OBAMA numeste directori TWITTER si MICROSOFT consilieri pe probleme de securitatea telecomunicatiilor

29-05-2011 30 secunde Sublinieri

Obama si Securitatea Telecomunicatiilor

HOTNEWS: Sefi ai Twitter si Microsoft, numiti consilieri ai lui Barack Obama pe probleme de securitate in telecomunicatii

Presedintele american Barack Obama i-a desemnat pe directorul general al Twitter si pe unul din cei mai inalti responsabili de la Microsoft in posturi de consilieri pe probleme de securitate a telecomunicatiilor, a anuntat vineri Casa Alba, citata de AFP.

Sunt mandru sa numesc barbati si femei impresionanti in posturi atat de importante si le multumesc pentru ca si-au pus talentul lor imens in slujba acestei administratii“, a explicat Obama, citat intr-un comunicat al Casei Albe.

Astept cu nerabdare sa lucrez cu ei in lunile si in anii urmatori“, a continuat el, cu referire la cei pe care i-a ales sa-i fie alaturi in Comitetul consultativ al Securitatii Nationale in Telecomunicatii.

In afara de Dick Costolo, director general al Twitter, si Scott Charney, care se ocupa de politica de securitate interna la Microsoft, presedintele american a cerut de asemenea sefului societatii de securitate informatica McAfee, David DeWalt, si Lisei Hook, de la societatea Neustar, sa se alature Consiliului sau de securitate a telecomunicatiilor.


Categorii

1. DIVERSE, Internet, New Media, Noile Tehnologii

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare