxica,distruge si dintii,in canada este iod in sare,in canada vezi musulmani in magazine sau la serviciufacandu-si inchinaciuniile la ora fixa.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare