Inca un scandal urias despre o RETEA DE PEDOFILIE MONSTRUOASA in CANADA. Inspectoarea care s-a ocupat de caz: “ACTE SEXUALE ABOMINABILE PE SEAMA COPIILOR, DINTRE CELE MAI GROAZNICE”/ George Alexander acuza ABUZURI SEXUALE comise asupra unora dintre COPIII ROMÂNI preluati de BARNEVERNET

2-12-2016 3 minute Sublinieri

canada-pedofilie

Aproape 400 de copii au fost salvați și 348 de adulți au fost arestați după o investigație internațională asupra unei rețele de pornografie infantilă, a anunțat Poliția Canadiană, informează NBC News.

Proiectul, desfășurat în secret, a început acum aproape 6 ani, când un bărbat din Toronto a fost descoperit că distribuia materiale “foarte explicite”, cu abuzuri sexuale asupra copiilor.

Ca urmare a acestei descoperiri, s-a declanșat o întreagă investigație, în urma căreia s-a descoperit existența unei companii care producea și distribuia filme în care copii erau abuzați și care le vindea la nivel internțional. Compania, care funcționa prin intermediul unui site, era condusă de către canadianul Brian May, în vârstă de 42 de ani.

Șeful Unității care se ocupă cu combaterea abuzurilor sexuale din Toronto, Inspectorul Joanna Beaven-Desjardins, a intrat în contact cu Serviciul de Inspecție al Poștei din Statele Unite și s-a început o investigație comună.

După 7 luni, anchetatorii au efectuat o percheziție la sediul companiei de producție de film, unde s-au găsit sute de mii de imagini și videoclipuri care conțineau „acte sexuale abominabile făcute pe seama copiilor, unii dintre ei foarte mici, unele dintre cele mai groaznice pe care le-am văzut vreodată”, a spus Inspectoarea Beaven-Desjardins.

Poliția a confiscat 45 de terabiți de date de la compania respectivă, care distribuia materialele în peste 50 de țări de pe glob. În consecință, 108 persoane au fost arestate în Canada, 76 în Statele Unite și 164 în alte țări.

Ceea ce a fost și mai grav a fost faptul că mulți dintre infractori lucrau sau interacționau îndeaproape cu copii. Între arestați s-au aflat 40 de profesori, nouă doctori și asistente, șase persoane care lucrează în domeniul aplicării legii, nouă pastori și trei părinți adoptivi.

Un exemplu îngrozitor a fost acela al unui fost profesor canadian, la domiciliul căruia s-au găsit peste 350.000 de imagini și peste 9.000 de filme care conțineau abuzuri sexuale asupra copiilor. Mai mult, unii dintre acești copii erau cunoscuți de-ai profesorului, acesta abuzând sexual inclusiv un copil cu care era înrudit.

Pe lângă arestări, poliția a reușit să elibereze 368 de copii din infernul abuzurilor sexuale la care erau supuși.

Recent, o rețea uriașă de pedofili a fost descoperită în Norvegia. Canada este una dintre cele mai liberale țări de pe glob, Curtea Supremă din această țară legalizând relațiile sexuale dintre oameni și animale, cu condiția “să nu existe penetrare“.

Norvegia este zguduită de un scandal de amploare, după ce s-a descoperit o uriașă rețea de pedofili, așa cum ActiveNews a anunțat în premieră, în România. Conform lui George Alexander, printre victime se află inclusiv copii români luați în mod abuziv de Barnevernet, organizație ce se ocupă cu protecția copiilor.

George Alexander este cunoscut pentru lupta pe care a dus-o cu Barnevernet, dând publicității abuzurile Serviciului de Protecție a Copilului din Norvegia.

Iată ce spune George Alexander pentru ActiveNews:

“După cercetări minuțoase care au durat câteva luni de zile, poliția norvegiană a descoperit, împreună cu FBI, o rețea uriașă de pedofili cu ramificații în întreaga Europă. Materialele confiscate, în special cele electronice, sunt într-o cantitate impresionantă.

S-a lucrat în cel mai mare secret, 25 de polițiști norvegieni au lucrat la acest caz. Date sunt îngrozitoare. Este vorba despre copii care au fost abuzați sexual, chiar și bebeluși. Poliția a confiscat date care arată că pedofilii planificau chiar și pe copii nenăscuți. Probele arată că unul dintre aceștia planificase abuzul sexual al propriului copil care nu era născut.

Sunt foarte mulți oameni implicați în această rețea de pedofilie, printre care doi parlamentari, unul de la Partidul Conservator, celălalt de la Partidul Pașii Progresului. Sunt de asemenea ingineri, juriști, chiar și un polițist. S-ar putea să fie și angajați ai Barnevernet, ai Protecției Copilului. Datele sunt uluitoare, numai în Districtul de Vest, în jurul orașului Berge, sunt 5.500 de pedofili care utilizau această rețea.

Am date de la părinți români care certifică faptul că o parte din copiii români luați în mod abuziv de Barnevernet au fost abuzați sexual. În acest moment nu pot să dau astfel de date pentru că părinții doresc să se adreseze justiției. Atunci când profesioniști precum medici și psihologi certifică aceste bănuieli, este vorba de niște abuzuri, niște atrocități împotriva copiilor români aflați în străinătate”, a spus Alexander.

Ipoteza că Barnevernet răpește copii din sânul familiei pentru a-i da rețelelor de pedofili a mai fost vehiculată și în timpul cazului Bodnariu. Instanțele norvegiene au dat dreptate familiilor Bodnariu și Nan, care și-au primit copiii înapoi, după procese îndelungate.

Aceste familii de români nu sunt singurele cărora le-au fost luați copiii de către Barnevernet, numărul acestora fiind mult mai mare.


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Pedofilie

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Inca un scandal urias despre o RETEA DE PEDOFILIE MONSTRUOASA in CANADA. Inspectoarea care s-a ocupat de caz: “ACTE SEXUALE ABOMINABILE PE SEAMA COPIILOR, DINTRE CELE MAI GROAZNICE”/ George Alexander acuza ABUZURI SEXUALE comise asupra unora dintre COPIII ROMÂNI preluati de BARNEVERNET

 1. Acum sa vedem si ce va face justitia, mai exact: pedepsele. De obicei acolo se fasaie tot.

 2. Serviciile Securiste occidentale sunt pline de pedofili , psihopati , satanisti ,luciferieni adepti ai unor culte si societati secrete/discrete cu radacini in perioada antica antidiluviana . De aici rezulta tot acest fenomen. Retelele care sunt expuse si destructurate sunt doar un paravan si au ca scop devierea atentiei .In ce priveste elita politica / culturala / economica – Santajul este asigurat cu astfel de dosare.

 3. Cititi cu atentie descrierea – referinte la organizatia Stratfor…
  https://www.youtube.com/watch?v=DKHpaHl44ms

  Impresia mea este ca in perioada urmatoare incep sa iasa whistleblower-ii din interior. Jurnalismul independent capata proportii si sistemul incearca sa reactioneze prin marota “fake news” – inventie a CIA si dezvaluit chiar de jurnalisti de la CNN care si-au dat demisia.

 4. @stef:

  Asa e, @stef. Din fericire, traim o perioada propice dezvaluirilor. Din nefericire, se pare ca sunt mai multi decat am fi crezut, ocupa deja functii cheie (chiar si cele mai putin vizibile), au o capacitate excelenta de disimulare si o metoda de neinteles prin care castiga noi aderenti. Un an macar de acum incolo vor mai iesi multe la iveala, te asigur.

 5. 19.03.2012 – Oslo
  Russian NGOs Mobilized against Norwegian Barnevernet
  The aim of the protests is to demand the release of 15 Russian children who have been removed from their Russian parents and placed in Norwegian foster families.
  http://www.tnp.no/norway/panorama/2802-russian-ngos-mobilized-against-norwegian-barnevernet

  Norsk Barnevern-Norwegian CPS Pedophile secret Human sale Agenda!
  https://www.youtube.com/watch?v=Pw_viU-dUss

  AndrewBreitbart @AndrewBreitbart
  How prog-guru John Podesta isn’t household name as world class underage sex slave op cover-upperer defending unspeakable dregs escapes me.
  4 Feb 2011
  https://mobile.twitter.com/AndrewBreitbart/status/33636278100561920

 6. Dezvăluire șocantă: Scena violului din filmul ‘Ultimul tango la Paris’ a fost reală
  Bernardo Bertolucci a admis, la un eveniment care a avut loc la Cinemateca Franceză, că actriţa Maria Schneider nu a ştiut dinainte că va filma scena violului din “Ultimul tango la Paris”, în care a jucat alături de Marlon Brando.
  “Voiam reacţia ei ca fată, nu ca actriţă. Ca Maria să interpreteze umilinţa şi furia ei, voiam să o simtă. Ţipetele… Nu, nu. Mai târziu mă va urî toată viaţa”
  http://www.stiripesurse.ro/dezvaluire-ocanta-scena-violului-din-filmul-ultimul-tango-la-paris-a-fost-reala-video_1167000.html

  Bernardo Bertolucci on Working With Youthful Actors
  Bertolucci: I don’t think I’m a case of pedophilia, which is a word that nobody can use, but I feel good with young people. It’s contagious.
  http://www.hollywoodreporter.com/news/me-you-director-bernardo-bertolucci-386950

 7. @M
  Niste criminali care ar fi trebuit sa zaca dupa gratii. Si Bertolucci si porcul de Brando. Si atatia altii de pe acolo.

 8. Pingback: Există interesul ca România să fie un RAI AL PEDOFILILOR și al traficului de carne vie? ABUZATORII DE MINORI - TRATAȚI CU INDULGENȚĂ SUSPECTĂ DE LEGISLATORI, PROCURORI, INSTANȚE... Noi înlesniri ale pedepselor pentru PEDOFILI aduse de modificăr
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare