Inca o “sminteala”? BEBELUS CE AR FI AJUNS IN STARE GRAVA LA SPITAL DUPA CE AR FI FOST SCAPAT DE MAINI IN TIMPUL BOTEZULUI

29-05-2015 1 minut Sublinieri

Un baietel de numai o luna, din Botosani, se afla in stare grava la spital dupa un incident petrecut, in timp ce era botezat.

Martorii spun ca bebelusul ar fi fost scapat din maini de preot, moment in care, s-a lovit cu gura de marginea cristelnitei, apoi a cazut in vas si a inghitit multa apa. El a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Pediatrie din Botosani si de acolo a fost trimis la Iasi.

Preotul bisericii din Botosani unde s-a petrecut incidentul recunoaste ca, in timpul ceremoniei a avut loc un incident. Nu vrea sa spuna insa exact ce s-a intamplat desi martorii sustin ca barbatul l-ar fi scapat pe cel mic in timp ce, potrivit ritualului, il ridica pe baietel ca sa il scalde in cristelnita. Copilul i-a alunecat din mana si atunci s-a lovit de vasul din aluminiu.

In timpul botezului i s-a facut rau copilului. A fost sunata ambulanta, a fost luat si dus copilul. Am inteles ca acum este bine. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie sanatos”, a spus preotul Ilie Liviu Florariu

Preotul spune ca in cei 16 ani de cand slujeste nu a patit niciodata asa ceva. Parintii au chemat imediat o ambulanta.

Am fost solicitati pentru un copil la biserica la botez care prezenta un traumatism [minor!] la nivelul gingiei si buzei. Copilul era constient dar agitat. A fost transportat in conditii de siguranta la spital pentru investigatii suplimentare”, a spus Liviu Stan, medic Ambulanta Botosani.

Intre timp, pentru ca starea lui se agrava, baietelul a fost transferat de la sectia de reanimare a Spitalului de Pediaterie din Botosani la Iasi. Parintii nu au depus deocamdata o plangere impotriva preotului. Vor lua o decizie in functie de starea copilului.

Nota noastra:

In ciuda faptului ca cei intrebati spun ca bebelulsul e bine, totusi presa face din asta o mare tragedie, un scandal care iti inspira teama de a mai boteza copilul in cristelnita.

Fata de malpraxisurile care exista in domeniul medical fata de bebelusi, sau oameni in general, (a se vedea recent cazul unui bebelus mort la scurt timp dupa nastere), care nu par asa o mare nenorocire si cel mult se circumscriu in cercul erorii umane, Biserica este ca intotdeauna rau taxata, de parca zici ca e si demonica de cat rau i se pune in carca. Doamne, fereste!


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Inca o “sminteala”? BEBELUS CE AR FI AJUNS IN STARE GRAVA LA SPITAL DUPA CE AR FI FOST SCAPAT DE MAINI IN TIMPUL BOTEZULUI

  1. Ispita …si poate si ceva neatentie? Un prilej tocmai bun pt. a ataca din nou Biserica, se putea altfel?

  2. HRISTOS S-A INALTAT!+++

    Un ACCIDENT este prin insasi definitie un eveniment imprevizibil!.. Acest lucru i se putea intampla oricui, chiar si mamei ori tatalui copilasului in timp ce i-ar fi facut baie de exemplu.. Si in cazul acesta, parintii trebuiau sa fie acuzati atat de grav? Ori, se bucurau ei daca erau condamnati pe nedrept?! Nu cred!

    Acesta este limpede un alt atac la adresa preotilor, bisericii si eventual, ATAC LA BOTEZUL UNUI COPIL IN NUMELE SFINTEI TREIMI!+++ Adica, viclean, un alt atac impotriva Lui Dumnezeu+..Ca de “matrapazlacuri si tot felul de can-can-uri nu duce lipsa mamona care-si vara coada pe-oriunde-i intra”..

    Aviz tuturor parintilor care ar putea sa acuze oameni nevinovati in cazuri fortuite.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare