MAFIA RETROCEDARILOR cauta sa confiste un sat intreg. ABUZURILE CONTINUA LA NADĂȘ (Video)

12-11-2015 2 minute Sublinieri

La Iovu Biriş, unul dintre liderii sătenilor rămaşi în luptă cu mafia retrocedărilor, au ajuns portăreii să-i ia agoniseala de-o viaţă.

Acţiunea este iniţiată de familia Colţeu, cea împroprietărită cu un sat întreg, deşi conform anchetei DNA Timiş, care a şi sechestrat satul, împroprietărirea s-a făcut printr-un şir de falsuri şi ilegalităţi.

Doi judecători care au dat decizii absurde în cazul Nadăş au fost arestaţi pentru luare de mită, iar executorul care este programat pentru executarea terenurilor, deşi acolo există animale şi construcţii, este subiectul unor plângeri penale la DNA pentru o expertiză falsă asupra acelui teren, girată de un complet de judecată cel puţin dubios.

Prin abuzuri, falsuri şi hotărâri judecătoreşti aberante se continuă executările silite în satul Nadăş, satul din judeţul Arad retrocedat cu totul. Mafia retrocedărilor a ajuns să sfideze DNA, care pusese sechestru asigurător pe sat în urmă cu aproape doi ani. Marţi, un executor suspectat de fals în acest dosar a sosit la Nadăş pentru a executa casa şi terenul familiei Biriş, însoţit de un grup de jandarmi puşi pe fapte mari în faţa sătenilor adunaţi în faţa porţii lui Andrei Biriş.

Am asistat la scene de-a dreptul halucinante! Am încercat să le explic jandarmilor şi executorului că acea hotărâre judecătorească pe care o aduseseră nu poate fi pusă în executare, întrucât o altă hotărâre, a aceleiaşi judacătorii, excepta construcţiile, împrejmuirile şi bunurile. Mai mult, proprietarii prezenţi NU figurau în hotărârea aflată la executor. Să nu mai vorbim de faptul că DNA pusese sechestru asigurător pe sat. I-am informat de asemenea că pot fi părtaşi în acest caz la o infracţiune. Din nou, nimic! Veniseră croiţi să intre în curte cu executorul şi să evacueze, eventual să ia cu japca, locuinţa, cabana, animalele, maşinile şi anexele pe care NU aveau titlu executoriu. Au început apoi să tragă de oameni, desi constataseră că sunt paşnici. Nimeni nu i-a agresat pe jandarmi, nici fizic, nici verbal. Pe mine m-au reţinut, contrar voinţei mele, fără să-mi spună ce articol de lege am încălcat, informându-i la ce se expun. Au urmat apoi la rând câţiva săteni în vârstă. În mod normal, ei, jandarmii, ar fi trebuit să apere ceilalţi proprietari ai familiei Biriş, conform legii, adică să apere dreptul la proprietate. Oamenii ăia au muncit o viaţă întreagă să-şi facă o gospodărie. La o minimă analiză, putem spune că există elemente ce ne pot conduce la concluzia că exista în instituţiile statului persoane ce lucrează concertat după tipicul crimei organizate, în scop de jefuire a proprietăţilor, pentru a fi transferate ulterior către mafia retrocedărilor. Abuzurile şi ilegalităţile au fost mai multe la Nadăş, însă le voi prezenta parchetului militar, unde voi depune plângerea penală. Păcat că unii şefi, care deliberat sau nu şi-au minţit superiorii în ceea ce priveşte cazul executării, afectează imaginea Jandarmeriei Române, instituţie pe care, cu siguranţă, nu o reprezintă asemenea specimene“,

ne-a relatat Marcel Bărbatei.

Articolul Scene cumplite la marginea ţării: Tentativa de preluare a satului Nadăș a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

C-tin:

O secvență apocaliptică cu ”oamenii legii” experți întru fărădelegi… Ăsta-i ”lucrul bine făcut” pe care l-am votat…?

GASPAR ALEX

LA nationalizarea acestor terenuri fostii proprietari au fost despagubiti cu leu aur,documentele se gasesc in arhive,retrocedariile de acest tip sint TOATE ILEGALE,IN TOATA TARA!!!

4G

Ceausescu este cunoscut pe plan international ca distrugator de sate romanesti !?! Unde este acum ” la vilage roumaine”?

Marcel

Statul român împotriva propriilor cetăţeni !

Crocodilul

Bataie de joc ca in Colonia romana nu gasesti nici unde. Bieti oameni au ajuns la mina justitiei sistemului securistic. Guvernatorii coloniei nu stiu sa rezolve aceasta problema. Ei stiu ca trebuie sa duca banii cistigati aici la tarile care ne-au colonizat. Viata amara si atit.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare