MALPRAXIS PENTRU… PREOTI?!

7-01-2012 40 secunde Sublinieri

Preoţii ar putea fi puşi să plătească o poliţă de asigurare pentru malpraxis! După modelul asigurărilor impuse medicilor, Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări are în proiect un astfel de program care ar putea deveni obligatoriu pentru feţele bisericeşti.

Totul a pornit de la cazul bebeluşului din Brașov care în urmă cu o lună de zile a fost la un pas de înec în timpul botezului.

Potrivit preşedintelui Uniunii Societăţilor de Asigurări, Bogdan Andriescu, aceştia analizează deja o propunere.

Analizăm o propunere de instituire a unei poliţe de asigurare obligatorie de malpraxis pentru preoţi. Medicul este foarte atent când operează pentru că dacă greșește şi intră în vigoare poliţa aceasta, la reînnoire poate costa atât de mult de nu mai poate să o cumpere sau să plece în străinătate şi se autolimină de pe piaţă, aşa şi la preoţi”, a spus Andriescu.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “MALPRAXIS PENTRU… PREOTI?!

 1. De cand un privat propune o asigurare obligatorie? In felul acesta, ar putea propune asigurari obligatorii pentru tot felul de prostii adresate tuturor categoriilor sociale, caci au tot interesul sa se imbogateasca. Hm!

 2. @Mirela: la asta ma gandeam si eu, o prostie uriasa.
  Erau vremuri cand, daca scoteai un porumbel de genul asta, te descalificai automat. Acum, se pare ca orice tampenie nu numai ca trece neobservata dar poate chiar fi luata de buna.
  Unde ne-a adus indiferenta…

 3. Sa ne fereasca Dumnezeu!!

  Lucrez in Asigurari de Viata si cu experienta acumulata spun ca aceasta-i o aberatie a unei minti “nebotezate”.

  NU EXISTA PADURE FARA USCACIUNI era suficient altadata pentru a explica unele atitudini, gesturi, fapte venite din partea unor persoane. Acum cerem ASIGURARE fiecarei categorii profesionale?

  Sa revenim cu picioarele pe pamint!!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare