COPIII – URMATOAREA TINTA STRATEGICA INCLUSA IN CAMPANIA DE VACCINARE CU CANTAGRIP / Mega-afaceri facute cu isteria porcina / Presa a spart codul tacerii (Stiri 12-13 ianuarie 2010)

13-01-2010 4 minute Sublinieri

SF400

 • GANDUL:

EXCLUSIV – 200.000 de elevi vor fi vaccinaţi anti-AH1N1. Părinţii care refuză trebuie să meargă la şcoală. DEZBATERE GÂNDUL – ÎŢI VACCINEZI COPILUL?

Părinţii vor fi încunoştinţaţi că se face vaccinarea în şcoli la avizier şi vor putea să-şi manifeste “explicit dezacordul”, în lipsa căruia se va considera că au consimţit pentru vaccinarea copiilor lor

Elevii vor fi vaccinaţi cu Cantgrip pentru imunizare împotriva virusului AH1N1, responsabil de pandemia gripală, fără consimţământul explicit al părinţilor. “Se va face o informare, prin avizier: «Mâine se va face vaccinarea. Părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea sunt rugaţi să-şi exprime dezacordul». Dacă nu va exista acest dezacord, vaccinarea se va face automat”, a declarat, pentru Gândul, profesorul Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Campania de vaccinare a celor aproximativ 200.000 de copii cu vârste între 6 şi 15 ani (inclusiv) va începe la sfârşitul lunii, când autorităţile spun că se vor finaliza testele necesare. 200 de copii au fost folosiţi drept “cobai”, cu acordul părinţilor, pentru a se determina eficacitatea vaccinului şi efectele secundare. Vaccinul produs de Institutul Cantacuzino este testat de o firmă specializată, a cărei identitate nu este dezvăluită de autorităţi, deşi a fost stabilită în urma unei licitaţii publice şi este plătită din bani publici. Firma respectivă s-a ocupat de găsirea copiilor pentru teste, aceasta fiind şi principala problemă cu care s-au confruntat cei de la Institutul Cantacuzino în procesul de acreditare a vaccinului şi motivul pentru care campania de vaccinare la copii a fost amânată, deşi aceştia sunt încadraţi în prima categorie de risc.

Medicii de familie care nu participă la campania de imunizare vor fi sancţionaţi

Image26Campania de vaccinare la adulţii din România a început la sfârşitul lunii noiembrie, pe fondul creşterii corului de critici internaţionale împotriva campaniilor de vaccinare naţionale. În Canada, campania de vaccinare chiar s-a suspendat din cauza efectelor adverse puternice (care au provocat chiar decese) ale vaccinului Pandemrix, produs de consorţiul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline, de la care a intenţionat şi Guvernul României să achiziţioneze 500.000 de doze de vaccin, pentru imunizarea minorilor.

Astfel, deşi s-au distribuit rapid peste 1,3 milioane de doze de vaccin românesc, alte a­proape 9 milioane fiind programate să fie fabricate şi distribuite în primul trimestru al acestui an, numărul celor care s-au vaccinat a fost foarte redus, în cursul lunii decembrie. Chiar şi o bună parte dintre cadrele medicale din spitale au refuzat să se vaccineze. Mai mult, unii medici de familie au refuzat să participe la campania de vaccinare sau le-au cerut pacienţilor semnarea de acorduri de vaccinare, prin care aceştia îşi asumă eventualele efecte secundare ale vaccinării. Ministerul Sănătăţii ameninţă acum cu sancţionarea medicilor care îşi vor menţine poziţia ostilă faţă de vaccinare, fără a preciza despre ce sancţiuni poate fi vorba.

Una peste alta, până la începutul lunii ianuarie se vaccinaseră cu Cantgrip circa 210.000 de români, dar autorităţile au anunţat că cererea de vaccin a crescut, brusc, de cel puţin 10 ori, multe direcţii sanitare rămânând fără rezerve de vaccin. Apogeul vaccinării s-a consumat imediat după anunţul decesului actorului Toni Tecuceanu (Prima TV), nu mai puţin de 13.189 de persoane fiind vaccinate, doar în Capitală, în zilele de 9 şi 10 ianuarie.

Ce spun părinţii Bittman, Anghel şi Războiu despre vaccin

RĂSPUNS. Oamenii din showbiz şi televiziune spun că informaţiile despre vaccin difuzate până acum sunt insuficiente

big_Luminita Anghel cu copilulLuminiţa Anghel spune că nu i-ar lăsa pe medici să-i facă fiului ei, în vârstă de 13 ani, vaccinul. “Am cerut sfatul mai multor persoane avizate, doctori, medici specialişti, dacă să îmi fac sau nu vaccinul şi am ajuns la concluzia că nu trebuie să îl fac. Cu atât mai mult nu aş fi de acord să-i fac vaccinul copilului meu. E adevărat că s-a creat o nebunie şi toată lumea se vaccinează, dar, din ce am văzut la televizor, sunt mai mult oameni în vârstă, care au probleme de sănătate”.

Cântăreaţa nu este de acord nici cu faptul că, dacă un părinte nu se împotriveşte în scris, copilul este vaccinat automat.Cine îşi asumă răspunderea dacă acesta păţeşte ceva? Statul? Ministerul Sănătăţii? Mi se pare un abuz“.

Anca Turcasiu si copilul, RaduNemulţumită de informaţiile care circulă pe piaţă referitoare la riscurile şi beneficiile unui vaccin împotriva virusului A/H1N1, Anca Ţurcaşiu aşteaptă mai multă transparenţă din partea Ministerului Sănătăţii “referitor la acest subiect”. “Populaţia ar trebui informată mai exact şi asupra riscurilor”, afirmă artista. “Nu ştiu dacă să-mi fac nici eu vaccinul. Nu vreau să fiu un cobai. În absenţa unei informări complete, Anca Ţurcaşiu susţine că nu îşi va da acordul ca fiul său, Radu, în vârstă de 11 ani, să fie vaccinat la şcoală.

“Lucrez la ştiri şi trebuie să mă documentez înainte de a lua o decizie”, spune Dana Războiu, prezentatoarea jurnalului de la Kanal D. “Deocamdată nu pot spune nimic până ce nu aflu mai multe”, afirmă ştirista, care este mamă a doi copii, cel mai mare – Victor, urmând să împlinească luna viitoare 6 ani.

Dan Bitman n-are, în principiu, nimic cu vaccinul, însă vrea să fie în cunoştinţă de cauză atunci când decide să îşi imunizeze copiii împotriva gripei A. Vom hotărî acest lucru după ce vom obţine mai multe informaţii, cred că ar trebui consultaţi şi părinţii când se face o astfel de campanie”.

STRASBOURG. „Falsa pandemie“, în dezbaterea Consiliului Europei

Acuzaţiile unui grup de deputaţi din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) privind orchestrarea unei “false pandemii”, de către laboratoare farmaceutice, ar putea intra în dezbatere pe 28 ianuarie, transmite Mediafax. La 26 ianuarie, Comisia pentru Afaceri Sociale a APCE va audia cu uşile închise reprezentanţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), industriei farmaceutice şi experţi din domeniu. Comisia vrea să clarifice contextul în care răspândirea virusului AH1N1, mai puţin nociv decât se anunţase, a fost descrisă drept o “pandemie”, ceea ce a dus la irosirea a miliarde de euro.

 • Jurnalul National:

Afaceri cu isteria gripei porcine

Ca în orice război, şi în războiul declanşat contra virusului A/H1N1, sub forma isteriei vaccinării, unii ştiu să facă bani. Exemplul cel mai la îndemână: Screen flu, testul rapid pentru gripa A/B pe tampon nazal, capabil, potrivit prospectului, să detecteze inclusiv H1N1.

image-2009-12-13-6721557-41-vasile-astarastoae-presedintele-colegiului-medicilor-din-romania“Este un test care identifică antigenul virusului, dar are o sensibilitate şi o specificitate reduse. Orice test de acest gen este asociat cu un anumit grad de eroare. El nu poate înlocui testul care identifică acidul nucleic viral. Eu personal nu aş da bani pe un asemenea test. Este o afacere bănoasă, cineva chiar dă lovitura, pe fondul isteriei instalate în ultimele zile“, consideră profesorul doctor Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Naţional al Medicilor.

Wolfgang Wodarg: “Gripa A. Au organizat psihoza” (multumiri JN pentru preluare, chiar daca nu dau corect si sursa traducerii, dar e foarte bine ca o dau, bravo lor!)

Furie si proteste in Anglia, nu in Romania.

Articolul este interesant din mai multe puncte de vedere:

– recunoaste ca exista victime ale vaccinarii chiar in randul oamenilor sanatosi, deci vaccinurile sunt departe de a fi inofensive, asa cum se perinda mesajele prin mass media de la noi

– in alte tari exista grupuri de sprijin pentru victimele vaccinarilor

in alte tari exista fonduri de stat ce se acorda pentru victimele vaccinarilor, deci se recunoaste la nivel de stat ca vaccinurile pot sa aiba efecte adverse serioase, care pot distruge viata unui om.

– exista si “scheme” private de compensare – deci problema este recunoscuta la nivel de industrie de asigurari precum si la nivelul angajatorilor

Evident ca apar mai multe intrebari legate de Romania:

1. UNDE sunt cifrele, rapoartele care arata situatia efectelor adverse cauzate de vaccinare in Romania ( rapoartele din RAPI)? Sau suntem acea tara “de vis” unde vaccinurile nu au efecte adverse desi in alte tari au si inca multe?

2. UNDE este fondul destinat despagubirilor pentru victimele vaccinurilor? Avem sau nu o astfel de lege? Daca nu avem.. DE CE nu avem o astfel de lege?

3. In alte tari statul este obligat sa investigheze si sa raporteze public efectele adverse cauzate de vaccinuri. Unde sunt cifrele din Romania?

(…)”

 • Voxpublica:

Alin Fumurescu – Oficial european: pandemia de gripa porcina e falsa! Urmeaza investigatiile…UPDATE: Toni Tecuceanu n-ar fi murit de gripa porcina

Costi Rogozanu – Vaaaaccinul! Luptăm cu crucea în mînă. Cu raţiunea în mînă. Cu seringa în mînă.

Daca tot ne face nemeritata cinste sa ne citeze (peiorativ, evident), simpaticul comentator Costi Rogozanu… Il informam pe aceasta cale ca cei care se opun vaccinului nu sunt nici pe departe atat de organizati precum se sperie a crede. Trebuie spus ca au mai fost unii (Tudor Octavian si Val Valcu la Realitatea TV) care au cerut chiar sanctionarea penala a organizatiilor crestine care s-au opus campaniei de vaccinare. Credem, insa, sincer, pe baza articolelor scrise pana acum de C. R., ca nu e genul “pumnul in gura”. E cazul insa sa invatam sa nu banuim cine stie ce conspiratii cripto-crestine, mai ales atunci cand facem caz ca nu credem in teoria conspiratiei.
Din cate avem stiinta doar doua organizatii s-au implicat in tiparirea de materiale informative despre vaccin: Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni din Suceava si Asociatia Pro-Vita. Site-ul nostru este citat acolo pentru cateva studii si interviuri preluate din conspirationistele, paranoicele si ultra-religioasele Der Spiegel sau, mai nou, L’Humanite (!). Lucram la vedere si materialele traduse de cei care ne ajuta la acest site sunt verificabile. Spre deosebire de alegatiile interesate ale secretarului de stat Streinu-Cercel, care nu inceteaza a cita din el insusi.

Mugur Varzariu: Gripa peștină – ultima speranță

Cotidianul: AH1N1, pandemie de isterie. Acuzaţii de manipulare. Streinu Cercel contrazis de confraţi

rich_doctor


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “COPIII – URMATOAREA TINTA STRATEGICA INCLUSA IN CAMPANIA DE VACCINARE CU CANTAGRIP / Mega-afaceri facute cu isteria porcina / Presa a spart codul tacerii (Stiri 12-13 ianuarie 2010)

 1. Nu va autoanesteziati! Daca a inceput sa fie sparta omerta (codul tacerii) din presa inseamna ca s-au certat intre ei. Cind se cearta, incep cu demascarile.
  Indiferent de regim, tot aceiasi conduc lumea. Dar nu sunt uniti asa cum vor sa se inteleaga pentru a inspira teama. Ei sunt la concurenta intre ei, iar colaborarea o fac din necesitate, pentru ca stiu ca nu sunt legitimi.
  Unirea adevarata (care este si sincera) este intru Hristos. Restul…nu au cum.

 2. Am intrat pe siteul http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/vaaaaccinul-luptam-cu-crucea-in-mina-cu-ratiunea-in-mina-cu-seringa-in-mina-24212.html, si MI-A TREZIT INTERESUL un comentariu minutios “facut” si lucrat de catre un cititor al acelui site, in care ADRESEAZA MAI MULTE INTREBARI d-lui Cercel Streinu. Am citit acest comentariu, am gasit ca bine venite si gandite unele din aceste intrebari si am considerat ca este intelept sa preiau acest comentariu si sa-l postez aici, ca sa il citeasca si alti cititori ai siteului acesta…!

  Cred ca cel care a scris acest comentariu, este un om specialist, sau cel putin destul de inteligent care stie sa-si foloseasca cu folos si cu logica mintea si puterea de judecata pe care i le-a dat Dumnezeu si care nu isi poarta capul pe umeri degeaba…Din intrebarile pe care le adreseaza D-lui Streinu Cercel, acest om, se poate subintelege ca fie lucreaza sau activeaza in domeniul medicinii si al sistemului sanitar de la noi, fie “cunoaste” destul de bine si are si alte informatii “mai de culise” despre anumite situatii si stari si probleme si neoranduieli concrete care exista in interiorul sistemului sanitar din Romania si in activitatea medicala pe care o presteaza anumite cadre medicale de la noi si despre care probleme si neoraduieli nu au cunostiinta foarte multi romani ….!).

  Ca sa nu mai lungesc mult vorba…iata comementariul, care pe forumul siteului amintit este postat la pozitia a 6- a:


  6Cateva intrebari pentru pofesorul Cercel:
  1)Daca erati convins, prin vara, ca gripa noua face ravagii in lume si spuneti ca de 30 de ani aveati vaccinul impotriva-i, de ce nu ati mers acolo sa recoltati virusul si apoi sa produceti leacul la noi, asa cum se intampla acum, si sa-l vindeti “afara”, sa le faceti acelora un bine salvandu-i, noua un alt bine prin aducerea de bani in tara(poate direct pentru Sanatate, nu?) si chiar sa fi fost pregatiti sa-l “intampinam” cu serigile “incarcate”?
  2)Daca in primele dvs. recomandari (cum sa ne ferim sa contactam virusul) recomandati tuturor oamenilor sa poarte acele masti, de ce n-o mai faceti acum, cand populatia se inghesuie la vaccinare fara masca de protectie?
  3)Daca tot ati afirmat(la Maruta in emisiune,la Pro Tv) ca NIMENI de la “Cantacuzino” sau “Bals” n-a declarat ca Toni a murit de AH1N1, atunci de ce chiar dvs. ati spus-o, cu gura dvs, tot azi, si tot la Pro Tv (la stirile de la ora 19), ca Toni a murit de AH1N1?
  4)Cand ati vazut ce efect a avut stirea ca tanarul actor a decedat din cauza gripei noi, de ce n-ati iesit pe post sa spuneti ca exclusiv presa a declarat ca AH1N1 este vinovat de disparitia lui Tecuceanu? Mai ales ca zilele trecute, la TVR, dupa ce redactorul v-a vorbit despre “efectul Tecuceanu”, ati tinut sa precizati ca virusul ataca si mai tare oamenii cu un sistem imunitar puternic, lasand astfel sa se inteleaga ca Toni, desi era solid, iata, a murit… N-ar fi fost cazul ca de atunci sa precizati …? De fapt, ce sa mai inteleaga cineva de la dvs, ca acum spuneti “da”, cu argumente, iar putin mai tarziu…”nu”, tot cu argumente!
  5)De ce nu au oamenii incredere in dvs, domnule profesor?
  6)Daca acea comisie care intentioneaza sa ancheteze situatia cu AH1N1 si valabilitatea vaccinurilor DEJA administrate, constata ca CEVA nu e in regula, ce veti face?
  7)Cand ati afirmat ca, statistic, de porcina mor 1,5-2% dintre cei contaminati, iar de la o gripa obisnuita doar 0,1%, cel mult, de ce nu ati precizat ca in cazul gripei noi era vorba despre bolnavii inregistrati in institutiile medicale unde au fost examinate probe confirmate ca au AH1N1? Daca in cazul acestei gripe s-au prezentat cel mult 1 din 10 imbolnaviti, atunci statistica nu pica pe aceleasi valori precum gripa obisnuita? De ce nu precizati acest lucru?
  8)De unde sunteti sigur ca femeia din jud. Prahova, care a decedat la o zi dupa vaccinare, n-a murit din cauza vaccinului? Ati spus ca avea multe afectiuni si oricum ar fi murit. De ce sa fi murit chiar atunci, CA DOAR BOALA O DUCEA DE ANI SI ANI? De ce tocmai atunci? Ca profesor,ca om de stiinta, sau ca simplu om, nu va preocupa cauza mortii acelei femei? Daca totusi…
  9)Dupa atacurile de la 11 septembrie 2001, Bin Laden a declarat ca el se afla in spatele operatiunii, iar de atunci s-au pornit campanii impotriva terorismului. Daca ar fi sa luam de buna cauza razboaielor din Afganistan si Irak, nu v-ati gandit ca acest virus, prin forma sa, ar putea fi o arma a teroristilor? De ce nu, pentru ca n-a declarat Bin Laden ca el a finantat realizarea virusului?
  10)Cat timp este valabil vaccinul? De ce nu precizati acest aspect, domnule profesor?

  PACIENT PUNCT RO
  2010-01-13 01:04:22 Raspunde ”

  Doamne ajuta!

 3. Ai face vaccinul acesta copilului tau?

  DE LA MINUTUL 2.36

  http://www.youtube.com/watch?v=E1z7KSEnyxw&NR=1

 4. La o emisiune TV Streinu Cercel a dat dovada de ceea ce a mai facut: sa ameninte! Ministerul Sanatatii s-a ransformat in Ministerul Armatei care se joaca cu sanatatea noastra,inclusiv a medicilor.
  Fiind reclamat un medic de famiie ca nu doreste sa administreze vaccinul pandemic, Cercel a dat imediat un numar de telefon care a fost apoi afosta de inca 4 ori la OTV, unde poate suna oricine ca sa reclame medicul de familie care este obligat sa vaccineze pe oricine doreste si sa procure necesarul de vaccinuri. Daca nu (!) va suporta consecintele!
  Acolo am ajuns!
  Puneti-va in situatia noastra, a medicilor de familie!

  dr. Christa Todea-Gross
  http://groups.yahoo.com/group/provita/message/3871

 5. Ministrul nostru spune ca nu sunt efecte adverse si ne incurajeaza sa le facem si copiilor vaccinul. Sa vedem ce efecte RAPIDE are vaccinul, caci pe cele pe termen lung nu le stim inca:

  Dureros de privit suferinta acestui copil

  http://www.youtube.com/watch?v=1MmedmNi5bw&feature=related

  PS: Cum este posibil sa i se faca un vaccin copilului meu, fara acordul scris al meu? Pe ce baza dl ministru calca cel mai simplu drept de parinte?

 6. Vaccinul produs de Institutul Cantacuzino sufera si el grav din acelelasi motive ca celelalte:
  1. este insuficient testat. Fabricat in graba, testat in mod dubios si oricum insuficient pentru a respecta procedurile de siguranta (procesul de validare dureaza ANI pentru un produs farmaceutic!). In plus, pentru copii, de exemplu, a fost testata de o firma care nu este publica, desi a castigat o licitatie pe bani publici. Nimeni nu stie in ce conditii s-a facut verificarea (insuficienta). Opacitate completa.
  2. componentii vaccinului sunt o problema. Vaccinul contine totusi Tiomersal, si exista medici care contesta faptul ca nu ar fi toxic pentru organism. Problema la Cantgrip este urmatoarea (citez dintr-un material remis de un medic):

  “E adevarat ca multe vaccinuri contin Tiomersal si e fals ca acesta e cel mai bun conservant si e fals ca acesta nu e toxic. Este foarte toxic, in special la nivel neuronal.
  Adevarul este ca foarte multe vaccinuri din programul national de vaccinare contin mercur, al carui efect este cumulativ pt ca el nu se excreta ci se acumuleaza in organism.
  Cantitatea nu este precizata in prospectul oficial (!). La cel de la GSK era de 5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1% w/v, când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).
  Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, li se pare normal sa-l injectam in copiii nostri. De ce?”

  Mai este si credinta naiva ca vaccinul de aici nu poate fi subiect de mega-afaceri, asa cum este cazul in occident cu \”Big Pharma\”. Dar daca este gratuit asta inseamna oare ca s-a produs din nimic? Evident ca au fost bani mari de la buget aruncati pentru producerea si distribuirea lui, in an de criza aflata la apogeu si de coma a sistemului sanitar. Cine, cat, cum au fost facute aceste lucruri, nu stim, evident, ca doar \”e de stat\” si ce e public trebuie sa fie opac. Asadar vaccinul NU este gratuit, pentru ca oricum am platit, prin taxe, producerea lui. Ar fi fost culmea sa mai dea lumea bani pe el a doua oara…
  Alte mega-afaceri sunt cele \”colaterale\”: testul pentru gripa porcina, mastile, firmele de testare… Oare ce legaturi (conflicte de interese) zac sub toata aceasta increngatura?

  PS: Adau cateva trimiteri despre problema mercurului din vaccinuri:
  Dr. Boyd Haley on Mercury toxicity & Autism
  http://video.google.com/videoplay?docid=41 15912987954370615&q=Boyd+Haley# Part1
  http://video.google.com/videoplay?docid=484 1005852560432306# Part 2
  http://video.google.com/videoplay?docid=5705486 873371633009# Part 3
  http://video.google.com/videoplay?docid=6234599 460826441662# Part 4
  Dr. Boyd Haley is a professor and chair of the chemistry department at the University of Kentucky. In this interview, Dr. Haley discusses mercury toxicity as a causal factor in Autism.

  Un grup de cercetatori de la Univ. de la Calgary arata exact CUM mercurul produce degenerarea neuronala, dar nu am cum sa atasez documentarul.

  In fine, ideea este ca sunt indeajuns de multe riscuri legate de unele componente astfel incat sa fie justificata mai mult decat dubioasa netransparenta a produsului de la Cantacuzino. Tocmai de aceea este necesara o perioada lunga, de ani de zile, pentru a fi validat un produs farmaceutic.
  Sa nu fim naivi. Oameni fara scrupule s-au mai vazut…

  http://www.cotidianul.ro/ah1n1_pandemie_de_isterie_acuzatii_de_manipulare_streinu_cercel_contrazis_de_confrati-106656.html#comentarii

 7. sunt si persoane cu pregatire juridica care pot oferi si asistenta juridica medicilor

 8. !!!!!!! faceti o greseala !!!!

 9. @dan: cine si ce greseala?

 10. FIARA din Apocalipsa ataca copii prin acest vacin si prin gardasil …precum Irod copii din RAMA .Sa nu ne lasam copii la mina lor!

 11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » OFICIALII MINISTERULUI AGRICULTURII PROMOVEAZA AGRESIV OMG-URILE, CONSIDERANDU-LE ”VIITORUL OMENIRII”/ Bulgaria le respinge…/ CUM FUNCTIONEAZA IDEOLOGIA PRO-OMG?/ Vaccinul Pandemrix contra gripei porcine, pentru car
 12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE SERIOASA ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI
 13. Pingback: IN 2009, TRAIAN BASESCU A CERUT PERSONAL LUI OBAMA, DE URGENTA, VACCIN ANTI-GRIPAL H1N1
 14. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
 15. Pingback: Pe langa psihoza gripei obisnuite, la noi se resusciteaza in forta si ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 16. Pingback: RAZBOIUL IMPOTRIVA EBOLA. Industria farmaceutica pregateste noi VACCINURI EXPERIMENTALE, SUA trimite … TRUPE MILITARE ca sa combata “AMENINTAREA GLOBALA” - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare