GEORGE ALEXANDER, românul care a condus doua gradinite in NORVEGIA: ”DACA RAMANEM CU MAINILE INCRUCISATE, EI DESFIINTEAZA INSASI NOTIUNEA DE MAMA SI TATA!”/ Campanie de REEDUCARE LGBT in LICEE cu fonduri norvegiene/ Comisia Europeana finanteaza AVORTUL

7-03-2016 11 minute Sublinieri
sursa: facebook.com

sursa: facebook.com

Trăim mereu cu senzația că unii nu vor putea înțelege niciodată tragediile de lângă noi… Dumnezeule, în ce lume trăim!

Într-o Europă unită, este greu de crezut că duplicitatea morală însoțită de teoriile perverse despre “Binele Suprem al Copilului” au ajuns atât de departe încât însăsi ființa umană a rămas fără apărare…

Dacă rămânem cu mâinile încrucisate, ei desființează până la urmă însusi noțiunea de Mamă si Tată!

Familiei Bodnariu, Inchiziția i-a furat cei cinci copii tocmai speculând onestitatea părinților. Niste minți bolnave, care se conectează cerebral una cu alta pentru Binele Umanității si, fireste, pentru Interesul Suprem al Copilului!, au făcut dovada, încă o data, că sunt un rău în plină dezvoltare. Inchiziția a dezmembrat o familie cu cinci copii să statueze probabil un exemplu: să ne arate fiecăruia că fiecare dintre noi poate fi supus santajului său si poate fi lovit oricând. Fără cruțare.

Familiei Nan, Inchiziția i-a furat cei doi copii, vrând să-i ocrotească… de părinții lor care îi iubesc!… Clarvăzătorii de la Barnevernet au văzut însă că lucrurile pot deveni cu totul urâte în viață… Căci ei au făcut întocmai ca pompierii norvegieni, -Atenție!Povestea e reală!- într-un exercițiu de stingere a unui incendiu, dând foc din greseală unei alte case… A unei familii care era plecată de acasă!

Familiei Avrămescu-Cruz, Inchiziția i-a furat doi copii. De ce? Sincer, nici ei nu stiu misterul acesta. Se mai consultă încă… Justiția i-a dat însă familiei dreptate. Poliția, nu! Asa că au trimis înstiințare de expulzare din țară Mamei…

Dumnezeule!, îmi spun. Sunt eu, oare, cel care deturnez lucrurile, acum? Am ceva cu Norvegia? Vreau să o denigrez cumva?!…
Breivik are mai multe drepturi decât noi toți, laolaltă, constat…

Nu am nimic cu Norvegia! Cu inima frântă o spun, privind partea întunecată a lucrurilor.
Nu vreau însă să îi las pe iresponsabili să transforme această țară pe care mulți am iubit-o, într-o Închisoare.
Nu vreau ca niste deseuri politice să subjuge însăsi ideea de Libertate.

Privesc represaliile din jur… Nu mai au decât să-mi ardă cărțile în piața publică. Să facă din mine un proscris…

Până la urmă, însă, fiecare dintre noi este o creație spirituală! Care nu are nevoie, în niciun caz!, ca alții să-i intre în casă si în propria viață, să-i confirme ce grosime trebuie să aibă feliile de pâine, atunci când le taie, să-l ghideze în viață, ca pe un somnambul, după plac, să-i explice cât trebuie să-si țină copiii în brațe si cât să se reclădească sau să se autodistrugă pentru a deveni la final nimic.

Lumea întreagă a luat foc astăzi, însă. Protestele vor continua.
Totul se transformă într-un dezastru de marketing pentru Barnevern si pentru… (deocamdată) alții din guvern! (Care au vrut să scape de o anumită etichetă de-a lungul timpului…)

Dați-le copiii înapoi!
Realizați că oamenii îsi vor viața înapoi!

Priviți lucrurile asa cum sunt!…
Priviți copiii Bodnariu, traumatizați, distrusi psihic, despărțiți… Credeți că vreun surogat în lumea asta îi va iubi mai mult decât părinții lor? Mai mult decât Mama lor? Mai mult decât Tatăl lor adevărat?

Priviți-l pe Dragos Nan, de un an si nouă luni, silit să stea cu mâinile în sus la colțul de rusine!… Aveți constiință, dacă nu aveți suflet?

Priviți tentativele de sinucidere ale atâtor copii care vor să încheie socotelile cu viața aceasta minunată pe care le-a dăruit-o Barnevernet…

Priviți copiii care se agață, disperați, cu degetele de tocul usii sau se tăvălesc pe jos, deznădăjduiți, țipând după părinții lor atunci când voi îi smulgeți barbar de lângă ei!… Si, nu îi auziți, nu țineți cont de sentimentele si de lacrimile lor!

Priviți copiii care mor lângă noi!…

În numele cui vă permiteți să faceți aceste abuzuri?

Pentru că, să fie clar!, aceste Abuzuri nu mai sunt nici măcar Abuzuri acum.

Ele devin ATROCITĂȚI!

CRIME împotriva Umanității!

DAȚI-LE OAMENILOR COPIII ÎNAPOI!

Cazurile familiilor de români rămase fără copii în Norvegia au atras după sine reacţia unuia din cei mai cunoscuţi români din Ţara Fiordurilor. Director a două grădiniţe din Oslo şi scriitor, George Alexander a criticat Barnevernet. Constrângerile la care a fost supus l-au obligat să demisioneze. Într-un interviu pentru „Adevărul”, George Alexander a declarat că nu şi-ar fi imaginat niciodată că aşa ceva se poate întâmpla în Norvegia.

Cazul familiei Bodnariu, rămasă fără cei cinci copii luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia – Barnevernet, a declanşat un val de proteste fără precedent, zeci de mii de români din toată lumea ieşind în stradă pentru a manifesta împotriva Barnevernet şi pentru a susţine familia Bodnariu. „Barnevernet a făcut şi lucruri bune de-a lungul timpului, protejând copiii maltrataţi în propriile familii, salvându-i în acest fel, dar a făcut, în acelaşi timp, şi greşeli”, spunea la începutul acestui an George Alexander, un român, director a două grădiniţe din Oslo.

După reacţiile sale publice, tot mai multe familii au început să îl caute pe George Alexander şi să reclame abuzuri ale Barnevernet. „Am primit foarte multe telefoane de la oameni disperaţi din Norvegia şi nu sunt numai români. Sunt şi alte naţionalităţi. Ideea este că am încercat să fiu obiectiv, să prezint lucrurile aşa cum sunt, dar la un moment dat am descoperit nişte lucruri inadmisibile, la care nu am putut să închid ochii. Am încercat să fiu constructiv, am trimis o scrisoare Parlamentului Norvegian. Am primit un răspuns, am aşteptat ca oamenii să reformeze un sistem, care în mod evident permite abuzuri, şi nu s-a făcut nimic”, a declarat George Alexander pentru „Adevărul”.

Descoperirile lui George Alexander

Românul a declarat că urmărind cazul familiei Nan, spre exemplu, bănuielile privind unele abuzuri ale Barnevernet i s-au confirmat. „Au fost şi cazuri în care cetăţeni români au fost violenţi, au greşit în familiile lor. Până şi Protecţia Copilului din România a luat atitudine şi unii aveau dosar penal şi în România. Le-am spus că trebuie să îşi schimbe atitudinea, dar în acelaşi timp am descoperit grave, grave abuzuri în Norvegia. Spre exemplu, li s-au luat copiii familiei Nan şi în aceeaşi localitate era o mamă singură, norvegiancă, o tipă care avea probleme psihice şi care trebuia să primească ajutor. Bebeluşul ei nu a primit ajutor. Vă daţi seama ce greşeli fac. În loc să ajute un copil, un bebeluş care avea nevoie de ajutor se duc şi confiscă doi copii de la o familie care funcţionează normal”, a declarat George Alexander, care pe măsura descoperirilor făcute a devenit tot mai vehement la adresa Barnevernet.

Interzis la protest

Românul şi-a anunţat inclusiv prezenţa la un protest din Oslo, unde trebuia să ţină un discurs. Cu o zi înainte de protest, George Alexander a fost convocat de şefii lui la o şedinţă, unde i s-au pus în faţă traducerile după articolelele sale şi interviurile date laziarelor şi televiziunilor din România. Am fost convocat mi s-a pus clar în vedere să nu mă duc la protest. De cinci ori mi s-a spus acest lucru.  Subliniaseră cu marker galben comentariile mele despre valori, faptul că refuz să îmi trimit copiii într-o şcoală norvegiană”, a spus românul. Potrivit lui George Alexander, interviul pentru Pro Tv în care acesta declara că preferă să îşi crească copiii în România i-a durut rău pe norvegieni. Românul a explicat pentru „Adevărul” decizia luată.

„A fost o hotărâre pe care am luat-o eu şi soţia mea. Ţine de identitatea noastră. Poate unii o să creadă ce vor, dar noi suntem mai patrioţi. În plus, nici la noi nu este privită Biserica extraordinar pentru că sunt şi acolo oameni neaveniţi, dar în Occident s-a ajuns la nişte lucruri inimaginabile. Recent, pe 21 februarie a fost Convenţia Tineretului Liberal al Suediei. Ei cer legalizarea incestului şi a necrofiliei. E numai un exemplu de valori morale care sunt sau nu sunt într-o astfel de societate. Eu nu vreau ca ai mei copii să trăiască într-o astfel de societate”, a mai declarat George Alexander. Românul a spus că luni, după protestul care a avut loc sâmbătă,  grădiniţele pe care le conducea au fost supuse unor controale şi a fost, din nou, băgat în şedinţă.

„Nu au putut să îmi găsească nimic pentru că sunt perfecţionist şi a fost totul perfect, dar după aceea am fost convocat la o altă şedinţă şi în timpul şedinţei mi s-a comunicat că într-adevăr au constatat că nu am fost la proteste. De unde ştiau ei că nu am fost eu la protest? Au monitorizat cumva? Nu înseamnă că am fost urmărit? Nu numai eu. Toţi cei care au fost la protest în  Oslo, toţi cei 100 au fost trecuţi pe tabele şi liste. Oamenii nu ştiu, dar acesta este adevărul. Eu sunt convins că au trecut la represalii împotriva mai multor oameni, dar oamenii tac de frică”, a mai spus George Alexander, care a ales ca după acest episod să demisioneze. 

„Am fost urmărit pas cu pas, supravegheat, interzis, redus ca om şi ca scriitor. Eu nu pot să accept astfel de lucruri” – George Alexander, profesor şi scriitor

„Nu vreau să fiu limitat. Este foarte important să fiu liber. Eu nu sunt numai un lider, sunt şi scriitor. Eu nu pot să scriu nişte lucruri, să le dau speranţe oamenilor, iar după aceea să le întorc spatele. Când mi s-a pus în vedere, şi încă de cinci ori, să nu ţin nicio cuvântare, de atunci am vrut să îmi dau demisia”, a mai spus românul. George Alexander  mărturiseşte că până să treacă prin ceea ce a trecut nu şi-ar fi imaginat că astfel de lucruri se pot întâmpla în Norvegia. „Nu aş fi crezut niciodată şi nici acum nu îmi vine să cred. Este un coşmar. Dacă mi-ar fi spus cineva că este posibil aşa ceva, i-aş fi spus că Norvegia este democratică şi este o exagerare, o minciună, dar când simţi pe pielea ta nişte lucruri…, a mai spus românul.

„Dacă eram fără caracter, stăteam în banca mea”

Încă înainte de a demisiona din funcţia de director al grădiniţelor din Oslo, George Alexander s-a înscris în Partidul Românilor de Pretutindeni.

Adevărul: Ce veţi face în continuare?

George Alexander: Viaţa mea s-a întors cu susul în jos. Am primit foarte multe declaraţii de susţinere. Am primit şi propuneri. Sunt oameni care vor să îi ajut să publice volume de poezii, până la oameni care îmi propun să susţin proiecte pentru copii orfani sau bătrâni. Am fost contactat şi de partide politice.

Adevărul: V-aţi înscris în Partidul Românilor de Pretutindeni….

George Alexander: Este o problemă de conştiinţă pentru că nu vreau ca oamenii să creadă că am făcut ceea ce am făcut ca să ajung la ciolan. Nu am avut niciodată habar că se va ajunge aici. Ideea este că oamenii de la Partidul Românilor de Pretutindeni m-au contactat şi am văzut că sunt oameni de caracter. Mi-au spus un lucru. Noi vrem să facem o schimbare în ţară. Dumneavoastră sunteţi un om de caracter. Dacă dumneavoastră preferaţi să staţi în banca dumneavoastră, cum credeţi că se vor schimba lucrurile? V-aţi gândit ce se va întâmpla cu copiii dumeavoastră peste 10 ani? Vreţi să fim în continuare conduşi de puşcăriaşi şi de corupţi? Atunci rămâneţi în banca dumneavoastră. Credeţi-mă că m-au pus pe gânduri. După nu ştiu câte discuţii şi constatări că oamenii sunt ok şi bine intenţionaţi, am hotărât să mă implic şi să-mi asum răspunderea pentru că este vorba în final de condiţia mea de om.

Adevărul: Probabil că unii vă vor spune că aţi luat aceste decizii pentru a vă lansa în politică

George Alexander: Dacă eram un om timorat, fără caracter şi fără coloană vertebrală stăteam în banca mea tot timpul şi îmi păzeam scaunul de director şi nu ridicam un deget atunci când oamenii din jurul meu aveau nevoie de ajutor, dar eu nu sunt astfel de om. Eu nu am nevoie de funcţii. Le-am spus şi celor de la Partidul Românilor de Pretutindeni. Vă susţin, dar dacă voi constata cea mai mică abatere, la revedere. Pa şi nu am cuvinte.

Adevărul: La ce nivel vă vedeţi implicat în politică?

George Alexander: Dacă Dumnezeu m-ar ajuta şi dacă oamenii ar înţelege, credeţi-mă, aş schimba multe lucruri în bine. Nu am nevoie de bani, nu sunt un om bogat, dar m-aş înconjura de oameni de caracter, de oameni integri. Am rămas impresionat. Noi, românii suntem un popor extraordinar şi avem oameni care într-adevăr pot pune umărul la reconstrucţia ţării, dar avem prea mulţi neaveniţi care s-au infiltrat în politică şi e normal ca oamenii să fie dezamăgiţi pentru că au ajuns la limita sărăciei.

Adevărul: Mulţi români privesc spre Occident cu speranţă. Există riscul să asimilăm şi valori occidentale nesănătoase?

Riscul este mare pentru că noi nu am avut niciodată oameni de stat, bărbaţi de stat. Am avut oameni care sunt înconjuraţi de hârtii şi de doctorate care nu susţin interesele României. Se poate foarte bine negocia de pe o poziţie de forţă, inclusiv cu marile puteri, dar noi avem nevoie de oameni care să gândească strategic. Din cauza asta, oamenii s-au aplecat tot timpul şi au înghiţit toate mizeriile, pentru că nu au venit numai lucruri bune.

Adevărul: Cei care s-au plasat în acest caz împotriva Barnevernet au fost acuzaţi că fac jocurile Rusiei. Vă asumaţi aceste critici?

George Alexander: Eu poate am să şochez pe mulţi. Eu apreciez ceea ce este bun şi în America şi în Rusia şi în China şi oriunde în lume. În acelaşi timp, critic ceea ce este negativ şi în România şi în America şi în Rusia. Eu sunt convins că sunt oameni care vor interpreta în fel şi chip. Mai important decât a pune accent pe ură este a crea punţi de legătură. Noi nu avem nevoie de ură. Putem avea relaţii excelente şi cu America şi cu Rusia şi cu China. Eu sper să fim atât de competenţi încât să fim respectaţi pentru că avem puncte de vedere diferite.

Carte de vizită:

George Alexander s-a mutat în Norvegia în 1992, până la acea dată fiind cadru didactic într-o şcoală românească în care învăţau copii cu dizabilităţi şi din familii defavorizate. Ajuns în Norvegia, George Alexander s-a remarcat, ajungând director al unor şcoli şi grădiniţe de stat sau private. În urmă cu un an şi jumătate a preluat două grădiniţe din Oslo cu mari probleme manageriale, reuşind să pună lucrurile la punct. În urma scandalului „Barnevernet”, la începutul acestei luni, a demisionat.

Printr-o finanţare directă din aşa-zisele “fonduri norvegiene” – insuficient investigate chiar şi de serviciile secrete americane – organizaţia homosexualilor şi trisexualilor “Accept”, la care Monica Macovei este membră fondatoare, vrea să înfiinţeze laboratoare “gay” în liceele din România. Fără alte comentarii, prezentăm propunerea lor trimisă pe adresa mai multor redacţii din Bucureşti:

Buna ziua,

Va scriem pentru a va invita sa deveniti partenerul *Asociatiei ACCEPT* in cadrul *Competitiei Nationale #laLiceu!*

#laLiceu este prima competitie din Romania care implica in mod activ elevi de liceu, profesori si ONG-uri in crearea de spatii sigure educationale si in combaterea bullying-ului si a discriminarii in liceele din Romania, abordand cu precadere, dar nu numai, combaterea bullying-ului in randul tinerilor LGBT (lesbiene, gay, bisexuale & transgender).

In cadrul competitiei, elevii de liceu sunt incurajati sa initieze minim o activitate recomandata, formand echipe cu:

·         Profesori – categoria de premii “Profesori #laLiceu”;

·         ONG-isti – categoria de premii “Activisti #laLiceu”; ori

·         Alaturi de alti elevi – categoria de premii “Tineri
#laLiceu”.

Activitățile propuse acestor echipe sunt:

·         “Hai la film!” – activitate de vizionare de filme educationale si dezbatere privind bullying-ul

·         “Transmite un mesaj!” – activitate de creare si distribuire de mesaje de psrijin si anti-bullying

·         “Citește o carte!” – activitate de familiarizare cu autori si carti cu tematica LGBT, atat romaneasca cat si universala

·         “Tineți o prezentare!” – activitate de familiarizare cu artisti si personalitati LGBT

·         “Mergi la biblioteca!” – activitate de documentare si dezvoltare a unui fond de carte pe tematica LGBT in  b iblioteca Scolii sau in spatii alternative

·         “Ia un interviu!” – activitate de documentare jurnalistica a experientei tinerilor LGBT din perspectiva specialistilor implicate in procesul educational

*Competitia o sa fie lansata in data de 07.03.2016 si se va incheia in data de 08.04.2016.*

Fiecare echipa inscrisa va primi din partea ACCEPT un *kit cu resurse*: un poster cu informatii/statistici privind   discriminarea tinerilor LGBT si altor grupuri vulnerabile la liceu, postere prin care pot crea propriile lor mesaje pentru incluziune si stickere care incurajeaza crearea unui spatiu sigur. Alaturi de aceste materiale vom livra si un ghid de combatere a bullying-ului si discriminarii la scoala, destinat elevilor.

In vederea transmiterii mesajului de non-discriminare si anti-bullying a Competiei catre un public cat mai divers si numeros, consideram oportuna colaborarea cu organizatia pe care o reprezentati in calitate de partener / partener media.  Partenerii por contribui cu diseminarea informatiilor despre inscrierea in competitie, dar si a materialelor online create in cadrul acestei competitii, prin canalele proprii de comunicare (website-ul dvs., pagina de facebook, retelele de profesori si licee cu care colaborati). Toti partenerii urmeaza sa fie evidentiati in cadrul sectiunii “Parteneri” al websiteului Competitiei, ce poate sa fie consultat in varianta beta la adresa http://laliceu.acceptromania.ro/. De asemenea, partenerii vor fi prezenti pe toate materialele diseminate in licee, in limita spatiului disponibil.

*In situatia in care considerati oportun un parteneriat cu Asociatia ACCEPT in vederea sustinerii competitiei, va invitam sa ne confirmati participarea si sa ne transmiteti un logo in varianta vectoriala pana pe joi, 03.03.2016.*

Aceasta competitie face parte din proiectul *E timpul pentru combaterea discriminarii tinerilor LGBT din liceele din Romania!, finantat prin granturile SEE 2009-2014. *Detalii despre proiect puteti gasi aici  <http://www.acceptromania.ro/proiecte-2/proiecte-in-implementare/>. Detalii despre hartuire si bullying-ul la care sunt expusi tinerii de liceu puteti gasi aici: http://www.acceptromania.ro/blog/2016/03/01/tinerii-lgbt-victime-ale-violentei-si-hartuirii-la-liceu/

Alexandru Racu:

Acum, consecința logică a faptului că mama nu are o obligație față de copilul nenăscut este aceea că nici tatăl nu are vreo obligație față de el și față de mamă. Dacă mama are drept să avorteze, atunci are și tatăl drept să avorteze. Și uite așa câștigarea unui drept legal al femeii se transformă într-o limitare efectivă a posibilităților ei de a alege, adică într-o presiune în plus pentru ca ea să aleagă așa cum își dorește bărbatul doritor de sex fără responsabilități. Ține de logica liberalismului. La fel se va întâmpla și cu eutanasia: mai întâi va deveni un drept, iar apoi va deveni un fel de obligație. Pacientului i se va spune: așa cum tu ai dreptul să alegi ce să faci cu viața ta, la fel și ceilalți au dreptul să aleagă ce să facă cu viața lor, dacă să mai cheltuie sau nu bani cu tine.

În orice caz, tinerii liberali suedezi nu se dezmint. Aștept cu nerăbdare viitoarele inițiative.

Ca urmare a scandalului major în care este implicată divizia americană a Planned Parenthood (Planned Parenthood Federation of America), prinsă că vinde organe de la copiii avortați și că are „plan” de avorturi în sarcini avansate, mai mulți eurodeputați au adresat Comisiei Europene interpelări pentru a lămuri relația acesteia cu traficanții de copii.

Dar, în pofida  criticii aprinse, Comisia lui Juncker rămâne imperturbabilă în sprijinul financiar pe care îl acordă principalului sindicat internațional al avorturilor.

În răspunsul remis la întrebarea eurodeputatei croate Marijana Petir, Comisarul pentru Sănătate Publică, Neven Mimica, recunoaște deschis:

„Comisia cunoaște speculațiile legate de programul de donare de țesuturi al Planned Parenthood Federation of America, membru asociat al International Planned Parenthood Federation.” Totuși, opinia comisarului este că nu există motive suficiente care să determine Comisia să oprească finanțarea IPPF, deoarece „Planned Parenthood Federation of America nu este printre beneficiarii fondurilor oferite de Uniunea Europeană.

În răspunsuri anterioare la interpelări, Comisia a afirmat, potrivit culturavietii.ro, că subvențiile oferite din banii contribuabililor europeni către Planned Parenthood, de circa 20 de milioane de euro în ultimii 20 de ani, sunt cumva cerute de „Conferința Internațională asupra Populației și Dezvoltării și de necesitatea atingerii celui de-al Cincilea Obiectiv de Dezvoltare al Mileniului privind sănătatea maternă și accesul universal la drepturi reproductive”. Comisia susține că suspendarea fondurilor europene pentru corporație „ar putea duce la risc asupra vieților mamelor și copiilor lor, pentru că nu s-ar mai putea acorda sprijin adecvat în timpul sarcinii și nașterii, sau la o creștere a sarcinilor nedorite, din cauza indisponibilității planning-ului familial.”

Acesta răspuns este în sine un nonsens, pe care de altfel Comisia îl tot repetă la fiecare interpelare pe tema dată. Nici una din cele două instrumente internaționale precizate nu solicită Uniunii Europene să finanțeze avorturile în țări terțe. Tocmai, a exclude Planned Parenthood de la primirea de fonduri europene ar face ca respectivele sume de bani să devină disponibile pentru furnizorii de adevărate servicii de sănătate maternă și îngrijire de urgență, în loc să fie utilizate pentru avorturi.

După cum ne anunţă ziarul israelian Haaretz, parlamentul israelian a respins săptămâna trecută mai multe proiecte de lege care promovau „drepturile LGBT-iştilor”. Proiectele respinse includeau măsuri pentru stabilirea de uniuni civile, prevedeau beneficii guvernamentale pentru partenerii de acelaşi sex ai soldaţilor căzuţi în luptă, interziceau terapia pentru conversia homosexualilor etc.Respingerea a venit la doar o zi după primele manifestări dedicate drepturilor LGBT-iştilor.

Vorbind în Knesset, ministrul sănătăţii Yaakov Litzmann (în prima imagine) a invocat în sprijinul opoziţiei sale faţă de aceste proiecte de lege episodul biblic al „viţelului de aur”, numindu-i pe LGBT-işti şi susţinătorii lor „păcătoşi”.

Interesant că Liga împotriva defăimării (ADL), a lobiului evreiesc din America, care se situează în prima linie a promovării homosexualităţii, lesbianismului şi transgenderismului în restul lumii şi îi atacă cu furie pe cei care se opun sau critică politicile de promovare a acestora, nu a spus nimic despre dezbaterea din Israel şi despre cuvintele ministrului Litzmann.


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Homosexualitate, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “GEORGE ALEXANDER, românul care a condus doua gradinite in NORVEGIA: ”DACA RAMANEM CU MAINILE INCRUCISATE, EI DESFIINTEAZA INSASI NOTIUNEA DE MAMA SI TATA!”/ Campanie de REEDUCARE LGBT in LICEE cu fonduri norvegiene/ Comisia Europeana finanteaza AVORTUL

  1. Extraordinar roman George Alexander! Genul asta de curaj este cred cel pentru care ar trebui sa ne rugam cu totii!

  2. Si eu cred ca nu trebuie sa stam cu mainile in san cand se vorbeste de homosexualitate.

  3. Va dati seama ce ministru al educatiei ar putea fi omul asta,daca 20 de ani de Norvegia nu i-a schimbat principiile sanatoase de viata?

  4. Pingback: George Alexander: CUM PUTEM DORMI LINISTITI CAND NE STIM COPIII FURATI SI DISTRUSI IN “INCHISORILE” LOR? | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare