Copilul unui CUPLU de LESBIENE – “botezat” de “Biserica” Catolica din Argentina si de “nasa” sa, presedinta Cristina Fernandez

7-04-2014 1 minut Sublinieri

lesbian-cuplu-catolic

Cristina Fernandez de Kirchner, preşedintele Argentinei, a devenit, sâmbătă, naşa unui bebeluş al unui cuplu de lesbiene, în cadrul unei ceremonii religioase catolice, informează Reuters, potrivit Medifax.

Ceremonia a reprezentat o raritate pentru Biserica Catolică, întrucât această biserică se opune cu fermitate căsătoriilor gay.

Argentina, o ţară catolică, a devenit un deschizător de drumuri în domeniul drepturilor gay în această regiune a lumii, după ce Cristina Fernandez de Kirchner a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex în anul 2010.

Papa Francisc, care este argentinian şi era pe atunci arhiepiscop de Buenos Aires, s-a opus cu tărie acelei legi. Vaticanul defineşte căsătoria ca un act realizat doar între un bărbat şi o femeie şi consideră că doar copiii care provin dintr-o astfel de căsătorie pot fi botezaţi.

Însă, pe măsură ce Biserica Catolică pierde tot mai mult teren în faţa Bisericii Protestante şi a Bisericii Evanghelice în această zonă conservatoare din America Latină, anumiţi preoţi au cerut o revizuire a dogmei catolice în acest domeniu.

Sâmbătă, părintele Carlos Varas a botezat-o pe fetiţa Uma, în vârstă de două luni şi jumătate, în catedrala din Cordoba, al doilea oraş ca mărime din Argentina, sub privirile părinţilor bebeluşului, Carina Villaroel şi Soledad Ortiz.

Papa Francisc a declarat recent că toţi copiii pot fi botezaţi, deşi poziţia oficială a Bisericii Catolice nu a fost deocamdată modificată. Pentru moment, nu se ştie dacă Vaticanul şi-a dat aprobabrea pentru ceremonia oficiată de sâmbătă.

Preşedintele Cristina Fernandez de Kirchner nu a asistat la ceremonie, dar a trimis în numele ei un reprezentant.

Cristina Fernandez, reprezentantă a formaţiunilor politice de stânga, este considerată un promotor al drepturilor omului în Argentina.

Mama biologică a fetiţei botezate sâmbătă este Soledad Ortiz. Carina Villaroel a dezvăluit că fost concediată din rândul forţelor de poliţie argentiniene după ce a solicitat concediu de maternitate.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Papa (Papism)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “Copilul unui CUPLU de LESBIENE – “botezat” de “Biserica” Catolica din Argentina si de “nasa” sa, presedinta Cristina Fernandez

 1. Deci: “Cristina Fernandez de Kirchner, preşedintele Argentinei, a devenit, sâmbătă, naşa unui bebeluş”.

  Si: “Preşedintele Cristina Fernandez de Kirchner nu a asistat la ceremonie, dar a trimis în numele ei un reprezentant.”

  hmmm…. ca sa vezi dom’le, nasire prin reprezentant…

 2. @Robert:

  Da, aici conteaza gestul politic al asumarii unei asemenea “nasiri”, pentru a face un eveniment din botezul catolic anume al unui cuplu de lesbiene.

 3. Ce chestie dom’le! Bravos papei: îşi pune foştii subalterni să-l pună în poziţia faptului împlinit. Astfel, oricât ar tuna el împotrivă, bebeluşul unei “perechi” lesbi este botezat. Adevărul e, că copilul oricum ar fi tb botezat, doar nu-i vina lui, că mama este bezmetică! Dar indirect, catolicul a binecuvântat legătura lesbi. Aici este problema. Încă un pas mic spre acceptarea de către catolicii din vizorul media a “normalităţii” homo. Iar papa nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute!!!

 4. cristian@

  “Adevărul e, că copilul oricum ar fi tb botezat, doar nu-i vina lui, că mama este bezmetică! Dar indirect, catolicul a binecuvântat legătura lesbi. Aici este problema.”

  De acord cu tine. Copilului nu i se putea refuza botezul pe motivul asta, dar, din start, este discutabila educatia pe care o va primi pe viitor datorita exemplului celor doua femei care il vor creste. Se mai putea pune, poate problema scopului cu care l-au adus sa fie botezat a credintei celor care l-au adus sa fie botezat, a “nasei” si inlocuirea ei din moment ce nici macar nu a fost prezenta (doar daca nu cumva catolicii au ajuns sa accepte nasi “prin corespondenta”).In fine, nu cred ca copilului i se putea refuza botezul.
  De asemenea, nu cred ca botezarea acestui copil inseamna ca preotul catolic a binecuvantat legatura lesbi nici macar indirect. A boteza, de exemplu, copilul unui cuplu de betivi nu inseamna ca le binecuvintezi indirect viciul.
  Ceea ce s-a intamplat este o mostra de provocare si manipulare din partea lesbienelor. Posibil si a presedintei Cristina Fernandez de Kirchner. Este evident ca lesbienele nu au dus copilul spre a fi botezat cu gandul la mantuirea lui si nici din grija de a-l face un bun catolic, ci in scopul provocarii, pentru a trage numele Bis. Catolice fie intr-un alt scandal fie in propaganda lor murdara. (Ca bis. catolica are destule bube oricum, asta e alta poveste.) Totusi, daca ne gandim, preotul catolic, presupunand ca e de buna credinta, a fost pus intr-o situatie dificila. Daca nu le boteza copilul sareau in sus si faceau un scandal de proportii ca biserica le discrimineaza copilul, iar acum, daca l-au botezat, fac parada in presa insinuand ca uite si Bis. catolica, implicit, e de acord cu lesbianismul din moment ce le-a botezat copilul. Deci, nicicum nu era bine si oricum se ajungea in presa pentru ca asta s-a urmarit. De asta a fost implicata si o “nasa” de notorietate.
  Se pot astepta si preotii ortodocsi din tarile unde casatoriile si adoptiile gay au fost legalizate la astfel de provocari.
  De aceea, pararea mea este ca trebuie formulata o pozitie a Bisericii Ortodoxe referitor la toate aceste stituatii.

 5. Pe presedinta o cheama si Cristina (crestina) si Kirchner (germ. Kirche = rom. biserica) si a dat pe la biserica prin reprezentant. Pana la urma nu puteau sa se opuna botezului, dar puteau sa nu sustina ca presedinta l-a nasit. Daca-l botezau la ortodocsi, nu vad cum parintele ar fi binecuvantat legatura nefireasca dintre mama lui si alta persoana de acelasi sex, care n-are nimic de-a face cu botezul. Orice ar mai zice sau ar mai face papa, tot niste eretici periculosi pentru Ortodoxie raman si catolicii, dar am vazut ca multi ortodocsi cam uita despre cine vorbim. Pe de alta parte nu cred ca prea curand o sa vedem episcopi catolici casatoriti cu barbati sau episcopese catolice (care cred ca nu vor aparea nici ele) casatorite cu femei, cum vedem la protestanti, si poate nici cupluri de mireni catolici homo binecuvantati de preotii lor. Cred insa ca pana la urma ceea ce se urmareste este schimonosirea totala a tot ce e legat de ideea de biserica de catre aceste forte ale raului, care oricum nu au nevoie de binecuvatari preotesti pentru cuplurile care le slujesc decat ca sa desfiinteze imaginea de biserica a lui Hristos. Nu prea se inghesuie cuplurile astea gay si lesbi decat pe la asa-zisele biserici crestine care sunt legate de numele Mantuitorului nostru Iisus Hristos. N-am prea vazut stiri despre perechile astea cu nunti, botezuri pe la temple.

 6. Dece a ajuns Argentina, o tara totusi crestina, sa accepte, sa infiereze astfel de practici ?
  Sa luam aminte la urmatoarele!
  Deraierea vicioasa a Argentinei pare sa fie strans legata de ascensiunea conationalei lor Maxima Zorreguieta in casa regala a olandei. Astazi regina Maxima a Olandei, prin casatoria cu printul mostenitor al Olandei.
  De altfel Zorreguieta nu este un nume oarecare in Argentina. Tatal actualei regine olandeze Maxima fiind Jorge Horacio Zorreguieta care a servit ca ministru al agriculturii in regimul generalului DICTATOR Jorge Rafael Videla, care se face vinovat de abuzuri si crime comise la scara larga impotriva umanitatii.

  Sa nu uitam ce reprezinta casa regala olandeza (din ce in ce mai evident in ultimii ani) in spatiul ocultat international: -este Intemeietoarea clubului bilderberg (prin strabunicul print Bernard). Iar influenta clubului bilderberg in politica/deciziile internationale ne sunt foarte cunoscute dintr-o multitudine de surse.
  In consecinta, nu ma indoiesc ca tocmai acestui club sa i se datoreaze alegerea Cristinei Fernandez de Kirchner in functia de presedinte al Argentineui.
  Si tot in aceasta relatie Argetntina-Maxima-Casa regala olandeza-club bilderberg, intrevad si alegerea papei Francisc in scaunul pontifical.
  Deci, un regat mic si nesemnificativ (cum vor sa para) la prima vedere, dar mare prin parghiile subterane de care dispune.

 7. Pingback: SOC IN LUMEA CATOLICA: Biserica Catolica din Brazilia sustine UNIUNILE CIVILE INTRE HOMOSEXUALI - Recomandari
 8. Pingback: PAPA FRANCISC – cordial si “umil” cu un CLERIC ACTIVIST PRO-HOMOSEXUALITATE care a scris: “dragostea homosexuala este un dar de la Dumnezeu care nu este mai prejos decat cea heterosexuala” - Recomandari
 9. Pingback: VATICAN: document oficial care ar cere ca HOMOSEXUALII sa nu mai fie judecati cu “asprime” si sa nu mai sufere din cauza “PREJUDECATILOR” Bisericii - Recomandari
 10. Pingback: PAPA FRANCISC si gestionarea iezuita a AGENDEI HOMOSEXUALE si “REFORMISTE”. Ce ramane dupa “istoricul” CONCILIU CATOLIC dedicat temelor “FAMILIEI”? - Recomandari
 11. Pingback: Un cunoscut editor catolic trage un semnal de alarma: ASISTAM LA INCEPUTUL CAPITULARII INSTITUTIILOR CATOLICE IN PRIVINTA CASATORIEI HOMOSEXUALE - Recomandari
 12. Pingback: Sandro Magister, autor catolic, despre “OPERATIUNEA BERGOGLIO” de RECASTIGARE A POPULARITATII VATICANULUI. Acomodarea PAPEI FRANCISC cu IDEOLOGIILE DOMINANTE si impactul revizuirii temei homosexualitatii asupra raporturilor VATICANULUI cu BISE
 13. Pingback: Cotidianul Adevarul dezinformeaza, inventand “SCHISMA” dintre Biserica Ortodoxa si Vatican pe tema CASATORIILOR HOMOSEXUALE. De ce este BOR dusmanul comod si util? | Cuvântul Ortodox
 14. Pingback: VATICAN. Documentul de lucru pentru CONCILIUL consacrat FAMILIEI nu ar mai contine prevederile “revolutionare” privind HOMOSEXUALITATEA | Cuvântul Ortodox
 15. Pingback: PAPA FRANCISC: IDEOLOGIA GENULUI ESTE DEMONICA. TEORIA GENULUI neaga natura femeii si barbatului EXCLUDE credinta in Dumnezeu – O POZITIE CATOLICA | Cuvântul Ortodox
 16. Pingback: AMORIS LAETITIA SI CUVINTELE LUI HRISTOS. Un comentariu la exortatia PAPEI FRANCISC pe tema FAMILIEI | Cuvântul Ortodox
 17. Pingback: PAPA FRANCISC: BISERICA AR TREBUI SA CEARA IERTARE HOMOSEXUALILOR | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare