MESAJ GRAV DIN VEȘNICIE DIN PARTEA STAREȚULUI EFREM FILOTHEITUL la aproape 1 an de la adormire: “POCĂINȚĂ, POCĂINȚĂ, POCĂINȚĂ! Vai vouă tuturor pentru ceea ce vă așteaptă!; trebuie să vă pocăiți cât mai e timp… Trebuie să îngenuncheați și să plângeți, să vărsați lacrimi de pocăință, pentru ca Hristos să se îndure…”

14-11-2020 2 minute Sublinieri

Orthodox Ethos:

STAREȚUL EFREM DIN ARIZONA S-A ARĂTAT și NE CHEAMĂ LA POCĂINȚĂ

Fără pocăință ne așteptă evenimente teribile!

(traducere de D.B. pentru Cuvantul Ortodox):

Am primit următoarele rânduri, publicate cu binecuvântarea Mănăstirii Sfântul Antonie din Florence, Arizona, care ne-a cerut să le transmitem credincioșilor spre zidire duhovnicească:

Starețul Efrem Filotheitul care a trăit ca ascet în Arizona, i s-a arătat unei femei din nordul Greciei, care, de multă vreme, era fiică duhovnicească a părintelui. În momentul apariției (bătrânului), aceasta era împreună cu nora sa; nu dormea, ci era, de fapt, în stare de veghe. La un moment dat, femeia nu a mai răspuns, fiind ca în extaz, iar această stare a durat aproximativ 10 minute, conform celor spuse de nora sa care o privea. Nu a realizat sau nu a cuprins intervalul de timp – anume, cât a durat vedenia. Era ceva nou pentru ea (conținutul conversației) pentru că îl mai văzuse pe Stareț după adormirea sa (după trecerea sa din viață), atât în ​​somn cât și în stare de veghe. Datorită acestor experiențe (a șocului), l-a contactat pe duhovnicul ei și l-a întrebat dacă această experiență a fost reală sau o înșelăciune a celui rău.

L-a văzut pe Starețul Efrem care era foarte trist, implorându-l pe Hristos ca evenimentele în curs să fie evitate (bineînțeles, toate acestea sunt în acord cu ceea ce bătrânul le-a spus multora în timp ce era în viață).

Și i-a spus:

Pocăință, pocăință, pocăință! Hristos este foarte supărat.

Noi, oamenii de astăzi, n-ar trebui să fim în starea duhovnicească în care suntem…

Urmează necazuri grozave, nu vă puteți imagina cât de rele vor fi…

Vai vouă tuturor pentru ceea ce vă așteaptă!; trebuie să vă pocăiți cât mai e timp…

Trebuie să îngenuncheați și să plângeți, să vărsați lacrimi de pocăință, pentru ca Hristos să se îndure…

Acest lucru are legătură și cu ceea ce se întâmplă în America.

Mulți oameni se vor duce datorită celor ce urmează să vină, mulți se vor duce (vor muri).

Nu aveți milă între voi. Nu arătați milă unul față de celălalt.

Sunteți duri unii cu alții, sunteți gata să vă mâncați (să vă distrugeți) unii pe alții.

Spune-le acestea Părintelui tău duhovnicesc și celorlalți…”

Femeia care a văzut acestea a fost o fiică duhovnicească a Starețului Efrem și a luat adesea legătura cu el până la adormirea lui.

***

Adventures of an Orthodox Mom

Oricât de mult nu am avut intenția să revin pe rețelele de socializare, TREBUIA să revin să vă împărtășesc această minune care a avut loc ieri, din partea sfântului nostru Gheronda Efrem, de fericită pomenire. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Una dintre fotografiile sale a început să izvorască lacrimi și i-a apărut în vedenie unuia dintre copiii săi duhovnicești. 😭😭😭

(…). Sunt vremuri fără precedent cele în care trăim și pentru a trece prin ele trebuie să ne rugăm și să ne căim mai mult decât am făcut-o vreodată în viața noastră.

[…]

Sfinte Gheronda Efrem, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi! 🙏🏼

“Copiii mei, pocăiți-vă. Rugați-vă. Chemați-L pe Dumnezeu și vorbiți cu El. Vorbiți cu cu Maica Raiului și Maica Domnului nostru. Puțini oameni se roagă și foarte puțini se pocăiesc. Foarte puține rugăciuni urcă la Cer. Domnul este foarte întristat că grecii L-au uitat și puțini sunt cei care Îl cheamă, Îl slăvesc, Îl iubesc și I se roagă.

Legaturi:


Categorii

Minuni, Pagini Ortodoxe, Parintele Efrem Filotheitul, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “MESAJ GRAV DIN VEȘNICIE DIN PARTEA STAREȚULUI EFREM FILOTHEITUL la aproape 1 an de la adormire: “POCĂINȚĂ, POCĂINȚĂ, POCĂINȚĂ! Vai vouă tuturor pentru ceea ce vă așteaptă!; trebuie să vă pocăiți cât mai e timp… Trebuie să îngenuncheați și să plângeți, să vărsați lacrimi de pocăință, pentru ca Hristos să se îndure…”

 1. Pingback: IPS NEOFIT – Raspunsuri la Sinaxa din octombrie (II): “CITITI DIN PSALTIRE! Invatati sa COMUNICATI CU SFINTII! Deja profetiile devin stiri si doar POCAINTA NOASTRA ar mai putea sa stavileasca intensitatea raului caruia putina-credinta a cresti
 2. Pingback: Mitropolitul Onufrie, primatul Bisericii Ortodoxe din Ucraina (Patriarhia Moscovei): „se intră într-o nouă eră istorică, numită în limbajul ecleziastic ERA APOCALIPTICĂ”/ IPS Ilarion, șeful Departamentului de Relații Externe al Patriarhiei M
 3. Buna seara,
  Era mult mai bun formatul vechi al paginii, cel cind va numeati Razboi intru cuvînt” care avea meniu in partea sus a paginii (Stiri… nu mai stiu care erau toate capitolele) cu subsectiunile paginii.
  Avea si o fereastra de cautare in site.
  Acum e atît de greu de gasit ceea ce cautam pe pagina…

 4. Pingback: Mitropolitul NEOFIT DE MORFOU marturiseste legat de VACCINUL “ANTI-COVID” si indeamna la rugaciune intetita ca FORTAREATA DE REZISTENTA “in fata raului pe care il planuiesc lucifericii Noii Ordini Mondiale”: “Vin momente foar
 5. Pingback: PĂRINTELE DAMASCHIN GRIGORIATUL, în conferința de la Cahul, despre ARĂTĂRI ȘI MESAJE DESPRE VACCIN ȘI BOALĂ ale sfinților NECTARIE, EFREM CEL NOU și EFREM DIN ARIZONA. Episcopul Basarabiei de Sud, PS VENIAMIN – povățuiri și problematiz
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare