DOCUMENTAR “PARINTELE ARSENIE BOCA, OMUL LUI DUMNEZEU” – produs de Fundatia Arsenie Boca. MARTURII DESPRE VIATA SI MINUNILE SALE (video)

29-11-2011 Sublinieri

– Realizator: Nicolae Margineanu –

Filmul integral realizat de Nicolae Margineanu poate fi procurat pe DVD de la editori, Fundatia Arsenie Boca, la pretul de numai 10 lei.

De la aceeasi Fundatie puteti comanda si DVD-ul: O întâlnire binecuvântată cu Părintele Arsenie Boca – mărturie a doamnei Aspazia Oţel Petrescu, fost deţinut politic.

Preţul acestui dvd este de 10 lei şi poate fi achiziţionat de către cei care locuiesc în Bucureşti de pe str. Barbu Delavrancea nr. 3, et. 1, ap. 2, interfon 2. Ca punct de reper aveti Piata Victoriei şi Piaţa Ion Mihalache. Dacă veniţi dinspre Piaţa Victoriei trebuie să mergeti pe B-dul Ion Mihalache. Mergând pe bulevard o să treceţi prin spatele Muzeului Ţăranului Român. La primul semafor după Muzeul Ţăranului Român trebuie să faceţi dreapta. Facând dreapta, intraţi pe str. Barbu Delavrancea. Această stradă este vis-a-vis de Banu Manta şi Dr. Felix. programul nostru este: L-J: 7.30 – 15.30; V: 10.00 – 18.00.

Cei care care nu locuiesc în Bucureşti pot comanda filmul prin telefon la 021 223 24 96 sau e-mail la birou@fundatiaarsenieboca.ro şi va fi transmis prin colet poştal cu plată ramburs, în cazul în care cantitatea nu depăşeşte 50 bucăţi. Taxa poştală este suportată de către persoana care face comanda, iar preţul dvd-ului este de 12 lei. Dacă se doreşte ca dvd-ul/urile să se transmită cu alte mijloace, vă rugăm să specificaţi!

 

Vezi si:

***


Categorii

"Concentrate" duhovnicesti, Aspazia Otel Petrescu, Documentare, Filme crestine, Minuni si convertiri, Parintele Arsenie Boca, Sfintii - prietenii lui Dumnezeu, prietenii nostri, VIDEO

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “DOCUMENTAR “PARINTELE ARSENIE BOCA, OMUL LUI DUMNEZEU” – produs de Fundatia Arsenie Boca. MARTURII DESPRE VIATA SI MINUNILE SALE (video)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: O APOLOGIE: “Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!” | Cuvântul Ortodox
  2. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA – CUVINTE DUHOVNICESTI ANTOLOGICE, de mare forta si folos mantuitor: “Nu te ruga de Mine sa le dau pacea, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada pacea pe pamant“ | Cuvântul Ortodox
  3. Pingback: Continua demersurile legate de CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA. Comisia care ii cerceteaza viata si activitatea s-a intrunit la Episcopia Devei si Hunedoarei | Cuvântul Ortodox
  4. Pingback: ÎN VIZITĂ LA DOAMNA ASPAZIA, cea cu credința de oțel: “Nicio frică să nu fie mai mare decât frica de Dumnezeu”. PREZENȚA MÂNTUITORULUI ÎN IADUL CELULELOR TRANSFORMATE ÎN CHILII, povățuirile și binecuvântările Părintelui Arseni
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate