Nebunia “porceasca” de la nivel guvernamental escaladeaza paroxismul si ajunge la INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI. Un medic din Cluj a murit dupa vaccin. Multi parlamentari si medici refuza categoric vaccinarea

13-01-2010 6 minute Sublinieri

nazi-meds-u-of-mn-ctr-for-holocaust-studies-cropd

UPDATE

Urmare a protestelor din ce in ce mai insistente, Ministerul da inapoi in privinta regulilor de vaccinare a copiilor si medicilor, inaintand scuze penibile. Pe considerentul ca “numai cine nu munceste nu greseste”, se incearca, neconvingator, disculparea tentativelor totalitare, cvasi-naziste ale sinistrului secretar de stat .

Ministerul Sănătăţii a revenit asupra deciziei de a nu solicita acordul părinţilor pentru vaccinare copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani contra noului virus gripal A H1N1. Astfel, imunizarea copiilor va fi realizată numai cu acordul scris al părinţilor, normele privind vaccinarea urmând să fie stabilite printr-un ordin comun al miniştrilor Sănătăţii şi al Educaţiei, a anunţat, miercuri seara, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, citat de Mediafax. […] Totodată, ministrul a precizat că medicii nu vor fi obligaţi să se vaccineze şi că imunizarea cadrelor medicale vizează doar responsabilitatea acestora. “Nota prin care li se cerea medicilor să se vaccineze, pentru că altfel nu vor mai putea avea acces la bolnavi a fost reparată astăzi (miercuri -n.r.). Numai cine nu munceşte, nu greşeşte”, a adăugat Cseke Attila, replicându-le astfel celor care au încercat să îl acuze pe secretarul de stat Adrian Streinu Cercel în legătură cu această decizie.

Presedintele Colegiului National al Medicilor, Vasile Astarastoae, declara la Realitatea FM ca dispozitia Ministerului Sanatatii referitoare la obligativitatea vaccinarii medicilor nu poate fi pusa in practica, vaccinarea nefiind obligatorie.

“Orice medic care va fi sanctionat si va da in judecata statul va obtine inclusiv daune morale castig de cauza, daca nu in Romania, dar cu mare probabilitate si in Romania, atunci sigur la CEDO”. avertizeaza Astarastoae.

El a adaugat ca, daca statul roman doreste opirea evolutiei virusului pe teritoriul Romaniei, atunci trebuie sa dea o hotarare de Guvern prin care vaccinarea sa fie declarata obligatorie si sa asigure dozele necesare pentru vaccinare incat peste 80% din populatie sa fie vaccinata.

Presedintele Colegiului National al Medicilor considera ca ministerul incalca, de asemenea, reglementari internationale referitoare la protectia minorilor atunci cand impune vaccinarea acestora fara a avea consimtamantul parintilor.

Pe de alta parte, Vasile Astarastoae se declara sceptic ca este pandemie de gripa AH1N1 si considera exagerate masurile luate de Organizatia Mondiala a Sanatatii: “Exista un grad crescut de isterie colectiva, OMS a exagerat declarand pandemie si modificand conditiile de declarare a pandemiei.”

MINCIUNILE SI ABUZURILE DOCTORULUI CERCEL IMPOTRIVA MEDICILOR DEPASESC ORICE LIMITA.

Ultima aberatie medicala: avem virus mutant in Moldova, dar… e valabil acelasi vaccin!

28385-0-cercel

Nu ne inchipuiam ca o sa ajungem chiar pana la a da dreptate lui Costi Rogozanu, care scria aseara: Streinu Cercel ce droguri ia? E agitat, a pus pe picioare vaccinarea naţională, face declaraţii care te lasă mască. ameninţă, îmi aminteşte de medicii ăia care mînă oamenii ca pe vite prin saloane. El ştie una şi bună: vaccin”. Chiar se merge prea departe, pe omul asta trebuie sa-l opreasca totusi cineva, a pierdut orice simt al realitatii si impinge abuzurile dincolo de orice nivel!

flu-panic

După trei rînduri de gripă, cîte m-au trecut anul trecut, mă simt imunzat la asta cu patru picioare. Drept care n-am de gînd să mă vaccinez.

Medicii cu care am mai discutat despre gripa asta mi-au spus că n-ar fi mai ucigătoare decît oricare dintre gripele care ne încearcă anual. Nu vă plictisesc cu detalii. Presupun că v-aţi pus la curent ce şi cum. Presupun de asemenea că ştiţi că unii dintre cei care umblă „să ne pună în gardă” n-o fac tocmai dezinteresat.

Din vaccinuri – mai ales dacă sînt comenzi de stat pentru ele – se cîştigă direct proporţional cu frica instalată în rîndurile populaţiei. Cu cît frica e mai mare, cu atît creşte succesul vaccinului.

Doctorul Străinu Cercel, secretar de stat la Sănătate, care a fost acuzat pe bună dreptate, după părerea mea, că induce panică în populaţie, cu cîteva luni în urmă, cînd prevestea apocalipsa gripei în România, a venit azi cu o idee. Lucrătorilor din spitale care nu se vaccinează împotriva gripei porcine să li se interzică accesul la locul de muncă. Ce spui tu, Străine?! Şi mai zice el, că vaccinarea şcolarilor se va face şi fără acordul părinţilor, dacă aceştia nu-şi exprimă dezacordul. I-auzi la el!

Domnule Cercel, părinţii îşi trimit copiii la şcoală să înveţe carte, nu să fie injectaţi la dorinţa dvs. cu un vaccin despre a cărui utilitate şi eficienţă se îndoiesc specialişti de la OMS şi de la Uniunea Europeană. • Adevarul:

Bucureşti: Streinu Cercel: „Pe fişa lui Toni Tecuceanu scrie ca a fost gripă nouă“

Alta minciuna gogonata… Aici se poate verifica certificatul de deces al lui Toni Tecuceanu, in care nu scrie nicaieri despre gripa noua. De altfel, tot in Adevarul de Bucuresti apare si explicatia:

„Cârcotaşul“ Toni Tecuceanu, ucis de bacilul piocianic?

Toni Tecuceanu a luat un virus în timp ce era la Terapie Intensivă, acuză fratele său. Medicii confirmă: „Un pacient care e internat la ATI, mai mult de trei zile, se poate contamina cu germeni mortali“. […]

Un pacient care e internat la ATI, mai mult de trei zile, se contaminează cu germeni gram negativi, de genul bacilului piocianic, Klebsiella, acinetobacter, enterobacili şi proteus. Aceştia sunt germeni virulenţi, rezistenţi la foarte multe antibiotice şi care produc infecţii majore la nivelul plămânilor, rinichilor, inimii, dar şi septicemie, mai ales în cazul pacienţilor intubaţi pe termen lung. Aceşti germeni se află în căile aeriene, pe pielea şi în părul bolnavului. Trebuie spus că infecţiile provocate de germenii gram negativi sunt foarte greu de tratat şi nici nu sunt foarte uşor de diagnosticat“, a explicat dr. Radu Tăbăcaru, medic ATI.

Ce este bacilul piocianic?

Bacilul Pioceanic (Pseudomonas aeruginosa)este o bacterie gram negativă care, cel mai frecvent, a fost izolată din infecţii ale căilor respiratorii, cutanate şi infecţii urinare. Bacteria este rezistentă la majoritatea antibioticelor. În anul 2004, mai mulţi pacienţi internaţi la spitale din Bucureşti şi din alte judeţe au fost infectaţi cu bacteria piocianic. Trei dintre ei au şi murit.

Europarlamentar PSD: Vaccinarea, sursă de bani pentru producători

… Printre cei care susţin acest lucru se numără şi europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, care “ridică şi problema suspiciunii privind implicarea industriei farmaceutice în campanii speculative “ , se arată într-un comunicat de presă trimis de delegaţia social democrată română la Parlamentul European.

În acest sens, europarlamentarul PSD a adresat azi o întrebare scrisă Comisiei Europene şi Consiliului UE, atrăgând atenţia asupra acţiunii necoordonate a statelor membre în combaterea epidemiei de gripă AH1N1.

Cantităţi mari comandate

“Confruntate cu un fenomen de panică la nivelul populaţiei şi bazându-se pe principiul precauţiei, statele membre au comandat cantităţi enorme de vaccin împotriva gripei AH1N1, chiar înainte ca procesul de testare să fi fost încheiat. În prezent, mai multe din statele membre au realizat ca au comandat stocuri de vaccin net superioare faţă de nevoile lor, plătind milioane de euro firmelor farmaceutice”, se arată în întrebarea scrisă.

În plus, el acuză autorităţile române de “reacţie confuză, insuficientă şi lipsită de transparenţă”, în ceea ce priveşte vaccinarea.

Renegocierea contractelor

Cătălin Ivan susţine că, în prezent, multe dintre guvernele europene încearcă să renegocieze contractele încheiate cu firmele producătoare de vaccin, în încercarea de a reduce costurile.

“Altele (n.r. guverne) au demarat campanii de vaccinare obligatorie, nu în scopul de a preveni pandemia, ci pentru a justifica stocurile comandate”, adaugă eurodeputatul. – acesta este si cazul tarii noastre de altfel. Ce justificare ar fi adus Streinu-Cercel pentru milionul de doze sustinut de la bugetul de stat si care ar fi ramas neatins? Aceasta este cauza reala a “turbarii” secretarului de stat, principalul responsabil de perpetuarea falsului pandemic la noi in tara… Frica de a fi tras la raspundere (n.n.).

Totodată, în întrebarea scrisă, euparlamentarul atrage atenţia asupra faptului că Directorul departamentului de sănătate al Consiliul Europei, Wolfgang Wodarg, a afirmat că există suspiciuni privind implicarea industriei farmaceutice în campanii speculative vizând sublinierea gravităţii efectelor gripei AH1N1.

Virusul A/H1N1, mai periculos

În ultimele 24 de ore, câteva schimbări semnificative au influenţat situaţia epidemiei de gripă porcină în România. Secretarul de Stat, Adrian Streinu Cercel, a confirmat existenţa unei mutaţii a virsului gripei noi, în România, dar susţine că vaccinul Cantgrip rămâne eficient, chiar şi în acest caz.

Cercel a declarat că schimbările suferite la nivelul virusului nu vor afecta eficienţa vaccinului. În opinia Secretarului de Stat, numărul mare de persoane care au ales să se vaccineze va influenţa evoluţia deceselor, numărul fatalităţilor fiind aşteptat să scadă. Suspiciunile privind existenţa unor mutaţii ale virusului au apărut de la începutul lunii decembrie. Atunci, Comitetul Naţional pentru Gripă a decis să trimită probe, din Iaşi, Suceava şi Botoşani, la Londra, pentru analize.

„Am decis trimiterea culturilor la Centrul European de Referinţă pentru Virusul Gripal de la Londra, unde se vor efectua analize ultrasecvenţiale în scopul determinării mutaţiei. Virusul din Ucraina are o mutaţie punctuală la neuraminidază, componeta N din formula A/H1N1. Manifestările la infectarea cu acest tip de virus gripal sunt mult mai grave pentru tractusul respirator inferior, iar acest lucru provoacă mai frecvent pneumonii şi insuficienţe respiratorii“, declara pe 1 decembrie, în ziarul Cotidianul, conf. dr. Geza Molnar, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie şi membru în Comitetul Naţional pentru Gripă.

Nordul Moldovei, locul mutaţiei

Situaţia care a sugerat existenţa unei mutaţii, în nordul Moldovei, în judeţele Iaşi, Suceava şi Botoşani a fost generată de numărul mare de îmbolnăviri şi de persoane aflate în stare gravă. Până în prezent, conform unui comunicat de presă al MS, de astăzi, au fost vaccinate 516.905 persoane. Dintre acestea, peste 300.000 au fost vaccinate în perioada 4-10 ianuarie 2010. Autorităţile sfătuitesc persoanele care s-au imunizat recent să continue să acorde atenţie ridicate regulilor de igienă (să se spele pe mâini cât mai des) şi să continue să evite zonele aglomerate, întrucât sunt expuşi îmbolnăvirii cu A/H1N1.

“În urma vaccinării, corpul uman produce anticorpi, însă acest proces poate dura şi până la 14 zile. Dacă în această perioadă persoana vaccinată este infectată cu noul virus este posibil să facă o formă uşoară de gripă, dar în nici un caz nu va deceda” a declarat Streinu Cercel la RTV.

Într-o adresă trimisă direcţiilor judeţene de sănătate publică, Ministerul Sănătăţii cere tuturor medicilor să se vaccineze împotriva noi gripe. Personalului medico-sanitar care refuză vaccinarea i se va interzice prestarea de activităţi medicale care presupun prezenţa pacienţilor, se arată în document.

Medicilor li se recomandă să acţioneze pentru cresterea acoperirii vaccinale la personalul medico-sanitar atât din unităţile sanitare publice, dar si private. De asemenea, potrivit aceluiaşi document, toţi medicii de familie au obligaţia să vaccineze împotriva gripei pandemice, ”această activitate reprezentând o acţiune prioritară în această perioadă”.

”Nu mai dorim să primim reclamaţii din partea pacienţilor că medicii de familie nu au vaccin, sau nu vor să vaccineze împotriva gripei A/H1N1. Nerespectarea acestor obligaţiuni va duce la desfacerea contractului de muncă cu CNAS”, se arată în adresa Ministerului Sănătăţii, semnată de secretarul de stat, Adrian Streinu Cercel.

Medicii susţin că nu sunt de acord cu o asemenea măsură. Mai mult, dacă medicii sunt obligaţi să se vaccineze, aceeaşi măsură ar trebui impusă şi altor categorii profesionale precum poliţiştii sau preoţii.

‘Nu sunt de accord cu asta și sunt tare curios cum o să ne oblige să ne vaccinăm. Nu suntem singurii care intrăm în contact cu oamenii. Să se vaccineze și preoții, militarii, polițiștii și toți cei care merg în baruri și discoteci. Oricum eu am avut acum câțiva ani ceva probleme după ce m-am vaccinat împotriva gripei sezoniere, deci nu sunt de acord. Aștept să văd documentul și sunt tare curios cum ne va obliga să acceptăm vaccinarea”, a declarat pentru REALITATEA.NET Tudor Ciuhodaru, şeful secţiei de primire urgenţe din cadrul Spitalului ”Sf. Ioan” din Iaşi şi unul dintre primii medici care au refuzat vaccinarea împotriva noii gripe.

Nu toti medicii sunt insa de acord cu intentia Ministerului: “Este ilegal sa obligi pe cineva sa se vaccineze, indiferent despre cine este vorba. Mai mult, Ministerul ar trebui sa se gandeasca la femeile in primul trimestru de sarcina, la persoanele alergice sau la cei care sunt sub un alt tratament in acest moment care le interzice vaccinarea. In plus, propunerea este neclara, fapt pentru care am cerut lamuriri”, a declarat, pentru Realitatea Tv, medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala.

 • Napocanews:

Adrian “Dr. Mengele” Streinu Cercel, răspândacul de ştiri false şi în cazul gripei aviare

[EXCLUSIV] Medicul din comuna clujeană Aluniş a decedat în condiţii suspecte, după ce s-a vaccinat împotriva gripei noi

c4dfdc4b74b5c53b7d1836dc64a88cad

sursa trucajului fotografic: Cotidianul.ro

PS: Va asteptam sa interveniti, daca doriti, dar cu argumente si fara agresivitate, si la provocarea lansata de Costi Rogozanu: Nedumerire: legătura dintre religie şi lupta anti-vaccin?


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Nebunia “porceasca” de la nivel guvernamental escaladeaza paroxismul si ajunge la INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI. Un medic din Cluj a murit dupa vaccin. Multi parlamentari si medici refuza categoric vaccinarea

 1. Azi se implineste un an de la mesajul Parintelui Iustin…

 2. Ref la: “Lucrătorilor din spitale care nu se vaccinează împotriva gripei porcine să li se interzică accesul la locul de muncă. Ce spui tu, Străine?!…pot sa spun ca asa ceva este deja in vigoare in SUA, nu pt gripa porcina ci pt vaccinul gripei sezoniere, iar in unele state pt vacc de gripa porcina. Nu este de loc o gluma…Si asta nu vine nici macar de la vre-un minister ci pur si simplu de la concernul pt care lucrezi sum indrumarea CDC-ului Se folosesc de criza, de frica si de prostia umana sa creasca presiunea. La noi la spital s-a dat un al 2 lea ultimatum ca cei ce nu se vaccineaza pana la 1 febr. vor fi concediati. Problema este f serioasa si desfinteaza pur si simplu libertatea omului. Si cine sa ii mai actioneze pe acesti corupti in justitie, cand majoritatea accepta (ca oile – ma iertati) fara sa isi faca nici o problema de constiinta…aici este marea problema (gandesc eu), ca acel glas mut care se mai impotrivea din cand in cand este pe cale de disparitie. Iar celor ce le mai pasa sunt din ce in ce mai putini si izolati…

 3. Cat mai tine “pandalia” vaccinarii prostiei? Se vorbeste mult despre riscurile acestui vaccin al gripei porcine.Fiind subiect ianintat in forta de Secretarul de Stat,Cerecel,propagand vaccinarea,merge pana la amenintari de neascultare, tinzand spre obligarea efectuarii lui.Doamne,pazeste-ne de aceasta fortata”grija”!Acum,au aprut si victime.Au murit oameni in urma vaccinului.Ce zice, cu ce o sa ne mai “convinga” de necesitatea acestui vaccin pacatos,impatimitul “binefacator”? Spune, ca este fiu de preot, dar nu se vede a avea frica de Dumnezeu,dispretuind si invinuind ca-i sunt potrivnici,oamenii cu aceasta teama sfanta. Nu se teme si el de Mania Domnului?Ar trebui sa cunoasca pe adevaratul potrivnic,cel care umbla cu inselarile,numai daca nu a ales alta credinta. Doamne,Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,apara si intelepteste poporul Tau,miluieste-ne pe noi pacatosii,care nu stim a face voia Ta!

 4. Din punctul meu de vedere , este multa minciuna, forta si violenta in promovarea acestui vaccin. Este total anticrestin!
  Pai atunci cum sa fiu de acord sa ma vaccinez??
  Nu am incotro! Refuz sa ma vaccinez, cu nadejdea in Dumnezeu!

 5. Cu citiva ani in urma,stateam de vorba cu un parinte de la un schit din Moldova, care spunea ca “daca nu esti mason nu ti se deschide nici o usa azi”. Iar multi stim ca (masoneria este o oculta satanica in final,..o spun f multi si ca masoni de grad inalt stiu mai exact cui se inchina ei), adevarul ca multi sint racolati sau adera ei de buna voie la aceasta organizatie secreta oculta, despre care nu stiu prea multe si este trist ca se lasa folositi.Deci nu credem ca sint politiceni care sa fie in afara acestei oculte,..si atunci domnul Streinul Cercel nu este decit o coada de topor, care se lasa folosita, pentru a face rau poporului roman. In momentul de fata, foarte multi stim ca acest vaccin provoaca reactii adverse imediat du pa ce l ai primi,insotit chiar de decesul unora care au o imunitate mai scazuta sau sufera si de alte boli. Dar si pe termen indelungat v or fi probleme,.deoarece contine o cantitate f mare de mercur plus celelalte substante toxice. “””Amalgamul dentar utilizat pentru plombe este făcut dintr-un aliaj de mercur şi argint şi este utilizat încă din 1800. Se ştie că mici cantităţi de mercur se evaporă şi pot fi inhalate atunci când alimentele sunt mestecate. În ciuda faptului că Franţa, Canada şi Suedia au impus întotdeauna restricţii la utilizarea mercurului pentru plombe, FDA susţine cu încăpăţânare că amalgamul este inofensiv”””. Miercurul odata inhalat in corp, este aproape imposibil de eliminat afara.Mercurul, un neuro-toxic dovedit prin numeroase studii, determină apariţia unor probleme cognitive şi de dezvoltare, mai ales dacă expunerea are loc în viaţa intrauterină, iar la adult provoacă tulburări cerebrale şi renale. Doamne ajuta

 6. Am citit pe Voxpublica provocarea “onesta” lansata de C. Rogozanu …si comentariile …prin cele ale Razboiului intru Cuvant au vorbit Sfintii lui Dumnezeu …si – pur si simplu –
  vocea ratiunii …ultimele 2 comentarii , 47 si , mai ales , 48,
  au evidentiat si gandurile mele despre provocarea respectiva …
  dar , de pe pozitia omului simplu , cum sa nu simt revolta , chiar furie , impotriva dr. Mengele roman ?! n-o sa repet ce s-a spus de mai multe ori …dar , macar o problema s-o spun: daca dr. Cercel a afirmat ca , in cele 3
  judete din nordul Moldovei s-au produs mutatii ale virusului ,
  vaccinul Cantgrip , chiar si asa , “ramane eficient” ??? de-alde , noi , prostimea , ce sa mai intelegem ?!

  -precizare: comparatia cu dr. mengele [ cu litera mica ] am citit-o pe Napocanews …

  -mi-a placut comentariul Anei R , in mod special …

  -da , azi se implineste un an de la mesajul Parintelui Justin …Domnul sa-i binecuvinteze pe toti cei care si-l amintesc… si sa-i ajute Parintelui iubit de multimile de credinciosi , sa fie bine , dupa sfanta voia SA !

 7. …Iar maine este aniversarea unui mare ziarist, patriot si luptator cu fortele demonice care dusmanesc neamul romanesc: Mihail Eminescu. Si cercetarile oneste (vezi Mihai Georgescu, A doua viata a lui Eminescu) arata destul de clar ca boala si apoi moartea au fost provocate de (vai!) otravirea cu … mercur.

 8. “Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blesteama, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va vatama si va prigonesc, ca sa fiti fii ai Parintelui vostru cel din ceruri, caci El rasare soarele Sau peste cei buni si peste cei rai, si ploua peste cei drepti si peste cei nedrepti”

  cum sa ne rugam pentru ei? cum sa ii “pomenim” la rugaciune? e un subiect care merita tratat …nu credeti?

 9. Nu stim, recunoastem ca nu avem masura aceasta, a rugaciunii pentru dusmanii credintei. Cu cei personali mai merge cat de cat, dar cu cei ai credintei… nu stiu, sa nu sarim prea sus deodata, sa nu ajungem cumva sa incepem sa le iubim si pacatul, si ticalosia. Sa ne fie mila de ei ca slujesc satanei, da. Dar sa fim constienti ca unii dintre ei o fac constient si obstinat, prin masonerie.

 10. cred ca multi dintre ei o fac la modul constient … dar tot trebuie sa ne rugam pentru ei … cum?

 11. nici eu nu am masura aceasta insa asta nu exclude faptul ca in calitate de sluga netrebnica trebuie sa fac asta …sau cel putin sa incerc… cum?

 12. Cum crezi. Noi facem cele mai sarace ale masurii noastre, deocamdata. Iarta-ne. Nu stim cum.

 13. Cum? Uite cum… 🙂

  Ia-o mai mult ca pe o gluma si ca o tachinare frateasca, ca sa te “socam” un pic si sa vezi ca lucrurile pot fi vazute si putin altfel, dar (atentie), fara a fi nici la aceasta masura sau a sugera asta:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/01/01/sfantul-vasile-cel-mare-stalpul-de-foc-care-lumineaza-cu-putere-si-azi-episcopul-de-care-s-a-minunat-cerul-si-pamantul-2/ (intamplarea cu Iulian Apostatul si Sf. Mercurie)

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/08/30/sf-ierarh-alexandru-aparatorul-bisericii/

 14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » PLANGERI PENALE PENTRU ABUZ IN SERVICIU impotriva cosmarului viu al ultimelor luni, Dr. Streinu-Cercel (si alte stiri de pe “frontul” falsei pandemii)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare