Mitropolitul Serafim de Pireu, vizitat de COMANDANTUL FLOTEI DE RAZBOI grecesti si de AMBASADORUL Ucrainei

8-02-2012 28 secunde Sublinieri

flota-serafim

 

  • Romfea.gr:

Seful Flotei la Mitropolitul Serafim

Vice-amiralul Kosmas Christidis, seful Flotei de Razboi, l-a vizitat, astazi, 8 februarie 2012, pe Mitropolitul Serafim de Pireu la sediul sau arhieresc. 

Cei doi, legati de o stransa prietenie, au avut ocazia sa schimbe pareri si ingrijorari asupra problemelor cu care se confrunta societatea greceasca.

Mitropolitul Serafim l-a felicitat pe Seful Flotei pentru initiativele din domeniul sau de activitate.

Ambasadorul Ucrainei la Mitropolitul Serafim

Sfintia Sa Mitropolitul Serafim de Pireu a fost vizitat de Ambasadorul Ucrainei, Volontomir Skurov. (…) In timpul intalnirii s-au discutat probleme de interes comun. De asemenea, s-au atins probleme privitoare la starea ortodoxiei din Rusia si Ucraina.

serafim-ucraina


Categorii

1. DIVERSE, Mitropolitul Serafim de Pireu, Razboi Turcia Grecia Cipru Rusia, Traduceri, Ucraina

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Mitropolitul Serafim de Pireu, vizitat de COMANDANTUL FLOTEI DE RAZBOI grecesti si de AMBASADORUL Ucrainei

  1. Cu ce se ocupa acest site, romfea.gr ?

  2. @Andy:

    Romfea e un fel de agentie de stiri ortodoxa, greaca. Numai ca nu e oficial a Bisericii (cum e Basilica) ci a unui oarecare. Este folosita si de ierarhi pentru a transmite mesaje/comunicate, luari de pozitie etc.

  3. Pingback: IPS Serafim de Pireu: interviu despre premierul Papademos, Rockefeller si Rotschild, lobby-ul sionist si DICTATURA GROAZEI (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: IPS Serafim de Pireu: intalniri cu oficiali ai ministerelor APARARII si INDUSTRIEI NAVALE din Grecia - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare