STOP BARNEVERNET! Proteste fata de ABUZUL CRIMINAL al autoritatii de protectie a copilului din Norvegia. INSTITUTIA ORORII ANTIHRISTICE are o pozitie de “stat in stat” si are la activ zeci de mii copii RAPITI “LEGAL” de la imigranti. SOLIDARITATE CU FAMILIA BODNARIU, ai caror copii sunt separati si deja pe cale sa fie DATI SPRE ADOPTIE! Exista riscul real de a ajunge pe mana MAFIEI HOMOSEXUAL-PEDOFILE, de a fi ABUZATI si PERVERTITI. Si in alte tari nordice se intampla. Alte cazuri socante, intre care o ALTA FAMILIE DE ROMÂNI CU 5 COPII (video)

20-12-2015 24 minute Sublinieri

STOP BARNEVERNET

Barnevernet – experiment antihristic premeditat impotriva familiilor crestine si a celor defavorizate, pe principiul: ASTAZI IN TARILE NORDICE, MAINE IN TOATA LUMEA?!

photo-prodocens-media-protest-in-fata-ambasadei-norvegiana-in-bucuresti-1protest pt familia Bodnariu ambasada Norvegieiprotest Barnevernet

Copiii sunt literalmente smulşi din mâinile părinților lor. Funcționarii și poliția sunt nepăsatori și neînduplecați la strigătele mamelor și copiilor, copii care sunt pur şi simplu răpiţi şi duşi spre o destinaţie necunoscută, fără ca părinţii să poată face ceva”.

***

Cititi si:

***

TVR/ Universul credinţei/ 20 decembrie 2015:

Dialogurile dimineţii. Cazul Bodnariu.
Invitaţi: senatorul Titus Corlăţean (Comisia de Politică Externă a Senatului României), E. S. Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Norvegiei în Romania şi Daniel Bodnariu (fratele lui Marius Bodnariu – tatăl celor 5 copii care au fost separaţi de familie printr-o decizie a autorităţilor norvegiene).

Moderator: Rafael Udrişte
Editor coordonator: Paula Tăbîrcă
Producător: Estela Dincă

Senatorul Titus Corlățean, invitat la Universul credinței: “Protecția copilului este o instituție de care se tem și norvegienii, ca nu cumva un vecin să sune la Poliție și să reclame vreun “abuz”. Sunt mii de copii rupți de părinții lor în ultimii ani, mai ales familii venite din străinătate. În cazul Bodnariu, este vorba despre o familie cu tată român și mamă norvegiană, copiii fiind rupți cu brutalitate și plasați nu știu pe unde, acum lucrându-se, din câte știm noi, la plasarea spre adopție. Fără nici un fel de anchetă socială serioasă, fără ca acești inspectori să vorbească cu familia la ei acasă, cu vecinii, și nu într-o secție de poliție.

Interesant este că sesizarea inițială s-a făcut telefonic, a fost înregistrată, pentru ca ulterior directoarea, văzând cum evoluează lucrurile, să revină, să spună acestui serviciu că este o familie bună, că părinții au grijă de copii. Această a doua revenire nu a fost luată în considerare. Mecanismul s-a pus în funcțiune în mod brutal și sunt abuzuri de procedură: două dintre asistentele sociale aparținând acestei instituții au avut o discuție separată cu mama copiilor, sfătuind-o să depună plângere că tatăl are un comportament violent și “atunci vom putea rezolva problema. Îți dăm copiii înapoi, îi plasăm cu tine separat și practic tatăl este cel incriminat.” Oriunde în lume așa ceva este infracțiune și este pedepsit de legea penală”.

***

DRAMA FAMILIEI BODNARIU – in prima parte a emisiunii Q&A, realizata de Alessandra Stoicescu la Antena 3 din 19 decembrie 2015.

Participa cu interventii remarcabile: Daniel Bodnariu (fratele tatalui), Adina Anghelescu, avocatul Daniel Ionascu, Mugur Ciuvica, Ecaterina Andronescu, Vlad Nistor. Prin telefon: Raluca Lunculescu (MAE), Gabriela Coman (Directia de Protectie a Copilului).

***

[…] Sunt în Bergen, la 3 – 4 ore de mers cu mașina. Frații nu s-au mai văzut între ei. Copiii și-au arătat dorința de a fi împreună, li s-a refuzat acest lucru. Doamna directoare de la școala unde merg fetele mari a sunat la Protecța Copilului și și-a exprimat îngrijorarea că sunt disciplinate acasă. Chiar ea a spus că nu crede că sunt abuzate fizic” a explicat Daniel Bodnariu, unchiul copiilor.

[…]

Protest la Ambasada Norvegiei la Bucureşti. Câteva sute de persoane şi-au exprimat în stradă solidaritatea cu familia unui român care a fost separată de copii de serviciile sociale norvegiene.

Marius şi Ruth Bodnariu au cinci copii şi locuiesc în Norvegia de zece ani. Luna trecută, autorităţile pentru protecţia copilului i-au luat pe cei mici de lângă părintii lor.

Cei doi sunt acuzaţi de violenţă asupra copiilor şi îndoctrinare religioasă. Totul a început după ce două dintre fete ar fi povestit la şcoală că părinţii le pedepsesc fizic. Acum, toţi cei cinci copii sunt în plasament la familii norvegiene.

Soţii Bodnariu susţin că toate acuzaţiile sunt nefondate şi au angajat un avocat care îi reprezintă în Norvegia.

La solicitarea TVR, Ministerul român de Externe a precizat că monitorizeaza cazul şi se află în contact permanent cu familia.

Misiunea diplomatică română la Oslo s-a aflat în contact permanent cu familia în cauză pentru acordarea de sprijin și asistență consulară. De asemenea, Ambasada a întreprins demersuri relevante pe lângă oficiali din Ministerul norvegian al Afacerilor Externe și din Parlamentul Norvegiei.

Părinții minorilor au angajat pe cont propriu un avocat specializat în soluţionarea unor astfel de cazuri, care îi reprezintă în cadrul procedurilor judiciare aflate pe rolul instanțelor locale competente, având ca obiect exercitarea autorității părintești asupra celor 5 copii.

În România, Ministerul Afacerilor Externe a informat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie despre acest caz şi a organizat consultări interinstituţionale pentru evaluarea posibilităţilor de sprijin şi intervenţie la nivel bilateral.

Având în vedere solicitarea expresă a familiei în cauză de a se evita mediatizarea detaliilor cazului, MAE nu este în măsură să ofere informații suplimentare, precizează Ministerul Afacerilor Externe.

[…]

Protestul a fost organizat în sprijinul familiei formate din românul Marius Bodnariu, inginer IT, soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală, şi cei cinci copii ai lor, stabiliţi cu toţii în Norvegia. Copiii, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

Copiii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.

La protestul de sâmbătă, din faţa Ambasadei Norvegiei, au fost prezente peste 300 de persoane, apropiaţi ai familiei, susţinători, precum şi fratele lui Marius Bodnariu, Daniel. Acţiunea, ca şi alte comunicări ale familiei, a fost făcută publică pe pagina de Facebook “Norway Return the children to Bodnariu Family (Norvegia, dă înapoi copiii familiei Bodnariu).

“Am deschis această pagină pentru a ne uni împreună în post, rugăciune şi alte acţiuni pentru fratele nostru, Marius Bodnariu, şi soţia lui, Ruth Johanne Bodnariu. Copiii lor au fost luaţi de către protecţia copilului luni, noiembrie 16. Marius a fost arestat de către poliţie şi după o zi a fost eliberat pentru că nu era violent. Copiii au fost luaţi pe motiv de “îndoctrinare religioasă”. Rugaţi-vă pentru această familie greu încercată!”, se arată pe pagina de Facebook citată.

Oamenii au venit la protest cu bannere cu mesajele:Children belong to family” (Locul copiilor este la familie), “Norway, do not separate Bodnariu family (Norvegia, nu separa familia Bodnariu), “Stop the Barnevernet” (Opriţi Barnevernet), “Norway, give us back the children you stole!” (Norvegia, dă-ne înapoi copiii pe care i-ai furat), “Romania loves her children. Free the Bodnariu!” (România îşi iubeşte copiii. Eliberaţi-i pe cei din familia Bodnariu), “Why are you silent Europe? Norway is kindapping your children” (Europa, de ce taci? Norvegia îţi răpeşte copiii) şi au spus “Tatăl nostru” în faţa ambasadei.

Cum au fost luaţi copiii

Daniel Bodnariu povesteşte că pe 16 noiembrie a avut loc o tragedie pentru familie. După ce le-au luat pe fete de la şcoală, reprezentanţii Protecţiei Copilului au mers acasă la soţii Bodnariu, i-au luat şi pe cei doi băieţi, mai mici, iar pe părinţi i-au supus unui interogatoriu în urma cărora ar fi stabilit că nu sunt periculoşi.

“S-au purtat cu ei de parcă ar fi fost nişte criminali. Pe 17 noiembrie aşteptau copiii acasă, că aşa li s-a spus. Seara au venit patru poliţişti să ia bebeluşul de trei luni. Este un drept fundamental al mamei de a nu fi despărţită de bebeluşul pe care îl alăptează”, a spus Daniel Bodnariu, precizând că acum părinţii îşi pot vedea copiii de două ori pe săptămână câte două ore, însă pe băieţi numai mamei îi este permis să îi vadă.

El a mai precizat că părinţilor li se va face anchetă socială în februarie, dar între timp au fost anunţaţi că se deschide procedura de adopţie internaţională pentru copii. Copiii au fost deja plasaţi în trei familii din două oraşe.

“Nu înţelegem de ce a fost necesar să se folosească aceste măsuri extreme. Vrem să rămânem alături de ei până când acest caz se va rezolva. Cerem explicaţii privind aceste decizii care încalcă chiar şi legile lor”, a mai spus Bodnariu..

Un avocat prezent la protest la arătat, la rândul său, că în România mai întâi se face anchetă socială şi psihosocială pentru a se determina dacă un copil a fost abuzat şi apoi este luat de la părinţi. El a mai spus că soţilor Bodnariu le-au fost luaţi copiii fără explicaţie şi că Marius Bodnariu a fost reţinut fără a avea un avocat.

“Sperăm că acest abuz nu este sprijinit de statul norvegian. Credem că modul în care copiii cresc în familie trebuie să continue. Copiii vor creşte cu traume emoţionale şi spirituale. Nu credem că doar violenţa fizică afectează copiii, ci mai ales cea emoţională”, a spus un alt protestatar.

Un prieten de familie a arătat, la rândul său, că Marius şi Ruth au trăit o vreme în România, iar apoi s-au mutat în Norvegia.

“Viaţa de acolo e una prospera, dar acolo există, ca în orice alt popor, anumite legi. Organizaţia Barnevernet abuzează de legi şi iau copiii din familiile lor. Şi alte familii de români trăiesc cu teamă şi spun că au impresia că copiii lor sunt urmăriţi la şcoală. (…) Orice părinte se luptă să fie alături de cei dragi. Nu ne luaţi acest drept. Rugăm autorităţile norvegiene să ia măsuri pentru ca ei sa revină. Îi rugăm pe preşedintele Iohannis şi pe premierul Cioloş să facă tot ce pot pentru a reuni familia”, a mai spus bărbatul.

Printre protestatari, un profesor la Facultatea de Asistenţă Socială s-a declarat “revoltat” şi a spus că a venit să îşi exprime solidaritatea cu familia.

[…]

Protecţia copilului din România propune plasarea copiilor la unchiul din România

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA) va propune autorităţilor din Norvegia să permită plasarea copiilor familiei Bodnariu la unchiul patern din România, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele ANPDCA, Gabriela Coman.

Preşedintele ANPDCA Gabriela Coman a declarat sâmbătă pentru MEDIAFAX că, încă de săptămâna trecută, se fac demersuri de către instituţie în cazul familiei Bodnariu, stabilite în Norvegia, ai cărei copii au fost luaţi de autorităţile din această ţară.

Coman a precizat că cei cinci copii ai românului Marius Bodnariu şi ai norvegiencei Ruth Bodnariu, au certificate de naştere norvegiene şi sunt monitorizaţi de serviciile sociale de acolo, care susţin că minorii ar fi suferit un abuz.

Copiii au şi cetăţenie română, dar România nu poate cere repatrierea lor, pentru că nu sunt neînsoţiţi, ei trăind în Norvegia alături de părinţii lor.

Însă autorităţile române ar putea propune plasarea copiilor în grija fratelui lui Marius Bodnariu, Daniel, având în vedere că acesta a mai avut grijă de ei şi doreşte să o facă în continuare. În plus, legislaţia internaţională privind protecţia copilului prevede că, dacă un copil nu poate fi îngrijit în familia naturală, prima soluţie pentru care ar trebui să se opteze ar fi plasarea în familia extinsă.


  • Cultura vietii:

Cât de periculoasă poate fi „Protecția copilului” din Norvegia. Coșmarul părinților și copiilor răpiți de Barnevernet

Daca te doare situația familiei Bodnariu, nu sta nepasator. Vezi aici ce poti sa faci: https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family

Treizeci și opt de familii din Norvegia, Polonia, Lituania, Slovacia, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, România, Brazilia, Filipine, India, Turcia și Irak au semnat la începutul lunii decembrie o scrisoare pentru Comisia Europeană, Parlamentul European, Papa Francisc și Națiunile Unite, susținând că statul norvegian le-a răpit copiii și ii deține în condiții de opacitate și în afara dreptului internațional. Textul plângerii este, de asemenea, trimis catre toți eurodeputații.

Norvegia nu este o țară din Uniunea Europeană, dar coordonatorii platformei STOP BARNEVRENET cer ca Uniunea Europeană sa nu fie inhibată de acest lucru, ci sa faca un front comun pentru a apăra copiii Uniunii și alti copii care sunt retinuti pe motive absurde în Norvegia.

Critica este îndreptată în mod special împotriva Barnevernet, serviciul de „protecția copilului” care, cu ajutorul ofițerilor de poliție, rapeste copiii de la parintii lor, fără un proces sau mandat si ii dă altor familii. Toate acestea fără a se trece printr-un proces judiciar complet, ci doar printr-o decizie a unui comitet intern pe probleme de familie numit „fylkesnemnda”, un comitet care lucreaza intr-un mod foarte opac.

Sugari smulşi din braţele mamelor lor

Familii din țări diferite, precum Brazilia, Filipine, India, Rusia și Turcia traiesc aceeași experiență care le unește: Copiii sunt literalmente smulşi din mâinile părinților lor. Funcționarii și poliția sunt nepasatori și neînduplecați la strigătele mamelor și copiilor, copii care sunt pur şi simplu răpiţi şi duşi spre o destinaţie necunoscuta făra ca părinţii să poată face ceva.”

Televiziunile din Lituania și Republica Cehă, în special, au lansat câteva videoclipuri șocante despre abuzurile asupra imigrantilor.

Nici nu există vreo justificare a motivului pentru care copiii nu sunt dati spre ingrijire  bunicilor, unchilor sau altor rude.

Si ce este de-a dreptul absurd, este ca doi frați sa fie separati și trimisi in două familii gazdă diferite, așa cum a fost cazul fraților Michalak, ce provin din Republica Ceha. (Si cei 5 copiii Bodnariu au fost separati si dati la 3 familii diferite). Parlamentul ceh încearcă să monitorizeze aceste cazuri, chiar dacă autoritățile norvegiene refuză să soluționeze.

O plângere nefondata … și nu vă mai vedeți copiii

„Scenariul este întotdeauna similar” descrie coordonatorul internațional al Stop Barnevernet. „La început o plângere nefondata facuta de catre cineva (care primeste o recompnsa substantiala pentru acest lucru). Apoi părinții stupefiati si neputinciosi, văd cum copiii lor le sunt luati pentru un motiv oarecare, de neînțeles și la început li se spune ca trebuie să colaboreze cu autoritățile. Iar acestia fac ceea ce le se cere. Li se spune sa urmeze recomandările de la Barnevernet, sa nu vorbeasca despre caz și sa aștepte cu răbdare pentru o întâlnire cu copiii… aceasta va fi de câteva ore pe an… numai în prezenţa lucrătorilor de la Barnevernet şi a poliţiei.”

Manifestație a unor părinți lituanieni la Oslo împotriva barnevernet

Manifestație a unor părinți lituanieni la Oslo împotriva barnevernet

(Traducere și adaptare de Mariana Goron după Religion en Libertad)

Protest adresat organismelor internaţionale de președintele Comisiei pentru Românii din Afara Granițelor din Parlamentul României, cu privire la situația familiei Bodnariu din Norvegia

Reprezentant al românilor din Diaspora și Preşedinte al Comisiei pentru românii din afara graniţelor ţării din Camera Deputaților, deputatul Mircea Lubanovici, a remis un protest oficial organismelor internationale pentru protectia drepturilor omului, prin care au fost semnalate abuzurile in cazul familiei Bodnariu. Îl reproducem integral mai jos:

Protest adresat tuturor organismelor internaţionale în materie de drepturile omului

mircea-lubanoviciÎn calitatea mea de parlamentar al României, Reprezentant al românilor din Diaspora și Preşedinte al Comisiei pentru românii din afara graniţelor ţării din Camera Deputaților, şi de Preşedinte al Subcomisiei pentru Demnitate Umană din cadrul Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale ale Camerei Deputaţilor şi nu în ultimul rând în calitate de creştin practicant, mă văd nevoit să mă adresez organismelor internaţionale pentru protecţia drepturilor omului pentru a semnala încălcările grave ale dreptului internaţional şi chiar a propriei Constituţii şi legislaţii naţionale de către autorităţile pentru protecţia copilului din Norvegia – Barnevernet – în cazul familiilor de români separate abuziv de propriii copii, din care cel mai cunoscut şi recent caz este cel al familiei Bodnariu.

Abuzurile Barnevernet şi ale sistemului judiciar din Norvegia au reuşit să nemulţumească un mare număr de cetăţeni de diverse naţionalităţi, cărora le-au fost luaţi copiii în mod abuziv, sub pretextul respectării interesului superior al copilului, potrivit Convenţiei ONU cu privire la Drepturile Copilului (semnată de Norvegia la data 26 ianuarie 1990 şi ratificata la 8 ianuarie 1991). Acţiunile oficialităţilor norvegiene pentru protecţia copilului, ale poliţiei norvegiene, precum şi deciziile instanţelor norvegiene în astfel de cazuri au ajuns să încalce atât Constituţia Norvegiană, legile interne ale Norvegiei, dar – mai ales – obligaţiile Norvegiei din tratatele europene şi internaţionale la care această ţară este parte.

Aceste violări ale drepturilor omului – ridicate la rang de politică de stat, atât prin sentinţe nedrepte date de Curtea Supremă a Norvegiei, care încalcă art.8 din Convenţia ONU cu privire la Drepturile Copilului şi alte tratate internaţionale, precum şi promovarea de către Ministerul Familiei, Copiilor si Afacerilor Sociale a unei legi care – sub masca propunerii unui standard nou de evaluare a grijii faţă de copii – restrânge de facto şi de jure dreptul părinţilor naturali asupra educaţiei propriilor copii, au condus, după cum arată chiar statistici din Norvegia (publicate pe site-ul utrop.no) la separarea şi darea spre adopţie sau internarea în centrele de plasament a peste 200.000 de copii, în ultimii ani.

Conform raportului oficial publicat pe site-ul amintit, numai în 2010, peste 11300 de copii au fost luaţi de la părinţii lor biologici. Conform Biroului de Statistică al Norvegiei, numai în 2011, un număr de 12492 de copii au fost separaţi de familiile lor, fiind internaţi în “instituţii“ specializate sau daţi spre adopţie altor familii norvegiene, fără posibilitatea de a mai comunica vreodată cu părinţii lor biologici.

Ca urmare a abuzurilor comise de statul norvegian, s-au declanşat numeroase incidente diplomatice cu ţări precum Cehia, India, s-au înregistrat demonstraţii de protest, în luna mai a acestui an, precum şi numeroase luări de poziţie critice ale parlamentarilor europeni, dintre care amintim doar Declaraţia de protest a Parlamentului ceh, Declaraţia pentru salvarea copiilor cehi reţinuţi în Norvegia (Declaration for Saving the Czech Children Held in Norway) adresată – în 9 decembrie 2014 – Premierului Norvegiei de către numeroşi membri ai Parlamentului European, Declaraţia Adunării Parlamentare a Consiliului Europei nr.589 (documentul nr.13759) intitulat “Removal of children from immigrant families in Norway”. Mai mult chiar, preşedintele ceh Miloş Zeman a adresat o scrisoare şefului statului norvegian, regele Harald al V-lea, pentru rezolvarea cazului copiilor cehi îndepărtaţi abuziv de mama lor în 2011.

Abuzurile de putere şi de drept săvârşite de autorităţile pentru protecţia copilului şi de poliţie din subordinea Guvernului Norvegiei violează – prin modul lor discreţionar de a acţiona – mai multe norme din legislaţia naţională a Norvegiei şi din legislaţia internaţională în domeniul drepturilor omului, după cum vom detalia în cele ce urmează.

Prin modul său de operare, în cazurile când însoţeşte oficialii Barnevernet pentru a interveni în separarea copiilor de părinţi, Poliţia norvegiană încalcă art.99 din Constituţia Norvegiei, ducându-i la secţia de poliţie pe părinţi, pentru cercetări, fără a prezenta vreun mandat sau vreun alt document legal justificativ.

Articolul citat prevede că:

“Nici o persoană nu poate fi reţinută, cu excepţia cazurilor determinate de lege şi în modul prevăzut de lege. Pentru arestarea fără mandat ori detenţia ilegală ofiţerul implicat răspunde în justiţie faţă de persoana reţinută. (No one may be taken into custody except in the cases determined by law and in the manner prescribed by law. For unwarranted arrest, or illegal detention, the officer concerned is accountable to the person imprisoned.)”

Totodată – în cazul copiilor separaţi abuziv de părinţii care sunt imigranţi – se încalcă Immigration Act din 15 Mai 2008, care la art.43, prevede, între altele că este o condiţie a obţinerii permisului de reşedinţă în Norvegia ca minorul să locuiască împreună cu părinţii săi. (a se vedea textul în limba engleză alăturat):

„Section 43 Family reunification between a child with a residence permit under sections 28 or 34 and the child’s parents and siblings

Applicants who are parents of a child under the age of 18 who is resident in the realm under sections 28 or 34 shall be entitled to a residence permit. It is a condition that the applicants shall live with the child. If the applicant is a single mother or father, the parent who had parental responsibility and with whom the child lived permanently in the country of origin shall have priority to reside in Norway. The same applies to siblings under the age of 18 who have no spouse or cohabitant and who live with their parents or with the parent who is granted a residence permit.”

În plus, în conformitate cu legislaţia locală din Norvegia, copiii sunt luaţi de autorităţi de la părinţii lor fără nici un fel de documente legale ale vreunei instanţe judecătoreşti, aşa cum se întâmplă în toate ţările democratice, ci doar în baza hotărârii unei aşa-numite “fylkesnemnda” (County Committee for Social Affairs ), o comisie administrativă pentru chestiuni familiale, asimilată în Norvegia instanţelor, care dispune dacă copiii luaţi vor fi daţi forţat spre adopţie, dacă părinţii biologici îi vor mai vedea vreodată şi cât de des au aceştia dreptul să-i viziteze!

De asemenea, atât Poliţia, cât şi reprezentanţii Barnevernet încalcă sistematic – prin abuzurile împotriva familiilor emigranţilor, ori rezidenţilor cu permis de şedere în Norvegia – Convenţia Europeană pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale (din 04/11/1950), articolele 6 (alin.2), art. 8 şi art.9 coroborat cu art.13 şi art.14, după cum urmează:

“Art.6, alin.( 2). – Orice persoană acuzată de o infracţiune este prezumată nevinovată până ce vinovăţia sa va fi legal stabilită.

ARTICOLUL 8

1. Orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private şi de familie, a domiciliului sau şi a corespondenţei sale.

2. Nu este admis amestecul unei autorităţi publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege şi dacă constituie o măsura care, într-o societate democratică, este necesară pentru securitatea naţională, siguranţă publică, bunăstarea economică a ţării, apărarea ordinii şi prevenirea faptelor penale, protejarea sănătăţii sau a moralei, ori protejarea drepturilor şi libertăţilor altora.

ARTICOLUL 9 1. Orice persoană are dreptul la libertatea de gândire, de conştiinţă şi de religie; acest drept include libertatea de a-şi schimba religia sau convingerea, precum şi libertatea de a-şi manifesta religia sau convingerea în mod individual sau în colectiv, în public sau în particular, prin cult, învăţământ, practici şi îndeplinirea ritualurilor.

2. Libertatea de a-şi manifesta religia sau convingerile nu poate face obiectul altor restrângeri decât acelea care, prevăzute de lege, constituie măsuri necesare, într-o societate democratică, pentru siguranţa publică, protecţia ordinii, a sănătăţii sau a moralei publice ori pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor altora.

ARTICOLUL 13

Orice persoană, ale cărei drepturi şi libertăţi recunoscute de prezenta convenţie au fost încălcate, are dreptul să se adreseze efectiv unei instanţe naţionale, chiar şi atunci când încălcarea s-ar datora unor persoane care au acţionat în exercitarea atribuţiilor lor oficiale.

ARTICOLUL 14

Exercitarea drepturilor şi libertăţilor recunoscute de prezenta convenţie trebuie să fie asigurată fără nici o deosebire bazată în special, pe sex, rasă, culoare, limbă, religie, opinii politice sau orice alte opinii, origine naţională sau socială, apartenenţa la o minoritate naţională, avere, naştere sau orice altă situaţie.”

Acţiunile serviciilor sociale pentru protecţia copilului – Barnevernet – din cazul Bodnariu violează drepturile copilului de a-şi prezerva identitatea etnică, inclusiv naţionalitatea, numele şi relaţiile de familie, precum şi, implicit, apartenenţa sa religioasă, culturală şi lingvistică, încălcând următoarele tratate europene şi internaţionale la care Norvegia este parte: articolele 18, 23 şi 24 din Pactul internaţional cu privire la drepturile civile şi politice (din 16.12.1966 intrat în vigoare la 20.11.1974) – semnat cu rezerve la 20.03.1968 si ratificat la 13.09.1972:

“PREAMBUL

Statele parti la prezentul Pact,

considerind ca, in conformitate cu principiile enuntate in Carta Natiunilor Unite, recunoasterea demnitatii inerente tuturor membrilor familiei umane si a drepturilor lor egale si inalienabile constituie fundamentul libertatii, dreptatii si pacii in lume.

recunoscind ca aceste drepturi decurg din demnitatea inerenta persoanei umane,
recunoscind ca, in conformitate cu Declaratia universala a drepturilor omului, idealul fiintei umane libere, bucurindu-se de libertatile civile si politice si eliberata de teama si de mizerie, nu poate fi realizat decit daca se creeaza conditii care permit fiecaruia sa se bucure de drepturile sale civile si politice, ca si de drepturile sale economice, sociale si culturale,

considerind ca, potrivit Cartei Natiunilor Unite, statele au obligatia de a promova respectarea universala si efectiva a drepturilor si libertatilor omului, luind in considerare faptul ca individul are indatoriri fata de semenii sai si fata de colectivitatea careia ii apartine si este dator a se stradui sa promoveze si sa respecte drepturile recunoscute in prezentul pact,

au convenit asupra urmatoarelor articole:

Art. 18.
1. Orice persoana are drept la libertatea gindirii, constiintei si religiei; acest drept implica libertatea de a avea sau de a adopta o religie sau o convingere la alegerea sa, precum si libertatea de a-si manifesta religia sau convingerea, individual sau in comun, atit in public cit si in particular, prin cult si indeplinirea riturilor, prin practici si prin invatamint.
2. Nimeni nu va fi supus vreunei constringeri putind aduce atingere libertatii sale de a avea sau de a adopta o religie sau o convingere la alegerea sa.
3. Libertatea manifestarii religiei sau convingerilor nu poate fi supusa decit restrictiilor prevazute de lege si necesare pentru ocrotirea securitatii, ordinii si sanatatii publice ori a moralei sau a libertatilor si drepturilor fundamentale ale altora.
4. Statele parti la prezentul pact se angajeaza sa respecte libertatea parintilor si, atunci cind este cazul, a tutorilor legali, de a asigura educatia religioasa si morala a copiilor lor in conformitate cu propriile convingeri.

Art. 23.
1. Familia este elementul natural si fundamental al societatii si are drept la ocrotire din partea societatii si a statului.

Art. 24.
2. Orice copil, fara nici o discriminare intemeiata pe rasa, culoare, sex, limba, religie, origine nationala sau sociala, avere sau nastere, are dreptul din partea familiei sale, a societatii si a statului la masurile de ocrotire pe care le cere conditia de minor.”

Articolul 10 din Pactul internaţional cu privire la drepturile economice, sociale şi culturale (din 16.12.1966, intrat în vigoare de la 20.11.1974) – semnat cu rezerve la 20.03.1968 si ratificat la 13.09.1972:

“Art. 10. Statele parti la prezentul pact recunosc ca:

1. O ocrotire si o asistenta cit mai larga cu putinta trebuie acordate familiei, elementul natural si fundamental al societatii, in special pentru intemeierea sa si in rastimpul cit are responsabilitatea intretinerii si educarii copiilor care sunt in sarcina sa. (…)

2. O ocrotire speciala trebuie acordata mamelor intr-o perioada de timp rezonabila, inainte si dupa nasterea copiilor. Mamele salariate trebuie sa beneficieze, in decursul acestei perioade, de un concediu platit sau de un concediu beneficiind de alocatii de securitate sociala adecvate.

3. Masuri speciale de ocrotire si de asistenta trebuie luate in favoarea tuturor copiilor si adolescentilor, fara nici o discriminare din motive de filiatiune sau din alte motive. (…).”

Art. 8 alin. 1 si 2 coroborat cu art. 14 din Convenţia ONU cu privire la Drepturile Copilului:

“ARTICOLUL 8

1. Statele parti se obliga sa respecte dreptul copilului de a-si pastra identitatea, inclusiv cetatenia, numele si relatiile familiale, astfel cum sunt recunoscute de lege, fara nici o imixtiune ilegala.

3.In cazul in care un copil este lipsit in mod ilegal de toate sau de o parte din elementele constitutive ale identitatii sale, statele parti vor asigura asistenta si protectia corespunzatoare pentru ca identitatea acestuia sa fie restabilita cat mai repede posibil.

ARTICOLUL 14

1. Statele parti vor respecta dreptul copilului la libertatea de gandire, de constiinta si religie.

2. Statele parti vor respecta drepturile si obligatiile parintilor sau, dupa caz, ale reprezentantilor legali ai copilului de a-l indruma in exercitarea dreptului sus-mentionat, de o maniera care sa corespunda capacitatilor in formare ale acestuia.

3. Libertatea de a-si manifesta propriile convingeri religioase sau alte convingeri nu poate fi ingradita decat de restrictiile prevazute in mod expres de lege si care sunt necesare pentru protectia securitatii publice, a ordinii publice, a sanatatii publice si a bunelor moravuri sau a libertatilor si drepturilor fundamentale ale altora.”

În afară de calităţile de parlamentar român şi de cetăţean român, mai am şi calitatea de cetăţean al Statelor Unite ale Americii – care constituie încă de la înfiinţarea sa un model de toleranţă şi de respectare a libertăţilor religioase a cetăţenilor săi. Şi în această calitate trebuie să constat că abuzul comis de autorităţile norvegiene la adresa minorei din familia Bodnariu, care intona un cântec religios în pauza cursurilor de la şcoală, constituie o încălcare a exerciţiului dreptului la libertatea de conştiinţă şi libertatea religioasă – drepturi fundamentale stipulate de art.18 din Declaraţia Universală a Drepturilor Omului şi de art 5, pct.7 din Convenţia internaţională privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială (din 21.12.1965, în vigoare de la 28.07.1970), precum şi de art.14 din Convenţia ONU privitoare la drepturile copilului, amintită mai sus.

Art 5, pct.7 din Convenţia internaţională privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială stipulează că:

“ARTICOLUL 5 – În conformitate cu obligaţiile fundamentale enunţate în articolul 2 al prezentei convenţii, statele părţi se angajează să interzică şi să elimine discriminarea rasială sub toate formele şi să garanteze dreptul fiecăruia la egalitate în faţa legii fără deosebire de rasă, culoare, origine naţională sau etnică, în folosinţa drepturilor următoare: (…) vii. dreptul la libertate de gîndire, conştiinţă şi religie; (…).”

În încheiere, doresc să îmi exprim şi pe această cale compasiunea pentru suferinţele îndurate de familia Bodnariu, precum şi pentru toţi părinţii, indiferent de naţionalitate, care au fost supuşi abuzurilor din partea autorităţilor pentru protecţia copilului din subordinea Guvernului norvegian.

Totodată adresez acest protest viguros tuturor organismelor pentru apărarea drepturilor omului de la nivel mondial pentru a lua măsurile cuvenite împotriva Norvegiei, pentru încălcarea tratatelor pe care le-a semnat, dar pe care nu le respectă!

Românii de pretutindeni condamnă orice demers îndreptat împotriva familiei care este celula de bază în dezvoltarea societății omenești și prima instituție constituită de Dumnezeu pe pământ. Cerem în mod ferm ca această instituție (Barnevernet) așa zisă de protecție a copilului, să returneze copiii preluați fără drept familiei Bodnariu.

Deputat Mircea Lubanovici

Preşedintele Comisiei pentru românii din afara graniţelor ţării
Preşedinte al Subcomisiei pentru Demnitate Umană din cadrul Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale

București, 14 decembrie 2015


Fiti foarte atenti cum va purtati cu cei mici, daca aveti de gand sa petreceti Revelionul intr-o tara straina. Lucruri care vi se par normale pot fi catalogate drept rele tratamente aplicate minorilor, in anumite state.

Sunt mari sanse ca asistentii sociali sa ia copiii in custodie, daca ajung la concluzia ca nu primesc educatia necesara, nu sunt in siguranta alaturi de parinti, sau le lipseste un anumit grad de confort.

Asa a patit si Marius Radulescu, ai carui urmasi – cinci la numar – sunt acum in grija statului norvegian.

Elena Tudor, director Directia Protectia Copilului: “La orice suspiciune de abuz, neglijenta confirmata, copiii pot fi luati din familie“.

Mare atentie, asadar, pentru ca grija fata de copii se masoara diferit, de la stat la stat. Marius si sotia lui si-au pierdut copiii in primavara acestui an, desi erau convinsi ca le ofera totul.

Marius Radulescu, tatal copiilor: Sase luni si doua saptamani sunt de cand nu stiu nimic de ei“.

Protectia Copilului din Norvegia a monitorizat aceasta familie timp de mai multe luni. Asistentilor li s-a parut ca mama nu are autoritate fata de cei mici, ca nu li se ofera conditiile necesare pentru o dezvoltare armonioasa, ca baietelul care ajunsese la scoala e frustrat in relatiile cu colegii din cauza educatiei pe care o primeste acasa. Ramasi fara toti cei 5 copii ai lor, parintii disperati au dat in judecata autoritatile norvegiene. Le acuza de rapire, iar pe cele romane de neimplicare.

Marius Radulescu, tatal copiilor: “Sunt cetateni romani, nu norvegieni. Asta e o razbunare, iar statul roman este un simplu spectator, pe cuvantul meu. Nu stiu daca macar e in tribune statul roman la spectacolul asta“.

Elena Tudor, director Directia Protectia Copilului: “Noi nu avem competenta sa stabilim daca este un abuz din partea statului norvegian, putem doar sa aplicam legislatia“.

Iar legislatia nu ii da dreptul statului roman sa intervina intr-un proces aflat in derulare intr-o tara straina. Ambasada Romaniei a solicitat Ministerului de Externe norvegian repatrierea copiilor ramasi neinsotiti intr-o tara straina. Si, in plus, despartiti unul e altul, in mai multe centre sociale. Procesul este insa unul de durata.

Audienta Ambasadorului roman la Oslo la Ministerul de Externe Norvegian: “Ministerul de Externe norvegian nu poate interveni pe linie administrativa, avand in vedere ca nu exista un acord bilateral intre Norvegia si Romania care sa reglementeze repatrierea copiilor“.

Pentru parinti insa, rabdarea are alte dimensiuni, mai ales ca in toate aceste luni copiii se indeparteaza de ei.

***

Si mai grav de atat, care va fi, foarte probabil soarta copiilor si care este, in general, scopul acestor institutii monstruoase antihristice, putem afla recitind acest articol incredibil din 2013:

Departe de mine gîndul de a idealiza Rusia. Ba chiar sînt mai degrabă înclinat să văd exagerat răul manifest în societatea rusă de azi, de ieri şi de cînd am început să avem de-a face cu ruşii. Deci, nu din vreo pornire afectuoasă şi nici din vreo naivitate funciară vă propun textul de mai jos. Vă îndemn să primiţi informaţia cu rezervele care se impun (măcar pînă la o verificare mai amănunţită) şi să observaţi şi tendinţele propagandistice din articol.

Cu toate acestea, cred că merită să ne oprim un pic asupra acestei mărturii, căci, dacă ea exprimă adevărul fie şi în parte, înseamnă că descrie un coşmar de care, mai devreme sau mai tîrziu, putem avea parte şi noi. Mai cu seamă că deja există o politică în România privind şcolarizarea şi “protecţia” copiilor la noi care pare a deschide drumul spre catastrofă.

[…]

“Zavtra”: Aţi indicat că în nordul Europei, funcţionează sistemul de lichidare a familiei, legat de abuzuri sexuale asupra copiilor. Cum funcţionează acest lucru?

bergsetIrina: Ministerul care se ocupă cu probleme legate de copii, se numeşte literalmente Ministerul Afacerilor Copiilor şi Egalităţii la toate formele de diversitate sexuală.

Minorităţile sexuale în Norvegia, cu siguranţă nu mai sunt minorităţi. Minorităţile, sunt acum orientaţii heterosexuali.

În materialele sociologilor, disponibile în mod liber, se afirmă că, în anul 2050, Norvegia va fi ţara cu 90% homo. Ce se înţelege prin termenul de “homo” este greu de imaginat. Se spune că ideile noastre despre lesbiene şi gay sunt deja trecutul.

S-ar părea că voi nu sunteţi implicaţi; să facă ce vor, ce am eu şi copiii mei cu asta? Cândva şi eu mă întrebam aşa, pentru că am trăit în ignoranţă completă despre asta, că în toată Europa se introduc în viaţă standardele sexuale, care reglementează creşterea copiilor în conformitate cu cadrul definit.

Sunt obligatorii pentru toţi cei care au semnat convenţia de admitere, făcându-se acum lobby şi in Rusia. Acolo literalmente se spune despre modul în care părinţii, în colaborare cu personalul grădiniţei, sunt obligaţi să educe copiii în “diferite forme de iubire”.

O parte specială a acestui total-european, sex-standardul, indică de ce ar trebui să ne învăţăm copiii despre masturbare, părinţii şi profesorii în grădiniţe sunt obligaţi să pună aceasta în aplicare, până la vârsta de 4 ani şi nu mai târziu. Pentru noi ruşii din “peşteră” este o informaţie foarte utilă.

La pagina 46 din acest document se afirmă că un copil nou-născut trebuie să fie conştient de identitatea lui de gen. Cu sex-învăţatul obligatoriu din naştere, copilul vostru trebuie să realizeze ceea ce este: gay, lesbiană, travestit sau transsexual. În privinţa egalităţii de gen, sunt omişi termenii de “bărbat” şi “femeie”, astfel încât rezultatul vi-l puteţi imagina şi singuri!

În Norvegia, a fost înfiinţat Institutul de cercetare ştiinţifică la Universitatea din Oslo, care examinează sinuciderile copiilor de la 0 la 7 ani. Este foarte ciudat, cum poate un copil nou-născut să se sinucidă?! Dar conform Barnevarn, este natural…

După urgiile sadice, când copiii într-adevăr mor, asemenea cazuri sunt luate ca fiind sinucidere.

„Zavtra“: Irina, să ne întoarcem la experienţa dumneavoastră personală …

Irina: A doua oara mi-au luat copiii pe 30 mai 2011. M-au sunat doi poliţişti şi doi lucrători de la Barnevarn (Oficiul pentru Protecţia Copilului). Am deschis, poliţiştii erau înarmaţi, a venit chiar comandantul de la secţia de poliţie Bjorklagena şi mi-au spus: “Am venit să-ţi luăm copiii!”. Am sunat-o pe avocată şi ea mi-a spus: “Da, în conformitate cu legile din Norvegia, sunteţi obligată să îi daţi. Dacă vă opuneţi, vi-i ia şi aşa oricum şi nu îi mai vedeţi mai mult. Sunteţi obligată să daţi copiii şi mâine, vă vor explica despre ce este vorba”. Au luat imediat copiii, care nu au reuşit nici să se schimbe, fără să-mi arate nici un document.

Am rămas în stare de şoc. Acum trebuia să dovedesc că eu sunt o mamă bună.

În ziar a fost descris un caz în care un băieţel a fost luat de la mama sa şi a fost violat în toate instituţiile de apărare a copilului. Când a împlinit 18 ani, şi-a cumparat o armă, a venit “acasa” şi i-a împuşcat pe părinţii adoptivi.

Alt caz, un băieţel care a fost luat de la mama sa şi plângea că vroia la mama. Medicii au spus că este paranoia şi l-au îndopat cu medicamente. După ce jurnaliştii au început să manifeste interes pentru acest caz, l-au înapoiat la mamă într-un scaun cu rotile. Băiatul a pierdut în greutate 13 – 15 kg. Avea distrofie, cu modificări ireversibile.

La o vizită la copiii mei, fiul mai mare mi-a zis că a scris o scrisoare la consulatul rus, în care a spus că, şi dacă ar muri, tot va fugi din Norvegia, că nu va trăi într-un lagăr de concentrare.

Şi a reuşit să organizeze propria evadare. A luat contact prin internet cu polonezul Krzysztof Rutkovský, care a reuşit să salveze o fetiţă poloneză, de la o familie norvegiană adoptivă. Polonezul m-a sunat în ultimul moment, când totul a fost pregătit. Mi-a spus: “Când scot singur băiatul din ţară, fără dumneata, va fi răpirea unui copil străin, dar dacă vei merge şi dumneata, va fi ca un ajutor dat familiei.” A fost o decizie dificilă: a muri toţi trei în Norvegia, sau a salva cel puţin pe fiul mai mare şi pe mine. Nu doresc nimănui să aibă asemenea trăiri ceva de genul acesta.

În Polonia, am stat trei luni. Mama biologică are dreptul la copilul său doar în Rusia, nicăieri în altă parte în Europa. Copilul meu a primit mai întâi mamă adoptivă norvegiană, apoi ne-a acuzat de răpirea copilului de către o străină (adică eu). Atunci Polonia a stabilit o altă mamă adoptivă.

Pentru a ajunge copilul în Rusia, mama mea (adică bunica lui), a devenit mama adoptivă din Rusia. Astfel s-a făcut schimbul între mamele adoptive poloneză şi rusă. Aşa că, fiul meu avea părinte norvegian numărul unu, părinte polonez numărul doi şi al treilea părinte, rus. Mama biologică este în Europa un nimic.

“Zavtra”: După ce v-aţi întors în Rusia, au început să circule informaţii cu privire la cazuri similare. Povestiţi-ne despre asta.

Irina: Să vă dau un exemplu: Irina S. a locuit în Marea Britanie 18 ani. A avut acolo un prieten şi a născut o fetiţă. Într-o zi, Irina S. a aflat că partenerul ei este membru al clubului sadomasochist. Se uitau la televizor împreună cu fiica lor, aratau acolo un concurent şi fiica spune: “Mami acest unchi s-a jucat cu mine de-a doctorul… O!!! Şi mătuşa aceasta s-a jucat cu mine în cada de baie…” Puteţi să vă imaginaţi că copilul dumneavoastră povesteşte lucruri de genul asta?

Irina S. s-a dus să se consulte cu un psiholog pentru copii, care i-a spus: “Dragă, tu eşti pastă de dinţi, eşti ziua de ieri. Aceasta nu este perversiune, aceasta este un sex creativ pentru elită.”

Irina S. a tăcut şi în linişte a început împachetatul lucrurilor şi pregătirea de evadare în Rusia. Femeie înţeleaptă …

În Norvegia, au fost legalizate mai întîi căsătoriile între persoane de acelaşi sex, apoi a fost aprobată Legea privind adopţia copiilor de către partenerii homosexuali.

Preoţii (femei şi bărbaţi) vorbesc deschis despre orientarea lor sexuală netradiţională. Mai recent, au apărut îndrăzneţii din cercul homosexualilor, care ridică întrebări de drept privind căsătoriile cu copii.

Dacă noi, părinţii valorilor tradiţionale, stăm ca nişte găini şi aşteptăm, atunci această luptă cu ei este pierdută. Astăzi, sunt locuri de experiment în Europa de Nord, Germania, SUA şi fostele colonii britanice, precum Canada, Australia şi Noua Zeelandă – acestea fiind focarele, de unde primesc cele mai multe chemări de ajutor SOS, de la mamele ruse.

Ideea necesară rezistenţei deschise mi-a dat putere în Norvegia de a nu mă lăsa învinsă, de a nu înnebuni. În Rusia, fiecare părinte trebuie să înţeleagă că, în ultimii 30 de ani, structurile care sunt implicate în traficul de copii sunt părtinitoare redistribuirii maselor demografice, au adoptat poziţia că părintele şi copilul nu sunt o singură entitate.

Acum copiii aparţin unei companii abstracte sau statului.

Pentru a face lucrurile si mai rele, în conformitate cu Aranjamentul de la Haga din 1980, în care Rusia a semnat în 2011, copiii aparţin teritoriului în care se află ultimele 3 luni.

Filosofia acestor “inumani”, dezvăluie proiectul Partidului Muncitoresc Norvegian de guvernamant, despre care tocmai am citit recent în SMI norvegian. Lisbakken, ministrul responsabil pentru familie şi copii, declară fără ruşine: “Eu sunt un homosexual. Vreau ca toţi copiii din ţară să fie ca mine.” A iniţiat Programul de Stat experimental, în care au fost eliminate de la grădiniţe poveşti ca Cenuşăreasa şi poveştile fraţilor Grimm. În locul lor a fost scrisă altă literatură de tip “Rege şi Rege”, sau “Copii gay“. În ele, de exemplu, prinţul se îndrăgosteşte de rege, sau de alt prinţ, prinţesa visează la căsătoria cu regina.

În conformitate cu legea, copiilor de grădiniţă educatoarele sunt obligate să le citească aceste povestiri şi să le arate imagini.

S-a întâmplat un caz. Turişti ruşi s-au dus în Noua Zeelandă cu o viză de şedere de scurtă durată, de exemplu pe 7 zile, părinte cu copil.

Părinţii, ori au ţipat la copil, ori copilul plângea mai tare şi de la hotel au sunat la serviciul pentru protecţia oficială a copiilor. A apărut grupul “salvator” şi le-a luat copilul, l-au „salvat“ de la părinţii “sadici”. Diplomaţii ruşi au luptat mai bine de un an pentru o întâlnire între părinţii biologici şi copil.

Eu personal de doi ani mă lupt pentru dreptul de întâlnire cu fiul mai mic.

Brejvik, care a ucis 80 de persoane, are dreptul de a apela la rude în fiecare zi. Condamnaţii la moarte, peste tot în lume, au dreptul la scrisori şi apeluri telefonice, dar mama nu are posibilitatea nici chiar să vorbească cu copilul ei.

Oricum, Brejvik “a salvat” Norvegia înaintea partidului muncitoresc de guvernământ, şi ei au anunţat că urăsc musulmanii. Brejvik a fost violat la 4 ani de o mamă. Barnevarn l-a luat şi l-a trimis la „încercări pe etape“. Fiecare familie l-a “gustat” (probabil a fost dat la mai multe familii adoptive). Apoi tânărul a pregătit acţiunea sa 9 ani. Cred că i-au promis marea cu sarea, ca să nu pomenească despre acest subiect. Jurnalistii suedezi au descoperit deja această poveste.

La fiecare cinci ani, Barnevarn emite rapoarte despre emigranţi. Cati copii au fost luaţi de la părinţii biologici si care este originea parintilor. Pe primul loc se află Afganistan, apoi Eritrea şi Irak. Dintre copiii albi, Rusia este pe primul loc, iar în topul general, se află pe locul 4.

Părinţii biologici capătă de la stat permisiunea de a se întâlni cu copiii lor furaţi, numai două ore, o dată la jumătate de an. Este maximum. Fiul meu, care a fugit în Rusia, este înregistrat virtual în casa lor adoptivă, ca aparţinând de populaţia Norvegiei, până la vârsta de 23 ani.

Un alt lucru important. Numai în Norvegia funcţionează 19.000 de organizaţii non-guvernamentale pentru reprofilarea copiilor din bărbat şi femeie sau invers, sau în alte sexe neconvenţionale.

Copilul este nevoit să evolueze în categorie sexuală non-tradiţională stabilită. Ceea ce a povestit fiul meu cel mic deja nu mai este o pedofilie primitivă, ci un fel de training organizat.

“Zavtra”: Este greu de crezut că există asemenea orori teribile …

Irina: Până când rezolvaţi dacă este de crezut sau nu, în această lume este o întreagă generaţie de părinţi, care trebuie să trăiască cu această oroare.

Totul serveşte ideii de “toleranţă pentru diversitate”. Spun despre copii că au dreptul la alegerea sexuală zapret_semide la naştere, au dreptul la diversitatea sexuală.

Împotriva noastră şi a voastră, împotriva părinţilor şi copiilor, sunt reţele bine organizate în lumea interlopă.

Se pare că a venit timpul să recunoaştem în mod deschis şi sincer şi la fiecare departament al poliţiei ruse, la toate nivelurile, să se constituie o unitate specială de combatere a acestor grupuri internaţionale de banditism demografic.

La marşul pentru „Apărarea copiilor“, am încurajat părinţii să scoată masca frumoasă a justiţiei juvenile din vest, care nouă ni se prezintă ca fiind „salvatoare a copiilor de părinţii alcoolici” şi care este folosită în încercarea la nivel mondial, de a schimba sexul copiilor noştri.

Experiment monstruos, care de aproape 30 de ani, progresează în toată Europa.

În Europa, dar şi în Canada, SUA, Australia şi Noua Zeelandă, peste tot în afara Rusiei, familia este zdrobită şi despărţită. Familia, ca legătura între părinţi şi copii, este distrusă planificat.

Cifre de copii luaţi: 200.000 în Norvegia, 300.000 în Suedia, 250.000 în Finlanda, în Germania, Israel la fel un număr foarte mare. Acestea sunt generaţii furate.

Zavtra”: Pe baza acestor informaţii, se pare că ţara noastră este o insulă cu un stil de viaţă creştină …

Irina: Despre mine se vorbeşte des: “Aha, mai întâi a fugit în vest, iar acum a devenit o patriotă fanatică”. Da, eu sunt o patriotă involuntară. Pentru ca omul să aprecieze Rusia noastră, probabil că este nevoie să piardă totul. Am plătit prea scump pentru greşeala mea – propriul copil – şi am avut parte de o experienţă oribilă.

Mai mult de 100 de familii ruse îngenunchează azi în jurul Rusiei şi strigă: „Noi suntem musafirii din viitorul vostru! În vest ne-au furat copiii. Luaţi seamă la nenorocirile noastre şi învăţaţi-vă minte! Treziţi-vă, opriţi ciuma celui de-al treilea mileniu! Ridicaţi o cortină de fier faţă de aceste toleranţe şi perversiuni! Împingeţi această mizerie dincolo de graniţele Rusiei!”

________________________

Interviu realizat de Andrei Fefelov, mişcarea internaţională publică “Mame din Rusia”, apărut în ziarul “Zavtra”.

http://www.chelemendik.sk/Rozhovor_s_ruskou_mamou_plakat_je_v_Norsku_zakazane_je_to_povazo_119288153.html

http://www.magnificat.sk/2013/08/europska-unia-alebo-kam-sme-sa-to-dostali/

00000000000000018

Va invitam sa revedeti si:


Categorii

Documentare/ Reportaje, Homosexualitate, Pedofilie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

27 Commentarii la “STOP BARNEVERNET! Proteste fata de ABUZUL CRIMINAL al autoritatii de protectie a copilului din Norvegia. INSTITUTIA ORORII ANTIHRISTICE are o pozitie de “stat in stat” si are la activ zeci de mii copii RAPITI “LEGAL” de la imigranti. SOLIDARITATE CU FAMILIA BODNARIU, ai caror copii sunt separati si deja pe cale sa fie DATI SPRE ADOPTIE! Exista riscul real de a ajunge pe mana MAFIEI HOMOSEXUAL-PEDOFILE, de a fi ABUZATI si PERVERTITI. Si in alte tari nordice se intampla. Alte cazuri socante, intre care o ALTA FAMILIE DE ROMÂNI CU 5 COPII (video)

  1. E clar ca islamistii sunt folositi drept carne de tun pentru eliminarea crestinilor, iar satanistiii isi freaca palmele. Le-au bagat bine in cap saritul in aer la fundamentalisti, ca sa lucreze ei pe de-o parte la genocidul crestinilor si germanicii astia destrabalati pe de alta parte la o distrugere mult mai scarboasa a familiei traditionale, daca am citit bine cam pe unde se intinde plaga. Doar Elvetia si Austria nu sunt pe lista. Germania si tarile nordice sunt bine de tot sub papucul SUA de unde pleaca probabil toate aceste experimente acceptate de o populatie la al carei cerebel s-a lucrat mai demult. Suna bine de tot a agenda masonica si tarile astea au inghitit hapul cel mai usor. Fara sprijin din alta parte, nu cred ca-si permiteau sa puna la cale ceva la o scara atat de larga. De aceea este bine sa fie vigilenti si sa duca o viata ortodoxa atat pastorii cat si credinciosii, pentru a avea capul cat mai limpede si pentru a dobandi indurarea lui Dumnezeu. E clar de ce se vrea incaierarea romanilor cu rusii, de ce interesul pentru Romania e atat de mare, ca sa mai moara niste ortodocsi de ambele parti. Nu ca am fi noi nu stiu ce parteneri de nadejde. Nu au reusit sa-i incaiere ca lumea pe ucrainieni cu rusii, asa ca merg mai departe. Deocamdata poate ca iau si rusii pulsul romanilor si nu constata inca o rusofobie accentuata si sper ca nici tinerele generatii sa nu fie atat de orbite incat sa nu ramana impartiale asa cum au fost romanii dintodeauna. S-a lustruit masiv pe rachete si pe scuturi in presa pana acum ca doar, doar ne intra in oase frica de rusi, dar romanii sunt mult prea infometati ca sa mai gandeasca si la ziua de maine. Sper sa bagam la cap suspiciunea de norvegieni si alte natii cu narav. Si de ce ar veni rusii cu tancul sa schimbe vreun regim, cand la noi ar ajunge o caruta cu bani ceva mai mare decat a americanilor.

  2. Unul dintre punctele de atractie din Oslo este parcul Vigeland in care predomina sculpturi ciudate din bronz infatisand barbati, femei si copii in diverse ipostaze. Nuduri in diverse pozitii si stari sufletesti. Una dintre ele este destul de ciudata, dar afland despre cele intamplate cu bietii copilasi Bodnariu, parca multe lucruri incep sa devina explicite:
    http://www.zingarate.com/foto/curiosita-dal-mondo/statue-bizzarre-mondo/statua-bambini-frogner-park-oslo-norvegia.html

  3. Harta focarelor de pedofilie si a altor nelegiuiri, asa cum o prezinta acea mama rusoaica, este cea care se suprapune peste lumea preponderent protestanta, ale carei duhori, ca rezultat al departarii de Dumnezeu, se simt mai clar astazi. Elvetia are si populatie catolica si de origine romana, iar Austria e catolica get beget. Soarta Frantei s-a decis in noaptea Sf. Bartolomeu. Asta nu insemna cu nu avem si noi pedofilii sau homosexualii nostri, dar pedofilia nu este la noi politica de stat. Sper ca neoprotestantii, macar cei romani, sa-si dea seama primii de valoarea traditiei ortodoxe si sa se intoarca la origini, la Dumnezeul Ortodox, pentru ca interesul lor comun cu al nostru, de mentinere a familiei traditionale, asa cum a lasat-o Dumnezeu, va prevala in curand. Si daca tot au invatat valoarea postului, ca jertfa pentru a implora mila Domnului, si afiseaza crucea pe institutiile lor, ar putea sa mai faca un pas si sa aprofundeze Ortodoxia, sa vada ca acolo se regasesc si ei, si ca Maica Domnului si Sfintii sunt grabnic ajutatori, dar stramosii lor au ratacit si n-au mai gasit drumul inapoi. Poate ar urma atunci si catolicii. Cred ca ortodocsii i-ar primi cu bratele deschise in cazul unei reintoarceri la matca fara viclenie. Tot la Dumnezeu fugim cu totii in caz de napasta, dar armele cele mai puternice pentru a infrunta vrajmasul, care are coarne uriase astazi, le are Ortodoxia. Sa ne rugam ca familia Bodnariu sa se intruneasca din nou si stea marturie in Romania pentru a-i descuraja pe cei care mai vor sa plece in astfel de tari care se inchina celui rau.

  4. Ajutati-ma va rog sa regasesc citatul!!

    Am citit candva pe Internet (nu mai stiu daca nu cumva era chiar un comentariu pe acest site)despre un sfant care spunea ca in Sodoma si Gomora, pe langa perversiuni functionau si niste legi diabolice: spre exemplu – o femeie insarcinata si violata de un strain era data violatorului pana ramanea din nou insarcinata, + alte aberatii + multa bunastare. Nu-mi amintesc numele sfantului. Ceea ce se intampla acum in lume seamana tot mai mult cu ceea ce spunea sfantul despre Sodoma si Gomora. Adica multa bunastare si legi aberante. Probabil ca pedeapsa va fi asemanatoare, prin foc adica.

  5. Pingback: Ecouri mediatice ale cazului Bodnariu în presa românească | Life Mission
  6. BARNEVERNET este un inceput. Dati si mai multa atentie RAPORTULUI ESTRELA, care a fost introdus in Parlamentul European pentru a obtine votul (nu a fost inca votat) si care contine multe “indicatii” ce vor fi impuse in Uniunea Europeana in privinta raportului dintre parinti/copii/stat. Nesupunerea va duce la confiscarea copiilor, care vor fi incredintati statului, iar acesta va hotari pentru ei, substituindu-se astfel parintilor.

    http://www.cezareea.ro/raportul-estrela/

    http://crestintotal.ro/2014/01/22/cum-au-votat-europarlamentarii-romani-cea-mai-radicala-lege-anti-crestina-din-parlamentul-european%29./

    http://www.culturavietii.ro/2013/12/09/raportul-estrela-s-intors-si-va-fi-supus-din-nou-votului-plenul-parlamentului-european-actionati-acum-pentru-l-opri/

    http://www.culturavietii.ro/2013/12/10/victorie-pentru-familie-si-democratie-respingerea-raportului-estrela-parlamentul-european/

  7. Pingback: DETALII SOCANTE DESPRE BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE. Implicarea autoritatilor turcesti a dus la rezolvarea unui caz similar cu al FAMILIEI BODNARIU. AUTORITATILE ROMÂNE SUNT, INSA, PASIVE/ Editoria
  8. Pingback: Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE. Implicarea autoritatilor turcesti a dus la rezolvarea unui caz similar cu al FAMILIEI BODNARIU. AUTORITATILE ROMÂNE SUNT, INSA, PASIVE/ Luiza Mo
  9. Pingback: Umanitate pierdută – Filu
  10. Pingback: Neoprotestantii români cer presedintelui Iohannis, pe care l-au sustinut in campania electorala, implicarea in CAZUL FAMILIEI BODNARIU. ”Aducerea înapoi acasă, a copiilor Bodnariu, nu este doar obiectivul unei familii, este obiectivul unei naţiuni c
  11. Pingback: AMBASADA NORVEGIEI din Romania acuzata de MINCIUNA de un politician norvegian. Simonsen, fost membru al Parlamentului Norvegian si al Comitetului pentru Drepturile Omului din Consiliul European, CRITICA VEHEMENT “ABUZURILE ZILNICE” COMISE DE B
  12. Pingback: OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala. Oficiali
  13. Pingback: CAZUL BODNARIU NU E SINGURUL! Barnevernet a confiscat cei DOI COPII ai FAMILIEI NAN, maramureseni ortodocsi, cu aceleasi METODE ABUZIVE si INTIMIDANTE! Este nevoie de solidarizare si ajutor/ Marturii despre regimul antireligios din Norvegia/ VA DEVENI EXP
  14. Pingback: RAPIREA COPIILOR – POLITICA DE STAT IN NORVEGIA. Care sunt ratiunile care au generat aparitia unui organism “independent” odios si inuman precum Barnevernet? CRIMINALUL PSIHOPAT BREIVIK – PRODUSUL ACESTUI SISTEM ABUZIV? Ce rol joac
  15. Pingback: RAPIREA COPIILOR – POLITICA DE STAT IN NORVEGIA. Care sunt ratiunile care au generat aparitia unui organism “independent” abominabil precum Barnevernet? CRIMINALUL PSIHOPAT BREIVIK – PRODUSUL ACESTUI SISTEM ABUZIV? Ce rol joaca fun
  16. Pingback: Luiza Moldovan: ”Dragă Norvegie, te acuz de ABUZ ÎMPOTRIVA CREŞTINĂTĂŢII!”/ Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE. Implicarea autoritatilor turcesti a dus la rezolvarea u
  17. Pingback: BARNEVERNET IN ROMÂNIA? Vara trecuta s-a organizat la Sinaia o SCOALA DE VARA CU INSTRUCTORI NORVEGIENI pe tema “Interesul superior al copilului” in vederea PRELUARII IN NOUL COD CIVIL a unor aspecte din sistemul scandinav de distrus familii! | C
  18. Pingback: Modelul norvegian de RAPIRE A COPIILOR PE MOTIVE DE RASISM SOCIAL aplicat la Vaslui! Unei familii SARACE, DAR IUBITOARE de la tara i-au fost luati TOTI CEI 9 COPII, impotriva vointei lor, invocandu-se probleme de… IGIENA! Protectia Copilului TRAUMAT
  19. Pingback: OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala” |
  20. Pingback: FAMILIA BODNARIU – MARTURIA DIRECTA a lui MARIUS, tatal celor cinci copii rapiti, precum si a FRATELUI si SURORII SALE cu explicatii detaliate si clarificari asupra evolutiei cazului (si VIDEO): “FATA NU A SPUS CA ASA S-A TREZIT EA… SUNT
  21. Pingback: BUN VENIT IN “MINUNATA LUME NOUA” A LUI “1984”, unde copiii participa la parade Gay si unde… “dacă nu-i faci pe plac copilului tău, absolut oricând şi la orice vrea el, eşti un criminal iresponsabil, iar Statul Lum
  22. Pingback: IMPLICAREA PARLAMENTARILOR ROMÂNI si A M.A.E. IN CAZURILE NAN, BODNARIU, RADULESCU si pentru alte 4 FAMILII. Mircea Dolha: “Vom cere, dacă este necesar, repatrierea acestor copii. Vom avea un dialog fără mănuși!”/ IN ULTIMII 5 ANI, 26 DE
  23. Pingback: Luiza Moldovan: ”Dragă Norvegie, te acuz de ABUZ ÎMPOTRIVA CREŞTINĂTĂŢII!”/ Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE | Cuvântul Ortodox
  24. Pingback: GEORGE ALEXANDER – discursul protest fata de BARNEVERNET, MASINA DE RAPIT COPII: “Nu putem permite să se mai facă EXPERIMENTE pe Oameni! Pe copii si pe părinți nevinovați!”/ AGENTII BARNEVERNET SUNT DERANJATI DE RUGACIUNILE DE LA MASA LA RE
  25. Pingback: FAMILIA NAN A PIERDUT PROCESUL… “Ce ṣanse are omul, singur în fața Sistemului, când i se iau copiii?”/ COPIII NOȘTRI ÎN ÎNCHISORILE LOR – cartea manifest a lui George Alexander | Cuvântul Ortodox
  26. Pingback: SE INTAMPLA SI IN MAREA BRITANIE. Românul Florin Barbu acuza autoritatile britanice ca i-au luat copiii spre ADOPTIE UNUI CUPLU HOMOSEXUAL (video)/ ORORILE BARNEVERNET CONTINUA: nou-nascut RAPIT de la mama sa IMEDIAT DUPA NASTERE, FARA AVERTISMENT!/ Geor
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare