Ce ne mai ucide, c(in)e ne mai vindeca… (12 martie)

12-03-2008 32 secunde Sublinieri

***

***

  • Ziua, editorial semnat de Dan Ciachir – Concluzii: “Saptamana trecuta, premergatoare Sfantului si Marelui Post, in cursul careia s-a desfasurat sesiunea Sinodului, ierarhii Bisericii noastre i-au predat Prea Fericitului Parinte Patriarh Daniel un curs intensiv de smerenie. Ma refer in primul rand la eliminarea paragrafului inclus pe sub mana in articolul 26 din Statutul Bisericii Ortodoxe Romane.”

Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Ce ne mai ucide, c(in)e ne mai vindeca… (12 martie)

  1. Pai cred ca, putini atata cat mai sunt preoti in slujba LUI DUMNEZEU, ar putea face ceva pentru clasa politica. Dar ,daca luam in consideratie ca ,biserica nu prea e pe placul politicienilor(afara de cazul,in care se apropie alegerile),nu stiu cum ar putea preotii nostri sa ii ajute.
    Oricum pana la urma toti ,de la presedinte la ultimul primar ,toti au nevoie de biserica,asa ca,desi mantuirea nu e obligatorie,cine vrea….. asa cum a zis si Mantuitorul, cine vrea,poate sa scape de pacate….

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Monopoluri, poluari… (Noutati 2 octombrie)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare