REVOLTE IN THAILANDA

27-11-2013 33 secunde Sublinieri

An anti-government protester fights with the police at the barricade near the Government house in Bangkok

Manifestanţii thailandezi au asediat marţi mai multe ministere din Bangkok. Ministerul de Finanţe este ocupat încă de luni de protestatarii furioşi. Ei cer demisia Guvernului, pe motiv că şefa Executivului ar fi controlată de fratele ei, Thaksin Shinawatra, înlăturat de la putere în 2006.

Justiţia thailandeză a aprobat un mandat de arestare pe numele unuia dintre liderii manifestanţilor care ocupă Ministerul Finanţelor din Bangkok.

Mii de opozanţi ai premierului Yingluck Shinawatra şi fratelui său Thaksin, prim-ministru înlăturat de la putere în urma unei lovituri de stat, în 2006, au intrat în minister luni şi îl ocupă de atunci.

Ministerul de Interne este supus de asemenea unui asediu de câteva sute de manifestanţi, potrivit AFP.

Ministerele Transporturilor şi Agriculturii, care se află în acelaşi cartier, sunt şi ele sub asediu.

Premierul Yingluck Shinawatra a fost marţi în Parlament, pentru dezbaterea unei moţiuni de cenzură depuse de Opoziţie. Prim-ministrul a declarat că autorităţile nu vor folosi violenţa şi le-a cerut manifestanţilor să părăsească ministerele asediate.

Anti-government protesters march toward Thailand's Finance Ministry in Bangkok

sursa foto: rt.com


Categorii

1. DIVERSE, Revolte populare, revolutii

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “REVOLTE IN THAILANDA

  1. Pingback: REVOLTA SOCIALA SI HAOS in Bosnia-Hertegovina [VIDEO]. Privatizarile, somajul si saracia au dus la MANIFESTATII VIOLENTE si la ASEDIEREA institutiei presedintelui - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare