Cheloo, linsat mediatic pentru atitudinea fata de concurentul homosexual de la X FACTOR/ Alec Baldwin, concediat de MSNBC pentru acelasi motiv

27-11-2013 1 minut Sublinieri

chelelelelel_69017600_11275700

Curg plângerile împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, după reacțiile acestuia la adresa unui concurent. Până la ora redactării acestui articol, peste 500 de reclamații au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor.

Reclamațiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamații și continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro. Reamintim că în ediția X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care și-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”.

Câteva fragmente din plângerile primite: 

 • „Felul în care Cheloo se adresează participantului este jignitor, defăimător și umilitor la adresa lui, a sexualității, țării de origine și a modului în care el își exprimă sexualitatea (prin îmbrăcăminte), iar o cauză medicală (dioptriile) nu ar trebui luată în derâdere sau batjocorită și în niciun caz pe un post național. prin comportamentul lui, instigă la violență verbală asupra comunității gay”.
 • „Vă solicit să sancționați postul Antena 1 și a domnului Cătălin Ștefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ură pe considerente de orientare sexuală”.
 • „Difuzarea acestor declarații homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care conțin orice formă de incitare la ură, pe considerente de rasă, religie, naționalitate, sex sau orientare sexuală”
 • „Sunt declarații homofobe, discriminatoare”
 • „Aveți verticalitate și fiți obiectivi”.

După ce și-a manifestat părerea critică față de comunitatea gay, conducerea postului TV unde a lucrat o bună perioadă de timp a decis să-l concedieze.

Este vorba despre Alec Baldwin, prezentatorul TV care a rămas fără emisiunea unde era amfitrion, ”Up Late with Alec Baldwin” (Noaptea târziu cu Alec Baldwin, n.r.), scrieThe Blaze.

Se pare că a fost pus pe liber de către conducerea MSNBC din mai multe motive. În afară de faptul că a făcut câteva declarații homofobe la emisiunea pe care o prezenta, nici la capitolul audiențe nu stătea foarte bine.

Înainte de a-l concedia, șefii săi l-au avertizat în repetate rânduri să își schimbe atitudinea, dar a fost în zadar, motiv pentru care s-a ajuns la concediere. Această decizie a fost luată la scurt timp după ce actorul a fost implicat într-o altercaţie cu un paparazzo gay căruia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

Nota noastra: interesanta si reactia mass-media fata de plangerile la CNA impotriva lui Cheloo. Fata de emisiunea Patru nunti si-o provocare au fost peste doua mii de sesizari, insa impactul a fost minim, atat mediatic, cat si fata de CNA.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Cheloo, linsat mediatic pentru atitudinea fata de concurentul homosexual de la X FACTOR/ Alec Baldwin, concediat de MSNBC pentru acelasi motiv

 1. Se pare ca ne-au ajuns timpurile cand anormalitatea e considerata normala, iar cei care nu sunt de acord sunt sanctinati drastic!
  Rusine CNA!

 2. http://www.dcnews.ro/2013/11/concurentul-gay-eliminat-de-la-x-factor-cheloo-reactie-necontrolata/

  Reactie necontrolata, va sa zica… adica ne-controlata de cine trebuie! Ihim…

 3. Cheloo este impotriva a orice , in special a Bisericii , este si rasist , asa ca nu este decat un razvratit care trebuie ignorat. Asa trebuia sa faca si cu concurentul homosexual. Sa il ignore si sa ii dea reject. In zilele acestea din urma trebuie sa fim mai inteligenti ca dusmanii lui Hristos.

 4. Pingback: Antena 1 amendata de CNA pentru afirmatiile “discriminatorii” ale lui Cheloo la adresa unui concurent homosexual - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare