HOAX? Rusia s-ar dota cu arma psihotronica

6-04-2012 1 minut Sublinieri


Printre primele măsuri luate după ce a fost ales preşedinte, fostul premier rus, Vladimir Putin, a aprobat planul de fabricare a unor arme ale viitorului, armele “psihotronice”, care vor reduce “duşmanul” la un simplu “zombie”, aceste arme acţionând direct asupra sistemului nervos central,  după cum scrie Daily Mail. 

Acest tip de arme a fost realizat de cercetătorii ruşi pentru a echipa armata ţării cu tehnologie militară performantă, astfel încât Rusia să poată face faţă oricărui  eventual atac din partea unor inamici din afara ţării sau chiar din interiorul ei.

Surse din Moscova care au dorit să-şi păstreze anonimatul au precizat pentru tabloidul britanic că armele psihotronice vor fi perfecţionate şi vor deveni funcţionale până la sfârşitul acestui deceniu.  Aceleaşi surse au  mai dezvăluit că Putin s-a referit la armele psihotronice în sensul că acestea sunt “instrumente complet noi pentru atingerea unor scopuri politice şi strategice”. Sursele mosovite au dezvăluit de asemenea că, de fapt, armele psihotronice ar fi destinate în primul rând “disidenţilor ruşi”.

Armele psihotronice folosesc radiaţia electromagnetică de tipul celei pe baza căreia funţionează cuptoarele cu microunde. “Acest tip de arme este comparabil, ca efecte, cu armele nucleare, dar va fi mult mai acceptabil în termenii ideologiei politice şi militare”, s-a exprimat Putin când a vorbit despre armele psihotronice. Planurile privind fabricarea şi folosirea superarmelor au fost anunţate într-un cerc restrâns, la sfârşitul lunii martie, de către ministrul rus al Apărării, Anatoli Serdiukov.

“Dezvoltarea armamentului bazat pe principii psihice – arme cu energie directă, armament geofizic, arme genetice, arme psihotronice şi aşa mai departe – este un program care face parte dintr-un plan mai extins privind viitoarele arme ale Rusiei, ce va fi finalizat până în 2020”, a declarat Serdiukov.

Cu toate acestea, programele militare de acest gen nu sunt însă o noutate. Atât Statele Unite, cât şi Rusia şi fosta URSS fac cercetări în secret, în domeniul armelor electromagnetice, încă din anii ’50. Acum însă, Putin pare mai hotărât ca niciodată să-i întreacă şi să-i domine astfel pe americani, după cum au comentat surse avizate care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Nota noastra:

Avand in vedere subiectul stirii, mai mult decat dubios – armele psihotronice, o legenda urbana mai degraba, despre care se tot vorbeste si, cand e vorba de un razboi, asistam la aceleasi maceluri “clasice”  provocate de gloante, bombe si nucleare -, am verificat de curiozitate acuratetea citatelor care ar da ca oficiala varianta ca Rusia isi incordeaza muschii electro.

In presa internationala doar doua tabloide britanice au abordat subiectul (Daily Mail si Herald Sun), de o maniera total aiurea, cu citate trunchiate, fara sursa si bazate pe declaratii emise in “cerc restrans” (verifica cercurile daca poti). Nicio alta sursa de stiri serioasa nu a preluat sau redat informatii de acest gen. Si daca au ajuns tabloidele britanice sa aiba informatii din “cercurile restranse” ale Moscovei…

La noi, in schimb, s-au cam bulucit sa preia “stirea” mai toate siteurile media, ce-i drept plasate mai degraba la nivelul tabloidelor de stiri.


Categorii

1. DIVERSE, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “HOAX? Rusia s-ar dota cu arma psihotronica

 1. @cristi_g:

  Da, Pro TV a citat, spre deosebire de Jurnalul, care a folosit Daily Mail, din Herald Sun. Dar acolo… nu e nimic citat, de fapt, ci foarte vag si fara sursa, cum altfel.

  http://www.heraldsun.com.au/technology/sci-tech/russia-working-on-electromagnetic-radiation-guns/story-fn5iztw3-1226317396841

 2. Domnilor.. arma e pentru inamici şi pentru disidenţi.. totodată au alte arme care sugestionează masele.. probabil să-l voteze pe Putin 60% din populaţie.

  Una peste alta, rusia redevine Imperiul răului.. cel puţin la nivelul discursului de tabloid. Cum să nu fie rea o ţară care are arme psihotronice!

  Nu că Rusia n-ar fi rea! 🙂

 3. Cred ca s-a strecurat o eroare in interpretarea datelor de catre anumiti ziaristi. Armele psihotronice exista de mai multa vreme si ele sunt folosite de mult mai mult timp, fara voia noastra.

  In primul rand, armele psihotronice sunt asa-numitele dispozitive de manipulare in masa prin controlul undelor cerebrale. Ele induc initial oamenilor starea de pasivitate ca mai apoi sa amplifice neputintele noastre aducandu-ne la deznadejde.

  Sunt arme preferate in mod special de media: tv, ziare, reviste. E o intoxicare mentala constanta la care suntem supusi zilnic prin stirile despre crime, violuri, nedreptati, abuzuri, scandaluri, sinucideri, etc.

  Si nu doar Rusia foloseste acest control, ci si SUA.
  Inca de acum cativa ani aparuse in presa rusa stirea conform careia “armele psihotronice vor fi mai eficiente si mai periculoase decat cele atomice sau nucleare, fiind capabile sa distruga moralul si psihicul unor tari intregi, transformandu-le cetatenii in personaje fara vointa sau discernamant de tip “zombie”. Astfel de arme sunt capabile sa controleze comportamentul populatiei, sa le altereze serios functiile psihicului si chiar sa convinga oamenii sa comite sinucideri in masa.”

  http://www.descopera.ro/dnews/4474700-armata-rusa-isi-transforma-inamicii-in-zombie

  Un lucru omit sa ne spuna insa posesorii acestor informatii: aceste arme nu au influenta asupra oamenilor care-si analizeaza gandurile in mod constant!

 4. “Doamne, dă-mi și mie din binecuvântarea Ta, să mă mântuiască pe mine și pe familia mea. Noi suntem slabi, Doamne, dar Tu, care ne iubești, nu ne lăsa, ajută-ne să ducem până la capăt, cu răbdare, cu credință și cu dragoste viața noastră, ajută-ne să nu urâm pe nimeni. Tu ne-ai învățat să zicem: «Și ne iartă greșalele noastre, precum iertăm greșiților noștri». Dă-ne, Doamne, puterea să iertăm, privește-ne și ajută-ne la împlinirea poruncilor, ajută-ne să nu urâm pe nimeni, dă-ne inimă curată să ne iubim unii pe alții și nu răsplăti cu rău, nimănui!”

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/03/07/binecuvantare-de-la-parintele-constantin-burduja-patriarhul-vasluiului-sa-luptati-ca-raul-sa-nu-se-cuibareasca-in-inima-voastra/

 5. @carmen:

  Mass-media nu e arma psihotronica. Noi nu prea credem in teoriile legate de armele psihotronice. Diavolii n-au nevoie de asa ceva ca sa isi faca treaba, la fel si slugile lor.

 6. Cred ca diavolii vor utiliza asa ceva, si mai ales antihristul, ca sa poata poseda mintea oamenilor !
  De aceea lupta noastra nu trebuie sa fie cu lumea asta, care oricum isi va urma cursul anti-crestin, ci lupta cu propriile patimi, ca sa ne curatim si sa putem primi Sfantul Duh.
  Cei care vor avea Sfantul Duh nu vor putea fi atinsi de nicio arma psihotronica, caci vor avea Discernamant si vor fi “imuni” la teroare, asa cum erau martirii primelor secole de crestinism, care mureau in cele mai groaznice chinuri nelepadandu-se de Hristos !

  Doamne ajuta !

 7. @admin
  Nu, dar se folosesc de ele.

 8. Cu tristete observ ca presa romaneasca se transforma intr-un OTV. Incep sa preia toti aberatiile de prin pravda sau daily mail, ambele cancan-uri.

  Pai rusii la cate nucleare au, chiar ii intereseaza arma psihotronica? Chiar crede cineva ca ei cu asta spera sa contracareze imperiul anglo-american?

  Arma psihotronica este o arma SF despre care se discuta in ziarele de OZN-uri inca dupa revolutie, ar fi mai bine sa se discute acum de razboiul financiar, lumea sa il cunoasca si sa fie constienta ca acesta este in plina desfasurare.

  Diavolul ne deturneaza atentia de la lucrurile importante pentru a le ignora pe cele relevante. Daca toti romanii ar intelege razboiul financiar, reactiile noastre ar fi cu totul altele. Bunaoara, mai zilele trecute cand a scazut Isarescu dobanda de referinta, trebuia sa iese lumea in fata BNR sa protesteze, deoarece ce face Isarescu este distrugerea valorilor banilor si finantarea indirecta a insolventelor din sistemul bancar.

 9. De faptul ca in spatele acestor tehnologii de agresiune stau demonii vazuti si nevazuti, nu ma indoiesc. Dar nu pot afirma ca ele nu exista.

  Sa luam, spre exemplu, telefoanele mobile. Este cunoscut faptul ca oamenii care locuiesc in blocurile pe care sunt aplasate antenele de microunde GSM sunt expusi in mod direct radiatiilor si consecintelor acestora.

  Multi dintre noi folosim astazi internetul fara fir, dar cati stiu oare cat de nociv este campul emis de asemenea aparate, asemanator cuptorului cu microunde?

  Ceea ce acum doua decenii parea de domeniul Sf-ului, astazi devine realitate. Insa toate astea nu trebuie decat sa mentina treaza atentia crestinilor de a nu cadea in capcana iluziilor si constientizarea ca singura scapare este doar Hristos.

 10. Ele sunt impropriu denumite arme, deoarece nu omoara oamenii, ci doar altereaza starea psihica si sanatatea noastra.

 11. Diplomati americani victime ale armelor psihotronice

  Ambasada SUA în China a emis miercuri o alertă pentru a-i avertiza pe rezidenţii americani în legătură cu ‘fenomene auditive sau senzoriale acute şi neobişnuite, însoţite de zgomote anormale sau sunete pătrunzătoare’.
  Este vorba de cazul unui funcţionar american la post la Canton (sud), care ‘a simţit recent zgomote şi presiuni subtile, vagi, dar anormale’. El a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral (TCCL).
  Incidentul aminteşte de misterioasele ‘atacuri ţintite’ care au afectat între sfârşitul anului 2016 şi vara anului 2017 mai mult de 20 de diplomaţi americani aflaţi la post la Havana.
  ‘Simptomele medicale’ sunt ‘extrem de similare şi total compatibile cu simptomele medicale care i-au afectat pe americanii care lucrau în Cuba’, a declarat secretarul de stat american Mike Pompeo.
  Aceşti diplomaţi au suferit pierderi de auz, tulburări cognitive, vertij, insomnie sau probleme de vedere. Incidentele au fost descrise uneori ca ‘atacuri acustice’, deşi Departamentul de Stat a fost precaut cu privire la cauze.
  https://www.stiripesurse.ro/sua-au-emis-alerta-in-china-dupa-ce-diploma-ii-le-au-fost-ataca-i-pe-modelul-cubanez-beijingul-spu_1267021.html

 12. Last month, a consulate worker in Guangzhou was found to have suffered a mild traumatic brain injury after reporting “abnormal sensations of sound and pressure” from late 2017 through to April 2018.
  Mark Lenzi, a security engineering officer at the consulate in Guangzhou, who lived in the same complex as the consulate worker who suffered brain trauma, said he had been hearing sounds like “marbles bouncing and hitting a floor” since April last year. That was followed by excruciating headaches and sleeplessness, symptoms his family also experienced.
  US issued a health alert in May to US citizens in China to report any “unusual acute auditory or sensory phenomena.
  Mike Pompeo, on Tuesday announced the formation of a task force to investigate unexplained health incidents among US government personnel and their families overseas.
  https://www.theguardian.com/world/2018/jun/07/sonic-attack-fears-as-more-us-diplomats-fall-ill-in-china

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare