Mitropolitul Serafim de Pireu afirma ca ii va EXCOMUNICA pe parlamentarii care vor sustine PARTENERIATELE CIVILE GAY

28-11-2013 33 secunde Sublinieri

ips serafim de pireu

Un cleric ortodox elen de rang înalt avertizează că îi va excomunica din Biserică pe parlamentarii care vor susţine legalizarea parteneriatelor civile între persoanele de acelaşi sex, denunţând perpetuarea “păcatului grav al sodomiei”.

Într-un comunicat de nouă pagini emis miercuri, Mitropolitul Serafim al Pireului a denunţat “eforturile de a transforma într-o aparentă normalitate păcatul grav al homosexualităţii, sodomiei, pedofiliei, relaţiilor trupeşti nefireşti”, relatează site-ul publicaţiei Ekathimerini.

Orice altă relaţie în afară de cea dintre un bărbat şi o femeie este o anomalie, o situaţie contra naturii care nu se întâlneşte nici măcar la animale“, argumentează Mitropolitul Serafim.

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului a condamnat Grecia, în octombrie, pentru lipsa parteneriatelor civile între persoane de acelaşi sex.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Mitropolitul Serafim de Pireu, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Mitropolitul Serafim de Pireu afirma ca ii va EXCOMUNICA pe parlamentarii care vor sustine PARTENERIATELE CIVILE GAY

  1. Să recunoaștem că ne bucură pe mulți acest păstor al BIsericii prin mărturisirile publice făcute, chiar dacă “nu-i al nostru”, al mirenilor, a judeca “judecățile” ÎPS sale.

  2. Ne-am bucura si mai mult daca intreg sinodul (si de la noi) ar adopta aceeasi atitudine.

  3. Pingback: Sinodul Bisericii Greciei condamna FORMELE ”ALTERNATIVE” DE CONVIETUIRE SI PARTENERIATELE GAY - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare