GERMANIA: tot mai multi germani isi distrug CIPURILE din CARTILE DE IDENTITATE folosind cuptorul cu microunde (VIDEO)

22-08-2015 40 secunde Sublinieri


Washington Post relateaza cateva reactii ale germanilor fata de folosirea cipurilor in cartile de identitate, precum si fata de programul de spionaj electronic al NSA, realizat in complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei.

Astfel, vanzarile la clasicile masini de scris au explodat, probabil pentru evitarea folosirii corespondentei electronice.

Recent, un tanar de 29 de ani a fost arestat la Aeroportul din Frankfurt dupa ce autoritatile au constatat ca cipul din cartea de identitate fusese distrus prin introducerea documentului in cuptorul cu microunde.

Conform politiei, tanarul a recurs la acest gest din cauza ingrijorarilor legate de posibila violare a vietii sale private din cauza microcipului incorporat, din 2010, in actele de identitate.

Distrugerea microcipurilor nu este, insa, un lucru foarte izolat. Pe internet exista chiar mai multe videouri si tutoriale care arata cum se pot distruge, prin diverse metode, microcipurile din actul de identitate.

Autoritatile erau la curent cu reticentele populatiei, un document oficial pe aceasta tema aratand ca ar trebui sa treaca cel putin zece ani pana cand societatea se va obisnui cu noile acte de identitate. In orice caz, microcipul nu este folosit in mod activ de majoritatea populatiei, desi ar putea servi la completarea mai rapida a unor formulare electronice.

Intr-un sondaj realizat in 2014, aproape 40% dintre germani au declarat ca digitalizarea crescanda a societatii si rolul serviciilor secrete sunt o amenintare.


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Germania, Guvernarea electronica (E-GUVERNARE), Panopticon, Transcrieri-Redactari, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “GERMANIA: tot mai multi germani isi distrug CIPURILE din CARTILE DE IDENTITATE folosind cuptorul cu microunde (VIDEO)

 1. Important este sa fim prezenti si treji si constienti de ce se lucreaza in jur , ziua si noaptea…
  Daca vom fi in starea aceasta, vom sti si ce sa facem…

 2. Scary !
  Iata ce vor sa impuna peste tot si sa demonizeze intreaga lume prin amerlocia…
  La aceasta se lucreaza prin “legi noi” care sunt impotriva omului si care reusesc unde lumea este fara de Hristos si Sfintii Sai.
  Tehnologia isi aduce si ea obolul la eficacitatea acestor legi asa ca-mi
  permit sa pun acest link aici, desi nu are legatura cu cip-urile insa face parte din acelasi concert satanic…

  http://www.lepantoinstitute.org/abortion/former-satanist-i-performed-satanic-rituals-inside-abortion-clinics/

 3. Mie personal mi-a ramas in minte, din tot articolul de mai sus, doar mentiunea ca aprox 10 ani vor fi îndeajuns ca populatia sa se obisnuiasca cu ideea de microcip; iar daca stam sa analizam la rece aceasta afirmatie constatam ca se adevereste, cel putin exemplu romanilor care prin anii 2000 erau in mare parte distanti fata de tehnologie, dupa nici 10 ani aceasta face parte din viata lor. Nu mai pomenesc de cardurile bancare care la începutul acelorasi ani erau necunoscute majoritatii, acum insa si batranica de la tara stie ce sunt acelea si la ce servesc. Desigur ca vor mai exista si cativa care nu vor agrea imbratisarea cu tehnologia, insa pe zi ce trece acestia se vor imputina excesiv de mult.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare