FAPT MAI MULT DECAT SCANDALOS din seria isteriilor “securitare”: in SUA, un bebelus este cautat si in pampersi la aeroport!

13-05-2011 46 secunde Sublinieri

Măsurile de securitate din aeroporturile americane au devenit atât de stricte după atacurile din 11 septembrie 2001, încât ofiţerii de securitate au ajuns să percheziţioneze chiar şi bebeluşii. Unul dintre ei a fost căutat şi-n scutece după ce căruciorul în care se afla acesta a declanşat alarma detectoarelor de explozibil, scrie news.com.au.

O fotografie făcută de un pasager, Jacob Jester, cu ajutorul telefonului mobil, i-a scandalizat pe americani. Imaginea o arată pe mama bebeluşului cum îşi ţine copilul pentru a fi percheziţionat corporal de către ofiţerii de securitate ai aeroportului.

“Este o măsură extremă. Nu aş vrea ca fiul meu să fie supus la aşa ceva”, a declarat Jester pentru msnbc.com. El a postat fotografia pe Twitter cu următorul comentariu: “Tocmai am văzut agenţi de securitate cum percheziţionează un bebeluş la Aeroportul KCI. Asta chiar că întrece limitele”.

Administraţia securităţii spune că ofiţerii au urmat “proceduri corespunzătoare de percheziţie” după ce căruciorul în care se afla bebeluşul a declanşat când a fost scanat pentru explozibil.


Categorii

1. DIVERSE, Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “FAPT MAI MULT DECAT SCANDALOS din seria isteriilor “securitare”: in SUA, un bebelus este cautat si in pampersi la aeroport!

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » AMERICANII SUNT DE ACORD SA FIE MONITORIZATI DE SERVICIILE SECRETE DE FRICA TERORISMULUI: Legea Patriot Act, act legislativ prin care s-au restrans o serie de drepturi civile fundamentale, prelungita pentru inca 4 ani de pres
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare