CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA – campanie declansata oficial la… Radio Trinitas Sibiu

11-01-2012 1 minut Sublinieri

Parintele Arsenie Boca - icoana

[…]

“Darul vă aparține. Sunt rugăciunile voastre. Numai și numai rugăciunile voastre. Miercuri, 11 ianuarie, la ora 13.30 Părintele Arsenie Boca va vorbi în premieră la Radio Trinitas prin voi, prin noi și prin argumentele verbale ale celor ce ne trimit dovezi privind sfințenia sa. În cadrul emisiunii “Biserică și Societate“,- producție a Studioului Radio Trinitas Sibiu, se va declanșa, în premieră, campania canonizării oficiale a Părintelui Arsenie.

Prima emisune va avea ca invitat pe Părintele Petre Vamvulescu și pe toți prietenii Cenaclului Lumină Lină, organizație care pune “cu cărțile pe față“, în mod deschsi și oficial, pe însuși postul de radio al Patriarhiei Române, problema soluționării urgente a canonizării Părintelui Arsenie. Vă așteptăm să ne fiți alături. Trimiteți emailuri, părerile voastre, date, minuni, articole, interviuri și tot ceea ce găsiți și are legătură cu Părintele Arsenie. Nu e ușor, nu e la îndemâna oricui, dar împreună putem reuși. Tocmai de aceea, așteptăm să ne susțineți.

Până acum, s-a vorbit de Părintele Arsenie în fel și chip. Cu entuziasm, cu firesc, cu argumente emoționale și raționale. De acum însă totul devine serios și complex. Vă rugăm să ne scrieți și să ne ajutați!”

Prilej pentru aducere aminte:

Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toți înzestrații lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri și cu tot felul de haruri

Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și, mai ales, în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei

Cititi si:


Categorii

Pagini Ortodoxe, Parintele Arsenie Boca, Preoti si duhovnici romani

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

83 Commentarii la “CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA – campanie declansata oficial la… Radio Trinitas Sibiu

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 3 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Nu cred ca este necesara o campanie pentru canonizarea unui sfant. Evlavia poporului care cinstea si cinsteste sfintii este o evlavie curata si nu un simplu entuziasm sau sentimentalism. Nu am nimic cu parintele Arsenie si cu spiritualitatea sa mai ciudata dar ar fi bine ca sa mai asteptam si sa nu fortam nota. Sa lucreze Domnul! Daca sunt indoieli in privinta parintelui Arsenie care pe de o parte a fost un marturisitor in temnita comunista iar pe de alta parte are si invataturi care nu sunt in duhul ortodox sa avem rabdare ca Dumnezeu sa-l proslaveasca. Sa nu ne cucerim de fenomenal, de proorocii si de ambitia Ardealului de a avea sfantul lor.

 2. @ierom.A:

  cred ca aceasta “campanie” nu trebui privita atat ca indreptata spre o canonizare “fortata” a parintelui Arsenie ci, mai degraba, ca pe ceva ivit pentru folosul poporului.

  Care popor, nu stiu daca stiti, are totusi o evlavie curata ce a depasit de multa vreme stadiul entuziasmului – prin staruinta si rabdare alaturi de Parintele Arsenie, la Prislop sau in inimi.
  A depasit, as indrasni sa spun, si sentimentalismul desuet sau romantismul bolnavicios – pentru ca acestea nu rezista mai mult de cateva primaveri sau toamne tarzii.

  Or, Prislop-ul a devenit loc de pelerinaj de multa vreme. Unde, iata, in fiecare an vin zeci de mii de crestini. Care, totusi, nu vin sa forteze nici o nota ci vin condusi de altceva.
  Acestea le-au vazut cu ochii mei.

  Oare toti sa fie doara entuziasti, doar sentimentali? Oare toti sunt lipsiti de echilibru duhovnicesc si de o bruma de discernamant care sa le permita sa vada dincolo de perdeaua de fum a legendei, a povestirilor fenomenale, a prorociilor?

  Oare sa fie doar ambitia Ardealului de a avea sfantul sau? Dar deja are “sfintii sai” si nu doar unul sau doi. Asta daca facem o judecata reductionista si segreganta, in sensul in care ne-o propuneti. Pentru ca sfintii nu sunt (doar) ai Ardealului ci ai neamului.

  La final, as mentiona ca nu sunt ardelean asa cum nici sentimental nu mai sunt. Dar am o nelamurire in urma citirii mesajului dumneavoastra: cat de lung este drumul judecatii, de la “spiritualitate ciudata” la “invataturi care nu sunt in duhul ortodox”?

  Altfel, ca si dumneavoastra, inchei spunand: sa se faca voia Domnului.

 3. @ierom.A.
  “Nu am nimic cu parintele Arsenie si cu spiritualitatea sa mai ciudata ….pe de alta parte are si invataturi care nu sunt in duhul ortodox …”
  Ma iertati dar ati putea sa ne explicati ce inseamna “spiritualitatea sa mai ciudata” si “invataturi care nu sunt in duhul ortodox”? Eu chiar nu inteleg despre ce vorbiti. Si nu mai inteleg de ce separati sfintii in ardeleni si … Sfintii ne iubesc pe toti si noi ii cinstim pe toti sfintii ortodoxi indiferent unde s-ar fi nascut ei. Nu vad de ce este nevoie sa facem aceasta delimitare? La Prislop vin oameni din intreaga Romanie nu doar ardeleni. Daca s-a inceput campania de canonizare fiti convins ca s-a inceput cu voia Domnului. Nimic nu este intamplator ci toate se intampla daca sunt cu voia Domnului sau ingaduite de Domnul. Daca nu ar fi fost sfant fiti convins ca nu ar fi fost cinstit astfel parintele dupa 22 de ani de la moartea sa. Dar cinstea de care se bucura este o dovada a sfinteniei sale. Parintele nu are nevoie de recunoastere, noi suntem cei care avem nevoie de aceasta recunoastere. Prin aceasta ne aratam credinta.

 4. @ Sim:

  Va multumim foarte mult!

 5. ii multumesc si eu Parintelui Arsenie Boca pentru ca si-a facut simtita prezenta in viata mea atunci cand i-am cerut ajutorul!Mi-ar placea sa ajung la mormantul sau intr-o buna zi.

 6. Vream canonizarea PARINTEUI ARSENIE BOCA!

 7. Ar fi o mare onoare pentru noi pacatosii ca Sfantul Parinte Arsenie Boca sa fie canonizat.

 8. Doamne ajuta! Sa fie intru totul voia Domnului! Important este daca credem cu adevarat in rugaciunile parintelui, facute pentru noi in fata bunului Dumnezeu. Atunci, fratilor nu mai conteaza ca e canonizat sau nu.Important e sa credem cu adevarat ca Dumnezeu lucreaza prin parintele ARSENIE, sa ne rugam si sa-i dam slava Domnului pentru tot.Sunt o pacatoasa care a primit mult ajutor de la Dumnezeu, prin rugaciunile parintelui.Iertati-ma,este doar o parere!

 9. Daca este posibil as dori o adresa de mail pentru a trimite cateva minuni ale parintelui.

 10. Pentru noi este demult SFANTUL ROMANILOR!Multumim Lui DUMNEZEU pentru aceasta mare bucurie!Si-I mai multumesc pentru ca mi-a schimbat viata in bine de cind am aflat de Parintele Arsenie Boca, de cind am fost si m-as duce neincetat la Mormintul Sfintiei Sale! Mergeti, nu odata, dar macar a doaua oara cu evlavie, credinta si speranta la Prislop, la crucea Sfintiei Sale si veti vedea ce se petrece cu dvs.Este o mare transformare de cum te duci acolo si cum pleci, dupa ce-ti spui toate pacatele parintelui, si recunosti ca avem mare nevoie de iertarea pacatelor.Pentru ca Parintele nostru Arsenie se roaga pentru noi la Maicuta Sfinta, ca sa mijloceasca pentru noi la Mantuitorul nostru.
  Parinte, Cuvinte si Duhule, Sfinta Treime ai mila de noi.
  Rugaciunea Parintelui nostru Arsenie Boca, Ieromonahul:
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însămi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi, astfel ţinând la mine, să te pierd pe tine.
  Doamne IISUSE HRISTOASE, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci, iată, păcătuiesc în tot ceasul.
  Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţa în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriţi şi dosădiţi până la pământ.
  Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai milă de noi şi pune foc temniţei, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre şi fă lumină în sufletele noastre.
  Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino şi te sălăsluieşte întru noi împreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea rămân neputincioase.
  Doamne, Cel ce vii în taină, ai milă de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârşiţi şi cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viaţa Ta.
  Lumina şi Bucuria noastră, slavă Ţie! Amin
  “Doamne, Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Prea Cuviosului Părintelui nostru Arsenie Ieromonahul, rămâi cu noi, în toate zilele, căci este spre seară şi zilele rele sunt”.

  Preot Ieromonah Arsenie trimite-mi duhul tău paznic şi dă-mi sănătate şi linişte.
  Depărtează de la casa mea necazurile şi suferinţele că ai Duh Sfânt. Amin.

 11. “Smerit gind voiesc a fi,
  Flaminda zbatere de pleoape.
  Sa pot mai des a Te slavi si sa-Ti ramin aproape.
  Mergind prin tina pacatos,
  M-ai ridicat pe mine
  Prea Bunule Iisus Hristos,
  Nevrednic sunt de Tine!
  Tot Parintele nostru drag, Arsenie Boca, a scris si aceste versuri…
  Doamne ajuta!Strigati-l la necazuri si multumiti-i….
  “Minunile le face numai Dumnezeu!”
  “E mai mare omul in genunchi decat in picioare!”
  “Sa ai intelegere fata de neputinta omeneasca”
  “Inima Legii este mila”
  “Iisus a tamaduit orbirea ochilor, dar n-a putut tamadui orbirea rautatii, care nu are leac, dar are pedeapsa”
  “O, tu ura care vii din iad si faci si lumea iad”
  “Mare este acela care numai de marirea lui nu se ocupa” (Arsenie Boca Ieromonahul)

 12. @ ierom A
  Impartasesc intru totul punctul dvs de vedere.
  Pana atunci, asteptam canonizarea celor ce l-au marturisit pe Hristos in temnitele comuniste si din ale caror moaste izvoraste mir.

 13. Doamne, IISUSE HRISTOASE, Fiul Lui Dumnezeu, Tu, Care stii toate tainele inimii omului, pentru Rugaciunile Maicii Tale si in Numele Tau cel Sfânt, fa dreptate acestui Suflet Arsenie, spre Slava LUI DUMNEZEU TATAL, Amin! ALILUIA!

 14. “Destinu-i jumatate pe pamant si jumatate-i din Cer.” Tot timpul omul trebuie sa aiba o legatura cu Dumnezeu si sa lupte sa fie cu Dumnezeu, sa se lase de pacate “…spunea Parintele Arsenie Boca…cu mare bucurie in suflet tin sa imi impartasesc acordul pentru canonizarea parintelui. Consider, ca acest lucru se va intampla daca Dumnezeu doreste asta …ce suntem noi ..sa ne opunem?..nu cred ca suntem in masura sa spunem ..Nu…asa ca “fACA-SE VOIA LUI DUMNEZEU!!!

 15. slava lui bunul similostivul Dumnezeu pt minunile savarsite de sfantul parinte Arsenie Boca si de sfantul Ilie Lacatusu pt minunile pe care le-a facut si sunt convinsa ca o sa le mai faca si in continuare. Eu pe sfantul parinte Arsenie de cate ori am avut nevoie l-am chemat in ajutor si nu a intarziat niciodata sa ma ajute. Sfinte parinte Arsenie roagate impreuna cu Maicuta Somnului pt noi pacatosii. Amin Si de canonizarea parintelui nici nu se mai pune problema facase Doamne voia ta.

 16. Consider ca este necesara si trebuie facuta canonizarea Parintelui Arsenie Boca!

  Doamne Ajuta !

 17. Toate la timpul cuvenit,sfintenia si puterea unui lucrator al DOMNULUI se vede prin grija si nr de oameni pe care il aduna in jurul sau atit in timpul vietii cit si dupa trecerea sa la DOMNUL,la fel ca un pastor care daca este bun poate avea grija de foarte multe oi iar daca nu este bun pentru asa ceva chiar daca ar avea doar citeva oi le-ar omori si pe alea,nu vreau sa supar pe nimeni cu comparatia mea dar daca ne uitam la citi oameni merg la moastele Sfintei Parascheeva cind este ziua Sfintei Parascheeva,vedem citeva mii de oameni,6-7-8000 de oameni pe cind la Sfantul Parinte Arsenie Boca vedem citeva zeci de mii de oameni,30-40.000 de oameni,daca omul nu ar gasii alinare, sprijin si ajutor din partea Parintelui Arsenie Boca nu l-ar cauta,despre canonizare insa se poate spune ca foarte multe fete bisericesti nu doresc asta,inca ii deranjeaza puterea,harul si minunile savirsite de Sfantul Parinte Arsenie Boca,sa dea bunul DUMNEZEU sa fie trecut in randul sfintilor acolo unde a fost inca din timpul vietii si unde ii este locul.

  DOAMNE AJUTA.

 18. Doamne ajuta,

  Parintele ajuta pe toata lumea ,,,doar ajutor sa ii ceri,,,mijoceste pentru toti in fata Tatalui Ceresc.Multumim Doamne ca ne arati minunile tale,,multumim Parinte Arsenie ca asa cum ai promis vii sa ne ajuti cu voia Domnului.
  Te rugam Parinte drag ajuta-ne!!!

  Rugaciunea inaltata catre Domnul ,,mijlocind Parintele Nostru drag ,,,nu a ramas fara raspuns.

  Multumim Parinte Arsenie!!

  Doamne ajuta!!!!

 19. si eu iti multumesc parinte sfant si bun si drag din toata inima mea

 20. Doamne,ajuta sa-l canonizeze, deoarece parintele este cu adevarat sfant, cel putin pe mine ma ajuta tot timpul, cand nu mai pot, ma duc la mormantul parintelui i-mi incarc bateriile si merg mai departe. Parintele mijloceste pentru noi.Multumim Bunului si Milostivului Dumnezeu ca ne-a invrednicit cu un sfant atat de drag noua Parintele Arsenie care de dincolo ne ajuta foarte mult numai sa-l chemam in rugaciuni cu inima si suflet curat!

  Doamne ajuta-ne!

 21. Slavit sa fie Dumnezeu ! Dragii mei, parerea mea este, sa-L lasam pe Bunul Dumnezeu sa hotarasca cine trebuie canonizat si cine nu trebuie canonizat. Un lucru este cert. Tara noastra n-a avut niciodata un sfant atat de mare ca Parintele Arsenie Boca. Eu il iubesc din toata inima mea.Si stiu sigur ca nu sant singura.Parinte Arsenie, roaga-te pentru noi, pacatosii! AMIN!

 22. Ar fi o simpla formalitate, oficioasa, lumeasca. Parintele Arsenie Boca, un sfant printre sfinti, a fost si este si va fi, mangaierea sufletelor noastre.Am fost la mormantul parintelui Arsenie si tot ce mi am dorit s a indeplinit.

 23. SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA A FACUT MULTE MINUNI ,CHIAR SI DUPA CE S-A MUTAT LA PATRIA DE SUS.M-AM RUGAT DE MULTE ORI PARINTELUI SI NICIODATA NU A INCETAT SA M-A AJUTE.PARINTELE A SPUS CA O SA NE AJUTE MAI MULT CAND VA MERGE LA DOMNUL,DOAR TREBUIE SA NE RUGAM. TREBUIE NEAPARAT SA MERGETI LA MORMANTUL PARINTELUI LA PRISLOP. PARINTELE ESTE UN MARE SFANT SI AR TREBUI CANONIZAT.

 24. ANUL ACESTA AM FOST LA PRISLOP LA MORMANTUL SFANTULUI PARINTE SI INTAMPLATOR AM FOST SI LA CHILIA PARINTELUI(DE LA MANASTIREA BRANCOVEANU MAI SUS 5KM PRIN PADURE,BINEANTELES DRUM ACCESIBIL)A FOST SI BAIETELUL NOSTRU IONUT IN VARSTA DE 6 ANI.TOT DRUMUL PARCA PARINTELE NE CALAUZEA PASII.LA UN MOMENT DAT NU MAI GASEAM INDICATOARE CATRE CHILIE,L-AM INTREBAT PE IONUT PE UNDE SA O LUAM SI NE-A ARATAT DRUMUL BUN SPUNANDU-NE CA PARINTELE I-A ARATAT DRUMUL.AJUNSI LA CHILIE AM PLANS DE BUCURIE SIMTINDU-I PREZENTA SFANTULUI PARINTE.DOAMNE AJUTA

 25. Pingback: INREGISTRAREA AUDIO a emisiunii care deschide campania de canonizare a Parintelui Arsenie Boca. Marturia PARINTELUI PETRU VAMVULESCU (audio) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 26. SUNT TOTAL DEACORD CU CANONIZAREA SF PARINTE ARSENIE BOCA . TREBUIE.MAI RAR ASA UN OM , PREOT , DUHOVNIC,DOCTOR DE SUFLETE SI UN AUTENTIC VAZATOR CU DUHUL.DOVADA STAU MULTE MARTURII ALE CELOR CARE L-AU VAZUT , CUNOSCUT ,ASCULTAT SI TOTI CEI PE CARE I-A AJUTAT.PE MINE UNA M-A AJUTAT FOARTE MULT SI MA AJUTA IN CONTINUARE.DECI TREBUIE FACUT ACEST LUCRU.

 27. DOAMNE AJUTA SA SE FACA MAI REPEDE ACEST LUCRU.

 28. De cate ori citesc despre viata si minunile Parintelui Arsenie, sufletul meu se inlacrimeaza de micimea si pacatosenia in care ne traim viata,in comparatie cu viata acestui sfant Arsenie suntem niste viermi care incercam sa iesim la suprafata dar pacatele nu ne lasa si diavolul ne striveste,dar cum putem noi sa iesim la suprafata ,fara ajutorul unor sfinti, care unii chiar au fost contemporani cu noi. Parintele Arsenie a facut si face deja aceste minuni cu noi si trebuie sa-l punem la loc de cinste printre sfintii parinti canonizati.
  Doamne ajuta sa se implineasca voia Domnului!

 29. Fie ca Bunul Dumnezeu să lumineze mintea celor ce cu credinţă dreaptă şi adevarata le-a dat şi înzestrat cu har sa asculte cuvîntul adevărului ce strigă şi se face cunoscut,iată pînă astăzi ca să fie canonizat acest mare duhovnic şi Sfint părintele ieromonah Arsenie Boca.Iată că a sosit vremea să se facă dreptate dreptului în credinţă şi iubitului părinte Arsenie ,dintre care cu bucurie eu nevrednicul de nici un ajutor,şi cel mai păcătos dintre toti,iertare că nu sint vrednic de gîndul care nu mă lasă de cînd am fost la mormîntul sfîntului,umplîndu-mă de o luminată pace pe care nu o simţi aici pe pămînt în veci,dar eu sint nevrednic mulţumindu-I Lui Dumnezeu că mă înumara şi pe mine printre oile sale,iar la înfricoşata judecată sa ne treacă cu gramada cum ne-a promis parintele,de vămile înfricoşaţilor spurcati la lumina cea vie şi vecinica!Amin!binecuvîntati sfinţi părinţi şi Doamne Ajută!

 30. Doamne ajuta!
  M-am intristat si m-am bucurat citind aceste randuri si comentariile! M-am bucurat ca,daca va fi voia Domnului in calentarul Ortodox se va mai adauga un Sfant cu culoare albastra. Faptul ca sunt controverse si atata rea credinta in unele comentarii mi-au intristat inima. Daca va fi voia Domnului Parintele Arsenie va fi canonizat, daca nu, nu. Dar fratilor, sa nu uitam ca ceea ce noi numim canonizare este o recunoastere oficiala a sfinteniei unor oameni, sfintenie care poporul a observat-o dinainte prin minuni,viata sfanta, daruri extraordinare(inalta smerenie, dragostea jertfelnica, blandetea, inainte vderea, stravedera, descernamantul, vindecarea bolilor)ale acestor oamnei, ori sacrificiul pentru credinta Ortodoxa si Dumnezeu(martirii). Nu ni se cade noua a judeca cine este sau nu sfant in Impratia lui Dumnezeu dupa ni se spune in Urmarea lui Hristos:”Multi oamnei se intreaba:<>(Mat.18,1), in vreme ce nu stiu daca ei insisi se vor invrednici a fi numarati printe cei mici. Este lucru mare a putea fi macar cel mai mic in cer, unde toti sunt mari, pentru ca toti se numesc si sunt fiii lui Dumnezeu”. Deasemenea sa nu cautam din vreo cauza personala sa ponegrim numele unor Parinti sau oamnei care s-au aratat plinitori ai poruncior lui Dumnezeu inca din aceasta viata:”Eu cunosc si pe cel dintai si pe cel de pe urma; Eu imbratisez pe toti intru nemarginita mea dragoste.[…] Cine dar uraste pe unul din cei mai mici ai Mei, nu iubeste nici pe cel mai mare, caci si pe cel mare cat si pe cel mic Eu i-am facut. Si cine va micsora vreun sfant, micsoreaza cinstea lui Dumnezeu si a tuturor celor din imparatia cerurilor”(Urmarea lui Hristos-Cap.LVIII: Sa nu judecam ascunsele judecati ale lui Dumnezeu). Deci sa nu mai ne gandim daca Parintele Arsenie trebuie sau nu canonizat sau daca Parintele Iustin, Paritele Visarion, Parintele Cleopa si toti Parintii nostri sau marturisitorii din inchisoare sunt vrednici de a fi numiti oficial Sfinti. Rade diavolu’ de noi!
  In loc sa multumim lui Dumnezeu ca in tara noastra s-au nascut asemenea oamnei noi stam si judecam! Nu se cade unui crestin una ca asta!
  Ma iertati va rog frumos daca prin aceste cuvinte am jignit pe cineva; am facut-o fara intentie!
  Domane pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale, ale tuturor sfintilor romani stiuti si nestiuti, cu puterea Cinstiei si de viata purtaotarei Cruci, cu rugaciunile tuturor sfintilor si ingerilor pazeste tara aceasta Romania de toti dusmanii vazuti si nevazuti, miluieste pe toti romanii si daruieste pace lumii tale!

 31. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA IN DUH SI ADEVAR – Straluciri de har din invataturile si minunile Cuviosului de la Prislop, in noi DOCUMENTARE AUDIO si VIDEO realizate de NICOLAE MARGINEANU. Marturiile Maicii Marina de la Man. Bic -
 32. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA IN DUH SI ADEVAR – Straluciri de har din invataturile si minunile Cuviosului de la Prislop, in noi DOCUMENTARE AUDIO si VIDEO realizate de NICOLAE MARGINEANU. Marturiile Maicii Marina de la Manastirea Bic -
 33. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA continua sa faca MINUNI SI DE DINCOLO DE MOARTE… -
 34. Pingback: PARINTELE ARSENIE – LUMINA PENTRU NEAMUL SAU, IN INTUNERICUL VREMURILOR VITREGE. Misionar al dreptei-credinte in fata greco-catolicilor: “Intoarceti-va acasa, la ortodoxie, si asa tot neamul prinde putere pentru ziua ce vine” -
 35. Pingback: Parintele Arsenie Boca despre POST, SPOVEDANIE, RUGACIUNEA MAICII DOMNULUI si LUPTA CU DIAVOLUL. Care este CEA MAI MARE MINUNE? -
 36. SUNT DE ACORD SI BUCUROS, CU CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA!

 37. SUNT DE ACORD SI PARINTELE AR MERITA SA FIE CANONIZAT!!!

 38. Dece numai Canonizarea Pr. Arsenie Boca și nu a tuturor sfinților din temnițelor Comuniste???

 39. Doamne ajuta ne si ne miluieste…….Cred ca este bine chiar foarte ce se intampla ca Marele Parinte al Ardealului……dupa cum a spus de cand era inca in viata de acolo de unde e ne va ajuta mai mult…..si se vede si se simte ca ne ajuta….

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare