Discovery ne pregateste pentru INVAZIA EXTRATERESTRILOR

14-10-2011 1 minut Sublinieri

„Războiul lumilor”, „Ziua Independenţei” sau „Alien” nu mai sunt doar elemente de ficţiune de când datele ştiinţifice recente sugerează că extratereştrii ar putea fi extrem de reali, dar nu atât de simpatici ca E.T.

Cel de-al patrulea episod al serialului „Curiosity”, programat luni, de la ora 22.00, la Discovery Channel și prezentat de actrița Michelle Rodriguez, intitulat sugestiv Este posibilă invazia extraterestră?”, dezvăluie, în urma interviurilor cu savanţi, strategi militari şi scriitori cunoscuți faptul că extratereştri sunt tot mai aproape de noi.

În ultimii ani au fost semnalate tot mai des Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN) deasupra mai multor oraşe ale lumii. Numărul mare de apariţii a dus la închiderea unor aeroporturi în China, iar ruşii au relatat despre o piramidă uriaşă care a putut fi văzută, pentru două nopţi, plutind deasupra Moscovei.

După un an, tot în Rusia s-a semnalat un alt eveniment neexplicat… o serie de lumini plutitoare de culoare roşie şi de origine necunoscută. Chiar și un nume respectat între oamenii de știință, doctorul Mazlan Othman, din cadrul Comisiei Naţiunilor Unite pentru studierea OZN, susţine că deţine dovezi halucinante care îl îndreptăţesc să creadă că suntem tot mai aproape de o invazie extraterestră. Nici România nu a fost ocolită de OZN-uri. În 2009 şi 2010 au apărut speculaţii legate de aparţiile unor obiecte neidentificate în Bucureşti, Baia-Mare, Sibiu, Cluj dar şi în multe alte localităţi.

Ce cred românii?

La debutul seriei „Curiosity”, Discovery Channel a realizat un sondaj în cinci ţări din sud-estul Europei pentru a afla părerile oamenilor despre viaţă, Univers, existenţa extratereştrilor şi despre cum va arăta lumea în viitor. Cifrele vorbesc de la sine. Majoritatea românilor cred în extratereștri, dar nu și-au pus niciodată problema că ar putea fi atacați de ei. Doar 1,3% dintre cei intervievați fiind de părere că „Există şi ne vor cuceri planeta”.

Peste 40% din respondenţi cred în existenţa extratereştrilor şi „teoria conspiraţiei”, conform căreia omenirea a fost deja contactată de extratereştri, însă acest fapt e ţinut secret. Mai mult decât atât, în România, bărbaţii în special şi persoanele cu vârsta peste 55 de ani consideră că specia umană va avea numai de câştigat de pe urma relaţiilor cu fiinţe de pe alte planete, în timp ce tinerii, cu vârste de până la 24 de ani şi cei cu venituri mici cred într-o mai mică măsură în existenţa altor fiinţe inteligente in Univers.

NOTA:

Asadar, Discovery a inceput temeinic sa indoctrineze, prin intermediul propriilor productii si ajutata de mass-media (respectiv, in acest caz, Ev. Zilei), populatia Balcanilor sa creada in extraterestri.

Studiul citat in articol – vezi detalii la trimiteri – a fost facut in mod special in tarile de est ale Europei, deci focalizarea este clara.


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri...

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Discovery ne pregateste pentru INVAZIA EXTRATERESTRILOR

 1. Discovery nu este singurul. Are realizat si History Channel serii de documentare care trateaza problema extraterestrilor din punct de vedere istoric (nu dau numele seriei ca nu o promovez).
  Mi se pare cam trist faptul ca pentru multi oameni Discovery, History, Animal planet etc.. sunt canale educative. Probabil ca multi isi preiau informatia numai de la televizor (adica nu citesc), asimiland pasiv toate teoriile care ne sunt servite.

 2. tehnologia holografica, poate realiza imagini tridimensionale in miscare si la distanta ( fara a se putea verifica palpabilitatea si materialitatea acestora ) aceste imagini holografice, create prin proiectia cu lasere pe suport de plafon de nori sau suport de dungi chemtrails ( substante chimice purtatoare ) pentru a ,,insela ” si distrage atentia, si ,,fabricarea de minuni la comanda ” , procedeul de distragere a atentiei, urmat de atac e vechi , dar imbunatatit tehnologic! sa nu uitam ca orice descoperire tehnologica e exploatata in primul rand in scop militar si de dominare si apoi este data societatii contra cost .
  ,,preconizatul atac extraterestru ” are origini mult mai pamantene decat lasa sa se inteeaga si are ca scop intimidarea si prostirea populatiei, cu scopul de inrobire si dominare a celor mulri de catre cei ce cu trufie se considera alesi sa-i conduca ! sa ne rugam Bunului Dumnezeu ! sa ne dea putere sa depasim cu bine aceste ispite satanice ! Amin !

 3. la rusi pseudostiinta este atat de prolifica pe cat era propaganda comunista; este de ajuns sa citesti pravda intr-o singura zi, la intamplare pentru a gasi numeoare aiureli din toate domeniile stiintei, nu doar ozn

 4. Anonim ,
  da’ cu animal planet ce-ai avut?
  Nu tot ce e pe discovery sau history este prost, mai ales daca faci comparatie cu ce e pe posturile noastre de televiziune …

 5. @Mihaela
  Am ceva impotriva televiziunii.
  Nu exista programe “instructive”, ci doar o mare pierdere de vreme. Ceea ce se retine din documentare se bazeaza pe punctl de vedere subiectiv al realizatorilor si predomina se memoreaza cu precadere lucruri intamplatoare, care atrag atentia, neimportante… Si este firesc sa se intample Asa deoarece nu exista participarea activa a privitorului, liseste efortul rational de a prelucra si organiza informatia in baza criteriilor personale etc.
  De fapt lectia in care ne antreneaza televizorul este “nu gandi”.
  Cu varianta provocatoare :”fii destept/curios ! Gandeste ce si cum spunem noi!”

  Daca-mi duc copiii in parc in loc sa privesc Animal Planet, iar unul strange frunze si pietre (chiar asta face, nu este exemplu ipotetic), iar celalalt se joaca cu cateii altora, din punct de vedere intelectual sunt mult mai castigati decat cateva ore de privit documentare deoarece observa realitatea si invata despre ea activ, potrivit propriilor lor interese.

 6. Exista atata manipulare in jurul nostru, incat va fi aproape imposibil sa discerni intre adevar si minciuna, intre realitate si inselare.

  Sa nu ne bazam pe intelepciunea noastra, ci sa ne inmuiem inima, sa ne intarim duhovniceste cu fiecare ceas, cu fiecare zi din viata noastra. Doar cei binecredinciosi in Domnul nostru Iisus Hristos vor fi feriti de inselaciunile pe care le va ingadui Dumnezeu sa vina.

  Una din variantele posibile pentru care se incearca “pregatirea” omenirii s-ar putea sa fie: Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam”

 7. Anonim,
  De acord cu ce spui, insa nu in totalitate. Nu intotdeauna poti scoate copiii in parc fie ca e iarna, fie ca nu ai timp sau pur si simplu nu te simti bine. Asa cum pe internet cautand gasesti lucruri care-ti sunt de folos, asa e si cu tv-ul. Cred ca mai important este sa stii ce sa alegi iar timpul petrecut in fatza tv-ului sau calculatorului sa nu fie timp pierdut, decat sa dai cu tv-ul si cu pc-ul pe geam. Dragos de exemplu scria despre efectele speciale, nu cred ca lui ii dauneaza faptul ca stie despre lucrurile astea…
  Sunt pe discovery si pe history documentare despre viata Lui Iisus Hristos care sunt nu numai smintitoare ci chiar hulitoare, dar nu caut adevaruri de credinta la discovery ! Caut la slujba in Biserica, aici (adica pe site-ul asta )si alte cateva site-uri (putine de altfel ), citesc Biblia, Patericul, Filocalia, carti duhovnicesti cu binecuvantare de la Parintii ortodocsi sau de la edituri serioase.
  Doamne, ajuta !

 8. Pingback: EXTRATERESTRII: experimente "in afara de trup" care DEMONSTREAZA CA APARITIILE SUNT DEMONICE
 9. Pingback: ACESTI NEBUNI OCULTISTI CARE CONDUC LUMEA SI “ACTELE” LOR “RATATE”: Presedintele Comisiei Europene vorbeste cu (si despre)…. conducatori ai ALTOR PLANETE! Ce poate fi in spatele referintei lui Jean-Claude Juncker la EXTRATERE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare